Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2005/2006 téli babák
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 259, 260, 261

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Forka

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 15:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok lányok!
Csatlakozhatok hozzátok? Én - ha minden igaz - holnap megyek a fagyibabáimért és nagyon izgatott vagyok. És nagyon bízom benne, hogy valamelyikük velünk akar majd maradni, és akkor ő elvileg januárban fog születni. Hát ezért szeretnék csatlakozni.... Drukkolok mindenkinek!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kyralina

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 15:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha minden igaz, akkor én is december 20-a körülre várom a mi törpinket!
Második lombikból lett, ICSI-vel.

SZia Ildi!Nagyon remélem, hogy egy időben lesz kisbabánk!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ilka

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, lett még azt hiszem, 5 fagyibaba. Ha most nem sikerül, akkor a következő ciklusban felhasználjuk őket, de erre nem is gondolok! Mivel szellemei szabadúszó vagyok, én is könnyen át tudom szervezni a dolgamat, és szerensére, magamtól függök csak (nyilvén néha ez hátrány, mert ha nem dolgozom, pénzkiesés), de legalább nem fenyeget az álláselvesztés, mint amiről annyi lány írt. Igazságtalanság! Remélem, a próbaperek eredményre vezetnek majd!

Vigyázzatok magatokra, és ha érzel valamit, írd meg!!

Ilka

www.kep.tar.hu/ildimami (új)
www.gportal.hu/ilka
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pkagi

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ilka Smile
És fagyibabátok lett?
Szurkolok nektek. Nagyon szépen osztódtak a kicsikék. Smile
Én dolgozom, mert nem megerőltető a munkám és ugyebár a 12. hétig képlékeny még minden és nem szeretném az állásomat elveszíteni.
ilka

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ági, egy hete hétfőn volt az ET, és három 8 sejtes embriócskát kaptam vissza. Már csak 8 és fél nap, ha addig nem jön meg, amit őszintén remélek. Olyan jó, hogy valakinek már az inszem sikerült, eddig csupa kudarcról hallottam csak a Lombikos topicon. Nekünk egyből ICSI volt, és nagyon-nagyon várjuk már a babát. Te most otthon maradsz, vagy dolgozni mész még?

Korina! Karácsonyi ajándék? Olyan szépen hangzik:)))

Ilka

www.gportal.hu/ilka
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pkagi

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina Smile
Az alapja a szülés meghatározásának az utolsó menstruáció és a ciklus hossza. Én valószínűleg december 30 és január 2 között leszek valamikorra kiírva. Smile
Újjévi ajándék. Smile
korina001

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 02, 08:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ági kedves!!! Remélem én is hogy sok sok téli babánk lesz!!!! Én kiszámoltam és dec26 lenne a hivatalos időpontom de ha az inszemitől számolom akkor jan.11!Hát jobban örülnék a januárinak mert énis januári vagyok igaz 28.-ai de jó ki ajándék lenne!! Te mikor szülnél Ági????
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Pkagi

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 01, 18:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ilka Smile
Nagyon szurkolok neked. Smile
Nekem a 2. inszeminációm sikerült. Smile
Mikor kaptad vissza őket és mennyi babát?
ilka

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 01, 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon megörültem a topicnak, Pkagi! Mert ha a mostani beültetés sikerült, akkor januári baba/babák lesz/lesznek. Sajna, még 11 nap, amíg kiderül, de hátha jó jel, ha már most feliratkozom.

Gratulálok neked!

Ilka

www.gportal.hu/ilka
Vissza az elejére
Pkagi

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 01, 11:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Remélem nem haragszotok meg clostys lányok, hogy csináltam egy ilyen topikot, remélem egyre többen leszünk benne. Smile
Pkagi

HozzászólásElküldve: 2005, Máj. 01, 11:01    Hozzászólás témája: 2005/2006 téli babák Hozzászólás az előzmény idézésével

Remélem egyre többen leszünk ebben a topikban. Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 259, 260, 261
261 / 261 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.