Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Lombikos kismamik
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 528, 529, 530 ... 958, 959, 960  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet

nkata37

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika: nekem a dokim 2 mm-t mondott kritikus értéknek, de akkor már azonnali csaszi kellene.
8 mm-ről indultam egyébként. Biztos azért vékonyodik ilyen gyorsan, mert vékon a hasfalam.
80 kg-ig? Az már nem lesz meg, most tartok 67-nél! Very Happy
nkata37

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 15:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudok visszamenni javítani, mert kidob a gép, szóval a régi sebem 4mm-ről 2,6mm-re rövidült. Embarassed Kimaradt egy vessző.

Titti: ahogy könnyebben átvészeled ezeket a napokat! A legrosszabb a stressz...
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivi!
A diszkót még kihagyjuk...a Kecelit főleg! Wink

Kata!
80 kilóig!
8mm? meg 4,2, 3,5??? Tuti biztos vagy te abban? És nem kell benn feküdnöd? Nem akarlak ijesztgetni, de nekem azt mondták, ha 5mm alá lecsökken, az már nagyon gáz...rám a 15mm-el is úgy vigyáztak, mint a hímes tojásra! Confused (ja, és nekem 5 alá nem is ment...és még így is ott kellett lennem a műtéti folyosón, hogy minél közelebb legyek, ha baj van...és 3 hétig!!! nyáron!!! még az udvarra sem mehettem le!!!) Azé jó lenne, ha vigyáznál magatokra! Embarassed

Titti!
Naná, hogy emlékszem! Wink
titti

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 15:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kata, köszi!! Embarassed Smile
Én, aki az elsőnél 1-et sem teszteltem, most behozom... Laughing Laughing
Na, jó, elég volt, akkor teszteknek annyi.

Vivien!
Vérzés: attól nem félek, hogy megjönne, egy lónak is elég progit kapok... Rolling Eyes Fogjuk rá, hogy attól zizzentem be... Laughing
(Nekem már a 3x1 mellett sem jött meg inszemeknél, most meg 3x2 és 2amp progi..)

Vivi: rucikat köszi, ha megnézed, kelleni fog, mert rosszul számoltuk ki, és 80(86)ból csak rövidujjúja van, épp most készült tesóm venni neki.. Wink
nkata37

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Titti: nem mindenkinél működik az LH-teszt mint jósteszt! Ezt tegnap elfelejtettem még mondani. Van akinek más szerkezetű a hcg a szervezetében,mint amire a teszteket alapozzák, ezért fordulhat elő, hogy létezik olyan is, hogy a teszt negatív, a vv. meg pozitív lesz.
Persze nem akarlak ábrándokba ringatni, de a tényszerűséghez ez hozzátartozik!
Sőt, olyan is van, akinek a délutáni pisiből előbb látszik az eredmény.
Azért én még nagyon drukkolok, nem szabad feladni! Még nagyon korán vagy mindig!

Erika: 8 mm-ről indult, a múltkor volt 4,2, most pedig 3,5 mm volt a régi seb. Ezért kéne az ágynyugalom, meg mert a mszáj 4 mm-ről 26 mm-re rövidült.
Ez a trakesz még nekem is csábító! Laughing Hány kilóig szabad ráülni? Laughing

Arcsi: Andris igyekszik nagyon, nem lesz itt semmi probléma, Vivinek biztos igaza van! Amúgy tündéri pofija van a kisfiadnak! Smile

Dindike: én csak most egyik nap láttam eg talpacskát-sarkocskát egyértelműen kirajzolódni néhány pillanatig. Mire felocsúdtam már nem látszott, de nagyon vicces volt amíg tartott! Very Happy
Kórházi sztorik tényleg kiborítóak, én mindig szoktam kérni, hogy inkább jó példákról beszéljünk, vagy egész másról! Wink

Tanczy: drukkolok!!!
vivien

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi
A magzati póz miatt is lehet legalábbis nekem ezt mondta a gyógytornász. Szerintem a kisfiadnak jobban kéne emelni a fejét, mert ahogy látom szinte el sem emeli ő sem. Balu az első torna után 1-2 centi helyett kb. 10 centire emelte el a fejét és 6 hét alatt tökéletes lett. este hozok képet, mert valahol ki van írva, torna előtt és után.

