| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Panna2010
|
Elküldve: 2010, Okt. 02, 17:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Kisbabára nagyon vágyó házaspár vagyunk, sajnos csak petesejtdonor segítségével lehet gyermekünk.... Olyan donorok jelentkezését várjuk, akik Szegedre vagy Pécsre tudnának járni!
Válaszokat a babaravarva@freemail.hu e-mail címre várjuk!
Kérjük csak komoly szándékúak jelentkezzenek!
Köszönettel: ... és ...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cinco
Csatlakozott: 2010.09.26. Vasárnap 15:49 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Szept. 26, 16:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok, 38 éves vagyok, túl a 10. IVF-programon. Segítséget szeretnék kérni petesejt donáció formájában segítség fejében. Barna hajú, kék szemű vagyok. Segítségeteket előre is köszönöm Valavan2@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
epower
|
Elküldve: 2010, Szept. 15, 14:47 Hozzászólás témája:
|
|
|
28 éves 2 egészséges gyermeknek életet adó pécsi donor vagyok, segítség fejében szívesen adományozok eggdonorpecs@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Giromga
Csatlakozott: 2010.09.13. Hétfő 8:28 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Szept. 13, 08:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
32 éves vagyok, már adományoztam és most ismételten vállalnék egy programot.
giromga@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
dinoanyu
|
Elküldve: 2010, Aug. 18, 14:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Egy 30 éves kétgyermekes anyuka vagyok. Szívesen vállalnék donorprogramot. Továbbiakat inkább e-mailben. Email címem: donorlennek@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
epalfy

|
Elküldve: 2010, Aug. 05, 22:03 Hozzászólás témája: Összeférhetetlenség
|
|
|
| Anita82 írta: | | Sziasztok. 28 éves vagyok. 3 lombikon estem át. Sikertelenül. Elmentünk Budapesten egy genetikai klinikára ahol megállapították hogy a párommal inmunitási összeférhetetlenség áll fent köztünk. Remélem jól írtam. Olvasgattalak titeket. Szeretném ha segíttenétek nekem hogy ebben az esetben is van mód a petesejt adományozásra? Vagy milyen esetben lehetséges ez. Válaszotokat előre is köszönöm. |
Szia Anita!
Szerintem nem is kell lombikoznod, ha csak összeférhetetlenség volt.
Egészséges nő vagy, egy inszeminációtól (anonim, valószínűleg jól passzoló donor sperma befecskendezése) simán teherbe eshetsz.
Minek csinálnátok egy sokkal bonyolultabb, költségesebb lombikot.
Nem mindegy melyik fél adja bele az ivarsejtet?
Együtt várjátok, nevelitek, stb. majd, nem?
Esetedben technikailag lehet, de nem érdemes donor petesejttel próbálkozni. A sperma adakozás is sokkal egyszerűbb, a jövendő donor oldaláról.
A kérdésre: petesejt adományozás akkor kell, ha női oldalon nincs meg egyszerűen ez a reprodukciós feltétel. Ellenben, ha már szültél, akkortól akár Te magad is lehetsz petesejtdonor.
Bár a meddőségi kezelés kizáró feltétel.
Esetedben viszont nem volt gond a petesejteiddel, csak nem passzoltak a másik félhez.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
epalfy

|
Elküldve: 2010, Aug. 05, 20:34 Hozzászólás témája: Önzetlenség? - Jogszabályok - Hálapénz?
|
|
|
|
RE:
"Kedves epalfi!
Nagyon becsülöm amit csinálsz és igazán nem akarlak megbántani de megosztaanád velem mi az indíttatásod???
..."
Ismerek szerencsétlen párokat, akik sose lehetnek szülők, még így sem. Nekem viszont nagy szerencsém volt a saját babáimmal. Bírom a kezelést, hamar helyre jövök és jó, hogy esélyt adtam. Én is többször kaptam már esélyt az életben, pl. a munkahelyemen (mert van) is bizonyítani a rátermettségemet.
Aki megteheti, annak segíteni kötelessége.
Ha elmész egy kéregető gyerek mellett sütit majszolva Te nem nyújtod át neki a felét? (pénzt pl. sose adok, mert azt nem ő kapja, hanem a papa issza el)
S ha én lennék a rászoruló oldalon ugyanúgy elvárnám, hogy aki szerencsésebb, hát segítsen. Aztán biztos meghálálnám, de szóba nem állnék sejtkereskedővel, aki eleve KÉRI a viszonzást.
Az meg, hogy ismerem a szülőket és a megszületett babák neveit nem jelent fenyegetést. Ez is kultúra és bizalom kérdése.
Akik kaptak tudják, hogy elérnek bármikor, ha kérdésük lenne. Én nem zaklatom őket, megvan a saját életem, saját gyermekeimmel.
Van, aki baráti kapcsolatot tart, van aki nem akar tudni a múltról. Mindenkinek tiszteletben tartom az igényeit, ez csak természetes.
És nem vagyok hívő, de idealista igen.
