.jpg)
hirdetés
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
ptszilvi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!!!
Sanyikát leraktam aludni, kíváncsi vagyok, meddig bírja.....
Pálgi, Gigi, Boróka: boldog névnapot nektek!!!
Snoopy: gyönyörű kisfiatok van, még egyszer gratulálok!!!! Gyre mesélni, amint tudsz!!!!
Emese: megnéztem a gyrkőcöket, gyönyörűek!!!! Úgy tűnik a soraidból, hogy nagyon ügyes vagy Te is!!!!
Vinny: köszi a Sanyika dicséretet!! Tényleg olyan komolyan tud nézni sokszor, hogy hihetetlen... Amikor meg vigyorog, anyira örülök, hogy elfelejtem fényképezni....
Kocsikázás: teljesen megértelek, nekem is mehetnékem van már mindegy hová.... Itt a faluban el tudok menni a boltba, meg a postára, oszt ennyi... Még látnivaló sincs, az emberek meg pont nem járkálnak az utcán, kész vagyok... Vezetni nem merek az árok-élményem óta, úgyhogy most azt találtam ki, hogy amikor mentünk a kórházba a dokimhoz, hazafelé bementünk a tecsóba, Sanyi meg kinnt maradt a kocsiban a gyerekkel, én meg 15 perc alatt egyedül vásároltam!! Annyiar jólesett, pedig rohantam, mint az őrült....
Hannáról nem raksz fel új képet, hallod??!! Én is akarok ám kukkolni!!!
Niki: megnétem a képeket, Nikike nagyon tündéri úgy bebugyolálva is!!! Te is nagyon jól nézel ki, bár ezt már a kórházban is megállapítottam, amikor bejöttetek hozzám...
Valamit még akartam Neked írni, de sietek, s elfelejtettem......
Erika: nagyon jó a szauna, irigykedem ám nagyon!!!! Másrászről meg ne foglalkozz az irigykedőkkel, mindenkinek arra jut, amire szeretné... Ti nem a kocsmában veritek el a pénzeteket, hanem ilyesmit vesztek, senkinek nincs köze hozzá...
Vivien: de jó neked, hogy utazgatsz!!! Én is úgy mennék/mentem volna, de egyedül nem szeretek menni, Sanyival meg nem lehet, még a házból se szeret kimenni....
Egyébként tanító-ének szakos vagyok, 8 évet tanítottam alsós gyereket, a legutolsó osztályom elsős volt, amikor otthagytam őket Sanyikáért....
Balunak hogy tetszett tegnap a bölcsi a sok gondozónénivel?
Ibag: tényleg jópofa lehet a dokid!!!
Agrave: rég láttalak már, jól vagytok? Zorka jól van???
A többieket puszilom, sietek, mert ébredezik.. (nem volt 10 perc alvás...)
Lenne egy kérdésem: Sanyika több, mint 1,5 napja nem kakilt, mit lehet tenni iylenkor, hogy segítsek neki???? Már egy csomót masszíroztam a pocakját, egyelőre hasztalanul.... (máskor napi 2-3 kakis pelus van, azért idegesít...) Minden úgy megy, mint máskor, én se ettem rosszat neki....
A másik: 2 hete sokszor bukik... Ez mitől lehet? _________________ Szilvi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tanczy!
Ezért írtam, hogy annak is lennének károsultjai..
Egyébként pedig csak a jogszabály megírásának, megfogalmazásának kérdése....
Pl.: akinek legalább minimál, vagy az alatti jöv-e van az ez-azt kap, stb., vagy aktívan munkát kereső munkanélküli, stb....(mert azért vannak öhibájukon kívüli mn-ek is)
És végül nem maradnának ki, csak akikre Niko gondolt...
(Bocs ha valakit sértenék...)
Niko!
Hát az ép. ipar sem fenékig tejfel ezzel akereszbe tartorások, megszűnő cégekkel. Felelős meg sehol...
Pereskedni: hát jól meg kell gondolni, nehogy még többe kerüljön..Viszont ha soha nem próbálja senki, és nem nyer pert, még inkább elharapódzik ez a helyzet  _________________ Marcsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanczy

Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 12:29 Hozzászólások: 7344 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko,
mese: a tv ki be kapcsolgatásával jár ilyenkor...
ugyanezt játszotta a mosogatógéppel is (máskor egyiket sem bántja)
ezért kapott szobafogságot 10 percre...
Amíg a levest megcsináltam bekötöztem az etetőszékbe, bőgött, de máshogy nem ment....
A kapott játékokat egytől-egyik kiszórta a székből... _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
IBAG

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niki: Nem csináltak fotót, mert megint gagyi monitorral néztek.
Pénteken Pesten megpróbálok kérni, ha lehet.
Hogy hová mentek? Valamiről lemaradtam? (próbáltam visszakeresni, de nem sikerült )
Adós témába nem szólok bele "nem a szakterületem".
Titti: Nem írtál semmit a leletedről. Mi újság?  _________________ IBAG=LLARA
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
ebédeltetek és jövök.. _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tanczy: Úúúú! Tudom,hogy nem "egészséges",de nem köti le ilyenkor vmi mese?Az talán elterelné a figyelmét is és esetleg lenyugodna..  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Azért még mindig jobb lenne az adóvisszatérítés..hisz a minimálbér után is van ám bőven adóvonzat..  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Titti: Nem dolgozol? Meg lett az eredményed? Sikerült kielemezni?
Arcsi: Szerintem nagyon nehéz a váltás,bármikoris kezd bele az ember..de vannak helyzetek,amikor megéri megpróbálni..márcsak a gyerekek miatt is. Nálunk Férjecske nem akart menni,de mióta egyre több frusztráció éri,azóta jobban menne,mint én. Most pl nem elég,hogy nem fizettek ki 68 millát,mi bőszen befizettünk 10 millcsit adóba,amit persze vissza nem kérhetünk. ..és persze a mi alvállalkozóink ki lesznek/lettek fizetve,még ha mi meg sem kapjuk soha ezt a pénzt. Okosok mondják: pereskedjünk. Igenám,de a 3%-ot be kell fizetni eljárási illetékként (miből????) és persze a per végére úgyis megszűnne a cég. Ezek mellett nekem a CSP megvonás már csak hab a tortán.  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanczy

Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 12:29 Hozzászólások: 7344 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Arcsi,
az adóvisszatérítéssel is az a gond, hogy a legtöbb embert minimálbérre jelentik csak be...
IBAG,
ez aranyos volt a dokidtól
Niki,
hisztis, fáradt, de kimászik az ágyból (1 perc alatt kikapja a rácsot), dobálózik, az előbb már bezártam a szobájába higgadni...
6kor megébredt, máskor ilyenkor köztünk még elaludt 8ig, de most csak forgolódott és összerugdosott  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Infertility

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 12:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
IBAG!
Nagyon helyes orvosod van!
Meg jópofa is!  _________________
[^] [^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ibag!
Orvosod tényleg jópofa lehet .. én is net-elemző vagyok  _________________ Marcsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
titti

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Pálgi, Gigi, Boróka: Boldog névnapot!!!!!!!!
Niko: jobbulást!!!!!!!!!!!!! _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko!
A döntéseteket nagyon megértem...még egy kicsit írígy is vagyok , vagyis haragszom magamra, hogy amikor volt lehetőségem fiatalon én nem mentem ki....(bár most kárpótol mindenért a kis családom)
Kollégium: csak engem csúfoltak e miatt és ki is közösítettek...minden vasárnap sírva mentem fel a lépcsőn...soha nem felejtem el.  _________________ Marcsi
[^]
A hozzászólás legutóbb Arcsi által 2009, Jan. 21, 11:54-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ibag:
..és nem hoztad el a képet? úúúúgy megnézném a pici babácskádat!  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
IBAG

