Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bogi32

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 19, 09:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziszatok!
34éves egyedülálló nő vagyok és babát szeretnék vállalni, időpontom van a Róbert Károly Magánklinikán inszeminációs projekthez, csak attól félek, hogy úgy járok, mint a Dévai intézetben, hogy telefonon keresztül megigérik az inszem. beavatkozást, csak azért, hogy fizessem ki a konzultációs díjat, azután pedig elküldenek azzal az indokkal, hogy egészséges egyedülálló szinglinek nem lehetséges az inszem. módszer! Kérem válaszoljon nekem valaki ezzel kapcsolatban...
Bogi32
pihi

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 18, 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann!
Nagyon örülök, hogy írtál!!!! És annak is, hogy már kismama vagy! Gratulálok!És hogy egy kislány és egy fiú...... ez nagyon jó hír. Bár nekem is mindegy lenne... csak egészség legyen.
Megkérdezhetem, hogy miért volt szükség lombikra? Inszemeztetek is?
Én voltam kontrollon és úgy néz ki, hogy beállt a pajzsmirigy és a hormonok is. Így egy hét alatt el is hagyhatom a gyógyszerek szedését.
Bár azt annyira nem értem, hogy ha nem szedem tovább, hogy marad szinten, de meg kell bíznom a dokinkban.
Párom még nem nagyon akar hallani a lombikról. Persze én is jobban örülnék, ha segítség nélkül menne, de engem leginkább az ára aggaszt.
Most úgy néz ki, hogy januárban inszemezünk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 18, 14:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni és pihi!
lamoni,
örülök,hogy végül sikerült elintézned az IR vérvételt.Sajnálom,hogy ennyit kell várnotok és így bekavart a TSH!De hidd el,hogy érdemes türelmesen várni és hamarosan meg lesz az eredménye a türelmeteknek!Rólunk annyit,hogy tegnap töltöttük be a 20. hetet.A 18. hetes Uh-on,minden rendben volt a babákkal,mindenkinek megvan mindene és egészségesek!A drnő szinte tuti biztosra mondta,hogy az egyik kishapsi,a másik kiscsajszi,de ez teljesen mindegy is!Az a lényeg hogy szépen,egészségesen fejlődjenek!A múlthéten a védőnőnél meghallgattuk a szívhangjukat,ilyenkor mindig megnyugszom egy kicsit,hogy minden ok!Valamit félreérthettél Fülöp dr-ral kapcsolatban,ő már a 10. héten mondta,hogy nem vállal szülést és terhesgondozást,így egy másik orvost kerestünk nem maradtunk a klinikán.
pihi,
én is Euthyroxot és Mastotynont szedtem.Mi már nem járunk a klinikára,de Fülöp dokinak köszönhetjük,hogy most kismama vagyok.Nyáron volt az első lombikunk és sikerült!Kívánom,hogy Te is hamarosan kismama legyél!
Vissza az elejére
pihi

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 12, 11:13    Hozzászólás témája: ... Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lamoni!
Köszi az üdvözlést!

Úgy örülök, hogy azt írod nagyon megbízol Fülöpben. Smile Mert néha tényleg elbizonytalanodom. De igazad van, csak pozitívan.
Én holnap megyek vissza kontrollra, hogy kiértékeljük a vérvételemet. Most akkor Neked abba is kell hagynod a gyogyit, hogy jó lett a a pajzsmirigy működésed? Vagy továbbra is szeded a fél szemet?

Lányok, Ti hogy vagytok a H1N1 oltással? Nem tudjátok, hogy babásodásügyileg nincs e mellékhatása? Én azt hiszem beadatom. De sokat vacilláltam rajta. Anyukám azt mondja, hogy Czeizel is mindenképp ajánlotta valamelyik műsorban.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 09, 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Pihi.
Üdv közöttünk.
Én is mastodynont és euthyroxot szedek március óta.
Nem szabad feladni, mindig légy pozitív!
Nekem is vannak rossz napjaim, de ha írhatok róla valakinek, az nagyon sokat segít. Ki érthetne meg jobban mint egy sorstárs.
Puszi. Móni
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 09, 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Mivel mindenhol azt olvastam, hogy terheléses vércukor kell az IR-hez, és elsőre nem olyat csináltak(és annak még mindig nem jött meg az eredménye), így megcsináltattuk a Mensmentisbe a 3 pontosat, és emailbe küldték utána az eredményt.
Bementem vele múlt kedden a diabetológiára, és azt mondta a doki, hogy nem tud rá mit mondani, mert nem ért hozzá, és a héten menjek vissza, és addig utánanéz.
A neten olvasottak alapján a vércukor, és az éhgyomri inzulin jó, de a terheléses inzulin szerintem magas.
Közben telefonáltam a Mensmentisbe, hogy kellene egy kiértékelés, és 24-ére kaptam időpontot.
Addig sajnos nem tudunk előreébb jutni, mert Fülöp doki ragaszkodik,a kiértékeléshez.
2 hete voltunk a klinikán, és most már a fél szemre csökkentett euthyroxtól rendeződött a TSH, és úgy néz ki valószínűleg ez kavarhatott be, mert a menszim is megjött.