Úgy bánj a másikkal, ahogy Te szeretnéd hogy bánjanak veled.
Egy netes barátom szerint is mindenki visszakapja az életben, amit betett. Én már kaptam is 2 gyermeket, karriert, ideje volt vissza is tenni.
A jogalkotókért, politikusokért kiáltóknak:
nem a szabályokkal van baj, az emberekkel!
Van anonim és rokoni utas törvényünk, csak a dokik vonakodnak élni vele.
Végül is meg lehet élni a saját lombikosok hadából is...
és Kedves Mariza:
az magánügy ki hogy hálálkodik, ahogy az is a dokiknak mennyit csúsztat. Ami viszont etikátlan: kereken összegeket kérni akár szülésért, akár sejtért, akár egy jó szóért, stb...
Azt meg nem hinném, hogy egy lefizetett donor fog etikusabban viselkedni a jövőben és pl. nem kopogtathat be bármikor újabb hálapénzért, ha megint megszorul. Én részemről így gondolkodnék. Más meg másként. Szíve joga.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsjudit
|
Elküldve: 2010, Júl. 26, 13:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Mindenkinek akivel uzenetet valtottam kivanok sok sikert
A hozzászólás legutóbb zsjudit által 2010, Aug. 25, 06:12-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Moderátor
|
Elküldve: 2010, Júl. 22, 15:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy cikket, melynek főleg a második fele lehet érdekes Számotokra:
http://www.csaladinet.hu/hirek.....eke_a_jovo
A témával kapcsolatos véleményeteket a cikk alatt kommentként írhatjátok meg.
CsaládiNet Moderátor
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
moolnarmoni
|
Elküldve: 2010, Júl. 07, 08:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! 3 sikertelen lombikom volt és mostanra kimerül a petefészkem a doki donort javasolt, ha valamelyikőtök tud ez ügyben segíteni nekünk kérem írjon nekem a privát címemre. Hálás köszönettel.
molnarmooni@freemail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Anita82
Csatlakozott: 2008.05.27. Kedd 12:35 Hozzászólások: 251 Tartózkodási hely: Rácalmás
|
Elküldve: 2010, Máj. 20, 16:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok. 28 éves vagyok. 3 lombikon estem át. Sikertelenül. Elmentünk Budapesten egy genetikai klinikára ahol megállapították hogy a párommal inmunitási összeférhetetlenség áll fent köztünk. Remélem jól írtam. Olvasgattalak titeket. Szeretném ha segíttenétek nekem hogy ebben az esetben is van mód a petesejt adományozásra? Vagy milyen esetben lehetséges ez. Válaszotokat előre is köszönöm.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kata78
|
Elküldve: 2010, Máj. 10, 15:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
31 éves tanult ,dekoratív nő vagyok, van 2 gyönyörű kékszemű kislányom, Budapesten élek, és túl vagyok egy sikeres adományozáson. A befogadónak ez a 4.próbálkozása volt, és sikerült nekünk.
a kellnerkata@gmail.com - ra várom a leveleket.
jelige: segítek-ha segítesz
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
agcsado
|
Elküldve: 2010, Máj. 04, 17:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
Már vettem részt donorprogramban és most ismételten vállalnék egyet. agcsado@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2010, Ápr. 12, 10:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Három gyerekes anyuka vagyok két adományozást csináltam sikerrel!
Mostani befogadóim egészségügyi okból visszaléptek:(
Ezért szimpatikus párnak segíteni tudnék
gyermeket@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ani015
|
Elküldve: 2010, Feb. 24, 10:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves leendő Anyukák! 32 éves, józan életvitelű, három gyönyörű egészséges gyermek anyukája vagyok és petesejt donor lennék!
Ha komolyan gondoljátok akkor jelentkezzetek! Visszalépni nem fogok!
E-mail címem:
ani015@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
katakata27
|
Elküldve: 2010, Feb. 12, 14:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Diplomás 27 éves, két gyermekes nő vagyok. Gyermeked születéséhez szívesen felajánlanám petesejteimet. Minden stimuláció alkalmával 10 körüli petesejtet sikerült leszívni, jól termékenyültek és fejlődtek.
katakata27@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyarvirag
|
Elküldve: 2010, Feb. 08, 16:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
30 éves kétgyermekes édesanya vagyok. Szívesen vállalnék donorprogramot. 3 éve már egyszer részt vettem egy programban és most ismét adományoznék.
nyarvirag@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bfarkas0
|
Elküldve: 2010, Jan. 11, 16:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Mindenki,
Én is petesejt donort keresek kétoldali petefészek probléma miatt.
Kérlek irj a bfarkas0@gmail.com email cimre.
Köszönöm előre is!
bfarkas0
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bfarkas0
|
Elküldve: 2010, Jan. 11, 12:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kedves Mindenki!
Mindkét oldalú petefészek problémám miatt petesejt donort keresek.
Kérem, hogy a jelentkezők írjanak a bfarkas0gmail.com email címre.
