| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Moderátor
|
Elküldve: 2012, Jan. 23, 08:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Anita22 írta: | Sziasztok!
Nem találom a regisztrációs feltételeket, ill. hogy milyen kötelezettségeket jelent számomra ha csatlakozom a közösségi oldalatokhoz. Segítsetek tájékozódni a részletekről! Köszönöm.
Anita |
Kedves Anita!
Az adatvédelmi irányelveket itt találod: http://www.csaladinet.hu/?modu.....datvedelem
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Anita22
|
Elküldve: 2012, Jan. 23, 07:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Nem találom a regisztrációs feltételeket, ill. hogy milyen kötelezettségeket jelent számomra ha csatlakozom a közösségi oldalatokhoz. Segítsetek tájékozódni a részletekről! Köszönöm.
Anita
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2011, Okt. 18, 12:08 Hozzászólás témája:
|
|
|
| mikida írta: |
Ma reggel kaptam egy "Ajándék"-levelet. Feljöttem ide, és kitöltöttem a kérdőívet. A végén azt kérte, hogy jelentkezzek be. A Bejelentkezés gomb nem működött. Kerestem, hogy hol lehet írni a szerkesztőknek, de nem találtam sem impresszumot, sem más kapcsolat-lehetőséget.
Lehet, hogy van, de a millió gomb és szöveg között én nem találtam. |
Kedves Ida!
A kérdőív külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kitöltés előtt be kell jelentkezni, mert csak úgy küldhető be.
A bejelentkezés gombot az oldal fejlecében találod, közvetlenül a Családinet logó alatt. A bejelentkezés gombra kattintva a regisztrációnál választott felhasználónév és jelszó megadásával tudsz belépni az oldalra, ezután tudod kitölteni a kérdőívet és beküldeni a válaszaidat.
Az Impresszumot alul az oldal láblécében találod, amire ha rákattintasz, láthatod a központi email címünket.
Üdvözlettel:
Családinet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mikida
Csatlakozott: 2011.10.17. Hétfő 21:37 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Chile
|
Elküldve: 2011, Okt. 18, 11:47 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Moderátor írta: | Sziasztok!
Megújult a Blogunk:
http://www.csaladinet.hu/blog
Van benne Fotóalbum-lehetőség is ! A bejegyzések és az Albumok is jelszóval védhetőek!
Szeretettel várunk Benneteket ott is! | Ma reggel kaptam egy "Ajándék"-levelet. Feljöttem ide, és kitöltöttem a kérdőívet. A végén azt kérte, hogy jelentkezzek be. A Bejelentkezés gomb nem működött. Kerestem, hogy hol lehet írni a szerkesztőknek, de nem találtam sem impresszumot, sem más kapcsolat-lehetőséget.
Lehet, hogy van, de a millió gomb és szöveg között én nem találtam. _________________ Kiss Ida
http://sorsformalo.com
"Ne nevesd ki a világot, ne is sirasd, hanem értsd meg." Baruch Spinoza
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: kb napi 16 óra a számítógép előtt
|
Elküldve: 2011, Feb. 21, 17:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Milyen böngészőt használsz? Hétvégén lett javítva ez a hiba, de előfordulhat, hogy Internet Explorer 6-nál még jelentkezik. Ez esetben frissítened kell egy újabb verzióra.
Üdv: Szabi
| BVJ228 írta: | | Üdvözlet!Szeretném megváltoztatni a beállításaimat az adatlapomon, de miután mindent beírtam nem akarja elmenteni, hiába nyomok rá a mentés gombra!Tudna valaki segíteni?Másnál is előfordult ez? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BVJ228
|
Elküldve: 2011, Feb. 21, 13:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Üdvözlet!Szeretném megváltoztatni a beállításaimat az adatlapomon, de miután mindent beírtam nem akarja elmenteni, hiába nyomok rá a mentés gombra!Tudna valaki segíteni?Másnál is előfordult ez?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csaladinet
|
Elküldve: 2011, Jan. 10, 10:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Lana1979 írta: | Szeretném a regisztrációmat,profilomat,magamat törölni a Családinetről mindenféle indoklás nélkül!