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Erika: Találtam orvost, a Dr. Török Pétert a Klinikán.
Nekem nagyon szimpatikus (kb. velem egyidős) eddig megvoltam vele elégedve. Készségesen, türelmesen elmagyaráz mindent.
Tegnap is az UH lelet birtokában elmagyarázta az azon található összes értéket hogy mi micsoda.
Jópofa volt mert azt mondta hogy "mostpedig végignézzük az UH leletet és kielemezzük együtt, mielőtt még hazamenne és a net segítségével saját maga kiértékelné, aztán elkezdene parázni esetleg valamin."
Lehet hogy volt már nála egy-két lombikos?  _________________ IBAG=LLARA
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Vivien: Nekem meg az a bajom a szájon át szedhetőkkel,hogy mind nyakig van b vitaminnal és irtózatosan zabálhatnékom van tőlük. Ha meg választanom kell,hogy rövidhajú vagy dagi,inkább az elsőt kérem.
Utazás jó lehet..bár én más vagyok..én nem bírnám egyedül. ..én olyan vagyok,mint a technokol. Így is,ha Férjecske később jön,már tiszta ideg vagyok..  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 15:38 Hozzászólások: 5187 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko
A szájon át szedhető cuccossal nekem mindíg az volt a bajom, hogy MÁSHOL IS hatott sajnos
Le se merem írni....hétfőn megyek ügyvédhez ----> benn leszek a városban 12 körül, akkor felugrok.... Balu függő a dolog, ha nem lesz beteg valami csoda kéne....
Malacka
Most piszok jól állok a tanulással, ezért érek ennyire rá.
Apánknak semmi kifogása, kizárólag egyedül megyek. Nekem jó néha egyedül lenni, nem alkalmazkodni senkihez. 2-3 nap nem a világ így is alig látja a gyerekét. A másik, h utál utazni/repülni. 3 an csak évente 2x megyünk nyáron és karikor.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Malacka: Én már most elkezdek drukkolni..
Arcsi: ..tudom,tudom..pedig nagyrészt miattuk tartunk itt. A feketegazdaság kutya... ahhoz képest,hogy vannak emberek -nem is kevés- akit "államporgári jogon" eltartunk. A szakképzési nekem egyébként nem új..
Kolesz: ismerős..bár nekem annyival volt rosszabb,hogy még a támogatottat sem fizették ki a szüleim és még car ruhákban is jártam..ezért dolgoztam már 15 évesen gimi mellett. De nem bánom,sok mindenre megtanított a "gyerekkorom"..pl arra,hogy nem fogok senkit ingyen eltartani még közvetve sem! Többekközt ezért döntöttünk úgy,hogy megyünk..  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Malacka!
Egy nagy vagonnal....holnapra  _________________ Marcsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malacka

Csatlakozott: 2006.04.17. Hétfő 23:51 Hozzászólások: 1265 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 11:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ágiknak boldog névnapot!
Milyen az a levegő nélküli rágható cumi? Hol találok?
Csajok! Annyian dícséritek a babákat, és tényleg olyan édesek! Én is rendszeresen nézegetem őket, bár Lau képeinek feltöltögetésében én is lemaradott vagyok, nincs időm ilyenekre, de annyira jó, hogy a Ti töltögettek!
Gondoljatok rám holnap délelőtt, mert megyek vizsgázni, tesztelős lesz, és nagyon gyagya kérdések vannak, jó, ha ma egyszer a végükre érek, viszont ez a vizsga most kell a munkámhoz, meg, hogy ne szedjék ki az engedélyem. szóval kérek rámgondolást holnapra légyszi!!!!!
Ha meg nem bírom, akkor jövök titeket olvasni!
Vivi!
Olyan jó Téged is látni!
A párod hogy bírta,amikor eltűntél egy-egy hétvégére? Vagy 3-an mentetek? (bocs, ha csak én nem értettem) _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 10:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Niko!
Ezzel messzemenőkig egyet is értek.
Viszont amikor én kollégista voltam, akkor még úgy ment, hogy a szülők keresetéhez arányosan kellett fizetni a kollégiumi díjat. Én fizettem a legtöbbet (a szülők bejelentett jövedelme szerint), de én voltam majdnem a "legszegényebb". Nekem nem voltak annó "butikos" ruháim, viszont akik a legkevesebbet fizették alegújabb divat szerint jártak, stb. Nagyon rosszul éreztem magam akkor e miatt. (Még a lelki sérüléseimet is innen származtatom...)
Így pedig igazságtalan az ilyen elosztás. Lsd: gázártámogatás.
Sokkal jobb lenne valami adóvisszatérítéses forma szerintem a gyerekek után. (bár ennek is lennének áldozatai)
Nagymamáink világa: azért az más volt.
De ha már annyi járulákot be kell fizetni mindenkinek (a legújabb ez a szakkápzési hozzájárulás, amin ki vagyok akadva), akkor inkább az legyen a gyerekeké...valahogy...
Akikre Te gondolsz, így ők tuti nem kerülnek ki az CSP ellátási rendszerből... _________________ Marcsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 10:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
..és még mindig 38 fokos lázam van.
Tanczy: front sajnálom. Hisztis? _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanczy

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 10:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
Minden Ágnesnek Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!
[^]
Snoopy,
nagyon szép ez a gyerek!
Pálgi,
jó fej volt a dokinénitek...
Lara,
nem tudom érzem-e a picurt. Esténként lefekvés után, mintha
Zalánt is elég későn éreztem, és most is mellső fali a lepényem.
De szerdán megyünk kukkolni a Praxisba
Vinny,
szerintem azért próbálgasd az autót Hannával, mert ha nem mentek nem is szokik hozzá. Nem akarok ám okoskodni
Én soha nem ültem hátra Zalán mellé, mert elég sokszor van/volt olyan, hogy egyedül kell(ett) mennem vele autóval. Az apjának elég hülye munkabeosztása van.
Zalán ma frontos... Jó napunk van. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 10:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Vivien: Eszemben vagy ám,csak tegnap nem tudtam megnyitni a doksikat.. Mondtam is Férjecskének,erre ő azt mondta,hogy sebaj,gyere ki a kiállításra,még meghívót is tud adni,ha felugrassz. Haj most kihagyom ezt a varratás/pótlás dolgot..egy csomó mindenre kéne a pénz,közben Férjecskééket nem fizetik ki,stb..így nem kezdek bele..
Bogi: ..bocsi.. Kevés a 200nm egy szaunához?
A hajas tanácsot köszi! 40-ért még élnék is vele normál esetben,de most nem..sajna..pedig ez nagyon olcsó a többihez képest.
Ibag: Csak most tűnt fel,hogy ilyen helyen élsz? Én sokszor már úgy nézem a híradót is,mintha egy jó szaftos horror filmre vettem volna jegyet.
Arcsi: Valahol szűkíteni kell..csak mondjuk inkább azt vizsgálhatnák,hogy ki az aki ezért szül,és ki az akinek ez tényleg "csak" segítség a gyereknevelésben. Régen sem volt CSP (mégis szépen felnevelték a nagymamáink a szüleinket)..de akkor ennyi "pénzhezjutásra született" gyerek sem volt... Valahogy ezt kéne már inkább megszűntetni. Vannak családok,ahol már a harmadik generáció születik úgy,hogy a családból soha senki nem dolgozott.  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Infertility

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 10:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Minden Ágnesünknek nagyon boldog névnapot! (ha ma tartjátok...ha nem ma, akkor is! )
[^]
Arcsi!
De legalább jól menne...persze, nem sírok, mert meleg van, és eszünk...egyelőre!
(én egyszer próbáltam azt az élesztős izét, nem is tudom, mi volt vele a baj, de nem volt kóser(nekem)...persze, ki lehet próbálni...)
Bogi!
200nm, és nem fér el?
IBAG!
Sikerült Debrecenben orvost találni? Kit?
LAra!
Köszi!
6-ost? Matyi 5-ös pamperst hord!
Emese!
Szerintem is nagyon ügyes vagy! Az ikrek pedig gyönyörűek!
És mindenki babája annyira szép! _________________
[^] [^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 09:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Snoopy!
Gyönyörű!!!!!
Hajra próbáltátok már ezt?
http://www.hazipatika.com/stor.....0-8F912AB5
Erika!
Nagyon jó ez a szauna, már tegnap is akartam írni....( ha pedig "jól megy".. akkor jól megy... bárki bekap..ja , nincs ezen mit szégyellni, de ez csak szerintem Mo-n van így)
Családi pótlék: Hallottátok? Mi lesz a"gazdagság" határa? Mert én ugye nem vagyok gazdag, ge minden jöv. be van jelentve  _________________ Marcsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arcsi

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 09:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
Pálgi, Gigi, Boróka névnapotok alkalmából sok szeretettel köszöntelek!
Minden Ágnesnek:
[^] _________________ Marcsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogi30

