Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Lombikos kismamik
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 958, 959, 960  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet

Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szilvi: Megint megnéztem a Csöppöd. Very Happy Apán Csupaszmanó a kedvencem! Very Happy Imádnivalóak csupaszon! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanczy: Sad Ez nem jó.. Sad A nagylányomnak ritkán voltak ilyen típusú kitörései,de olyankor nála is csak a hidegvíz és a szobafogság segített. Embarassed Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ibag: Oksi..várom türelmetlenül Embarassed a képet. Smile Mindjárt írok püt.

Arcsi: hát igen..megfogalmazás kérdése..de senki nem mer hozzányúlni..szivassuk csak a dolgozókat. Confused Építőipar/per--> másfél milla lenne most az illeték..nem megy..ki kell fizetni azokat,akik segítettek ebben a bizonyos munkában. Sad

Szilvi: Very Happy ..én egy nagyobb babának fél glicerinkúpot ajánlottam..bejött. ..de ebben pl.Titti és Gigi szakértő. Smile Képek..gondolkoztam,hogy feltegyem-e a saját képünket is.. Rolling Eyes végülis a rosszakaróimat letojom. Ez az én életem és azt csinálok,amit csak akarok. Eddig is őszinte voltam mindenkivel,ha meg most a képemet is hozzá tudják rendelni..hát csak tessék. Vállalom. Smile
Vissza az elejére
ptszilvi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

Sanyikát leraktam aludni, kíváncsi vagyok, meddig bírja.....

Pálgi, Gigi, Boróka: boldog névnapot nektek!!!

Snoopy: gyönyörű kisfiatok van, még egyszer gratulálok!!!! Gyre mesélni, amint tudsz!!!! Very Happy

Emese: megnéztem a gyrkőcöket, gyönyörűek!!!! Very Happy Very Happy Úgy tűnik a soraidból, hogy nagyon ügyes vagy Te is!!!! Very Happy Very Happy

Vinny: köszi a Sanyika dicséretet!! Very Happy Tényleg olyan komolyan tud nézni sokszor, hogy hihetetlen... Very Happy Amikor meg vigyorog, anyira örülök, hogy elfelejtem fényképezni.... Very Happy Very Happy Very Happy
Kocsikázás: teljesen megértelek, nekem is mehetnékem van már mindegy hová.... Itt a faluban el tudok menni a boltba, meg a postára, oszt ennyi... Még látnivaló sincs, az emberek meg pont nem járkálnak az utcán, kész vagyok... Vezetni nem merek az árok-élményem óta, úgyhogy most azt találtam ki, hogy amikor mentünk a kórházba a dokimhoz, hazafelé bementünk a tecsóba, Sanyi meg kinnt maradt a kocsiban a gyerekkel, én meg 15 perc alatt egyedül vásároltam!! Annyiar jólesett, pedig rohantam, mint az őrült.... Very Happy Very Happy Very Happy
Hannáról nem raksz fel új képet, hallod??!! Én is akarok ám kukkolni!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Niki: megnétem a képeket, Nikike nagyon tündéri úgy bebugyolálva is!!! Very Happy Very Happy Te is nagyon jól nézel ki, bár ezt már a kórházban is megállapítottam, amikor bejöttetek hozzám... Very Happy
Valamit még akartam Neked írni, de sietek, s elfelejtettem......

Erika: nagyon jó a szauna, irigykedem ám nagyon!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Másrászről meg ne foglalkozz az irigykedőkkel, mindenkinek arra jut, amire szeretné... Ti nem a kocsmában veritek el a pénzeteket, hanem ilyesmit vesztek, senkinek nincs köze hozzá... Very Happy

Vivien: de jó neked, hogy utazgatsz!!! Én is úgy mennék/mentem volna, de egyedül nem szeretek menni, Sanyival meg nem lehet, még a házból se szeret kimenni....
Egyébként tanító-ének szakos vagyok, 8 évet tanítottam alsós gyereket, a legutolsó osztályom elsős volt, amikor otthagytam őket Sanyikáért.... Very Happy Very Happy Very Happy
Balunak hogy tetszett tegnap a bölcsi a sok gondozónénivel? Very Happy

Ibag: tényleg jópofa lehet a dokid!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Agrave: rég láttalak már, jól vagytok? Zorka jól van???