Hogy lehetséges ez????????
Köszönöm a választ! |
Kedves Lana!
A törlést email-ben kell kérned az info@csaladinet.hu címen.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csaladinet
|
Elküldve: 2010, Dec. 09, 18:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
| titok00 írta: | | Valaki segítene abban, hogyan lehet regisztrálni a lányaimat a szépségversenyre? Megköszönném. |
Kedves titok00!
A decemberi szépségversenyekre 5-én vasárnap lezárult a nevezés, így már nem lehet jelentkezni rá.
Megértésedet köszönjük!
Családinet szerkesztői
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
titok00
Csatlakozott: 2010.12.09. Csütörtök 13:28 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Dec. 09, 14:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Valaki segítene abban, hogyan lehet regisztrálni a lányaimat a szépségversenyre? Megköszönném.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyani
|
Elküldve: 2010, Nov. 30, 11:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
na, rászántam magam, h. örökmozgó mindjárt hároméves fiamnak vegyek egy igazán jó cipőt (ne legyen olyan csálé, mint a nagytesói). az egy dolog, h. finom, puha bőrből van és még jól is néz ki - de hogy a gyerekem mennyire imádja! vigyázunk rá, úgyh. nem mehet mindennap abban az oviba, zokon is veszi! szóval, ha olyan cipőt szeretnétek 1-3 év közötti gyereketeknek, ami egészséges és még a gyerek is imádni fogja, akkor keressétek a Supy gyerekcipőket. egy aranyos kutyakölyök a logojuk! (remélem, lesz később nagyobb méret is, mert akkor a kamaszgyerekeimnek is vennék!) _________________ háromtermes nonstop multiplex... MoFaya!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csillus72
|
Elküldve: 2010, Okt. 19, 15:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Köszönöm szépen!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csillus72
|
Elküldve: 2010, Okt. 16, 20:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Tisztelt moderátor! Beneveztem a kislányomat az októberi babaszépségversenyre,és véletlenül a gyerekszépségversenyre töltöttem fel 1 képet,róla.Megadtak 1 email címet amiben kérni kell,a törlését,de képtelenség arra a címre levelet küldeni,már nem tudom hányszor próbáltam!Megoldható hogy törölve legyen a gyerekek közül és csak a babaszépségversenyen szerepeljen?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
babicsko
|
Elküldve: 2010, Szept. 24, 20:26 Hozzászólás témája: Családi net kupon- kérdés
|
|
|
|
Tisztelt Moderátor!
Várandósként kaptam egy akciós kupont 4 D-s UH-ra a hepinet rendelőjébe. Írtam neki emailt, amire sajnos egy hét után se válaszoltak. ma telefonon is érdeklődtem, mikor lehetne menni UH-ra,(én kb egy hónap múlva szeretnék menni), de azt a választ kaptam, hogy októberben-novemberben már nem használhatom fel a kupont.
A kuponon nincsen beváltási hatáidő. meddig lehet felhasználni?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csaladinet
|
Elküldve: 2010, Szept. 17, 15:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves krispen!
Ha kiválasztottad azt az opciót, hogy már van gyermeked, akkor az "Éppen babát várok" sor elől kell kivenned a pipát, és így tudod felvinni a már meglévő gyerekeid adatait.
Üdvözlettel:
CsaládiNet Moderátor
| krispen írta: | sziasztok!
Hol tudom beállítani a gyermekem adatait,mert csak azt tudom beírni hogy babát várok vagy van már gyerek,de a meglévő gyerek adatait nem jelöli kösz |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
krispen
|
Elküldve: 2010, Szept. 17, 14:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
sziasztok!