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 08:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Gigi,Pálgi,Boróka Boldog Névnapot Kivánok!!!!!!!(és persze a Többi Ágnesnek is!!!!)
Snoopy!
Amir,Gyönyörűűűű mégegyszer hatalmas gratula!
Emese!
Gyönyörűek a Te Babáid is,ha a közeledbe lennék megkozmetikáználak otthon,meg még jót Babáznák utána!
Niko!
Szerintem nagyon szép tud lenni a varott haj is és a hőillesztéses megoldás is,csak tudni kell kivel csináltatod,és milyen haj alapanyagot veszel,hozzánk nem messze van egy Csaj nagyon szépen dolgozik,és hajjal együtt kb 40000Ft kért.Nagyon szép és eggyátalán nem venni rajta észre hogy pótlás,mindjárt be is festi,és frizurára alakitja.Na szóval szerintem ha igényesen van megcsinállva curva szép tud lenni!Nikike Tünemény!!!!
Erika!
Mi is nagyon szeretnénk szaunát,de Nálunk tényleg nem fér el(200m2),de állandóan keressük a megoldást.Édi volt Matyi ahogy aludt benne!
A Többieknek ,és Babáiknak Hatalmas Pusssz,Kismamiknak Pocaksimi!!!!!! _________________
[^]
Bogi
A hozzászólás legutóbb bogi30 által 2009, Jan. 21, 09:08-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
IBAG

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 08:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gigi, Pálgi, Boróka: Boldog Névnapot kívánok nektek! (remélem nem hagytam ki senkit!
Hát csajok hogy milyen világban élünk.....!
Tegnap este kolléganőmnek a táskáját ellopták a lányáéktól az előszobából bezárt kapu mellett.
Az eszem megáll, nem térek magamhoz. Benntről a lakásból, úgy hogy ők a konyhában voltak.
Hát piszkos tolvaj világ ez halljátok.
Snoopy: Gyönyörű a legkisebb trónörökös.  _________________ IBAG=LLARA
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vivien
Csatlakozott: 2005.11.16. Szerda 15:38 Hozzászólások: 5187 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 08:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok,
GIGINEK ÉS PÁLGINAK (minden Ágnesnak) SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Snoopy
Niko
A varratás egyébként nekem jobban törte.
lényeg ez a jó cucc: http://www.besh.hu/ginseng.htm
A piros dobozos nem jó!!!!!!
Vinny
Balu 4 hós korában én se mentem sehova..... jól be is fordultam. 1 éve változott a helyzet, miden 8 hétvégén kinézek egy várost és bejárom (veszek egy repjegyet és péntektől, vasárnapig elhúzom a csíkot). Nekem ez KELL. Most, h bölis máshogy csinálom
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 07:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok! Szép reggelt!
Minden Ágnesünket Isten éltesse a nevük napján!
[^]
Lara: Tudom,hogy még nem apadt el..ez egy folyamat..csak nekem nem épp kellemes. ..kíváncsi vagyok meddig tart..
Nem tudom,hogy múltkor írtam-e,de megnéztem Majácskát és Tündéribűbájosszépség!  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
*LAra*

|
Elküldve: 2009, Jan. 21, 00:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Snoopy! Nagyon aranyos Amir!
Niki! A Te alvó tündérkéd is csodálatos!
Nekem még nem apadt el a tejem, de nem szokott fájni a cicim! Szerintem 1 hét alatt a tiéd sem apadt még el!
Erika! Szuper a szaunátok! Használjátok egészséggel!
Boldog hófordulót az ikreknek!
Matyi
Gigi! Tominak is boldog hófordulót!
Tanczy! Érzed már a picúrt???
Vinny! Sajna nem tudom a választ a kérdésedre! Majának nem voltak pöttyei a szeme körül!
Van könnye Hannusnak, amikor sír? Mert, ha igen, akkor nem hiszem, hogy eldugult a könnycsatornája!
Szabi babának puszi a szuri helyére!
Pelus: Nekünk csak a Libero vált be! Most 6-os méretet használunk és még sose volt átázás!
Oroka, rég láttalak!
Jó éjt _________________ *LAra*
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 20:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
| LVEmese írta: | | ...én nem tudom, ti hogy voltatok az elején, de én szinte oda vagyok ragasztva az ülőgarnitúrára... Ma szeretnék lerobogni kozmetikushoz... |
Emese:Na pl nekem ilyenre egy gyerek (igazából kettő ám ) mellett sem volt időm. Szóval nyugi,valamit jól csinálsz! Édesek nagyon a babácskáid! Tessék róluk több és több képet csinálni! A babázáshoz további kitartást kívánok,és mikor egy kicsit úgy érzed,most elfogyott az erőd,gondolj arra,hogy pillanatok alatt elrepül a csecsemőkor. Én pl már nem is emlékszem,hogy Nikike hasa sokat fájt..vagyis emlékszem,de már nem érzem azt a stresszt,amit akkor okozott,hogy hogyan is tudnék segíteni neki..
Vinny: Nem "nem teljesen",hanem egyátalán. Pesten meg pláne. Nem kötik le a játékok a kocsiban? Felakasztós bizbazok,meg cuppantós ablakjáték,stb..? Pedig sokat szerintem nem mennél vele,akárhova is indulsz Pesten. Akkor is sír a csücsiben,ha apával mentek és te hátul ülsz vele?
Na most megyek..csinálom a tejcsijét a hercegnőnek.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vinny