A többieket puszilom, sietek, mert ébredezik.. (nem volt 10 perc alvás...)

Lenne egy kérdésem: Sanyika több, mint 1,5 napja nem kakilt, mit lehet tenni iylenkor, hogy segítsek neki???? Már egy csomót masszíroztam a pocakját, egyelőre hasztalanul.... (máskor napi 2-3 kakis pelus van, azért idegesít...) Minden úgy megy, mint máskor, én se ettem rosszat neki....

A másik: 2 hete sokszor bukik... Ez mitől lehet?

[^]  
Vissza az elejére
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanczy!
Ezért írtam, hogy annak is lennének károsultjai..
Egyébként pedig csak a jogszabály megírásának, megfogalmazásának kérdése....
Pl.: akinek legalább minimál, vagy az alatti jöv-e van az ez-azt kap, stb., vagy aktívan munkát kereső munkanélküli, stb....(mert azért vannak öhibájukon kívüli mn-ek is)
És végül nem maradnának ki, csak akikre Niko gondolt...
(Bocs ha valakit sértenék...)

Niko!
Hát az ép. ipar sem fenékig tejfel ezzel akereszbe tartorások, megszűnő cégekkel. Felelős meg sehol...
Pereskedni: hát jól meg kell gondolni, nehogy még többe kerüljön..Viszont ha soha nem próbálja senki, és nem nyer pert, még inkább elharapódzik ez a helyzet Confused
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niko,
mese: a tv ki be kapcsolgatásával jár ilyenkor...
ugyanezt játszotta a mosogatógéppel is (máskor egyiket sem bántja)
ezért kapott szobafogságot 10 percre...
Amíg a levest megcsináltam bekötöztem az etetőszékbe, bőgött, de máshogy nem ment....
A kapott játékokat egytől-egyik kiszórta a székből...
IBAG

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niki: Nem csináltak fotót, mert megint gagyi monitorral néztek.
Pénteken Pesten megpróbálok kérni, ha lehet.

Hogy hová mentek? Valamiről lemaradtam? (próbáltam visszakeresni, de nem sikerült Embarassed )
Adós témába nem szólok bele "nem a szakterületem". Wink

Titti: Nem írtál semmit a leletedről. Mi újság? Rolling Eyes

[^]  
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ebédeltetek és jövök..
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanczy: Úúúú! Sad Tudom,hogy nem "egészséges",de nem köti le ilyenkor vmi mese?Az talán elterelné a figyelmét is és esetleg lenyugodna.. Rolling Eyes
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért még mindig jobb lenne az adóvisszatérítés..hisz a minimálbér után is van ám bőven adóvonzat.. Confused
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Titti: Hello Nem dolgozol? Meg lett az eredményed? Sikerült kielemezni?

Arcsi: Szerintem nagyon nehéz a váltás,bármikoris kezd bele az ember..de vannak helyzetek,amikor megéri megpróbálni..márcsak a gyerekek miatt is. Nálunk Férjecske nem akart menni,de mióta egyre több frusztráció éri,azóta jobban menne,mint én. Most pl nem elég,hogy nem fizettek ki 68 millát,mi bőszen befizettünk 10 millcsit adóba,amit persze vissza nem kérhetünk. Evil or Very Mad ..és persze a mi alvállalkozóink ki lesznek/lettek fizetve,még ha mi meg sem kapjuk soha ezt a pénzt. Crying or Very sad Okosok mondják: pereskedjünk. Igenám,de a 3%-ot be kell fizetni eljárási illetékként (miből????) és persze a per végére úgyis megszűnne a cég. Crying or Very sad Ezek mellett nekem a CSP megvonás már csak hab a tortán. Sad
Vissza az elejére
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi,
az adóvisszatérítéssel is az a gond, hogy a legtöbb embert minimálbérre jelentik csak be...

IBAG,
ez aranyos volt a dokidtól Laughing

Niki,
hisztis, fáradt, de kimászik az ágyból (1 perc alatt kikapja a rácsot), dobálózik, az előbb már bezártam a szobájába higgadni...
6kor megébredt, máskor ilyenkor köztünk még elaludt 8ig, de most csak forgolódott és összerugdosott Confused
Infertility

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

IBAG!