Hol tudom beállítani a gyermekem adatait,mert csak azt tudom beírni hogy babát várok vagy van már gyerek,de a meglévő gyerek adatait nem jelöli kösz
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teca1
|
Elküldve: 2010, Szept. 17, 11:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok! probálkoztam , "rendkivüli Üzenettel" nem tudom sikerült-e?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
greta0406
|
Elküldve: 2010, Aug. 02, 14:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Családinet!
Mi is nagyon boldogok vagyunk, hogy bekerülhettünk az első 5 legszínvonalasabb album közé, nagyon szépen köszönjük, nagy örömet okoztak!!!Zsófi, Gréti és Kata(greta0406)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
babyke26
|
Elküldve: 2010, Aug. 02, 12:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Családinet!
Nagyon nagyon boldog vagyok,az én kisfiam albuma lett az első helyezett a Családinet fotópályázatán ,Koncz Péter.Szeretném megköszönni azt a nagy örömöt amit kaptunk!
Tisztelettel:babyke26- Koncz Rozália
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Júl. 06, 10:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
| birgo írta: | | Beneveztem a babám a 2010.júliusi szépségversenyre.kaptam emailt, hogy ha nem adtam meg adatokat a kislánynak, most még megtehetem.csak nem tudm hogyan. |
Kedves Birgó!
Arra az email-re válaszolva küldd el a kislányod adatait!
Köszönjük!
Üdvözlettel:
CsaládiNet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
birgo
|
Elküldve: 2010, Júl. 06, 09:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Beneveztem a babám a 2010.júliusi szépségversenyre.kaptam emailt, hogy ha nem adtam meg adatokat a kislánynak, most még megtehetem.csak nem tudm hogyan. _________________ Birgó
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Jún. 27, 21:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Rozanne!
Kérjük írd meg, hogy mely hirdetésedet szeretnéd törölni, és akkor eltávolítjuk!
Üdvözlettel:
CsaládiNet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rozanne
|
Elküldve: 2010, Jún. 26, 08:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Törölni szeretném a hirdetésem,mivel már nem aktuális. Hogyan? Kérnék segítséget!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Jún. 11, 21:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Pandora!
Az olvasatlan üzenetek jelzés egy rendszerhiba miatt jelenik meg tévesen, de a programozó már dolgozik a hiba elhárításán.
Üdvözlettel:
CsaládiNet Moderátor
A hozzászólás legutóbb Moderátor által 2010, Jún. 27, 21:44-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pandora2010
|
Elküldve: 2010, Máj. 30, 18:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Tisztelt Moderátor!
Hogy lehetséges az,hogy 3 olvasatlan üzenetet jelez az oldalsáv infója,az új üzenetek számánál 0 van és egyébként a BEJÖVŐ-KIMENŐ-MENTETT üzenetek rész is üres.Hiába frissítem a szóbanforgó 3 üzit nem tudom elovasni,sem letölteni.Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet orvosolni a dolgot?
üdvözlettel:Pandora
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Máj. 23, 12:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
| levaihelena írta: | | Kedves Moderátor! Hogyan tudom törölni a regisztrációmat? Köszönöm a segítséget |
Kedves Heléna!
Kérjük küldd el a regisztrált e-mail címedről a törölni kívánt felhasználónevedet az info@csaladinet.hu címre!
Üdvözlettel:
CsaládiNet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
levaihelena
|
Elküldve: 2010, Máj. 22, 11:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Moderátor! Hogyan tudom törölni a regisztrációmat? Köszönöm a segítséget
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2009, Nov. 17, 13:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Szilvi!
Köszönjük az észrevételt, a hibát javítottuk!
CsaládiNet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
OlahSzilvi
Csatlakozott: 2005.12.02. Péntek 14:35 Hozzászólások: 4217 Tartózkodási hely: itthon :)
|
Elküldve: 2009, Nov. 17, 09:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit

Csatlakozott: 2005.02.10. Csütörtök 12:10 Hozzászólások: 1519 Tartózkodási hely: Szatmárnémeti
|
Elküldve: 2009, Nov. 08, 10:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bébé! Moderátor!