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 18:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Snoopy, nagyon-nagyon szépek vagytok! Amir életrevaló kiskrapeknek tűnik.
Niko, tudom, hogy nem teljesen biztonságos elöl, de nekem már mennem KELL valahová. Persze csak városon belül.
Látod, Kata is a terhességet ajánlotta hajnövesztésre!
Jó, megyünk! Amint tudok mozdulni...
Tudom már, mit felejtettem el előbb:
Emese, Flisette! Megnézegettem a képeket, csodálatosak a babáitok! Flisette, a srácok különösen tetszettek, nagyon helyesek, és hogy hasonlítanak! Emese, te pedig szuperül csinálod. Kozmetikus?! Anyám, nekem még ma is csak vágyálom...
Hannából is majmocska lett. Mióta visszaköltöztem éjszakára, letenni sem bírom napközben... altatni sem altathatja az apja, csak én. Biztosan érzi, hogy nem vagyok ott... a szívem szakad meg.  _________________ Vinny
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 17:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
Snoopy: Nagyon édes dundi királyfi! És ez a kép a pocidon! Nagyon jó! Köszönjük!
Vinny: Ha nem leszek beteg,hozzánk jöhettek. Bár ez sem épp Milánó. Utazás Niki két hós volt,mikor elmentünk Balcsira,mert a nagynak is kell a pihenés..azóta meg meg sem állunk. Az elején még nagyon utálta az autót,mostmár beül és amint szól a rádió,"énekel". Első ülés nem igazán biztonságos.. sajnos..
Pálgi: Szegény pici lány. Na a ti dokinénitek sem semmi.
Erika: Állati a kép! Mint egy kiscica,aki azonnal feltérképezi egy gyors ottalvással a jó helyeket.  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LVEmese
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 17:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Na, kicsit ide tudtam jönni....én nem tudom, ti hogy voltatok az elején, de én szinte oda vagyok ragasztva az ülőgarnitúrára, fel sem állok a gyerekek mellől, éjjel ülve alszom, a gyerekek a szopispárnán rajtam alszanak. Mondjuk nem bánom... Lilike még elbabrál magában, de Máté nagyon anyás, senkinél nem marad meg, amint leteszem, pattanak ki a szemecskék és görbül a szájacska..... muszáj vennem egy hordozókendőt, különben semmit nem tudok itthon csinálni.
Szti főleg miattad jöttem! Annyira bíztam a mostani lombikodban még akkor is, ha csak egy embrikéd lett. Léleksimit küldök Neked és ha kicsit jobban vagy, írj ide, hogy mi újság van veletek! Tudod, azért vannak még csodák...!
Snoopy, neked pedig szívből gratulálok a picikédhez, nagyon édes baba !!!
Megnézegettem a képeket a babákról, annyira széééépek!!!!!! Én is tettem fel párat, szeretetgombóckáim több, mint 80 dkg-t híztak , mondjuk esznek is rendesen. Igaz, lányom ritkán sokat, fiam sokszor keveset. Képzeljétek, márc. elején kapjuk a 2. hós oltást, remélem, nem gáz. Tanácsadásra is akkor megyünk csak...., nincs hamarabb időpont
Megyek, gyorsan eszek valamit, aztán etetés. Ma szeretnék lerobogni kozmetikushoz, ez fél óra kb. , remélem, addig nyugiban lesznek a gyerekek. Most már néhány éjszaka eltelt sírás nélkül, csak evés volt, remélem, tudok gyakrabban jönni.... _________________
[^]
http://hu.fotoalbum.eu/LVEmese
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 17:23 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kata:  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nkata37