Nagyon helyes orvosod van! Wink Laughing
Meg jópofa is! Laughing
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ibag!
Orvosod tényleg jópofa lehet Laughing .. én is net-elemző vagyok Embarassed
titti

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pálgi, Gigi, Boróka: Boldog névnapot!!!!!!!! Very Happy

Niko: jobbulást!!!!!!!!!!!!!
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niko!
A döntéseteket nagyon megértem...még egy kicsit írígy is vagyok Embarassed , vagyis haragszom magamra, hogy amikor volt lehetőségem fiatalon én nem mentem ki....(bár most kárpótol mindenért a kis családom)
Kollégium: csak engem csúfoltak e miatt és ki is közösítettek...minden vasárnap sírva mentem fel a lépcsőn...soha nem felejtem el. Confused

A hozzászólás legutóbb Arcsi által 2009, Jan. 21, 11:54-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ibag: Laughing Laughing Laughing

..és nem hoztad el a képet? Embarassed úúúúgy megnézném a pici babácskádat! Very Happy
Vissza az elejére
IBAG

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika: Találtam orvost, a Dr. Török Pétert a Klinikán.

Nekem nagyon szimpatikus (kb. velem egyidős) eddig megvoltam vele elégedve. Készségesen, türelmesen elmagyaráz mindent.
Tegnap is az UH lelet birtokában elmagyarázta az azon található összes értéket hogy mi micsoda.
Jópofa volt mert azt mondta hogy "mostpedig végignézzük az UH leletet és kielemezzük együtt, mielőtt még hazamenne és a net segítségével saját maga kiértékelné, aztán elkezdene parázni esetleg valamin."
Lehet hogy volt már nála egy-két lombikos? Laughing

[^]  
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien: Nekem meg az a bajom a szájon át szedhetőkkel,hogy mind nyakig van b vitaminnal és irtózatosan zabálhatnékom van tőlük. Ha meg választanom kell,hogy rövidhajú vagy dagi,inkább az elsőt kérem. Laughing

Utazás Arrow jó lehet..bár én más vagyok..én nem bírnám egyedül. Embarassed ..én olyan vagyok,mint a technokol. Így is,ha Férjecske később jön,már tiszta ideg vagyok.. Embarassed
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niko
A szájon át szedhető cuccossal nekem mindíg az volt a bajom, hogy MÁSHOL IS hatott sajnos Sad
Le se merem írni....hétfőn megyek ügyvédhez ----> benn leszek a városban 12 körül, akkor felugrok.... Balu függő a dolog, ha nem lesz beteg valami csoda kéne....

Malacka
Most piszok jól állok a tanulással, ezért érek ennyire rá.
Apánknak semmi kifogása, kizárólag egyedül megyek. Nekem jó néha egyedül lenni, nem alkalmazkodni senkihez. 2-3 nap nem a világ így is alig látja a gyerekét. A másik, h utál utazni/repülni. 3 an csak évente 2x megyünk nyáron és karikor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Malacka: Én már most elkezdek drukkolni.. Wink

Arcsi: ..tudom,tudom..pedig nagyrészt miattuk tartunk itt. Evil or Very Mad A feketegazdaság kutya... ahhoz képest,hogy vannak emberek -nem is kevés- akit "államporgári jogon" eltartunk. Sad A szakképzési nekem egyébként nem új.. Rolling Eyes
Kolesz: ismerős..bár nekem annyival volt rosszabb,hogy még a támogatottat sem fizették ki a szüleim és még car ruhákban is jártam..ezért dolgoztam már 15 évesen gimi mellett. De nem bánom,sok mindenre megtanított a "gyerekkorom"..pl arra,hogy nem fogok senkit ingyen eltartani még közvetve sem! Evil or Very Mad Többekközt ezért döntöttünk úgy,hogy megyünk.. Sad
Vissza az elejére
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Malacka!
Egy nagy vagonnal....holnapra Wink
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ágiknak boldog névnapot! Very Happy

Milyen az a levegő nélküli rágható cumi? Hol találok?

Csajok! Annyian dícséritek a babákat, és tényleg olyan édesek! Én is rendszeresen nézegetem őket, bár Lau képeinek feltöltögetésében én is lemaradott vagyok, nincs időm ilyenekre, de annyira jó, hogy a Ti töltögettek!