Köszi
Én az adatlapban kerestem az avatart ezért nem találtam  _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2009, Nov. 07, 23:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Judit!
Jól mondja Bébé, a fórumon megjelenő avatart a menü alatt lévő Profil[...] linkre kattintva tudod megváltoztatni.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BéBé
|
Elküldve: 2009, Nov. 07, 22:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit

Csatlakozott: 2005.02.10. Csütörtök 12:10 Hozzászólások: 1519 Tartózkodási hely: Szatmárnémeti
|
Elküldve: 2009, Nov. 07, 22:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Hol találom az avatart? Nem tudom lecserélni a régit. Az adatlapomon sehol nem jelenik meg az avatar. _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabolcs01

Csatlakozott: 2008.12.08. Hétfő 11:07 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: kb napi 16 óra a számítógép előtt
|
Elküldve: 2009, Szept. 05, 17:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Tunder30 írta: | | Sziasztok én még új vagyok kérdéssel fordulok hozzátok. Szeptember 12-ével megszűnik a munka viszonyom mert felszámolták a céget de én már a felmondási időmet töltöm le és nem dolgozok, és itt jön a lényeg 5 hetes terhes vagyok ilyenkor mi a teendő ? Táppénz ? A választ előre is köszönöm! |
Kedves Tunder30!
Nem valószínű, hogy a feltett kérdésedre itt a fórumban tud valaki érdemben válaszolni. Azt javasolnám, hogy kérdésedet tedd fel a megfelelő szakértőnek. Szakértőinket itt találod: http://www.csaladinet.hu/szakertok/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tunder30
|
Elküldve: 2009, Szept. 05, 11:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok én még új vagyok kérdéssel fordulok hozzátok. Szeptember 12-ével megszűnik a munka viszonyom mert felszámolták a céget de én már a felmondási időmet töltöm le és nem dolgozok, és itt jön a lényeg 5 hetes terhes vagyok ilyenkor mi a teendő ? Táppénz ? A választ előre is köszönöm!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kissnegabriella
Csatlakozott: 2008.02.19. Kedd 18:03 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2009, Aug. 30, 17:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szeretném megkérdezni nem lehet zenésen -technikailag- a közösségi csoportjainkat elkészíteni? _________________ Beszeretnél lépni a ScienNet vásárlói közösségünkbe?Nagyon jó!Veszprém megyeiek!A kórházunkban találkozhatunk,vagy szerda:17 ó 45-kor az infós előadásunkat tekintsed meg velünk!
MÉG EGY JÓ HÍR:
önerőnélküli ingatlanvásárlás!Jelzálog hitelek:9 napon belűli folyósítással:8-12 óráig és 16-20 óráig:20-805-4669
Ha a jövőben kevesebbet jövök ,ne ijedj meg jól vagyok,csak:FELLENDÜLT A MUNKÁM!!!!!!!!!!!!KACSINTÁS:hívj inkább telefonon!!!!!!!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
perszona
|
Elküldve: 2009, Aug. 28, 20:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
T.Moderátor! Nem vagyok Miklósné! Kérem kijavitani Perszónára.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2009, Aug. 17, 14:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
| hamona írta: | Sziasztok!
Miért nincs lehetőség ún. kedvencek beállításra a családineten? Ha 3-4 fórumot olvasunk rendszeresen és szólunk hozzá a témákhoz, körülményes egyenként újra és újra rájuk keresni. Lesz ezügyben változás, vagy csak én nem találom, hogyan kell? Köszi. |
Kedves Hamona!
