| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Moderátor
|
Elküldve: 2012, Feb. 24, 08:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Izolda_19 írta: | | Szia..a mult heten talan penteken kerdest inteztem Dr. Révész Klaudia doktornohoz, de nem valaszolt...vajon nem tudtam el kuldeni? Egyszer este fele kuldtem de azt irta h meg volt a napi limit, majd masnap reggel is kuldtem..de meg azota sincs semmi, vajon kapok ra valaszt? Köszönettel |
Kedves Izolda_19!
A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb. Hamarosan megválaszolásra kerül a kérdésed.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettekl:
Családinet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Izolda_19
|
Elküldve: 2012, Feb. 23, 13:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia..a mult heten talan penteken kerdest inteztem Dr. Révész Klaudia doktornohoz, de nem valaszolt...vajon nem tudtam el kuldeni? Egyszer este fele kuldtem de azt irta h meg volt a napi limit, majd masnap reggel is kuldtem..de meg azota sincs semmi, vajon kapok ra valaszt? Köszönettel
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2011, Okt. 28, 10:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Atimama!
A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb. Hamarosan megválaszolásra kerül a kérdésed.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettekl:
Családinet Moderátor
| Atimama írta: | Szia,
Kérdést intéztem kb. 10 napja (17-én, vagy 18-án) dr. Révész Klaudia szakértőhöz, de azóta úgy látom, hogy mintha senkinek nem reagált volna semmire. Esetleg szabadságon van? Vagy nem ment át a kérdésem, esetleg rossz helyen nézem? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Atimama
Csatlakozott: 2010.12.15. Szerda 13:46 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Okt. 27, 20:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia,
Kérdést intéztem kb. 10 napja (17-én, vagy 18-án) dr. Révész Klaudia szakértőhöz, de azóta úgy látom, hogy mintha senkinek nem reagált volna semmire. Esetleg szabadságon van? Vagy nem ment át a kérdésem, esetleg rossz helyen nézem?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2011, Júl. 18, 11:24 Hozzászólás témája: Re: Szakértők
|
|
|
Kedves Macsekka!
Mely szakértőinknek küldted azokat a kérdéseidet, amire még nem kaptál választ? Utánanézünk!
Szakértőink hetente több száz kérdést válaszolnak meg, így egy kis időbe telik, míg mindenki megkapja a beküldött kérdése a választ.
Megértésedet köszönjük!
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
| macsekka77 írta: | Szia!
Bocs hogy írok, de több kérdést is intéztem, több szakértőhöz. Nem hogy az enyémre nem válaszolnak, a kérdések sem mozdulnak. Egyhez közben kiíródott, hogy szabadságon... A többi? Értem hogy nincs idő minden kérdést megválaszolni, de nagyon alaposan megfontolják...
Köszi! |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
macsekka77
|
Elküldve: 2011, Júl. 16, 07:17 Hozzászólás témája: Szakértők
|
|
|
Szia!
Bocs hogy írok, de több kérdést is intéztem, több szakértőhöz. Nem hogy az enyémre nem válaszolnak, a kérdések sem mozdulnak. Egyhez közben kiíródott, hogy szabadságon... A többi? Értem hogy nincs idő minden kérdést megválaszolni, de nagyon alaposan megfontolják...
Köszi!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Feb. 26, 11:42 Hozzászólás témája: Re: cigánykártya.hu
|
|
|
Kedves Tünde!
A szakértő mostanában váltott internetszolgáltatót, emiatt volt a kimaradás. De most már újra dolgozik.
Köszönjük megértésedet!
CsaládiNet Moderátor
| tuncike76 írta: | | Azt szeretném megkérdezni,hogy miért nem válaszol a cigánykártya.hu jósnői című rovat szakértője?2010.02.06-án volt az utólsó bejegyzés a kérdezz-felelekben.Azóta már én is kérdeztem de nem kapok semmilyen választ.Netán szabadságon van?Nincs kiírva a neve alá semmi!Üdv:Tünde |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tuncike76
|
Elküldve: 2010, Feb. 24, 16:59 Hozzászólás témája: cigánykártya.hu
|
|
|
|
Azt szeretném megkérdezni,hogy miért nem válaszol a cigánykártya.hu jósnői című rovat szakértője?2010.02.06-án volt az utólsó bejegyzés a kérdezz-felelekben.Azóta már én is kérdeztem de nem kapok semmilyen választ.Netán szabadságon van?Nincs kiírva a neve alá semmi!Üdv:Tünde
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: kb napi 16 óra a számítógép előtt
|
Elküldve: 2010, Jan. 31, 13:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
| tunde79 írta: | Üdvözlet!
A problémám a követkztő! A szépségverseny szavazása ma zárul de több ismerősöm jelezte hogy már szombaton sem tudott szavazni a gyermekeimre! Vajon mért? |
Kedves Tündi!
A kiírásban is szerepel, hogy szavazatot, csak attól fogadunk el, aki az adatlapján megadta a telefonszámát, ennek ellenére tömegesen érkeztek a telefonszám nélküli, - valószínűsíthetően - fiktív szavazatok.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tunde79
|
Elküldve: 2010, Jan. 31, 08:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Üdvözlet!
A problémám a követkztő! A szépségverseny szavazása ma zárul de több ismerősöm jelezte hogy már szombaton sem tudott szavazni a gyermekeimre! Vajon mért?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pamacs
|
Elküldve: 2010, Jan. 15, 07:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Letícia!
Sikeres volt a beküldés, a kérdés megérkezett. Most már a szakértőn a sor!
Ági
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
falcsy
|
Elküldve: 2010, Jan. 14, 09:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Ági!
Nagyon köszönöm a válszod, a szakértő, akitől kérdeztem, Fejér Noémi volt. Köszönöm a segítségedet.
Üdvözlettel: Letícia
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pamacs
|
Elküldve: 2010, Jan. 09, 07:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Letícia!
Melyik szakértőtől kérdeztél? Megnézem szívesen, de ennyi szakértőt nem tudok végig ellenőrizni.
Egyébként sikeres beküldés esetén "kérdését postáztuk" feliratnak meg kell jelennie.
Ági
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
falcsy
|
Elküldve: 2010, Jan. 06, 09:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Már 2 napja próbálkozok a szakértői rovatban kérdezni. Begépelem a kérdésemet, elküldöm és semmit nem ír ki....., hogy elküldve vagy rögzítve!
Biztosan bennem van a hiba. Tudna nekem ebben segíteni?
Köszönettel : Letícia
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2009, Jún. 18, 22:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Újra kell kérdezned holnap, nem tárolja a rendszer a napi limit feletti kérdést.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutora13
|
Elküldve: 2009, Jún. 18, 19:34 Hozzászólás témája: Szakértői rovat
|
|
|
|
Sziasztok!
Új vagyok itt és kérdeztem a szakértői rovatban,de nem tudom,hogy ha azt írja ki,hogy a mai limit megvolt,nézzek be holnap,akkor megkapja a szakértő a kérdést vagy újra kell írnom máskor?
Köszi!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|