Variann örülök, hogy jók lettek az eredményeid, és a babók szépen fejlődnek. Lehet már tudni, hogy fiúk vagy lányok lesznek?
Jól értem, hogy Fülöp dokihoz jártok továbbra is, és mégis vállalta a szülést?
Én annyira bízom benne, hogy pillanatnyilag más dokit el se tudnék képzelni.

Hamona
Nagyon nagyon Drukkolok nektek!!!
A múlt héten egyébként én is beteg voltam, fájt a torkom, és iszonyatos köhögési rohamaim voltak. A háziorvos írt fel köptetőt, meg antibiotikumot, és én félve a felsorolt rengeteg mellékhatástól először nem szedtem be. Aztán rettentő rosszul voltam, majd leszakadt a hátam, meg nyomást éreztem levegővételkor a mellkasomba, és csak beszedtem az antibiotikumot, amitől egyből jobban lettem.
Vissza az elejére
madoemszi

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 04, 18:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

ha valaki csinált töklámpást akkor itt várom a képeket Smile
http://www.csaladinet.hu/forum.....php?t=1521
http://kep.tar.hu/madoemszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
pihi

HozzászólásElküldve: 2009, Nov. 02, 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok. Én is a Róbert Károly Klinikára járok.
Tavaly szeptember óta nem védekezünk. Közben márciusban volt egy myoma műtétem a Klinikán.
Július óta Mastodynont szedek és EUTHYROX-et pajzsmirigyalulműködésre.Nagyon várjuk már a babát. Ez az első hónap, amikor nagyon elkeseredtem. Végigolvastam a hozzászólásokat és látom, hogy van köztetek, aki ugyanezeket a gyógyszereket szedi.
Esetleg megoszthatnánk a tapasztalatokat.