Csatlakozott: 2005.10.27. Csütörtök 7:01 Hozzászólások: 8207 Tartózkodási hely: Vasmegye
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 17:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
nemtok visszaolvasni rendesen, mert nyügi van, csak Nikinek akarom írni, hogy jó úton jársz, mert a ginseng hatással van a libidóra is, így vagy lefogysz vagy terhes leszel, és akkor meg gyorsan nő a hajad!
Köszi mindenkinek az infókat szuri-ügyben, nagyon várom még Gigit is!  _________________
[^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pálgi

Csatlakozott: 2006.08.18. Péntek 18:27 Hozzászólások: 5887 Tartózkodási hely: Szada
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Vinny!
Ha ez megnyugtat,a mostani nagy kiruccanásaim közé nekem is a bolt,posta és a gyógyszertár tartozik.Néha 1-1 bababolt. Lisszabon-Amsterdam már csak régi szép emlék.
Első ülésre baba:erre már én is gondoltam (mondjuk hol az egyik,hol a másik sírdogál,kiszámíthatatlan ),de nincs szivem egyikőjüket sem előnyben részesíteni,így marad mindkettő hátul. Meg ha látják egymást,akkor nyugisabbak.
Niki!
Nem szedek én semmit,hogy gyorsabban nőjön a hajam.
A hajhoszabítás nem az én műfajom.Meg annyira hosszút nem is akarok.Növesztem ameddig nem unom meg,aztán ha olyan lesz,akkor megint picire vágatom. De most még élvezem,hogy "hosszú".Magamhoz képest.Vettem hajvasalót és azzal egész emberi formát tudok varázsolni.
Kata!
A 2 hós oltás után az enyémek másnap aluszékonyak voltak.De igazából semmi extra nem történt.
Snoopy!
Nagyon cuki!Kis gombócka!
Na,utolsó pillanatban csak megjött a dokinő.Panni már csak úgy volt el,ha sétálok vele,máskülönben zokogott. De legalább benyalta rendesen az oltóanyagot.A múltkor köpködte ki.
Holnap megyek meglátogatom Anyumat meg a keresztjeimet.
Ági _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mariza

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Malacka!!
Lili, amikor jött a szemfoga - pát óra alatt 6 db! cumit rágott szét, és csak este vettem észre, amikor sírt mert nem bírta szopni a cumikat, mert levegősek voltak! Se előtte, se utána nem rágott szét egyet sem, de gondolom az úgy fájt neki, hogy "muszáj" volt!
Ez ugyan nem ötlet, csak "megnyugtatás"! Én már láttam "levegő nélküli" cumit is, tiszta gumi az egész, azt talán nem tudná szétrágni! _________________ http://hu.fotoalbum.eu/Mariza1
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Infertility

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Snoopy!
gyönyörűek vagytok!!!  _________________
[^] [^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snoopy
Csatlakozott: 2006.01.27. Péntek 15:47 Hozzászólások: 2023 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Erika . de édi ez a kölyök !!!miket kinem találtok!!!
és hogy irigykedem a szauna miatt  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snoopy
Csatlakozott: 2006.01.27. Péntek 15:47 Hozzászólások: 2023 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
na még 1
[^]
megyek szopi van!!!
tesók: hát akh-ban Khaled megsem nézte és hozzám se szólt
tegnap itthon minden ok mintha mindig itthon lett volna kicsitesó,puszilgatás ,stb...
viszont Yaya anya tigris a baba az enyém felkiáltással akarja kikapni a kezemböl,hogy majd ö eteti ,stb ugyhogy nehéz a fürdetésnél a kiskád másik oldaláról mosták (köldök csonk még van ugye )
szóval nem volt gyalog galopp ,de belerázodunk remélem
pussza ,
hiv a kisfönök _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Infertility

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Malacka!
Van olyan "fogkefe", aminek van egy gallérja, pont azért, hogy ne dughassák be annyira...és a "sörtéje" is gumi...
http://www.forbaby.hu/index.php?productID=3125
Matyi alszik...
[^] _________________
[^] [^] [^] [^]
A hozzászólás legutóbb Infertility által 2009, Jan. 20, 16:18-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malacka

