Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Petesejt donort keresek
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ancs80

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 21, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Petesejt donort keresek budapesti vagy budapest környéki donor szemlyében.
Nekünk már csak Ő segíthet Sad
Mindent emailben.: anita_molnar2@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
edesanna

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 21, 10:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

33 éves, 2gyermekes egészséges anyukaként petesejt donációt vállalnék. Tavaly már sikeresen adományoztam:)

Elérhetőségem: edesanna0101@freemail.
Vissza az elejére
Lilly12

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 30, 00:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Boldog kapcsolatunkból csak a gyermek hiányzik, ezért fordulunk hozzátok. Hosszú évek óta próbálkozunk sikertelenül, különböző reprodukciós intézetek segítségével. Jelenlegi helyzetünkben a megoldást a petesejt donor jelenti. Ezért elsősorban Budapesten vagy környékén élő segítőkész hölgyek visszajelzésében bízunk. Természetesen kölcsönösen segítenénk egymásnak.
Email címünk: lillyen12@gmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
segitek

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 28, 18:21    Hozzászólás témája: Szivesen segítek normál emberi keretek között Hozzászólás az előzmény idézésével

Szívesen vállalnék petesejt donációt vagy akár béranyaságot.
Email: segitek.ha.engeded@citromail.hu
Budapesti 32.éves 3gyermekes steril anyuka vagyok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
aniko1989

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 23, 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

béranyaságot vállalok ha tudok segítek 22 éves 2 gyermekes anyuka.
mokuska99

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 23, 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sajnos nálam is korai klimaxot diagnosztizáltak, így nekünk is csak petesejt donort segítségével lehet babánk.
Ha valaki tud segíteni korrekt feltételek mellett Pesten, akkor kérem írjon privátban.

Köszönöm
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
kenyermorzsa

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 23, 09:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, 43 éves vagyok és sajnos csak petesejt donor segítségével lehet gyermekünk. Ha van ilyen BÁTOR vállalkozó, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Debrecenben élek és a győri Kaali intézetbe járunk. Köszönöm, morzsa
Vissza az elejére
aniko1989

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 18, 21:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok
22 éves 2 gyönyörü egészséges gyermekem van.petesejt donor lennék magyar vagy külföldi házaspárnak.
segitek

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 09, 12:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Petesejt donor lennék tisztességes magyar vagy külföldi házaspárnak.
32.éves 3gyermekes budapesti anyuka vagyok.
Mindent emailben.: segitek.ha.engeded@citromail.hu
Vissza az elejére
epower

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 03, 16:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Donációt vállalok Pécsett
eggdonorpecs@gmail.com
Vissza az elejére
wyckeyke

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 26, 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szívesen jelentkezem donornak. 29 éves vagyok. Az adatlapomon a fontosabb adatok láthatóak.
Vissza az elejére
baboka11

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 14, 21:18    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

...

A hozzászólás legutóbb baboka11 által 2012, Jan. 01, 19:06-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
lina81

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 02, 23:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

amber írta:
Sziasztok!

Petesejt donort keresünk.
Sajnos csak petesejtdonor segítségével lehet gyermekünk.
Olyan donorok jelenkezését várjuk akik Debrecenben, vagy Debrecenhez közel laknak.
Válaszokat a cicoomico@hotmail.com e-mail címre várjuk!
Kérjük csak komoly szándékúak jelentkezzenek!

Előre is Köszönöm.
Enci
szeretném meg kérdezni hogy sikerült é már valami????
Vissza az elejére
lina81

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 02, 23:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!!!!Petsejtet keresek ha lehet Debrecenben!!!!Elöre is köszönöm
Vissza az elejére
csigu77

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 27, 11:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Székesfehérvári, 34 éves, 4 gyerkőcös anyuka vagyok, új párommal 4 sikertelen lombik után szeretnék másoknak segíteni, és petesejt donor lenni.
csigu77@gmail.com
Vissza az elejére
piszke79

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 23, 08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

32 éves káros szenvedélyektől mentes ,több gyermekes anyuka vagyok,szívesen lennék petesejt donor szegeden.