Titti
Ha fölébredt megnézem!!!!!!
Vérzés se mérvadó, hisz tudod. Ez a 14 nap a legrosszabb ....kitartás.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 14:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Titti!
okosabb? Rolling Eyes .. ebben nehéz Very Happy .. nem is kell! Lazíts! .... Rolling Eyes ...próbálj Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
titti

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 14:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien!!
Jó-jó, emlékszem... Embarassed Wink
Bodyk szerinted lesznek akkora méretben hosszúujjúak? Rolling Eyes

Most nézem, ha nem lett volna a beülti, kb tegnap jött volna meg a vérzés...Na, persze, hogy most aztán mitől fáj a pocim, a fene tudja...ettől sem vagyok okosabb... Laughing
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 13:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien!
Dehogy baj...azért osztottam meg veletek, hogy szakértsétek meg Wink
És mitől merev?
Küldheted a képeket!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vivien

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 13:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika
Végül ezt vettétek aktuális járműnek? Akkor most trakival megy a diszkóba.

Titti
Tudod mit mondtam tegnap a teszetkről!!!!
Kukába velük!

Arcsi
Baluval pont ez volt kb. 4-5 alkalom torna és kutya baja se volt. (ilyenkor már kicsit jobban kéne emelnie és ha sír akkor fáj neki, mert merev. Nem baj, hogy leírtam???? mi nem ismerjük ugyan egymást de mintha az én gyerekemet láttam volna, ha gondolod mutatok egy 3 hós képet torna előtt. )

Gigi
Megnztem a tegnapi képeket Smile Tomit fénymásolták rólad Smile

Ági
Balu még mindíg nagyon szöszi. Ha Pancsa haja begöndörödik az lesz csak az angyalka.
Vissza az elejére
titti

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi!
Andris is villámsebességgel fejlődik. Very Happy

Erika!!
Matyi nézéséről annyit: emlékszel azokra a pasikra, akikkel bombáztál minket a küzdősben.. Laughing Na, nálatok már van otthon "saját" csábító.. Laughing Laughing

Tanczy!!
Ne bánd, hogy nem érzed...nekem pár napja egyre jobban húzódik, ma nagyon, kifejezzeten fáj, ez este kezdődött...nem hiszem, hogy jó...Mert tegnap megcsináltam kíváncsiságból egy ovulációs tesztet, és sokára de halvány lett, ma csak a fájdalom miatt csináltam újra....már semmi... Sad
Emlékszem, Kata amikor betette a "jósló-tesztjeit", azokon látszott és erősödött a csík..
Kíváncsiságból csináltam csak meg, mert az elsőnél is gyanús volt, hogy elindul valami, aztán vége...

Voltam ma ismerősél babanézőben. Very Happy
Most meg nemsokára kapom a progiszurit....

Dindike!!
Sokat gondolok rád/rátok!! Smile
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 12:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi!

Az! Wink
persze, az apjának csak mtz-je van! Laughing

Andris nagyon ügyes, majd alakul ez! Very Happy
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika!
Az új markoló is John Deer?
A cikket olvastam...én is sokat ülök itt Confused .. ennyit leszűrtem Laughing
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 12:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Így emeli a fejét hason
nem sokáig
a mécses is eltörik a végén

+ képek a helyükön Wink még frissek, ma készültek...

A hozzászólás legutóbb Arcsi által 2008, Okt. 18, 12:27-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi!

Tavaly itt is nagy hó esett! Igaz, nem sokáig tartott, de nagyon szép volt!
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 12:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hó tavaly télen Pécsen
Jó a szánkó!!
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koraszülött...
Én örültem, hogy a Matyi 2 nappal, de az lett...sokkal jobban odafigyeltek rá, és örültem az 1 éves koráig tartó ellenőrzésnek is...ja, és nem volt koraszülött osztályon! Wink
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dindike,
már csak pár napot tartsatok ki, aztán a koraszülött osztálynak búcsút inthetsz!
Jól vagyok, köszi, csak nehezen bírom a várakozást Embarassed A hasam nem húzódik, most ezen parázom, hogy biztos azért mert nem sikerült....
Pedig nagyon jól tudom, hogy nem kell még semmit sem érezni. Zalánnal sem voltak semmilyen tüneteim...
gigaboszi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hát, amennyi hó szokott mostanában lenni Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Táplálkozás
Én azt mondom, hogy vegyesen, minden túlzásoktól mentesen kell mindent fogyasztani Wink
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most meg ezt néztem...
[^]  

JOHN DEERE SNOW SNYDER garancia 3 év Nr.200535 összecsukható, JD zöld, teherbírás 75kg, (3-99) 118x46x24cm 3,8kg szállítás.1.nap 26460Ft AKCIÓ: 15940Ft

A múltkor néztük az obiban a sima fa szánkót, 13eFt!!! volt!
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gigi!

