Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Pocakvonalzó

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
totya69

HozzászólásElküldve: 2010, Márc. 11, 16:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja igen pl: 2010-04-16 ezt elfelejtetem, de az oldalon van is példa nem?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bniki01

HozzászólásElküldve: 2010, Márc. 10, 14:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Melcsy próbáld meg úgy hogy az év és a hónap,nap közé kötőjelet teszel és nem pontot.
totya69

HozzászólásElküldve: 2010, Márc. 08, 09:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Melcsy: Nem tudom mi a gondod, pocakvonalzóhoz a http://www.csaladinet.hu/vonalzo/varandos kell választanod, beírod a nevet a várható szülerési dátumot választasz vonalzó sablont és egy mutatót lejjebb és kész! Van elölnézet is. Most próbáltam nekem működött.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv:
Totya
Melcsy

HozzászólásElküldve: 2010, Márc. 07, 21:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogy itt mennyi segitő ember van!!Sad(((
Vissza az elejére
Melcsy

HozzászólásElküldve: 2010, Márc. 07, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Senki nem segit???????
Vissza az elejére
Melcsy

HozzászólásElküldve: 2010, Márc. 07, 19:48    Hozzászólás témája: Pocakvonalzó Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!Tud valaki segiteni nekem!Pocakvonalzót akarok késziteni de azt irja ki a dátumra hogy már megszületett!!nemtudjátok miért?Köszi a segitséget!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.