donor79@citromail.hu
Vissza az elejére
adriana

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 15, 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ámbár az én problémám más jellegű, én habituális vetélő vagyok, de a donor keresésben tudok adni egy tippet. Ukrajnában a klinikákon lehet kiválasztani a megfelelő anonim donort. A klinika már előzőleg kivizsgálja a jelöltet, valamint feltünteti a tájékoztatóban azokat a betegségeket, amelyek előfordultak szüleinél és nagyszüleinél, a donor gyermekkori képét is meg lehet tekinteni. Az egyik ismerősömnek több, mint 20 embriója lett így, le is fagyasztották azokat, amelyeket nem ültettek be. Ők azért választották ezt az utat, mert nem akartak foglalkozni donor keresésével, és a klinikán azonos vércsoportú anonim donor jelöltek közzül volt lehetőségük válogatni, mivel nem akarják elmondani majd a gyermeknek, hogy anonim donor adta a petesejtet. Ügyvédi irodán keresztül rendezték a jogi kérdéseket és tartották a kapcsolatot a klinikával is, ez a honlapja www.ukranugyved.5mp.eu. Persze így drágább a donoros lombik kezelés ára, mert Ukrajnában a magán klinikán nem lehet a magyarországi támogatást igénybe venni, de arra gondoltam, hogy vannak akik megengedhetik ezt és ezzel megkönnyíthetik vagy meggyórsíthatják a kezelést.
amber

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 04, 17:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Petesejt donort keresünk.
Sajnos csak petesejtdonor segítségével lehet gyermekünk.
Olyan donorok jelenkezését várjuk akik Debrecenben, vagy Debrecenhez közel laknak.

Előre is Köszönöm.
Enci
Vissza az elejére
Manna79

HozzászólásElküldve: 2011, Aug. 25, 07:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

32 éves 3 gyermekes anyuka vagyok idén májusban voltam donor sikeresen.
Szívesen segítenék újra szegeden vagy debrecenben.
szivarvany79@citromail.hu
Vissza az elejére
anna.remeny

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 19, 00:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Barna hajú és szemű 30éves egészséges, káros szenvedélyektől mentes anyukaként petesejt donorságot vállalok.

email: anna.remeny@gmail.com
Vissza az elejére
veszpremmegye

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 18, 01:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Fórumozók!

Sajnos 1 éve korai klimaxal diagnosztizáltak. Olyan segíteni vágyó petesejt adományozót keresünk aki tényleg átérzi egy olyan pár gyermek utáni vágyát, akiknek ez sajnos nem adatik meg. Veszprém megyeiek vagyunk. Elsősorban barna hajú és szemű hülgyet keresünk. Mi is szeretnénk viszonozni a segítséget, mert ez mindig oda-vissza kell működjön, de sajnos nem vagyunk milliomosok. Kérjük aki tud segítsen. email: veszpremmegye@citromail.hu
Vissza az elejére
mandarinocska

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 09, 13:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Keresem Petesejt donoromat, akivel kölcsönösen segíteni tudnánk egymásnak.
Lehetőleg világos hajú kék vagy kékes szeműeket várok,Aill.0 vércsoporttal.
Mozgékonyság a közlekedésben, gyakorlat a témában előny.
Leveleket:mandur.ada@freemail.hu-ra várnám és köszönöm.
Vissza az elejére
Louise

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 30, 13:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most derült ki, hogy saját petesejttel nem lehet gyerekem.
Voltunk a Kaáli Intézetben, ott csak saját vagy rokon petesejt jöhet szóba.

Először az intézetet (orvost) szeretném megtalálni, ahol elvégzik a petesejt donoros beültetést.
Azok segítségét várom, akik már ismerik/végigjárták ezt az utat.

Előre is köszönök minden jó tanácsot!Smile
Email: merleg69@freemail.hu
Vissza az elejére
almamag2011

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 05, 18:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Azért látogattam erre a fórumra, mert sajnos hasonló problémával küzdök. Párommal több éve szeretnénk kisbabát, de az orvosok korai petefészek kimerülést diagnosztizáltak nálam.
Csak petesejt donor segítségével lehet gyermekünk.
Aki úgy érzi, hogy segíteni tudna, az kérem írjon az almamag2011@gmail.com címre.
Előre is köszönöm, és szép estét mindenkinek.
Vissza az elejére
Ti82

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 02, 09:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

29 éves, egészséges nő vagyok.3 gyermek édesanyja.Petesejt donor lennék anyagi juttatásért.Ha elhatároztátok magatokat,írjatok.
Hajdú-Bihar megyei vagyok.
E-mail: racz820123@gmail.com
Vissza az elejére
kismadar

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 18, 00:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves fórumozók!