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 27, 21:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia hamona és lamoni!
Múlthéten voltam urulógusnál,katéteres vizeletet vettek le,hétfőre lett kész a tenyésztés és szerencsére nincs baktérium és fehérvérsejt sem.Nem tudom mit néztek előtte,mert nem szedtem semmi!Pénteken voltunk uh-on,szerencsére minden rendben a babákkal.Mivel magánrendelőben voltunk ez már 4D uh volt,kaptunk a vizsgálatról készült Dvd-t,és a babákról 4D-s fényképeket.A haskeményedésem pedig elmúlt amióta a Nospát és a Magnerotot szedem.
hamona,
nagyon drukkolok Nektek!
lamoni,
merre vagy?Mizu Veletek?
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 27, 00:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Variann,
most olvasom az utolsó hozzászólásod, hogy nem vagy teljesen jól, sajnálom és remélem, hamarosan rendeződik a dolog. Nekem is volt baktérium a vizeletben, de a BMC-ben erre nem kaptam semmit, viszont elmentem a háziorvosomhoz, mert köhögtem és ő olyan antibiót írt fel, mely mindkét gyulladásra jó. Beszedtem a gyógyszereket, aztán elmentem urológushoz, aki ott rögtön megnézte a vizeletem és már rendben volt, nem volt benne baktérium. Persze azt nem tudom, hogy várandósan lehet-e antibiót szedni?! De biztos találnak neked megoldást. És remélem, jobban vagy már.
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 27, 00:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lamoni és Variann!
Variann, nagyon jó nektek, gratula a jó eredményekhez is. Tudod már, hogy hova fogsz járni terhesgondozásra a késöbbiekben és hol fogsz szülni?
Lamoni, nekem csináltak IR vizsgálatot a BMC-ben, ez természetesen nemcsak éhgyomori cukorszint-nézést jelent, az ugyanis nem IR vizsgálat. IR vizsgálatnál doktortól függően kérhetnek több időpontban vett eredményt is, de mindenképp meg kell inni egy nagyon cukros löttyöt és az arra adott választ nézik a vizsgálatnál. Nálam ez konkrétan úgy nézett ki, hogy volt az éhgyomori vérvétel, ekkor sok minden más mellett a vércukor szintet is nézték, aztán megittam a löttyöt és ezután 60 majd 120 perc múlva volt újra vérvétel, nézték, hogy ekkor milyen a vércukor és az inzulin-szint. Nekem szerencsére jó lett az eredményem.
A napokban derül ki, hogy elindulhat-e a következő ciklusomban a lombik-program. Nagyon izgulok és várom is egyben. Minden jót nektek.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 16, 13:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni!
hát ezek tényleg nem jó hírek!Sajnálom,hogy így alakult!De,bízzunk benne,hogy hamarosan kiderítik az okokat és minél előbb helyre áll a szervezeted.
Mi tegnap voltunk dokinál,felkértük a terhesgondozásra és hogy levezesse majd a szülést.Nem volt uh.Amúgy nálam sem jó minden.Csináltattam egy teljes vizelet vizsgálatot,katasztrófális eredmény született.Fehérvérsejt és baktérium van a vizeletemben.Hétfőn mennem kell urulógiára is.Ráadásul hétfőn megyünk a klinikára az integrált teszt 2.vérvételére,kedden AFP vérvétel,szerdán hematológia és péntekre bejelentkeztem egy magánrendelőbe Uh-ra,hogy megnézzék a babákat,hogy minden rendben van-e velük.Tehát zajlik az élet.Ráadásul tegnap megvizsgált a doki,és azt mondta hogy kúp alakú a méhszájam és egy kicsit ki van nyílva,de nem vészes.Sokat kell pihenni(egész nap azt csinálom).A hasam is keményedik néha,arra mostantól nospát és magnerotot kell szednem.Majd írok,hogy mi volt!Vigyázz magadra!Puszi
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 14, 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia.
Sajnos most végképp sehol se tartunk. A hormoneredményem teljesen rossz lett. A pajzsmirigy a normál érték alá ment, és a tsh- lh és az UH alapján PCOS gyanus vagyok.
Ilyen nekem még sose volt, még mindig nem jött meg, és már teli vagyok pattanásokkal is. Fülöp doki azt mondta, hogy inzulin rezisztancia vizsgálatot kell csináltatnom a helyi diabetológián, és utána emailen elküldöm az eredményt, és ha kell gyógyszert szedek rá, és okt. végén megyünk konzira.
A konzira nem tudom lesz e értelme elmenni, vagy új időpontot kell kérni, mert addigra nem biztos, hogy meglesz az IR eredménye. Ráadásul a neten azt olvastam, hogy az IR-hez terheléses vércukor vizsgálat kell, tőlem meg csak éhgyomrit vettek, és azt küldték el. Nem tudom lesz e egyáltalán normális eredmény itt, vagy keresnem kell valami másik helyet, ahol értenek hozzá. Tehát idén már biztos nem jutunk semmire. Bár amíg a hormoneredményem nem lesz tökéletes, addig nem szeretnék belevágni a lombikba, mert nagyon sokba kerül, ráadásul most még emelkedett is az ára. Ha rendeződik, akkor meg az is lehet, hogy mégiscsak lesz még esély a spontánra.
Egyébként ez a Pcos dolog még jó, hogy most jött elő, nem amikor már belekezdtünk.
Örülök, hogy nálad minden ok. Majd írd meg a fejleményeket, és hogy mikor milyen vizsgálatra kell mennetek.
Puszi.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 14, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni!
Na,mi volt a múltkor a konzin?Mit mondott Fülöp doki?Nagyon sajnálom,hogy nem a baba miatt volt a csúszás.Azóta már megjött?Hogyan tovább?
Velünk semmi különös nincs.Várom,hogy mikor megyünk a köv. Uh-ra.A doki szerint csak a 18. héten kellene legközelebb menni,de akkor elmegyünk valami magán Uh-ra,mert én addig nem bírom ki.
Írj,hogy mi volt!Puszi
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 25, 11:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann.
Örülök, hogy minden ok, és a babók szépen fejlődnek. Vérvételre az RK-ba mentek még vagy van már másik hely?
Voltam szerdán uh-on meg vérvételen, és a hcg megint nega lett, volt egy csomó tüszőm, pedig már az 56-ik napon voltam. Niki szerint a tsh nagyon lement, és nem túl jó az eredményem, és beszélnem kellene a dokival, de még nem értem el telefonon. Hát éreztem én, hogy nem kellene már szedni a gyógyszert.Írtam neki emailt,de még nem válazolt, nem tudom tud e valamit mondani. Amúgy kedden megint megyünk, és akkor lenne konzi.
Majd írok, ha tudok valamit.
Puszi.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 23, 10:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
lamoni,
remélem jó híreket fog Fülöp doki mondani!Nagyon drukkolok értetek!!!
Mi tegnap délután voltunk a genetikai Uh-on.Mindent rendben találtak a babáknál.Éppen tegnap voltak 12. hetesek,de az Uh szerint 13. hetesek.Mind a ketten 7 cm-esek.Most a párom is bejött az Uh-ra,most látta őket először élőben.Fülöp doki minden Uh-kor adott képet róluk,és tegnap is kaptunk!Az egyik baba nagyon lusti volt,szerintem aludt,de a másik nagyon eleven volt.Dobálta magát,járt keze,lába,nyitogatta a száját,a drnő,még azt is látta ahogy a nyelvét mozgatta.Nagyon nagy élmény volt!Most egy jó hosszú szünet következik,mert a 16. héten lesz még vérvétel,és a 18. héten lesz a következő Uh.
hamona,
sok sikert a BMC-ben!Remélem hamarosan Ti is jó híreket kaptok.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 22, 11:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Mivel még mindig semmi, tegnap kértem időpontot, és holnap reggel megyünk Fülöp dokihoz.
Variann ti meg ma vagytok, sajnálom hogy pont nem sikerült találkozni. Olyan jó lett volna.
Remélem minden eredmény tökéletes lesz. A babákról kaptál képet valamelyik UH-on a dokitól?
A szülést illetően igazatok van, mi is hasonlóan gondoljuk, főleg hogy Fülöpnél már nem lehet szülni, és ráadásul most láttam, hogy szeptemberbe elég keményen emelték az árakat.

