| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Moderátor
|
Elküldve: 2012, Márc. 15, 19:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Cila950 írta: | | Sziasztok! Új vagyok, az orvostól hol lehet kérdezni? Segítenétek? |
Kedves Cila950!
Kérdezni a http://www.csaladinet.hu/szakertok tudsz!
Üdvözlettel:
Családinet moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cila950
|
Elküldve: 2012, Márc. 15, 09:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok! Új vagyok, az orvostól hol lehet kérdezni? Segítenétek?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fena
|
Elküldve: 2009, Dec. 31, 04:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szülés után nekem is drasztikusan hullott a hajam, így pár hete elkezdtem használni a dr immun hajszeszt és a samponukat is. Eddig ígéretesnek látszik, mert lecsökkentette a hajhullásom, igaz még nem teljesen állt el, de hát nem is régóta használom.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterke
|
Elküldve: 2008, Márc. 18, 12:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Én a Hajdoktorbolt honlapján találtam egy csomó hasznos hajtanácsot, ha valakit érdekel.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterke
|
Elküldve: 2008, Márc. 18, 12:15 Hozzászólás témája: Hajhullás
|
|
|
|
Én utánanéztem a Forcapilnak. A kapszulában hiszek, az oldat nálam nem annyira nyerő. A F. oldatban lévő Ginkgo biloba sok dologra jó, de speciel arról nem híres, hogy hajat növesztene. És még valami: van benne egy Ambousa arundinacea néven feltüntetett dolog, amiről tényleg nem lehet semmit sem találni a neten. Szóval az oldattal kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mukoromp
|
Elküldve: 2008, Márc. 14, 17:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem is volt gondom a hajammal, de a http://www.forcapil.hu oldalon található készítmények, melyben ginkó biloba is található jó volt rá.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jani_x
|
Elküldve: 2008, Márc. 13, 20:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
| vivien írta: | Sziasztok
Szülés után nekem is nagyon hullott a hajam akkor szedtem a Viviscalt. Nem vált be (tudom neked nem ebből az okból hullik a hajad). Viszont jó drága. A revalid és a biovanne szintén nem használt. Ami végül bejött az a BES GINSENG AMPULLÁJA. 12 db van benne minden második nap használtam és a havi kb. 1 cm helyett 3-4 cmt nőtt a hajam ill. a tarkómon volt 1 terület ahol soha nem volt haj ott szintén kinőtt.
Fodrászkellékesben kapható 2500 ft/12 db. ill. van a forgalmazónak 1 f.kellékese a Blahánál az Osvát u. 7 ben ahol 1705 ft.
Nem vészes az ára 1 próbát megér.
www.bes.hu
http://www.besh.hu/ginseng.htm
így néz ki. Nem összekeverendő a dm-ben és egyéb helyeken kapható 10 dbos (piros dobozos) ginseng ampulákkal, mert azt inni kell és immun erősítő. |
Ez komoly?? Mennyire surun no vissza? Lathato kulonbseg a tobbi resz kozott? Nagyon erdekelne.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 16:38 Hozzászólások: 5187 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008, Jan. 25, 21:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
Napi 1et szedtem (akkor drága volt gondolom most is) kb 8-10 hétig. Kb 4? éve.
A ginsengből 2-12-őt. Nekem bejött. Ez most volt novemberben .
Tévedés ne essék nem terhességi hajhullásról beszélek én sem (akkor marokszám hullott és az természetes).
A nick neved alapján gondoltam, hogy nem szültél
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterke
|
Elküldve: 2008, Jan. 22, 18:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Vivien, Te mennyi ideig használtad a Viviscalt és mennyi ideig a Ginseng ampullákat? Egyébként azt olvastam, hogy a Viviscal is segít a terhesség utáni hajhullásnál, mert nem hormonálisan befolyásol, hanem hajalapanyagok vannak benne. Persze nem mindenkinek ugyanaz jön be.
Én még nem voltam terhes, így nincs erre teljes rálátásom
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 16:38 Hozzászólások: 5187 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008, Jan. 07, 14:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Borka
Kipróbáltad végül?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 13:20 Hozzászólások: 4116 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Dec. 22, 10:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Azt azért jó tudni, hogy szülés után természetesen nagyobb mértékű a hajhullás.
A hormonok a terhesség alatt lelassítják a dolgot és szülés után pár hónappal pedig az addig visszatartott hajszálak is kihullnak.
Ez a dolog magától is elmúlik...
Ha a szülés után 1 évvel még mindig erős a hajhullás az már nem ez a kategória. _________________
[^]
http://www.kep.tar.hu/dakini
http://www.ikreskonyv.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
|
Elküldve: 2007, Dec. 21, 21:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ez a cucc tényleg jó (nem fizenek nekem a reklámért) , már egy vagyont kentem évek alatt a fejemre (többiről nem is beszélve)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
|
Elküldve: 2007, Dec. 21, 21:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem tudommitől volt, de nagyon hülyén nézett ki. "W"alakban nőtt, középen tök magasan nem volt (jól megaszontam, szóval érted)
Most én kizárólag a hajnövekedés gyorsítása miatt kezdtem el ismét használni és ott naponta 2x is bekentem és kinőtt
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2058 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Dec. 21, 16:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Az az igazság, hogy fogalmam sincs, van-e ott hajhagyma, vagy nincs, mert attól lett a - kb. 5 ft-os nagyságú - folt, hogy a szülésznő, amikor segített kihúzni a szülőcsatornából, a fejemet úgy fogta meg, hogy az egyik ujja a bal szemem sarkában, a másik - talán a kisujja? - meg a hajhiányom területén. Lehet, hogy elhaltak a hajhagymák, de nem tudom, nem látok a bőr alá (Ja, és igen, így a bal szemem is rossz, de ez már egy másik történet ) Valószínű, hogy nem nőne ott a fű sem, de ha nem próbálom ki, nem tudom meg...