A férjemmel mar tiz hosszú éve hiába várunk egy kisbabára. Mivel a petefészkem kimerült, az utolsó reményünk az, hogy találunk egy 35 év alatti, egészséges petesejt donort.

Ha valaki Debrecen vagy Pécs környékéről tudná vállalni a kezeléseket, kérem irjon nekünk egy mailt: kismadar2012@googlemail.com
Vissza az elejére
lbaranyka

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 12, 21:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Petesejt donorra van szükségünk!
Olyan donorok jelenkezését várjuk, akik még nincsenek 29 évesek, es akik közel laknak Debrecenhez.
Kérem irjon nekem , lbaranyka@yahoo. com
köszönöm
Vissza az elejére
syl77

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 05, 22:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Petesejt donort keresünk a férjemmel,sajnos 8 műtéten vagyok túl csak donorral lehet babánk.
Pest megyében lakunk.33 éves vagyok.
A jelentkezéseket a cs.syl77@gmail.com címre várjuk.
Kőszőnettel : Szilvia és Tamás
Vissza az elejére
timeaa83

HozzászólásElküldve: 2011, Márc. 24, 11:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Szeretnék segíteni,két kislányom van, 27 éves, egészséges vagyok,magamat igényesnek tartom. Érdeklődni lehet : timeaa83@gmail.com e-mail címen szívesen válaszolok, képet küldök ha kell. Smile
Vissza az elejére
amber

HozzászólásElküldve: 2011, Márc. 22, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sajnos csak petesejtdonor segítségével lehet gyermekünk.... Olyan donorok jelentkezését várjuk, akik Debrecenbe tudnának járni kezelésre!

Köszönettel:
Vissza az elejére
kooa

HozzászólásElküldve: 2011, Márc. 08, 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Petesejt donor programot vállalok:3 gyöngyőrű fiam és egy csoda szép lányom van.Akit érdekel jelentkezzen a a_n_e_t_t84citromail.hu
darjeeling

HozzászólásElküldve: 2011, Márc. 02, 23:40    Hozzászólás témája: petesejt donort keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves fórumozók!

Én is donort keresek, abban reménykedve, hogy kistestvére lesz kisfiamnak, és újra anyává válhatok.. Korai klimaxom van, emiatt nem lehetséges a terhességem. 39 éves vagyok, barna haj, barna szem, középtermetű.
Nagyon hálás lennék, ha valaki hozzásegítene e kívánságunkhoz.

Köszönettel:

darjeelinghu@gmail.com
Vissza az elejére
katka76

HozzászólásElküldve: 2011, Feb. 19, 14:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
34 éves, szőke, kék szemű, diplomás (közgazdász) vagyok. Két egészséges, csodaszép kisfiam van, szeretetteljes családom. Petesejt donorságot, béranyaságot (saját petesejttel is) vállalok szimpatikus párnak. Szívesen válaszolok minden kérdésre: rantotthusi@yahoo.com
Szép napot!
Vissza az elejére
vajda0917

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 25, 23:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En egy keresel fordulok hozzatok,egyik ismerosomnek petesejt donora lenne szuksege.Azt kell tudasam hogy a holgy Eszakerdelyben el.Koszonom kedves valaszotok
cuker

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 22, 11:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
26 éves, értelmiségi, barna hajú, zöld szemű, egészséges nő vagyok. Petesejt donornak jelentkezem. cuker@citromail.hu
Vissza az elejére
bibibabam

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 17, 11:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

27 éves, két gyermekes, diplomás nő vagyok. Donor programot vállalok. Írj: bibibabam@citromail.hu címre
Vissza az elejére
kooa

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 12, 21:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Petesejt donor programot vállalok:3 gyöngyőrű fiam és egy csoda szép lányom van.akit érdekel jelentkezzen a kooa@freemail.hu.
katakata27

