| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Maggancs
Csatlakozott: 2004.04.05. Hétfő 22:11 Hozzászólások: 4418 Tartózkodási hely: Zugló
|
Elküldve: 2007, Aug. 22, 21:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Mayka! Szemésznek mutattad? Elég tipikusan ez szokott lenni látásproblémáknál, a pótnagyink kislányával is ez volt, sokáig azt hitték ügyetlen, pedig csak gyenge volt a látása. Mára szép nagylány, és kinőtt sokat a dioptriákból.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

Csatlakozott: 2007.07.27. Péntek 8:32 Hozzászólások: 1879 Tartózkodási hely: Garé
|
Elküldve: 2007, Aug. 22, 13:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia mayka!
Sajnálom a kis ügyetlenkét! Megértem, hogy gondot okoz neked a fiad biztonsága, természetes, hogy aggódsz érte.
Szerintem ne tegyél szőnyeget, illetve csak úgy, hogy magát a szőnyeget rögzíted valahogy. Még veszélyesebb, ha a szőnyegben elbotlik, vagy az csúszik ki alóla. A lábtörlőket, taposókat is rögzítheted, lehet kapni - nem túl drágán - kétoldalú ragasztószalagot, ami a padlóhoz és a szőnyeghez is ragad egyben.
Amúgy lehet, nem ártana megnézetni a kisfiadat, esetleg egyensúlyi problémái lehetnek. Az egyensúlyozás központja a fülben van, ha elvinnéd fülészetre, talán meg tudnák oldani az egész problémát. Lehet, hogy túl hamar kezdett járni, még nem biztos magában, de az egészségével is lehet gond. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mayka

|
Elküldve: 2007, Aug. 22, 13:49 Hozzászólás témája: A fiam folyton összetöri magát!
|
|
|
|
A fiam novemberbe lesz 2 éves és folyton történik vele valami.Az előszobába elcsúszott a taposón és úgy beverte a fejét hogy véres lett a pólója.Az udvaron is egyfolytában elesik van 3 lépcsőfok azon is esett el már többször.most vettem 6db gumilapot a lépcső alá 12000ft-ért de az agész részre nem tudok venni mert drága.Az összes székre felmászik egész nap azt mondogatom hogy nem szabad de nem érdekli.Most belemászott az etetőszékbe és kiesett belőle megütötte a homlokát az orrát meg becsípte a lábát az etetőszék és az is sebes.Az előszobába megpróbálok szőnyeget rakni hátha úgy nem csúszik el de már tiszta igeg vagyok hogy valami komoly baja lesz.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|