Neked a hajhiányod a tarkódon mitől volt? _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
|
Elküldve: 2007, Dec. 21, 14:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Borka írta: | Vivien,
azta! Kinőtt ott is, ahol nem volt haj? Ez állat! Nekem is van egy ilyen terület a fejemen, amit születésemkor szereztem, lehet, kipróbálom ezt a Bes-t.  |
Remélem használ. Ha csak célzottan 1 folt van akkor akár naponta bemaszírozhatod .10 ml van 1 ampullában és nem kell fölhasználni egyszerre, eláll. Ha ott nincs hajhagyma (vagyis egy szál haj se)akkor nem tom, hogy hat. így nem 100% a hatás Nekem ott olyan ritkás volt a ginsengtől meg frankón kinőtt a többi is.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2058 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Dec. 21, 12:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Vivien,
azta! Kinőtt ott is, ahol nem volt haj? Ez állat! Nekem is van egy ilyen terület a fejemen, amit születésemkor szereztem, lehet, kipróbálom ezt a Bes-t.  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
|
Elküldve: 2007, Dec. 20, 22:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok
Szülés után nekem is nagyon hullott a hajam akkor szedtem a Viviscalt. Nem vált be (tudom neked nem ebből az okból hullik a hajad). Viszont jó drága. A revalid és a biovanne szintén nem használt. Ami végül bejött az a BES GINSENG AMPULLÁJA. 12 db van benne minden második nap használtam és a havi kb. 1 cm helyett 3-4 cmt nőtt a hajam ill. a tarkómon volt 1 terület ahol soha nem volt haj ott szintén kinőtt.
Fodrászkellékesben kapható 2500 ft/12 db. ill. van a forgalmazónak 1 f.kellékese a Blahánál az Osvát u. 7 ben ahol 1705 ft.
Nem vészes az ára 1 próbát megér.
www.bes.hu
http://www.besh.hu/ginseng.htm
így néz ki. Nem összekeverendő a dm-ben és egyéb helyeken kapható 10 dbos (piros dobozos) ginseng ampulákkal, mert azt inni kell és immun erősítő.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mamagi
|
Elküldve: 2007, Dec. 18, 18:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok! (most meg itt kotnyeleskedem )
A szoptatás alatt olyan szinten hullt a hajam, hogy a homlokomnál már kezdett látszani a fejbőröm... Hajmosáskor marokszám dobáltam a vécébe a parókámat
Csalánolajat, vagy csalánmagolajat használtam, napi két-három mokkáskanállal vettem be (a csalánmagolajat leveses kanállal írja), egy-két hét után már éreztem a hatását, hajmosáskor csak töredéke jött ki. Gyógynövényes üzletekben kapható, egyébként vitamint pótol, némileg fogyaszt is, javítja az emésztést és méregtelenít. A csalán egyébként tejszaporító is. Jószívvel ajánlom.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterke
|
Elküldve: 2007, Dec. 17, 12:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok! Kösz a jó tanácsot. A Viviscal nem homeopátiás szer. Azt olvastam, hogy természetes anyagokból készült táplálékiegészítő, szóval nem gyógyszer.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dakini

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 13:20 Hozzászólások: 4116 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Dec. 15, 13:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2007, Dec. 14, 18:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Lehet tudni, hogy mi okozza a hajhullást?
Nekem is borzasztóan hullik, de igazából, amíg nem kezd kevesleni, hanem valahogy ugyanannyi, és nincs más tünet, addig lehet normális is. Asszem naponta 50-100 hajszálig nem kóros a hajhullás.
Okozhatja a hormonváltozáson túl gyulladásos góc, pl. rossz fog is.
Engem is érdekelne ez a Viviscan. Homeopátiás szer?
Én mondjuk használtam egy időben egy erős hajszeszt, ami szintén bevált. Nagyon szeszes és párolog, igen hideg hatása van a fejbőrön, nedves hajra kell kenni. A teljes hajfelületet be kell kenni vele, és utána - mivel elég hideg - sapkát vagy törülközőt tenni a fejre... Wella SP Energy Serum a neve. Azt hiszem, drogériákban árulják (én kaptam, nem vettem, ezért nem tudom). Mostanában nem használtam, mert a babásodásom óta kezdett megint újra hullani a hajam, szóval neki kell kezdenem újra. Nekem amúgy bevált, amikor használtam! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peterke
|
Elküldve: 2007, Dec. 14, 17:12 Hozzászólás témája: Hajhullás
|
|
|
|
Sziasztok!
Én tulajdonképpen nem babázok, hanem csak segítséget szeretnék kérni tőletek, mert hullik a hajam és tudom, hogy sok kismama is küzd ezzel a szülés után. Egy ismerősöm tanácsára elkezdtem szedni a Viviscal tablettát 1 hónapja. Neki megállt tőle a hajhullása és elkezdtek visszanőni a régi hajszálai is. Csakhogy több hónapra volt ehhez szükség.
Az az igazság, hogy nagyon megviselt az elmúlt időszak. Szeretném, ha gyorsítani tudnám a dolgot. Tud valaki valamit, amivel kiegészíthetem a tabletta hatását? Lecserélni semmiképpen sem fogom, mert nincsenek mellékhatásai és így megbízhatok benne.
Valakinek vannak tapasztalatai vagy ismeretei a Viviscalról?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|