| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Feb. 07, 07:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nem csak a teint tartalmazó teák a tilosak???
Vagyis a fekete, zöld teát tartalmazók? A gyógynövényesek közül van olyan, amit szabad nem? Pl. a szopitea is e célt szolgálja...meg amik csak gyümölcsöből készülnek?
Én ilyeneket ittam, iszok, és még mindig szopizik manókám, bár nekünk nem volt hasfájós időszak, csak kb. 4-5 napig. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Maggancs
Csatlakozott: 2004.04.05. Hétfő 22:11 Hozzászólások: 4418 Tartózkodási hely: Zugló
|
Elküldve: 2007, Feb. 05, 12:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Bolka!
Annyi kiegészítés a többiekéhez, hogy van amit abszolút tilos:
kávé (LLL szerint napi kető belefér, én egy ricoré-t ittam az elején, mostmár merek 1 rendeset, de nagyobb a babám), alkohol, teák, gyógyteák, stb. A többi pedig egyéni. Ha valami nem tetszik a babánask, az kábé a fogyasztás után fél nappal jelentkezik. Tehét ha furcsán viselkedik, sokat sír, írd fel, hogy mit ettél aznap, előző nap este, és azt egy darabig ne edd...
nálam két gyerek van, mindkettővel mindent ehetek, semmi nem zavarja őket.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
VKOrsi
Csatlakozott: 2004.04.05. Hétfő 23:14 Hozzászólások: 7199 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007, Feb. 05, 11:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szerintem figyelgesd a gyereket. Nálunk Mátét nagyon sok kaja zavarta, Levit semmi sem. és Máténál is csak ca. 1 hónapig tartott az érzékenyebb pocak. _________________ VKOrsi
[^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskanéni
|
Elküldve: 2007, Feb. 05, 10:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
Helló: a K betűseket kerülni, káposzta, karfiol,karalábé stb. mert puffasztanak, a brokkoli is puffaszt, és a hüvelyeseket sem ajánlják, az aprómagvasak is kellemetlenséget okozhatnak. bár semmi sem tilos, érdemes ezekből keveset enni, és ha nem zavarja a picit, akkor esetleg többet ehetsz belőle. _________________
[^]
www.kep.tar.hu/szzsuzska
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bolka
|
Elküldve: 2007, Feb. 02, 21:44 Hozzászólás témája: Mit ehetek szoptatás alatt?
|
|
|
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abban hogy mik azok az ételek amiket nem jó enni, ha valaki szoptat? Most 7 hetes a kisfiam.Már kezdem kitapasztalni hogy mi zavarja a kis drágám pocakját, de jó lenne ha írnátok pár dolgot.Nagyon hasfájós szegényem. Előre is köszi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|