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 06, 22:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Petesejt donor programot vállalok:
Két szép és vagány kislányt nevelek, boldog házasságban. A mi családunk már így is teljes, de tudom milyen hiába várni egy gyermek születését. Több lombikprogramban vettünk már mi is részt. Humán diplomás, 28 éves, átlagos kinézetű nő vagyok. Írj: katakata27@citromail.hu címre
Vissza az elejére
epalfy

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 28, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ajánlom a Népszabi cikkét:
http://nol.hu/belfold/20101224.....naplojabol
Vissza az elejére
CsajbokBernadett

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 17, 18:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

39 èves hàzas no vagyok sajnos a csak peteselyt donàcioval lehet kisbabànk èn 176cm magas 62kg szoke no vagyok barna szemmel ès rh 0 + a vèrcsoportom a fèrjnek rh a+ vèrcsoportja. Elèrni a little.mouse@citromail.hu elore is koszonom.
Vissza az elejére
lakoseva

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 21, 22:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Barna hajú, kék szemű fehér bőrű 32 éves egészséges nő vagyok. 2 leánygyermek anyukája.Petesejt donornak jelentkeznék Pest megyében.
eva.lakos78@freemail.hu
Vissza az elejére
valaki2

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 20, 23:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok ! 27 éves és kétgyermekes anyuka vagyok . Petesejt donornak jelentkeznék. jászapátin lakom nagycsoda@citromail.hu Smile
Vissza az elejére
fmoncsa

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 06, 23:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Nem csináltam még ,de ugy döntöttem hogy petesejt donor lennék , 32 éves vagyok és van egy 4 éves kisfiam .Barna haj barna szem. Esztergom és Budapest között. fmoncsa78@gmail.com
Vissza az elejére
banita06

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 02, 22:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

27éves káros szenvedélyektől mentes kétgyermekes családanya vagyok.petesejt donor lennék .email-banita@citromail.hu
Vissza az elejére
Mariza

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 19, 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves oceanjaro!

Olvasd el amit belinkeltem Neked! Sajnos csak 35 éves korig lehet Valaki petesejt donor Sad

http://www.ciris.hu/hu/szolgal.....ogram.html
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
oceanjaro

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 19, 15:25    Hozzászólás témája: petesejt donor Hozzászólás az előzmény idézésével

Én egy 38 éves 167cm 62kg, zöld szemű, gesztenye barna hajú (festett vörös) nő vagyok. Káros szenvedélyektől mentes, két gimnazista lányt nevelek egyedül. Gyönyörűek a lányaim ha kell küldök róluk képet, ún. meszticek, magyar-roma származásúak, gyönyörűek. Szivesen segítenék gyeremektelen párnak aki nekem is segítene. További info: orokmozgolettem@freemail.hu
Vissza az elejére
jaminaer

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 17, 08:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

24 éves káros szenvedélyektő mentes eggyermekes családanya petesejt donornak jelentkezne. további információ a jaminaer@gmail.com cimen
Vissza az elejére
nyarvirag

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 14, 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

30 éves kétgyermekes anyuka vagyok. Vállalnék donorprogramot. nyarvirag@gmail.com
Vissza az elejére
padogami

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 09, 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sehogyan nem lehet így megoldani.
Vagy együtt mentek az orvoshoz, vagy sehogy.
Sajnos ez van.

Fiatalasszony írta:
Sziasztok!
MI intézetet, orvost keresünk (akár magán, akár sztk alapon) ahol végeznek donorpetesejtes lombikot.
Donort találtam, mindketten az ismeretlenséget kértük egymástól, tehát anoním donorság.

Tudnátok segíteni, hova fordulhat az ember ilyen esetben?

Köszönöm
Vissza az elejére
Fiatalasszony

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 08, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
MI intézetet, orvost keresünk (akár magán, akár sztk alapon) ahol végeznek donorpetesejtes lombikot.
Donort találtam, mindketten az ismeretlenséget kértük egymástól, tehát anoním donorság.

Tudnátok segíteni, hova fordulhat az ember ilyen esetben?

Köszönöm
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.