Huncutok huncuta!! Laughing Laughing
[^]  
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt már rég be akartam rakni:
http://www.tisztatermek.hu/ind.....amp;hiv=62
Érdekességként...

Hasfájás
Én valahogy úgy vettem észre, a babák nem is rögtön lesznek hasfájósak, hanem kb. 1 hónap múlva...valami oka biztos van...és ki jobban, ki kevésbé, valaki egyáltalán nem...teljesen alkati dolog lehet...

Kata!
Asszem, te írtad a hegvastagságot...hát, gondolhatod, az enyém milyen volt, ha amiatt kellett benn feküdnöm...volt 5mm-es is...de a tiéd nem lesz ilyen vékony!
gigaboszi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hasfájás
Szerintem, sokszor ez a téma el van túlozva. Könnyű egy síró gyerekre ráfogni, hogy fáj a hasa, mintsen kigondolni, hogy esetleg mi más miatt nyugtalan. Anyuka a gyerek sírásáról persze egyre idegesebb, a gyerek átveszi ezt és generálódik egy ördögi kör Evil or Very Mad
(persze, kivételek vannak... vannak tényleg hasfájós babák... )
gigaboszi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 10:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika
Nagyon jó az a járgány Laughing
Matyi, ahogy néz Laughing Laughing Laughing Laughing

Dindike
Két nap és nem lesznek koraszülöttek a lányok Laughing Laughing Laughing Laughing

Oroka
Kristi is ínyenc !!!!

Emese
Nagyon szép kismami vagy Laughing Wink

Arcsi
Ezek a doktorok Rolling Eyes

Mancs puszil mindenkit! Még egyben vannak Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 10:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak egy szösszenetnyit RR blogjához.Ugyebár az én csöppjeim korababák és az első hónapban szinte csak anyatejet kaptak.Nekik extrán gyengécske volt a kis gyomruk.Nos,egyik gyerekem sem volt hasfájós,pedig nem az ő módszerük szerint táplálkoztam/táplálkozom.Ez alkati dolog is lehet.Persze,függ attól,hogy mit eszik az anya,de ő honnan tudná a másik oldalt?Én meg azt mondom,hogy azért nem voltak hasfájósak az enyéim,mert nem úgy táplálkozom,ahogy ők. Rolling Eyes

Mindenkinek szép hétvégét,szép napot kívánok!Hál' istennek szép idő van,ebéd után a teraszon fogunk napozni. Smile

Puszi mindenkinek

Ági

[^]  
Vissza az elejére
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Dindike!
Amikor az ember kórházban,vagy csak orvosnál van,akkor a körülötte lévő betegek a frászt hozzák egymásra.Megfigyeltem,hogy a várószobákban mindíg rémtörténeteket mesélnek egymásnak és szörnyülködnek.Szinte versenyt csinálnak belőle,hogy ki szenvedett már többet és jobban,ki betegebb....stb. Evil or Very Mad Ez még szörnyűbbé teszi a várakozást. Confused Kitartás,minden rendben lesz! Wink
Nekem nem sok időm volt parázni,szentül meg voltam győződve arról,hogy még van legalább 2 hetem,míg kibújnak a babáim. Confused
De édesek lehetnek a csajok!

Erika!
Tényleg jó az a kis munkagép. Laughing

Na,mindjárt elolvasom azt az RR linket,eddig nem volt időm.

Gyerekek alszanak,Apa nagybevásárol. Very Happy

Ági

[^]  
Vissza az elejére
Dindike

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 10:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanczy !
Lehet, hogy közeleg ... Confused Az egyik részem szeretne már megszülni, de azt a másik részem jól észhez téríti, hogy a csajszik érdeke azt diktálja, hogy még csak maradjank.
Hogy vagy ma ?

Visszatérve a mocorgásra: annyira vékony a hasfalam, hogy már szinte átlátszik. Amikor igazán beindul odabenn a buli, olyan szinten kivehető minden porcikájuk amit kidugnak, hogy horrorfilmet lehetne forgatni. A szívhangvizsgálatokkor szokott lenni a legnagyobb lázadás.Viszont ha Vanda alszik, nekifeszíti a fejecskéjét a hasfalamnak, olyankor lehet simizni. Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Dindike

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Atyaég, mennyit írtatok ! Régen volt itt ekkora nyüzsi.
Megnéztem a fotókat is, szépek a babócák és az anyukáik is !

