Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Szakértői rovat

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Visszajelzés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 24, 08:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Izolda_19 írta:
Szia..a mult heten talan penteken kerdest inteztem Dr. Révész Klaudia doktornohoz, de nem valaszolt...vajon nem tudtam el kuldeni? Egyszer este fele kuldtem de azt irta h meg volt a napi limit, majd masnap reggel is kuldtem..de meg azota sincs semmi, vajon kapok ra valaszt? Köszönettel

Kedves Izolda_19!

A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb. Hamarosan megválaszolásra kerül a kérdésed.

Megértésedet köszönjük!

Üdvözlettekl:
Családinet Moderátor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Izolda_19

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 23, 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia..a mult heten talan penteken kerdest inteztem Dr. Révész Klaudia doktornohoz, de nem valaszolt...vajon nem tudtam el kuldeni? Egyszer este fele kuldtem de azt irta h meg volt a napi limit, majd masnap reggel is kuldtem..de meg azota sincs semmi, vajon kapok ra valaszt? Köszönettel
Vissza az elejére
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 28, 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Atimama!
A kérdésed beérkezett szakértőnkhöz. Bárkinél - így a szakértőknél is - közbejöhetnek váratlan családi események, betegségek, számítógépes és internetproblémák, stb. Hamarosan megválaszolásra kerül a kérdésed.

Megértésedet köszönjük!

Üdvözlettekl:
Családinet Moderátor

Atimama írta:
Szia,

Kérdést intéztem kb. 10 napja (17-én, vagy 18-án) dr. Révész Klaudia szakértőhöz, de azóta úgy látom, hogy mintha senkinek nem reagált volna semmire. Esetleg szabadságon van? Vagy nem ment át a kérdésem, esetleg rossz helyen nézem?
Vissza az elejére
Atimama

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 27, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,

Kérdést intéztem kb. 10 napja (17-én, vagy 18-án) dr. Révész Klaudia szakértőhöz, de azóta úgy látom, hogy mintha senkinek nem reagált volna semmire. Esetleg szabadságon van? Vagy nem ment át a kérdésem, esetleg rossz helyen nézem?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 18, 11:24    Hozzászólás témája: Re: Szakértők Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Macsekka!

Mely szakértőinknek küldted azokat a kérdéseidet, amire még nem kaptál választ? Utánanézünk!

Szakértőink hetente több száz kérdést válaszolnak meg, így egy kis időbe telik, míg mindenki megkapja a beküldött kérdése a választ.

Megértésedet köszönjük!

Üdvözlettel:
Családinet Moderátor

macsekka77 írta:
Szia!

Bocs hogy írok, de több kérdést is intéztem, több szakértőhöz. Nem hogy az enyémre nem válaszolnak, a kérdések sem mozdulnak. Egyhez közben kiíródott, hogy szabadságon... A többi? Értem hogy nincs idő minden kérdést megválaszolni, de nagyon alaposan megfontolják... Very Happy

Köszi!
Vissza az elejére
macsekka77

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 16, 07:17    Hozzászólás témája: Szakértők Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Bocs hogy írok, de több kérdést is intéztem, több szakértőhöz. Nem hogy az enyémre nem válaszolnak, a kérdések sem mozdulnak. Egyhez közben kiíródott, hogy szabadságon... A többi? Értem hogy nincs idő minden kérdést megválaszolni, de nagyon alaposan megfontolják... Very Happy

Köszi!
Vissza az elejére
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 26, 11:42    Hozzászólás témája: Re: cigánykártya.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Tünde!

A szakértő mostanában váltott internetszolgáltatót, emiatt volt a kimaradás. De most már újra dolgozik.

Köszönjük megértésedet!

CsaládiNet Moderátor

tuncike76 írta:
Azt szeretném megkérdezni,hogy miért nem válaszol a cigánykártya.hu jósnői című rovat szakértője?2010.02.06-án volt az utólsó bejegyzés a kérdezz-felelekben.Azóta már én is kérdeztem de nem kapok semmilyen választ.Netán szabadságon van?Nincs kiírva a neve alá semmi!Üdv:Tünde
Vissza az elejére
tuncike76

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 24, 16:59    Hozzászólás témája: cigánykártya.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt szeretném megkérdezni,hogy miért nem válaszol a cigánykártya.hu jósnői című rovat szakértője?2010.02.06-án volt az utólsó bejegyzés a kérdezz-felelekben.Azóta már én is kérdeztem de nem kapok semmilyen választ.Netán szabadságon van?Nincs kiírva a neve alá semmi!Üdv:Tünde
Vissza az elejére
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 31, 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tunde79 írta:
Üdvözlet!
A problémám a követkztő! A szépségverseny szavazása ma zárul de több ismerősöm jelezte hogy már szombaton sem tudott szavazni a gyermekeimre! Vajon mért?

Kedves Tündi!

A kiírásban is szerepel, hogy szavazatot, csak attól fogadunk el, aki az adatlapján megadta a telefonszámát, ennek ellenére tömegesen érkeztek a telefonszám nélküli, - valószínűsíthetően - fiktív szavazatok.
Vissza az elejére
tunde79

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 31, 08:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdvözlet!
A problémám a követkztő! A szépségverseny szavazása ma zárul de több ismerősöm jelezte hogy már szombaton sem tudott szavazni a gyermekeimre! Vajon mért?
Vissza az elejére
Pamacs

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 15, 07:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Letícia!

Sikeres volt a beküldés, a kérdés megérkezett. Most már a szakértőn a sor!

Ági
Vissza az elejére
falcsy

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 14, 09:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Ági!

Nagyon köszönöm a válszod, a szakértő, akitől kérdeztem, Fejér Noémi volt. Köszönöm a segítségedet.
Üdvözlettel: Letícia
Vissza az elejére
Pamacs

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 09, 07:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Letícia!

Melyik szakértőtől kérdeztél? Megnézem szívesen, de ennyi szakértőt nem tudok végig ellenőrizni.
Egyébként sikeres beküldés esetén "kérdését postáztuk" feliratnak meg kell jelennie.

Ági
Vissza az elejére
falcsy

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 06, 09:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már 2 napja próbálkozok a szakértői rovatban kérdezni. Begépelem a kérdésemet, elküldöm és semmit nem ír ki....., hogy elküldve vagy rögzítve!
Biztosan bennem van a hiba. Tudna nekem ebben segíteni?
Köszönettel : Letícia
Vissza az elejére
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 18, 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Újra kell kérdezned holnap, nem tárolja a rendszer a napi limit feletti kérdést.
Vissza az elejére
csutora13

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 18, 19:34    Hozzászólás témája: Szakértői rovat Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Új vagyok itt és kérdeztem a szakértői rovatban,de nem tudom,hogy ha azt írja ki,hogy a mai limit megvolt,nézzek be holnap,akkor megkapja a szakértő a kérdést vagy újra kell írnom máskor?

Köszi!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Visszajelzés Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.