| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
ilka
|
Elküldve: 2005, Júl. 13, 15:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tarjani, küldtem pü-t, mert van Decapeptylem még. A Magórában ne nagyon bízzál, mert mint a többi láy írta a lombikoson, nagyon kevés a pénzük, és nem tudnak támogatni.
Irj ha kell a cucc! Sok sikert,
Ildi _________________
[^] [^]
www.kep.tar.hu/ildimami (új)
www.gportal.hu/ilka
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tarjani
|
Elküldve: 2005, Júl. 08, 08:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
korina001!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot. Meg fogom látogatn rögtön a honlapot. És szólok, ha nem sikerül beszereznem a szükséges szert. Nagyon köszöm még egyszer és a felajánlásodat is. Szia! _________________ Tancsi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4547 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2005, Júl. 08, 08:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tarjani!!!
Nekem van pregnilem igaz csak 1 darab a 3darabos dobozbol, de ha kell szivesen odaadom!
Amugy van egy közhasznú szervezet a Magora.hu-ntalálod őket ők támogatnak mindenféle müvi beavatkozást, neked meg kell venned a gyogyikat, kérsz róluk számlát a cég nevére és beviszed nekik és ott kifizetik neked az erre a beavatkozásra kifizetett összeget!! Próbáld meg hátha jók valamire!!! Sok sikert!!!! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tarjani
|
Elküldve: 2005, Júl. 08, 08:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok! Beírom ide is a kérésemet, csak hogy nagyobb esélyt adjak neki. Szoktalak titeket olvasni, gondoltam segítséget kérek tőletek, hátha tud valaki segíteni. Az a gondom, hogy mivel most indul a 3. transzferem, eléggé le vagyunk anyagilag rongyolódva, és ha van valakinek az alábbi gyógyszerek valamelyikéből, nagyon nagy segítséget jelentene, ha tudna segíteni. Bár úgyis addig kell ügyeskednünk, hogy valahogyan összeszedjük a szükséges pénzt, de ezzel is kevesebb lenne. Szóval, amire szükségem lenne:
Menogon: 8 db,
Decapeptyl 28 db,
Pregnyl 2 doboz,
Clotrimazol 2 doboz,
Summamed 1 doboz,
Progesteron 1 csomag (50 db).
Ha bármiben segíteni tudnátok, nagyon megköszönném. Előre is köszönöm a segítségeteket. _________________ Tancsi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Oyeyele Monika
|
Elküldve: 2004, Aug. 20, 17:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Veronka!
Én is háromgyermekes vagyok és albérletben élek. Éppen ezért nagyon jól tudom, hogy mennyire nem könnyű. Van néhány baba- és gyermekruhám (62-110), amelyeket át tudok adni, igaz, nem márkásak és nem a legújabbak, de ha elfogadod, és eljössz érte (Kőbánya), akkor nagyon szívesen! Ha kéred őket, légyszíves hívjál fel (06 30 292 3029) vagy írjál emailt (femiremi2000@yahoo.com).
Üdv:
Moni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rveronka
|
Elküldve: 2004, Aug. 20, 10:53 Hozzászólás témája: kérés
|
|
|
|
3-ik gyermekemet várom jelenleg albérletben lakom ezért egyenlőre szükösek az anyagi helyzeteim. ezért olyan anyukákhoz szolok akik megzehetik hogy ingyenesen kisruhákat ajándékozanak. Nagyon megköszönném és ha tehetem valamilyen formában viszonoznám ezt. aki tud segitsen! Köszönöm
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|