Ez a fórum-program nem ad lehetőséget kedvencek beállítására, viszont az internet-böngésződ igen. Mentsd el a 3-4 fórumot egyenként, és akkor csak egy-egy kattinitásra leszel tőlük.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hamona
|
Elküldve: 2009, Aug. 11, 12:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Miért nincs lehetőség ún. kedvencek beállításra a családineten? Ha 3-4 fórumot olvasunk rendszeresen és szólunk hozzá a témákhoz, körülményes egyenként újra és újra rájuk keresni. Lesz ezügyben változás, vagy csak én nem találom, hogyan kell? Köszi.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laura
Csatlakozott: 2004.04.01. Csütörtök 2:58 Hozzászólások: 181 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Ápr. 16, 17:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Egy nagyszerű újításunkat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani! Mostantól nincs elfelejtett határidő, évek múlva is emlékeztetünk, ha eljött a 3-6-11 éves stb. oltás időpontja, vagy lejár a forgalmid, hónapforduló van a lekötött bankbetétednél!
Lépj be a CsaládiNet adatlapodra (fent, a lap tetején) és használd Emlékeztetőküldő szolgáltatásunkat teljesen ingyen!
Vigyázz, rá lehet szokni!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2008, Nov. 13, 11:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bizonyára már találkoztatok új szolgáltatásaink legalább egy részével, de nem biztos, hogy minddel. Szeretnénk néhány szóban bemutatni az új lehetőségeket. Reméljük, hogy örömmel veszitek őket birtokba.
Közösségépítési szándékkal hoztuk létre az Adatlap-ot és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásainkat (ismerősök, szavazások, fotóalbumok). Egy részük más közösségépítő portálokról is ismerős lehet (pl. iwiw).
Adatlapjaitok alap-adatai a Családinetre történt regisztrációkor megadott adataitok, melyeket bármikor módosíthattok. Az Adatlappal kapcsolatban érdemes még tudni:
- Adatlapot kizárólag bejelentkezett felhasználók tekinthetnek meg, akár sajátot, akár másét.
- Adatlapodon lehetőséged van adataid elrejtésére, így azokat csak azon felhasználók fogják látni, akiket felvettél ismerőseid közé.
. Amelyik meződ publikusnak van jelölve (mező melletti jobb oldali jelölőbox), azt minden bejelentkezett felhasználónk láthatja.
. Saját adatait értelemszerűen mindenki látja az Adatlapján, függetlenül attól, hogy a nézet vagy a szerkesztés üzemmódban van-e, és függetlenül attól, hogy milyen adatot adott meg publikusnak.
- Bejelentkezett felhasználóink azokról a felhasználókról, akik nem a saját ismerősei, a következő, mindenkiről nyilvános adatokat látják:
. utolsó bejelentkezés időpontja
. blog címe, (ha az publikus!)
. fórum hozzászólások száma (rejtett fórumon történő hozzászólások számát nem mutatja)
. indított szavazások száma
. felhasználónév
. regisztráció dátuma
. publikus adatok (nincs korlátozva a hozzáférésük)
. nem publikus adatoknál (melyeket ismerősként lehet látni) a "nem publikus információ" szöveget
. hiányzó adatoknál a "nincs adat megadva" szöveget
- Lehetőség van saját Adatlapunk idegenként (=nem ismerős, de regisztrált és bejelentkezett Családinet felhasználóként) történő megtekintésére!
Adatvédelmi szempontból kérjük mindannyiótoktól a PUBLIKUS ADATOK józan átgondolását, az adatok nyilvánosságából eredő esetleges problémákért felelősséget nem vállalhatunk!!!
Ismerősök funkciónk:
- lehetőség van az ismerősök közvetlen keresésére a Felhasználó kereső-vel,
- illetve keresheted az ismerősöket ismerősöd ismerősei között is.
- ismerőseidet csoportokba is felveheted, ez pl. akkor hasznos, ha egy fotóalbumodat kizárólag csak az abban a csoportban szereplő ismerőseidnek szeretnél megmutatni.
Szavazás funkciónk:
- szavazásaid utólagosan szerkeszthető elemei:
. az érvényessége (valamilyen dátumig vagy törlésig)
. a feltett kérdésedre csak egy vagy akár több választ is vársz
- egyszerre 10 kiírt szavazásod lehet, ha újabbat szeretnél, le kell zárnod vagy törölnöd valamelyiket a 10 nyitottból.