Hamona köszi a drukkokat.
A BMC-ről én már hallottam jót is rosszat is. Remélem nektek bejön majd, és minél előbb baba lesz! Majd írd le a tapasztalataidat.
Szép napot nektek.
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 20, 18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lamoni és Variann!
Úgy döntöttünk, hogy átmegyünk az RK-ból a BMC-be, a héten lesz az első konzultációnk, viszem a leleteimet, és remélem, minél hamarabb belevághatunk a dologba. Kiváncsi vagyok, milyen lesz, mit mondanak, kezelések stb..
Lamoni, drukkolok, hogy nálatok is jól alakuljanak a dolgok!
Variann! Annyira jó nektek, irigyellek (persze jó értelemben) Smile
Sziasztok.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 18, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni!
Nagyon drukkolok Nektek,hogy baba legyen a dologban.Szerintem az Euthyrox és Mastodynon nem zavarhat be.A Mast.nak pont az a dolga,hogy levigye a prolactin szintet és legyen tüszőérés.
Mi jól vagyunk,már betöltöttük a 11. hetet.Jövőhéten kedden lesznek 12. hetesek,akkor megyünk genetikai Uh-ra.Azt még a klinikán csináltatjuk meg,de végül úgy döntöttünk a párommal,hogy nem maradunk ott,másik helyre megyünk.Nagyon sokba kerülne a szülés,és inkább majd a gyerekekre költjük azt a pénzt.
Várom a híreket!Majd én is írok,hogy mi volt!
Puszi
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 14, 20:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann.
Örülök, hogy jól vagytok. Hány hetesek is vagytok?
Maradtok az RK-ba vagy máshová mentek?