Csatlakozott: 2006.04.17. Hétfő 23:51 Hozzászólások: 1265 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Várom a további ötleteket... Rágókája van, de az nem érdekli.... Fogkefét rágná, de mivel állandóan rohangál a lakásban, így nem adom neki oda, mivel veszélyes. A foga lehet oka, de még hiányzik azt hiszem 6...??? HA jó emlékszem, úgyhogy még idő, mire kijönnek, és addig valamit ki kellene találnom. Mást nem rág, csak a cumit, meg a fogkefét, de főleg a cumit, oda dugja, ahol hiányzik a rágófoga. Mint az öregek a pipát... , oldalra. Szóval szerintetek???
Ugyanis félek, hogy ha kirág szilikondarabokat, akkor lenyelés esetén baj lehet belőle???!!! Inkább megelőzném, hogy kijön-e,vagy sem alul, inkább ne is nyelje le. De mit tegyek ellene? Amúgy főleg alvásnál cumizik, meg ha nyűgös, de nem reggeltől-estig. Csak néha, aztán visszaadja, ha elkérem. Meg kéri ő is, ha úgy gondolja. Viszont 10 perc elég kirágni. _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Infertility

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Vinny!
Mi "házunk" se sokkal nagyobb, nincs 80nm...
Lett, beraktuk a Matyi szobájába, a 3-ajtós szekrény helyére...most azt pakolom...(azért ide, mert ez a szoba "zárható", nincs szem előtt, és ha jön valaki, nem ezt látja...azé nem akarjuk reklámozni...nem mintha nem vennének az emberek ennek a többszöröséért mondjuk tv-t, de az már elfogadott, erre meg biztos azt mondanák, hogy dejómegy... )
Amúgy Matyi most is használja...abban aludt el...megy valami "zeneovi" a lejátszóban, piros fény, és eddig ment a levegősterilizáló is! Szóval, ágy helyett is kiváló! _________________
[^] [^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snoopy
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
na még
nem ébredt fel a hencegem
kicsit véres,de mi vagyunk,ha nem tertjátok tul gusztinak (moderátorok is nyugodtan töröljétek)törlöm,de gyönyörü volt és megakartam veletek osztani .
[^] _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
snoopy
|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 16:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
halihó
Kb 2mp-em van
KÉPEK NEKTEK
[^] _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vinny

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 15:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hú, de nehezen aludt el...
Niko, nem gáz ez a haj, nyugi már! Szerintem a legjobb hajnövesztő módszer a terhesség: nekem 2x olyan gyorsan nőtt. Szóval hajrá!
Erika, és hová tettétek a szaunát? Van neki jó helye? Mert végiggondoltam, mi hova tennénk a 73 nm-es panelünkben...
Csajok, az ég áldjon meg titeket! Dobálóztok itten Milánóval, Londonnal, stb... én meg meggebedek, mert a városba sem jutok be. Tényleg most vagyok a mélyponton: apánk átment egy napi újsághoz, szinte nem is látjuk, Hanni ugye ordít a kocsiban, nem merek elindulni.
De körvonalazódik a megoldás : a kisebbik kocsinkban a vezető melletti ülésen kiiktattatjuk a légzsákot, és akkor odatehetem Hannát! Ha látom, és meg tudom simogatni, akkor el merek vele már indulni. Az már tuti lenne. Meg ma kipróbáltuk a kengurut! Lementünk vele a bolba, tökjó, Hanna nagyon élvezi, hogy lát mindent, hangja sem volt, csak villogott körbe. Meg lassan csak lesz tavasz is...
És Hanka még mindig nem fordul át! Félreértelmezte a fordulást: mint az óra mutatója, úgy forog a kiságyban. Hámindegy, egyszer csak rászánja magát.
Lenne egy kérdésem: minden reggel van rajta 4-5 kiütés, de kizárólag a szeme alatt, a szeme sarkában és/vagy a szemhéján. Hallottatok már ilyesmiről? El se tudom képzelni, mi lehet... a dokinőnk szerint ne izguljak, nem komoly, biztosan kicsípi a könny. De éjszaka nem sír, hanem alszik. És lehet ezzel összefüggésben az, hogy kb. mióta ez van, egyetlen szem csipát sem láttam rajta? Lehet, hogy eldugult a könnycsatorna? (Vagy nemtom, honnan jön a csipa... ) Szerintetek? _________________ Vinny
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nikolette

|
Elküldve: 2009, Jan. 20, 15:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Erika: B..sszus..akkor én nem fogyok. Marad a szex,mint kalóriaégetés..bár néha már erre sincs időm.
Vivien: Miért nem látod? A fotótáramban is vannak új képek. Ott talán jobban látszik. Most pont olyan ,mint egy fiúnak.  _________________
[^] [^]
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|