Képtár funkciónk:
- az Album alapértelmezésben nyilvános (bárki láthatja, aki a Családineten a Képtárakat nézegeti!).
- lehetőség van az Albumok korlátozott hozzáférésűvé tételére oly módon, hogy ismerőseid vagy bizonyos csoportjaid részére engedélyezed csak megnézésüket.
- Képtárunkba 20 MB összterjedelemig tölthetsz fel képeket, melyek egyenként nem haladhatják meg az 1 MB méretet. (Az ennél nagyobb képek lekicsinyítéséhez ingyenesen letölthető program elérhetőségét közöljük.) Tekintettel arra, hogy Képtáradban valószínűleg nem a képminőség megőrzése a cél, javasoljuk a kép minél kisebb méretben történő tárolását, ill. a feltöltéskor az átméretezés engedélyezését.
- kérjük figyelj rá, hogy nincs lehetőségünk a képek elforgatására, tehát ha álló formátumú képet szeretnél feltölteni, feltöltés előtt kell elforgatnod!
- a képek feltöltése előtt legalább egy Albumot létre kell hozni.
- a 20 MB tárhelykorlát erejéig tetszőleges számú Albumod és felrakott képed lehet.
- képfeltöltés után a képek adatai a teljes méretű kép megtekintésekor szerkeszthetőek: megváltoztatható a kép neve, a hozzáfűzött szöveg, illetve hogy melyik albumban legyen. Itt van lehetőség a képek egyenkénti törlésére is.
- publikus galériába feltöltött képeid közül a két legfrissebb egy ideig megjelenik a képtár menüpont alatt is!
- profilképet a képtáradba feltöltött képeid közül választhatsz. Akár nem publikus képgalériád képeit is felhasználhatod, de akkor a kiválasztott képet a profil oldaladon mindenki látni fogja!
- képtáradban az albumok tartalmának megjelenítése nézetben kék háttérrel jelölt kép az album nyitóképét korábbi jelzi (ez a kép jelenik meg az albumjaid listájában mintegy összegezve az albumod tartalmát), sárga háttérrel pedig a saját profilképed jelenik meg.
- teljes albumokat is lehet törölni, ekkor megadható, hogy tartalmuk örökre az enyészeté legyen-e, vagy más albumba kerüljenek át.
- a teljes kép nézet alján minden képnek ott látod a képnek azt a linkjét, amellyel máshová beszúrhatod:
. fórumunkba történő beszúráshoz a felső, BBCode formátumút használhatod,
. ha a képet html-környezetbe kívánod beszúrni (pl. Családinet Blog-odba), akkor az alsó HTML-kódú linket használhatod.
Külön menüponton érhető el ugyan, de megújult szolgáltatásunk a Blog is. Néhány szó róla is:
- egyenként jelszavasan védhető bejegyzések lehetősége
- 100 féle szín- és elrendezés-sablon az egyedi kinézet érdekében, sok sablonnak a fejlécébe saját kép is beilleszthető
- 50 MB tárhelyméretű fotóalbum, az albumok egyenként jelszavasan védhetők
- fotóalbumhoz kapcsolt képeslapküldő szolgáltatás
- lehetőség a korábbi Családinet-blog egyszerű beemelésére, néhány más blogrendszer importja is megoldott
- alapos használati útmutató (Gyakran Ismételt Kérdések)
Kérdéseiteket ebbe a fórumba várjuk!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2008, Okt. 21, 23:12 Hozzászólás témája: Újdonságok a Családineten
|
|
|
Sziasztok!
Megújult a Blogunk:
http://www.csaladinet.hu/blog
Van benne Fotóalbum-lehetőség is ! A bejegyzések és az Albumok is jelszóval védhetőek!
Szeretettel várunk Benneteket ott is!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|