Velem továbbra sincs semmi, vagyis nem tudom mi van. Még mindig nem jött meg. Tesztet múlt kedden csináltam utóljára, az nega lett, azóta nem csináltam, nem mertem, inkább még reménykedek.
Múlt kedden telefonáltam a kórházba, Niki azt mondta, hogy lehet hogy csak egy tüsző később érett meg, és azért késik, de Fülöp doki pont műtött. Aztán írtam neki emailt, és azt írta, hogy várjunk 2 hetet, és ha még akkor sincs semmi, akkor menjünk konzira.
Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy az euthyrox, vagy a mastodynon nem kavarhat e be, mert még mindig szedem.
Úgyhogy nem tudom mi van, mert nekem csak egyszer maradt ki menszim, amikor 4 éve abbahagytam a fogigátlót.
Úgyhogy ennyi.
Majd írj.
Puszi.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 09, 12:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni!
Na,mi van??Remélem.....
Mi tegnap voltunk Fülöp dokinál utoljára Uh-on.(tényleg nem vállal már terhesgondozást és szülést)Mind a két baba szépen fejlődik,és a hematóma is felszívódott.Tegnap nagyon aktívak voltak a babák!(szerencsére)Az egyik tornázott,a másik az ujját szopizta!Olyan édesek voltak!Két hét múlva kell genetikai Uh-ra menni.Fülöp doki adott egy telszámot,és ma be is jelentkeztem integrált tesztre.Felhívtam a védőnőt is,szept. 30-án kell mennem hozzá.Hát velünk röviden ennyi történt.
Írj,hogy Veletek mizu!!
Puszi
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 06, 06:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekünk már nem nagyon jöhet össze, sajnos a dokik szerint is szinte semmi esélyünk. Majd elfogadom valahogy. Most egy másik dokihoz megyek ő még valamit megnézet, hátha az a gond, de azt mondja, nem túl valószínű. És ha nem az akkor ennyi volt.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 05, 21:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudjátok mit csinálok rosszul, hogy nekem mindig ide tesz valami régi hozzászólásomat?
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 05, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lamoni írta:
Igen, én vagyok. Nekem is gyanus volt a neved.
Neked se sikerült az inszem? Több helyen is olvasom a fórumokat, és akik azon a héten voltak meddőségitől függetlenül, senkinek se sikerült.
Ti már lombikra mentek? Saját döntés vagy a doki javaslata?
Nekem most van múlóba a menszim, de mégis délután óta olyan furán fáj a hasam, mintha még most akarna megjönni. Nem tudom mitől lehet. Remélem nem lesz gond.
Mi pénteken megyünk UH-ra.

A fórumokon többen írták, hogy a doki csak a pénzre megy, és voltak akik azt írták, hogy utólag az embriológus rá is írta a férjük eredményére, hogy inszemre alkalmatlan, és mégis megcsinálta az inszemet.

Én még bízom benne. Velünk mindig rendes volt.
Sziasztok.
Variann nagyon örülök, hogy minden ok a babákkal.
Mi még mindig nem voltunk, mert még mindig nem jött meg. Ma már a 38-ik napon vagyok, és fáj a hasam, és egy csomó pattanásom van, de továbbra sincs semmi. Csütörtökön csináltam tesztet, de az nega lett. Holnap, vagy holnap után lehet megint csinálok egyet, és remélem már 2 csíkos lesz, ha mégsem akkor pár nap múlva lehet felhívom a kórházat, de szörnyű lenne ha már megint lenne valami gond.

Zemanek ne adjátok fel ilyen könnyen, még összejöhet a baba, ti még elég fiatalok vagytok.
Én 2 hónap múlva leszek 32 (és én is úgy terveztem 30 alatt meg lesz az első baba, de sajnos a sors közbeszólt)a férjem meg 34.
Puszi.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 02, 13:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Lányok!
Zemanek,
nagyon sajnálom,hogy így alakult!De NEM szabad feladni soha!!!Én mindig azt mondtam,hogy amíg méhem van,addig nem fogom feladni,hogy babánk legyen!
Hamona,
írtam privit.
lamoni,
köszi jól vagyunk!Kedden voltunk Uh-on,mind a két baba szépen fejlődik!A ciklus szerint akkor voltunk 8 hetesek,de az Uh szerint már több mint 9 hetesek voltak.Az egyik baba 20mm,a másik baba 22 mm-es volt akkor,jó szívműködéssel.Azért van egy kicsit rossz hír is,talált egy 12X6 mm-es hematómát(remélem ez már fel is szívódott azóta)A 12. hétig mindenképpen vissza kell járni Fülöp dokihoz kéthetente,de a szülésről még nem beszéltünk és már hamona is írta,hogy nem vállal szülést.Legközelebb rákérdezek.Jövőhéten szerdán megyünk Uh-ra.Most itthon vagyok táppénzen.A "rókacsalád" kb. két hete beköltözött hozzánk,és nem vagyok valami jól(de nem panaszkodom,hisz erre vártunk 5 évet!!!!)Az utóbbi hetekben 4 kg-ot fogytam,nem nagyon van étvágyam.Nagyon szorítok Nektek,hogy így vagy úgy ,de hamarosan sikerüljön a baba!Írj,hogy mi volt!
Puszi!
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm. Esélyünk sajnos esélyünk szinte semi a bajaink miatt. Én egy hete már 27 vagyok a párom 30 lesz.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Variann írta:
Szia lamoni!
Mi 4 éve járunk a meddőségi részlegre.Még akkor kezdtük amikor Nyírőnek hívták és miután magánklinika lett maradtunk.Mire vagy kíváncsi?
Sziasztok.
Zemanek sajnálom, hogy csalódnotok kellett az RK-ba, és hogy ilyen rosszul végződött a lombikotok.
Azért ne ad fel teljesen!
Megkérdezhetem, hogy ti hány évesek vagytok?