Gondoljatok rám holnap délelőtt, mert megyek vizsgázni, tesztelős lesz, és nagyon gyagya kérdések vannak, jó, ha ma egyszer a végükre érek, viszont ez a vizsga most kell a munkámhoz, meg, hogy ne szedjék ki az engedélyem. szóval kérek rámgondolást holnapra légyszi!!!!!

Ha meg nem bírom, akkor jövök titeket olvasni!

Vivi!
Olyan jó Téged is látni!
A párod hogy bírta,amikor eltűntél egy-egy hétvégére? Vagy 3-an mentetek? (bocs, ha csak én nem értettem)
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niko!
Ezzel messzemenőkig egyet is értek.
Viszont amikor én kollégista voltam, akkor még úgy ment, hogy a szülők keresetéhez arányosan kellett fizetni a kollégiumi díjat. Én fizettem a legtöbbet (a szülők bejelentett jövedelme szerint), de én voltam majdnem a "legszegényebb". Nekem nem voltak annó "butikos" ruháim, viszont akik a legkevesebbet fizették alegújabb divat szerint jártak, stb. Nagyon rosszul éreztem magam akkor e miatt. (Még a lelki sérüléseimet is innen származtatom...)
Így pedig igazságtalan az ilyen elosztás. Lsd: gázártámogatás.
Sokkal jobb lenne valami adóvisszatérítéses forma szerintem a gyerekek után. (bár ennek is lennének áldozatai)
Nagymamáink világa: azért az más volt.
De ha már annyi járulákot be kell fizetni mindenkinek (a legújabb ez a szakkápzési hozzájárulás, amin ki vagyok akadva), akkor inkább az legyen a gyerekeké...valahogy...

Akikre Te gondolsz, így ők tuti nem kerülnek ki az CSP ellátási rendszerből...
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

..és még mindig 38 fokos lázam van. Sad

Tanczy: front Arrow sajnálom. Hisztis?
Vissza az elejére
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Minden Ágnesnek Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!
[^]  

Snoopy,
nagyon szép ez a gyerek! Smile

Pálgi,
jó fej volt a dokinénitek... Twisted Evil

Lara,
nem tudom érzem-e a picurt. Esténként lefekvés után, mintha Embarassed
Zalánt is elég későn éreztem, és most is mellső fali a lepényem.
De szerdán megyünk kukkolni a Praxisba Wink

Vinny,
szerintem azért próbálgasd az autót Hannával, mert ha nem mentek nem is szokik hozzá. Nem akarok ám okoskodni Embarassed
Én soha nem ültem hátra Zalán mellé, mert elég sokszor van/volt olyan, hogy egyedül kell(ett) mennem vele autóval. Az apjának elég hülye munkabeosztása van.

Zalán ma frontos... Jó napunk van.
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien: Eszemben vagy ám,csak tegnap nem tudtam megnyitni a doksikat.. Evil or Very Mad Mondtam is Férjecskének,erre ő azt mondta,hogy sebaj,gyere ki a kiállításra,még meghívót is tud adni,ha felugrassz. Haj Arrow most kihagyom ezt a varratás/pótlás dolgot..egy csomó mindenre kéne a pénz,közben Férjecskééket nem fizetik ki,stb..így nem kezdek bele.. Sad

Bogi: Laughing ..bocsi.. Kevés a 200nm egy szaunához? Wink
A hajas tanácsot köszi! 40-ért még élnék is vele normál esetben,de most nem..sajna..pedig ez nagyon olcsó a többihez képest. Shocked

Ibag: Csak most tűnt fel,hogy ilyen helyen élsz? Sad Én sokszor már úgy nézem a híradót is,mintha egy jó szaftos horror filmre vettem volna jegyet. Sad

Arcsi: Valahol szűkíteni kell..csak mondjuk inkább azt vizsgálhatnák,hogy ki az aki ezért szül,és ki az akinek ez tényleg "csak" segítség a gyereknevelésben. Régen sem volt CSP (mégis szépen felnevelték a nagymamáink a szüleinket)..de akkor ennyi "pénzhezjutásra született" gyerek sem volt... Evil or Very Mad Valahogy ezt kéne már inkább megszűntetni. Vannak családok,ahol már a harmadik generáció születik úgy,hogy a családból soha senki nem dolgozott. Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Infertility

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 10:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Minden Ágnesünknek nagyon boldog névnapot! (ha ma tartjátok...ha nem ma, akkor is! Very Happy )
[^]  

Arcsi!
De legalább jól menne...persze, nem sírok, mert meleg van, és eszünk...egyelőre! Wink
(én egyszer próbáltam azt az élesztős izét, nem is tudom, mi volt vele a baj, de nem volt kóser(nekem)...persze, ki lehet próbálni...)

