Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Mit ehetek szoptatás alatt?

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 07, 07:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem csak a teint tartalmazó teák a tilosak???
Vagyis a fekete, zöld teát tartalmazók? A gyógynövényesek közül van olyan, amit szabad nem? Pl. a szopitea is e célt szolgálja...meg amik csak gyümölcsöből készülnek?
Én ilyeneket ittam, iszok, és még mindig szopizik manókám, bár nekünk nem volt hasfájós időszak, csak kb. 4-5 napig.

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Maggancs

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 05, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bolka!

Annyi kiegészítés a többiekéhez, hogy van amit abszolút tilos:
kávé (LLL szerint napi kető belefér, én egy ricoré-t ittam az elején, mostmár merek 1 rendeset, de nagyobb a babám), alkohol, teák, gyógyteák, stb. A többi pedig egyéni. Ha valami nem tetszik a babánask, az kábé a fogyasztás után fél nappal jelentkezik. Tehét ha furcsán viselkedik, sokat sír, írd fel, hogy mit ettél aznap, előző nap este, és azt egy darabig ne edd...

nálam két gyerek van, mindkettővel mindent ehetek, semmi nem zavarja őket.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 05, 11:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem figyelgesd a gyereket. Nálunk Mátét nagyon sok kaja zavarta, Levit semmi sem. és Máténál is csak ca. 1 hónapig tartott az érzékenyebb pocak.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 05, 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló: a K betűseket kerülni, káposzta, karfiol,karalábé stb. mert puffasztanak, a brokkoli is puffaszt, és a hüvelyeseket sem ajánlják, az aprómagvasak is kellemetlenséget okozhatnak. bár semmi sem tilos, érdemes ezekből keveset enni, és ha nem zavarja a picit, akkor esetleg többet ehetsz belőle.Smile

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Bolka

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 02, 21:44    Hozzászólás témája: Mit ehetek szoptatás alatt? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abban hogy mik azok az ételek amiket nem jó enni, ha valaki szoptat? Most 7 hetes a kisfiam.Már kezdem kitapasztalni hogy mi zavarja a kis drágám pocakját, de jó lenne ha írnátok pár dolgot.Nagyon hasfájós szegényem. Előre is köszi Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.