Hamona, még nem voltunk a vérvételen.
Mi januárba voltunk először Fülöp dokinál a magánrendelésén. Akkor csinált rákszűrést, keneteket,Uh-os átjárhatóságit (ezt mind az első alkalommal, előtte a nődokim 2 év alatt nem jutott el idáig, sőt UH-on és mindenféle gyógyszeren kívül semmire).
Az átjárhatóságin észrevette, hogy van egy méhüregi polipom, és ezt februárba egy hiszteroszkópiás műtéttel eltávolította.
Utána még kiderült, hogy picit alulműködik a pajzsmirigyem, és arra szedek gyógyszert.
Nem mondta, hogy nincs esélyünk, de mi már annyira szeretnénk babát, hogy máj, és jún-ba volt inszemem is. Mivel ezzel se sikerült, és egyébként se nagyon bíztam az inszembe, így 2-nél megálltunk.
Most egy vérvétel, és egy konzi után talán belevágunk a lombikba.
Most a 33-ik napnál tartok, így még kicsit bizakodok, bár múlt hónapban is 35 napra jött meg, pedig 30-32 re szokott.
Ti mikorra tervezitek a lombikot?
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 18:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nálunk nagy a bja és nem éreztem, hoyg ténmylegm indent megtennének a sikerért, hogy utána néznének miért nem osztódhat és hoyg rendesen tájékoztatnának. A legutolsónál aztmondta a leszívás utáni napon, hogy 2 már gyönyörűen osztódik és 2 lehet, hogy fog. Mikor oda mentünk beültetésre, kiderült, hogy csak 1 kezdett osztódni.
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zemanek!
Nekünk is lombikunk lesz az RK-ban. Elmondanád, hogy szerinted mi a probléma a biológusukkal (vagy az asszisztensével)? Jó lenne ismerni a tényeket, mert mi is vacillálunk. Köszi.

Zemanek írta:
Nem nem az árak miatt, másik magán helyet keresek. Két dolog miatt. Az egyik, hogy majdnem belehaltam az utolsó lombikba. Én szeretem Fülöp dokit és arról nem tehet, hogy hyperstimum lett, de mikor felhívtam, hoyg nem vagyok jól, nem vett elég komolyan. De a fő ok, hoyg a biológusokkal nem vagyok megelégedve igazán. Még nem tudom hova megyünk, ha megyünk egyáltalán, mert én nem tudom akarom e folytatni. Az esélyünk szinte 0. Az irataimért kedden megyek. De nekem nem volt átjárhatóságim így biztos nem lesz benne.
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 00:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az az igazság, hoyg fáj a szívem, hogy eljövünk (ne persze ha egyáltlán megyünk máshova), mert nagyon szerettem oda járni, Fülöp doki és a lányok is nagyon aranyosak voltak velem, nagyon megkedveltem őket.
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 31, 00:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem nem az árak miatt, másik magán helyet keresek. Két dolog miatt. Az egyik, hogy majdnem belehaltam az utolsó lombikba. Én szeretem Fülöp dokit és arról nem tehet, hogy hyperstimum lett, de mikor felhívtam, hoyg nem vagyok jól, nem vett elég komolyan. De a fő ok, hoyg a biológusokkal nem vagyok megelégedve igazán. Még nem tudom hova megyünk, ha megyünk egyáltalán, mert én nem tudom akarom e folytatni. Az esélyünk szinte 0. Az irataimért kedden megyek. De nekem nem volt átjárhatóságim így biztos nem lesz benne.
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 30, 20:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok Timi, olvasom és megyek Smile

Timi1974 írta:
Sziasztok!!