Kata !
Nem szoktam számolni a mocorgást, ez lehetetlenség az én két kis bestiámmal. Egyfolytában döngölik a hólyagomat, vesémet (az kegyetlen), gyomromat, stb ... Ez a fajta aggódás, hogy "mé nem mozognak" szerencsére hónapok óta nem üldöz.
Miért, Te szoktad Szabi babát tanulmányozni ?

Erika !
Nem semmi képeket tudsz csinálni. Neked fotóriporternek kellene állnod.
Tényleg "ma" születetett Matyi ? Very Happy "Tegnap" meg Peti. Very Happy

Szülés - ijedtség:
Nem rég még dicskedtem Vinnynek, hogy nem félek tőle. De ez a kórházi közeg jól kihozta belőlem. Be vagyok tojva ! Annyi mindent láttam és hallottam, hogy jujjjjj.
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 10:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Dindike,
csak nem közeledik az idő? Smile

Infer,
nagyon tuti járgányt kapott Matyi!!!! Ez már olyan férfias játék :d
(Zalán csak bámulta a képernyőt és mutogatott rá)

RR-re inkább nem mondanék semmit...
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 09:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[^]   Laughing
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 09:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Húú, Dindike!

A Matyi ezen a napon született!!! 36+5!!! Very Happy

(hogy én hogy meg voltam ilyedve...pedig már annyira vártam, oszt mégis! Wink )
Dindike

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 08:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, szép napot mindenkinek !

Ma megint hipernyomi hangulatom van, alig aludtam az éjjel rengeteget keményedett a hasam. Szerintem kezd kiürülni a Diaphillin.
Most visszaolvasok, látom jó sokat írtatok amióta utoljára erre jártam.
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 08:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Oroka!
Hát, a mi gyerekeink már csak ilyenek...megeszenek ezek mindent! Wink Laughing Nem kell nekik az update! Laughing

Arcsi!
nem kevertelek össze, tényleg úgy tünt! De az arcod akkor is fogyott! Wink (vagy nagyon jó a kép!)

Emese!
Nagyon csini vagy!

Ajándék
Azzal ébredt: traktor, jó!!! Laughing
titti

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 18, 08:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi, az lett volna a minimum... Sad
oroka

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 21:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát csajok, nem semmik vagytok! A fiúk alszanak, én meg itt kacagok rajtatok.

Erika, Gigi: Hát én meg 4 hónapig véreztem a hat hét helyett, aztán amikor elmúlott meg jött a mensim és azóta is minden hónapban, de az én gyerekem se érez ebből meg semmit, vagy ő már a keserű és büdi tejhez szokott elejétől?

titti: Majd november 8-án lesz.

emese: Nagyon szép kis mami vagy!

Arcsi: Hát a képen nagyon is úgy tűnik hogy szépen tartja a buksiját Andris, de persze inkább nézzék meg pluszba, mint hogy ne vegyék észre ha baj van.

pálgi: Tényleg, a gyerkőcök ma mindenben kettők.
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Titti!
Pedig egyszerűbb lett volna, ha az mondja először , hogy "Jónapot anyuka!" .
titti

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 21:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi!
Húú, ezt tényleg felfújták.. Rolling Eyes Wink

Erika!!
Szuper járgány!!!!!!! Very Happy
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 21:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika! Akkor összefújja a szél a "szemetet". Laughing

Nem kevertél Te össze a húgommal súly-ügyileg Wink ( az újságolvasós képen nem én vagyok)

Gigi Tomi milyen ügyi Smile

A hozzászólás legutóbb Arcsi által 2008, Okt. 17, 21:27-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pálgi!
Nem beszélsz magadban...
Laughing

Én olvasok, csak még a hatása alatt vagyok az olvasottaknak...
még mindig Laughing
Nem tudok reagálni.

Matyi!!! De jó ajándék. Wink Ebbe még én is beleülnék.
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pálgi!

Fél 12 körül?

Majd nézem!

http://forum2.tv2.hu/video/temak/24782
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika és Gigi!
Azóta olvasgatom a linkeket...
A könnyeim törölgetem a röhögéstől.. még jó, hogy nem pipiltem be.

RR: ... inkább nem is írok semmit...

