Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Privát üzenetek

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Visszajelzés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Laura

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 11, 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Barbados/cspe,

Egy pici baba nem is emlékezne a hotelben töltött hétvégére, egy kisgyereknek viszont már tartós emlék, élmény.

Az Aquaworldnek vannak babáknak kialakított részei, ami a babáknak nem csak sok szín és élmény, de fejleszti is őket.

Emiatt döntöttünk így az elosztásban.

Természetesen nem kell egyetérteni, én ettől még örülnék a lehetőségnek, ha nekem kínálnák fel.

Laura
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
barbados

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 10, 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

üdv. Észrevételem lenne a babaszépségverseny nyereményével kapcsolatban. Míg egy 3-7 éves gyerekkel el tudnék menni az Aquaworldbe, addig egy pici babával nem. Így nem sok értelmét látom a nyereményüknek. Viszont egy bababarát szállóba, bármilyen pici babával el lehetne menni.
Vagy rosszul látom? Köszönettel cspe
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
gabber

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 13, 15:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló, már nekem is jó, valami zűr lehetett.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 13, 11:23    Hozzászólás témája: Re: Privát üzenetek Hozzászólás az előzmény idézésével

gabber írta:
Helló

Csak nekem nem nyitja meg a privát üzeneteket vagy univerzális a probléma?
Mikor rámegyek egy üzenetre, egy üres oldal jön be. Próbáltam Internet explorerben is, szóval a weblappal lehet valami.

Még mindig nem működik? Nálam már "megjavult". Smile
Vissza az elejére
gabber

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 13, 01:42    Hozzászólás témája: Privát üzenetek Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló

Csak nekem nem nyitja meg a privát üzeneteket vagy univerzális a probléma?
Mikor rámegyek egy üzenetre, egy üres oldal jön be. Próbáltam Internet explorerben is, szóval a weblappal lehet valami.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Visszajelzés Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.