Hamona!!
Küzdősbe!! Wink http://www.csaladinet.hu/forum.....i-t27.html
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 30, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Hamona!!
Küzdősbe!! Wink http://www.csaladinet.hu/forum.....i-t27.html
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 30, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Zemanek, engem is érdekelne, hogy miért mentek el az RK-ból és hova? Próbáltad már elkérni a klinikán az anyagodat? Neked van benne vmi az átjárhatósági vizsgálatról?

Timi1974, köszi a drukkot, írtad, h ti is tudtok segíteni, ezzel hova invitáltál?

Lamoni, írtad, h mész vérvételre, de hol tartotok, mi következik most?
Sziasztok.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 30, 11:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lamoni írta:
Jár valaki az RK-ba? Mik a vélemények?
Szia.
Volt valami gond vagy az árak miatt?
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 29, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi most keresünk másik helyet.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 29, 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann!
Hogy vagytok? Minden ok a babákkal?
Fülöp dokihoz jársz még? Vagy maradhatsz is nála?
Egy időbe azt mondogatták, hogy nem vállal már szülést.
Nálunk egyenlőre semmi fejlemény. Ma vagyok a 31-ik napon, és bár napok óta menszi érzetem van, még nem jött meg. Ha megjön, akkor jövőhéten megyünk valamikor vérvételre.
Majd írj.
Puszi.
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 29, 15:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Zemanek.
Ti most hol tartotok?
És hogy jött be az RK?
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 29, 15:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Hamona.
A Családinet oldalán már nem ő a szakértő, és aki helyette lett nem is nagyon válaszol szerintem.
Fülöp doki az nlcafe.hu oldalon a szakértő, és ahogy az ideje engedi szerintem mindenkinek válaszol. Én is ide írtam neki mielőtt az RK-ba mentünk.
A robertklinika.hu oldalán is lehet pár dolgot találni, és ott megvan az emailcíme is.
Nekem ,ha segítségre volt szükségem, és sürgős volt, akkor emailt írtam neki, és mindig pár órán belül válaszolt.
Vissza az elejére
Zemanek

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 28, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is ide jártam.
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 27, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Lamoni!
Én nem találom Fülöp dokit a szakértők között a szakértői oldalon és szakértést sem találtam tőle, segítenél?
Köszi.
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 21, 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Bocsi Embarassed hogy csak így betörök de Variann miatt jöttem!!

Drága Variann!!
Nagyon drukkolok és remélem minden rendben van és lesz!!!!Igen a barnázás nem jelent semmit hisz a 12 hétig tart a beágyazódás!!!Szóval csak pihi-pihi és a drukkjaim mennek Arrow Arrow Azért nekünk is írhatnál ám ha tudsz és persze lesz már időd !!!! Wink Laughing Laughing
Hamona!!
Neked is mennek a drukkok ezerrel!!!Ha gondolod mi is tudunk segíteni !! Wink

Szép napot kívánok!!!!

[^]  
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 16, 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni!
Szerdán voltunk uh-on,mind a két babának volt szívműködése!!!Két hét múlva kontroll.Pénteken voltunk 7 hetesek.Az egyik baba 8 mm,a másik 9 mm-es volt.Nagyon örültünk Nekik!!Bár szerda óta barnázgatom/barnázgattam(úgy látszik elmúlt a mai napon),de szerencsére nem sok volt és nem is görcsöltem és ahogy teltek a napok az a kevés is egyre kevesebb lett.
Kíváncsi vagyok,mit hoz a vérvétel!És még mindig nagyon drukkolok Nektek a spontán babához!!
Puszi
Vissza az elejére
lamoni

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 15, 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lamoni írta:
Jár valaki az RK-ba? Mik a vélemények?
Sziasztok.
Variann hogy vagytok? Mi volt az UH-on?
Mostanában sűrű volt a program, és nem volt időm írni, de többször gondoltam rád.

Hamona sajnálom, hogy nektek se sikerült az inszem.

Mi úgy tervezzük, hogy ha megint megjönne, akkor kb. szeptember elején megyünk egy 3-ik napos vérvételre, aztán konzi Fülöp dokival, és lombik.
Majd írjatok.
Puszi
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 10, 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann!