Gigi!
A dokinéni szerint nem emeli /emelte a fejét eléggé ... kb. egy hónapja...
Ő utalt be. (állítólag túl precíz)
Azért nem háborgok, mert a másik dokinőtől jobb, akit "Maguk meg minek jöttek!" után passzoltam.
Jaj, nem is meséltem az ominózus körzetis behívott elbeszélgetésre a hátsó szobába..."megengedte", hogy átmenjek, de arra kért
Rolling Eyes , hogy ne mondjam senkinek, hogy ezt lehet, mert nem örülnének neki, ha megindulna a vándorlás.

Na egy hét múlva hív az új, hogy így-meg úgy... és ő elvállalt.. és neki ezt meg azt mondtak..miket mondogattam én.
Én egy árva szót nem szóltam Confused (meghazuttolva önmagam Laughing ).. . megköszöntem, hogy megengedi, hogy átmenjek.

Hogy semmiből egyesek mekkora.. sz..-t tudnak keveri...

A hozzászólás legutóbb Arcsi által 2008, Okt. 17, 21:29-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emese!
Bocsi,tengerimalac! Laughing Embarassed Szegénykém....
Jó éjt!

Erika!
Hány órakor van ez a műsor?Most már kiváncsivá tettetek. Very Happy

Már Panninak is ébrednie kellett volna.... Rolling Eyes De nem akarom őket kelteni,főleg Ábelt nem,hisz egy majdnem 5 kg-os gyereket már nem kell.De Panni is már majdnem 4 kg.Meg nekik már elvileg olyan 5x kellene enni,de ők 7x esznek 1 nap. Rolling Eyes Szóval aludjanak csak...

Na,jól eldumálgatok itt magamban. Laughing

Ági

[^]  
Vissza az elejére
LVEmese

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bóbita hosszúszörű, itt a képen meg is van nyírva Laughing , amúgy tengerimalacka, nem hörcsög Very Happy ! Köszönöm, jól van, bár már látni, hogy készül elmenni Sad
Baross u-ban fogok szülni, majd meglátjuk, milyen lesz, hallottam már mindenféle véleményt.
Jó éjt!!

http://hu.fotoalbum.eu/LVEmese
Vissza az elejére
Infertility

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pálgi!

A babaperceket is Klaudia vezeti...és ahogy észrevettem, egész héten HSK volt a "vendég"(én csak ma láttam...sajnos! Wink )...és tényleg csak pár perc...holnap lesz a "nagy" műsor...hátha megint benne lesz mindannyiunk kedvence, VA! Twisted Evil

Arcsi! Laughing Laughing Laughing

Ezt a bódogságot!
[^]  
Torta
[^]  
Egészségünkre!
[^]  
Markoló!
[^]  
Zsivány...
[^]  
LVEmese

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó éjt mindenkinek, megyek, kezd húzni a pocim.

Vissza az elejére
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emese!
Ja,és Bóbita milyen cuki!Én még nem is láttam ilyen szőrmók hörcsögöt.Azt hittem csupasz.De így sokkal különlegesebb és szebb. Very Happy Most jól van?Simi neki.
Helyes,vigyázzanak is Rátok!Hol is fogsz szülni?

Ági

[^]  
Vissza az elejére
LVEmese

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elírtam, szóval: 35-36. héttel kiegyeznék!

Vissza az elejére
LVEmese

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom. Én 34-35. héttel kiegyeznék. Dokim azt mondta, most a cél a 32. hét, hogy addig minden rendben legyen, onnantól kórház, hogy szem előtt legyek és akkor már igyekszünk minél tovább egyben maradni.

Vissza az elejére
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emese!
Persze,persze!Főleg,ahogy egyre nő a pocid,annál inkább akarod már Őket kint tudni. Wink Legalábbis én így voltam vele.Mondjuk annyira azért nem akartam,amennyire hamarabb jöttek. Smile

Ági

[^]  
Vissza az elejére
LVEmese

HozzászólásElküldve: 2008, Okt. 17, 20:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pálgi, olyan béna fejeket vágok és a hajam se volt megcsinálva.....
Én meg alig várom, hogy nekem is a babák körül kelljen serénykedni! Persze pocisnak is jó lenni, de már úgy várom, hogy lássam őket, gondoskodjak róluk, puszilgassam, szeretgessem, óvjam őket..........

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 528, 529, 530 ... 958, 959, 960  Következő
529 / 960 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.