| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
pszinikol
|
Elküldve: 2007, Feb. 01, 18:24 Hozzászólás témája: szakdolgozat a lombik programok pszichés következményeiről
|
|
|
Kedves Babavárók!
Úgy gondoltam, legjobb, ha külön topicot indítok, így mindenkihez eljuthat az infó, akit érinthet és érdekelhet.
Szóval végzős pszichológus hallgató vagyok, és dolgozatom a gyermektelenség kezelésének, tehát a lombik programoknak pszichés következményeiből írom.
Vizsgálatom nagyon fontos, mert mindezidáig egyetlen hasonló vizsgálat sem volt még Magyarországon (Dániában pl. külön kutatóintézet működik, ami a meddőséggel járó pszichés problémákat térképezi fel, és próbál különféle segítségnyújtást kidolgozni.)
Ezért olyan gyermektelenséggel küzdő párok ( férfiak is) jelentkezését várom, akik, most kezdik meg valahanyadik (nem fontos, hogy az első legyen! ) lombik programjukat és részt vennének egy ilyesfajta, elsősorban nem a testükre fókuszáló (bár a kettő szétválaszthatatlan) vizsgálatban.
A vizsgálat természetesen név nélkül folyik és kérdőívek kitöltéséből áll.
Akit érdekel, és segítene nekem, írjon a papayn@freemail.hu címre és részletesen leírom, miről van szó, illetve elküldöm a kérdőíveket.
Üdvözlettel: Pápay Nikolett[/b]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|