Bogi!
200nm, és nem fér el? Very Happy

IBAG!
Sikerült Debrecenben orvost találni? Kit?

LAra!
Köszi!
6-ost? Matyi 5-ös pamperst hord!

Emese!
Szerintem is nagyon ügyes vagy! Az ikrek pedig gyönyörűek!

És mindenki babája annyira szép!
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 09:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Snoopy!
Gyönyörű!!!!!

Hajra próbáltátok már ezt?
http://www.hazipatika.com/stor.....0-8F912AB5

Erika!
Nagyon jó ez a szauna, már tegnap is akartam írni....( ha pedig "jól megy".. akkor jól megy... bárki bekap..ja Wink , nincs ezen mit szégyellni, de ez csak szerintem Mo-n van így)

Családi pótlék: Hallottátok? Mi lesz a"gazdagság" határa? Mert én ugye nem vagyok gazdag, ge minden jöv. be van jelentve Rolling Eyes
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 09:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pálgi, Gigi, Boróka névnapotok alkalmából sok szeretettel köszöntelek!
Minden Ágnesnek:
[^]  
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 08:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Gigi,Pálgi,Boróka Boldog Névnapot Kivánok!!!!!!!(és persze a Többi Ágnesnek is!!!!)
Snoopy!
Amir,Gyönyörűűűű mégegyszer hatalmas gratula!
Emese!
Gyönyörűek a Te Babáid is,ha a közeledbe lennék megkozmetikáználak otthon,meg még jót Babáznák utána!
Niko!
Szerintem nagyon szép tud lenni a varott haj is és a hőillesztéses megoldás is,csak tudni kell kivel csináltatod,és milyen haj alapanyagot veszel,hozzánk nem messze van egy Csaj nagyon szépen dolgozik,és hajjal együtt kb 40000Ft kért.Nagyon szép és eggyátalán nem venni rajta észre hogy pótlás,mindjárt be is festi,és frizurára alakitja.Na szóval szerintem ha igényesen van megcsinállva curva szép tud lenni!Nikike Tünemény!!!!
Erika!
Mi is nagyon szeretnénk szaunát,de Nálunk tényleg nem fér el(200m2),de állandóan keressük a megoldást.Édi volt Matyi ahogy aludt benne!
A Többieknek ,és Babáiknak Hatalmas Pusssz,Kismamiknak Pocaksimi!!!!!!

A hozzászólás legutóbb bogi30 által 2009, Jan. 21, 09:08-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
IBAG

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 08:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gigi, Pálgi, Boróka: Boldog Névnapot kívánok nektek! (remélem nem hagytam ki senkit! Wink Embarassed

Hát csajok hogy milyen világban élünk.....! Shocked

Tegnap este kolléganőmnek a táskáját ellopták a lányáéktól az előszobából bezárt kapu mellett.
Az eszem megáll, nem térek magamhoz. Benntről a lakásból, úgy hogy ők a konyhában voltak.
Hát piszkos tolvaj világ ez halljátok. Rolling Eyes

Snoopy: Gyönyörű a legkisebb trónörökös. Laughing

[^]  
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 08:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

GIGINEK ÉS PÁLGINAK (minden Ágnesnak) SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Snoopy Smile Smile Smile

Niko
A varratás egyébként nekem jobban törte.
lényeg ez a jó cucc: http://www.besh.hu/ginseng.htm
A piros dobozos nem jó!!!!!!

Vinny
Balu 4 hós korában én se mentem sehova..... jól be is fordultam. 1 éve változott a helyzet, miden 8 hétvégén kinézek egy várost és bejárom (veszek egy repjegyet és péntektől, vasárnapig elhúzom a csíkot). Nekem ez KELL. Most, h bölis máshogy csinálom Smile
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 07:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Very Happy Szép reggelt!