De jó nektek!
A másik fórumon nem én írtam, hogy nem sikerült, hanem a Lamoni nevű felhasználó, viszont sajnos nekünk sem sikerült, pénteken délután derült ki.
Gondolkodunk a lombikon és arra hajlok én is, hogy maradjunk Fülöpnél, ismer már, ismerem a környezetet stb..(bár a legutóbb nagyon kiakasztottak, szerintem ott is messze vannak a tökéletestől...), ahogy te is írtad, szóval lehet, hogy érdemes megpróbálni és ha nem sikerül, elgondolkodni azon, hogy esetleg merre tovább, mert nagyon sokba kerül.
De reméljük, sikerül. Elmesélnéd, hogy lombiknál mi volt a menet? Gyógyszerek, vizsgálatok, beavatkozás stb..? Írhatod privátban is, ha neked úgy jobb. Köszönöm! És minden jót nektek!
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 07, 20:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia hamona!
Köszi a gratulációt!Igen,az Uh két petezsákot mutatott,tehát két baba kezdett el fejlődni.Azt még nem is merem kiszámolni,hogy mikorra várhatóak.Majd ha túl leszünk a kritikus 12. héten....Addig csak arra koncentrálunk,hogy a következő UH-on minden rendben legyen!!Az inszemem:29 évesen sikerült egymás után 2x,31 évesen meg nem.Hogy miért??Sajnos ez az a dolog amire sohasem tudnak választ az orvosok.A biológussal beszéltünk és ő azt mondta hogy egy terhesség létrejöttéhez 5-600 dolognak kell stimmelnie.Ezek után a spontán terhesség és az inszem igazán szerencse dolga.
Lombik:ez volt az első lombikunk.Igen,nála csináltattuk.Már így is sok dokihoz kell járnom,és megbeszéltük a párommal,hogy valahogy kifizetjük a lombikot,hogy ne kelljen újabb dokihoz menni.Fülöp doki már ismeri az összes nyavalyámat,nem nagyon akartam egy másik dokinál is újrakezdeni a kivizsgálásokat magyarázni a dolgaimat,így maradtunk.
A másik fórumon olvastam,hogy sajnos nem sikerült az inszemetek.Nagyon sajnálom!!
Szép hétvégét!
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 03, 17:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, és gratulálok a jó hírhez és eredményekhez, csak így tovább Smile!
Ezek szerint 2 babátok lesz? Mikor érkeznek?
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 03, 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann!
Azt lehet tudni, hogy ha korábban sikerrel jártatok az inszemmel, késöbb miért nem? Amikor igen, hány éves voltál? Mert a mi esetünkben az én 38 évemet (nem látszik Smile) érzi problémának Fülöp.
A lombikot is nála csináltattátok, vagy máshova mentetek? Mi a magas ár miatt fontolgatjuk, hogy máshova megyünk esetleg...
Az első lombiknál sikerrel jártatok? Mesélj kérlek, oszd meg a tapasztalataidat. Köszönöm és szia.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia lamoni!
Hát még csak halkan és félve merem elmondani,hogy tegnap jó híreket kaptunk.Két szép szabályos szélű petezsák látható az UH-on!!!!Két hét múlva kell ismét UH-ra menni,remélem akkor is ilyen jó híreket kapunk!
hamona,
nekünk a második inszem sikerült,és az utána lévő(sajnos az már nem a doki és a kórház hibája hogy végül nem születtek meg a babák!),de két év elteltével most tavasszal csináltunk 2 inszemet,de egyik sem sikerül,ezért választottuk a lombikot.Drukkolok,hogy Nektek sikerüljön!!!
Vissza az elejére
hamona

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Új vagyok itt, mi is a Róbert Károly klinikára járunk, volt egy laparaszkópos műtétem az ősszel, Fülöp doki csinálta és maximálisan meg voltam vele elégedve. Most volt a 2. inszeminációnk, jövő hétvégén derül ki az eredmény, természetesen nagyon drukkolunk. Fülöp minket nem nagyon biztat az inszemináció sikerével, ő a lombikot preferálná az életkorom miatt (3Cool.
Végigolvastam a hozzászólásokat, a klinika illetve Fülöp kapott hideget-meleget egyaránt. Én is hasonlóképpen érzek.
Tudtok olyat, akinél sikerrel jártak ott inszemináció révén, és ha igen, hanyadik alkalommal?

A hozzászólás legutóbb hamona által 2009, Aug. 03, 14:21-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Következő
20 / 21 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.