Minden Ágnesünket Isten éltesse a nevük napján!

[^]  

Lara: Tudom,hogy még nem apadt el..ez egy folyamat..csak nekem nem épp kellemes. Rolling Eyes ..kíváncsi vagyok meddig tart.. Rolling Eyes
Nem tudom,hogy múltkor írtam-e,de megnéztem Majácskát és Tündéribűbájosszépség! Very Happy
Vissza az elejére
*LAra*

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 21, 00:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Snoopy! Nagyon aranyos Amir! Very Happy

Niki! A Te alvó tündérkéd is csodálatos! Smile
Nekem még nem apadt el a tejem, de nem szokott fájni a cicim! Szerintem 1 hét alatt a tiéd sem apadt még el! Rolling Eyes

Erika! Szuper a szaunátok! Használjátok egészséggel! Smile
Boldog hófordulót az ikreknek!
Matyi Arrow Laughing

Gigi! Tominak is boldog hófordulót! Partytime

Tanczy! Érzed már a picúrt???

Vinny! Sajna nem tudom a választ a kérdésedre! Confused Majának nem voltak pöttyei a szeme körül!
Van könnye Hannusnak, amikor sír? Mert, ha igen, akkor nem hiszem, hogy eldugult a könnycsatornája! Wink

Szabi babának puszi a szuri helyére!

Pelus: Nekünk csak a Libero vált be! Smile Most 6-os méretet használunk és még sose volt átázás! Smile

Oroka, rég láttalak!

Jó éjt

[^]  
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 20:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LVEmese írta:
...én nem tudom, ti hogy voltatok az elején, de én szinte oda vagyok ragasztva az ülőgarnitúrára... Ma szeretnék lerobogni kozmetikushoz...

Emese:Na pl nekem ilyenre egy gyerek (igazából kettő ám Wink ) mellett sem volt időm. Laughing Szóval nyugi,valamit jól csinálsz! Smile Édesek nagyon a babácskáid! Tessék róluk több és több képet csinálni! Smile A babázáshoz további kitartást kívánok,és mikor egy kicsit úgy érzed,most elfogyott az erőd,gondolj arra,hogy pillanatok alatt elrepül a csecsemőkor. Én pl már nem is emlékszem,hogy Nikike hasa sokat fájt..vagyis emlékszem,de már nem érzem azt a stresszt,amit akkor okozott,hogy hogyan is tudnék segíteni neki.. Rolling Eyes

Vinny: Nem "nem teljesen",hanem egyátalán. Sad Pesten meg pláne. Nem kötik le a játékok a kocsiban? Felakasztós bizbazok,meg cuppantós ablakjáték,stb..? Pedig sokat szerintem nem mennél vele,akárhova is indulsz Pesten. Rolling Eyes Akkor is sír a csücsiben,ha apával mentek és te hátul ülsz vele?

Na most megyek..csinálom a tejcsijét a hercegnőnek. Smile

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! Smile
Vissza az elejére
Vinny

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Snoopy, nagyon-nagyon szépek vagytok! Amir életrevaló kiskrapeknek tűnik. Laughing

Niko, tudom, hogy nem teljesen biztonságos elöl, de nekem már mennem KELL valahová. Angry Persze csak városon belül.
Látod, Kata is a terhességet ajánlotta hajnövesztésre! Wink
Jó, megyünk! Laughing Amint tudok mozdulni...

Tudom már, mit felejtettem el előbb:
Emese, Flisette! Megnézegettem a képeket, csodálatosak a babáitok! Flisette, a srácok különösen tetszettek, nagyon helyesek, és hogy hasonlítanak! Emese, te pedig szuperül csinálod. Kozmetikus?! Anyám, nekem még ma is csak vágyálom... Cool

Hannából is majmocska lett. Mióta visszaköltöztem éjszakára, letenni sem bírom napközben... altatni sem altathatja az apja, csak én. Biztosan érzi, hogy nem vagyok ott... a szívem szakad meg. Crying or Very sad

[^]  
[^]  
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Snoopy: Nagyon édes dundi királyfi! Very Happy És ez a kép a pocidon! Nagyon jó! Köszönjük!

Vinny: Ha nem leszek beteg,hozzánk jöhettek. Bár ez sem épp Milánó. Utazás Arrow Niki két hós volt,mikor elmentünk Balcsira,mert a nagynak is kell a pihenés..azóta meg meg sem állunk. Az elején még nagyon utálta az autót,mostmár beül és amint szól a rádió,"énekel". Smile Első ülés Arrow nem igazán biztonságos.. sajnos..

Pálgi: Szegény pici lány. Sad Na a ti dokinénitek sem semmi. Confused

Erika: Állati a kép! Mint egy kiscica,aki azonnal feltérképezi egy gyors ottalvással a jó helyeket. Laughing
Vissza az elejére
LVEmese

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 17:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Na, kicsit ide tudtam jönni....én nem tudom, ti hogy voltatok az elején, de én szinte oda vagyok ragasztva az ülőgarnitúrára, fel sem állok a gyerekek mellől, éjjel ülve alszom, a gyerekek a szopispárnán rajtam alszanak. Mondjuk nem bánom... Embarassed Lilike még elbabrál magában, de Máté nagyon anyás, senkinél nem marad meg, amint leteszem, pattanak ki a szemecskék és görbül a szájacska..... muszáj vennem egy hordozókendőt, különben semmit nem tudok itthon csinálni.

Szti főleg miattad jöttem! Annyira bíztam a mostani lombikodban még akkor is, ha csak egy embrikéd lett. Léleksimit küldök Neked és ha kicsit jobban vagy, írj ide, hogy mi újság van veletek! Tudod, azért vannak még csodák...!

Snoopy, neked pedig szívből gratulálok a picikédhez, nagyon édes baba Very Happy !!!

Megnézegettem a képeket a babákról, annyira széééépek!!!!!! Én is tettem fel párat, szeretetgombóckáim több, mint 80 dkg-t híztak Very Happy , mondjuk esznek is rendesen. Igaz, lányom ritkán sokat, fiam sokszor keveset. Képzeljétek, márc. elején kapjuk a 2. hós oltást, remélem, nem gáz. Tanácsadásra is akkor megyünk csak...., nincs hamarabb időpont Rolling Eyes
Megyek, gyorsan eszek valamit, aztán etetés. Ma szeretnék lerobogni kozmetikushoz, ez fél óra kb. , remélem, addig nyugiban lesznek a gyerekek. Most már néhány éjszaka eltelt sírás nélkül, csak evés volt, remélem, tudok gyakrabban jönni....

http://hu.fotoalbum.eu/LVEmese
Vissza az elejére
Nikolette

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kata: Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
nkata37

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 17:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nemtok visszaolvasni rendesen, mert nyügi van, csak Nikinek akarom írni, hogy jó úton jársz, mert a ginseng hatással van a libidóra is, így vagy lefogysz vagy terhes leszel, és akkor meg gyorsan nő a hajad! Laughing Laughing Laughing

Köszi mindenkinek az infókat szuri-ügyben, nagyon várom még Gigit is! Wink
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vinny!
Ha ez megnyugtat,a mostani nagy kiruccanásaim közé nekem is a bolt,posta és a gyógyszertár tartozik.Néha 1-1 bababolt. Laughing Lisszabon-Amsterdam már csak régi szép emlék. Laughing

Első ülésre baba:erre már én is gondoltam (mondjuk hol az egyik,hol a másik sírdogál,kiszámíthatatlan Laughing ),de nincs szivem egyikőjüket sem előnyben részesíteni,így marad mindkettő hátul. Laughing Meg ha látják egymást,akkor nyugisabbak.

Niki!
Nem szedek én semmit,hogy gyorsabban nőjön a hajam. Razz
A hajhoszabítás nem az én műfajom.Meg annyira hosszút nem is akarok.Növesztem ameddig nem unom meg,aztán ha olyan lesz,akkor megint picire vágatom. Razz De most még élvezem,hogy "hosszú".Magamhoz képest.Vettem hajvasalót és azzal egész emberi formát tudok varázsolni. Razz

Kata!
A 2 hós oltás után az enyémek másnap aluszékonyak voltak.De igazából semmi extra nem történt.

Snoopy!
Nagyon cuki!Kis gombócka! Very Happy

Na,utolsó pillanatban csak megjött a dokinő.Panni már csak úgy volt el,ha sétálok vele,máskülönben zokogott. Confused De legalább benyalta rendesen az oltóanyagot.A múltkor köpködte ki. Razz

Holnap megyek meglátogatom Anyumat meg a keresztjeimet. Very Happy

Ági

[^]  
Vissza az elejére
Mariza

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Malacka!!

Lili, amikor jött a szemfoga - pát óra alatt 6 db! cumit rágott szét, Confused és csak este vettem észre, amikor sírt mert nem bírta szopni a cumikat, mert levegősek voltak! Shocked Se előtte, se utána nem rágott szét egyet sem, de gondolom az úgy fájt neki, hogy "muszáj" volt!
Ez ugyan nem ötlet, csak "megnyugtatás"! Én már láttam "levegő nélküli" cumit is, tiszta gumi az egész, azt talán nem tudná szétrágni!

[^]  
Vissza az elejére
Infertility

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Snoopy!

gyönyörűek vagytok!!! Very Happy Very Happy Very Happy
snoopy

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erika . de édi ez a kölyök !!!miket kinem találtok!!! Laughing
és hogy irigykedem a szauna miatt Cool Embarassed Wink Laughing
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
snoopy

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na még 1
[^]  

megyek szopi van!!!

tesók: hát akh-ban Khaled megsem nézte és hozzám se szólt
tegnap itthon minden ok mintha mindig itthon lett volna kicsitesó,puszilgatás ,stb...
viszont Yaya anya tigris a baba az enyém felkiáltással akarja kikapni a kezemböl,hogy majd ö eteti ,stb ugyhogy nehéz a fürdetésnél a kiskád másik oldaláról mosták (köldök csonk még van ugye )
szóval nem volt gyalog galopp ,de belerázodunk remélem
pussza ,
hiv a kisfönök
Infertility

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Malacka!

Van olyan "fogkefe", aminek van egy gallérja, pont azért, hogy ne dughassák be annyira...és a "sörtéje" is gumi...
http://www.forbaby.hu/index.php?productID=3125

Matyi alszik...
[^]  

A hozzászólás legutóbb Infertility által 2009, Jan. 20, 16:18-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Várom a további ötleteket... Rágókája van, de az nem érdekli.... Fogkefét rágná, de mivel állandóan rohangál a lakásban, így nem adom neki oda, mivel veszélyes. A foga lehet oka, de még hiányzik azt hiszem 6...??? HA jó emlékszem, úgyhogy még idő, mire kijönnek, és addig valamit ki kellene találnom. Mást nem rág, csak a cumit, meg a fogkefét, de főleg a cumit, oda dugja, ahol hiányzik a rágófoga. Mint az öregek a pipát... Smile , oldalra. Szóval szerintetek???
Ugyanis félek, hogy ha kirág szilikondarabokat, akkor lenyelés esetén baj lehet belőle???!!! Inkább megelőzném, hogy kijön-e,vagy sem alul, inkább ne is nyelje le. De mit tegyek ellene? Amúgy főleg alvásnál cumizik, meg ha nyűgös, de nem reggeltől-estig. Csak néha, aztán visszaadja, ha elkérem. Meg kéri ő is, ha úgy gondolja. Viszont 10 perc elég kirágni.
Infertility

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vinny!

Mi "házunk" se sokkal nagyobb, nincs 80nm... Confused

Lett, beraktuk a Matyi szobájába, a 3-ajtós szekrény helyére...most azt pakolom...(azért ide, mert ez a szoba "zárható", nincs szem előtt, és ha jön valaki, nem ezt látja...azé nem akarjuk reklámozni...nem mintha nem vennének az emberek ennek a többszöröséért mondjuk tv-t, de az már elfogadott, erre meg biztos azt mondanák, hogy dejómegy... Confused )

Amúgy Matyi most is használja...abban aludt el...megy valami "zeneovi" a lejátszóban, piros fény, és eddig ment a levegősterilizáló is! Szóval, ágy helyett is kiváló!
snoopy

HozzászólásElküldve: 2009, Jan. 20, 16:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na még
nem ébredt fel a hencegem Laughing

kicsit véres,de mi vagyunk,ha nem tertjátok tul gusztinak (moderátorok is nyugodtan töröljétek)törlöm,de gyönyörü volt és megakartam veletek osztani .

[^]  
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 431, 432, 433 ... 958, 959, 960  Következő
432 / 960 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.