Nagyon köszönöm!
bfarkas0
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trixi78
|
Elküldve: 2010, Jan. 06, 12:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Én szívesen vállalnék donorságot. Jól udom mivel jár ez, mivel én magam is túl vagyok 4 sikertelen lombikon. (Azóta spontán született 2 gyönyörű kisfiam)
Akit érdekel az a trigonya.78@indamail.hu e-mail címen megtalál.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trixi78
|
Elküldve: 2010, Jan. 06, 12:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
sziasztok!
A hozzászólás legutóbb trixi78 által 2010, Jan. 06, 12:45-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2009, Dec. 21, 23:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves epalfi!
Nagyon becsülöm amit csinálsz és igazán nem akarlak megbántani de megosztaanád velem mi az indíttatásod???
Őszintén nagyon érdekelne!
Ha jól láttam vannak gyermekeid az egyik oldalon láttam a fotódat is!
Mi indít arra amellett,hogy tudom én is jó érzés segíteni...De azért ez nem véradás..Itt több hét injekciózásról beszélgetünk ami nem kicsit hat a szervezetre és van kockázat is főleg ha nem egyszer teszed...El kell járni kontrolokra(van munkahelyed?)elaltatnak leszívják a petesejteket utána pihenés javasolt(már ha van munkahely akkor táppénz...)Volt már donor aki meghalt és volt aki hiperstimuláció miatt hetekig korházban volt és majdnem megfulladt stb...Te ezeknek csupán emberi empátiából vállalod????És ha egyszer ne adja isten valami balul sül el mit mondasz a TE gyerekeidnek?????Vagy a férjednek???
Én is voltam donor olyan párnak segítettem akiknek már csepp volt csak az esély korosak és kimerültek voltak 10 év után..kimondhatatlan érzés de soha nem vállalnám ha nem lennék rákényszerülve,hogy a saját gyerekeim jövőjét biztosítva ezt az utat válasszam főként nem egy vad idegennek bámennyire együtt érzek is velük ....Mindenkinek megvan a saját keresztje és én azt gondolom,hogy amíg mást nem érdekel az,hogy én minden erőfeszítésem ellenére is problémákkal küzdök és a gyerekeimnek nélkülözni kell addig engem se vessen meg senki ha nem kockáztatom a saját egészségem olyan pár boldogságáért akinek a gyermeken kívül mindene megvan és nem küzd anyagi gondokkal!
Persze nem minden pár van így!!!Ha én lennék meddő biztosan nem tudnék donort "fogadni" de abban is biztos vagyok,hogy nem tudnám ezt senkitől a két szép szememért elfogadni hacsak nem közeli hozzátartozóm!!!!A mai világ romlott és kevés az egyenes ember...A bizalom szó lassan csak a szótárban lesz leírva mert mindenki átver mindenkit én a túl hiszékeny fajta vagyok és sokszor esem áldozatul a naívságom miatt ezért pesszimista vagyok..de én ha meddő lennék és babám lenne egy donor segítségével aki "ingyen"adományozna...hát biztosan folyton azon rettegnék mikor állít be és kéri a jussát mert épp olyan helyzetben van...lehet túl sok filmet néztem de ki tudja szóval szerintem mindkét félnél tisztább a lelkiismeret ha a valamit valamiért a megállapodás!!!Persze az is ide tartozik,hogy bár én is segítséget kérek a segítségemért cserébe..de azokat a donorokat akik(és van ilyen,mert egy ideje foglalkoztat a téma és olvasom a fórumokat is)egyertelműen a "jólétért"szórják a magjaikat az országban kimondottan megvetem...Én mindenre azt mondom isten nem ver bottal(pedig nem vagyok hívő)és mindennek megvan az oka(ideértve a meddőséget is persze ne negatív értelemben vegyétek ezt!!! !!)tehát Ők az életben még vissza fognak szerintem találkozni a lelketlenségükkel...Mert azért valljuk be a petesejt adományozás ha jól végiggondoljuk és ha a magunk szemszögéből fájóbb részeket el is akarjuk hessegetni nem egy egyszerű dolog!!!!
Remélem a kedves honatyák végre egyszer észbe kapnak talán ha majd az egyikük aki kellő befolyással bír és nem születik babája lép és megkönnyíti a meddő párok életét!!!!!!
Puszi mindenkinek!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mariza

|
Elküldve: 2009, Dec. 21, 11:53 Hozzászólás témája:
|
|
|
epalfy!
Elvben igazad van, de a mai világban ahol Minden a pénzről szól, szerinted pont ezen szeglete marad önzetlen??
Szerintem akik nagyon-nagyon akarják megtalálják egymást donor, és fogadó ügyben, hogy aztán Ők egymásközött hogy intézik, - fizetnek, nemfizetnek - CSAK Rájuk tartozik!
A véradás szép dolog, de véletlenül sem hasonlítanám a petesejtadományozáshoz...!
Ez csak az én véleményem, és csak azért írtam le, hogy lásd, nem vagyunk egyformák, és nem mindenki látja úgy ahogy Te!
Különben tisztelem, becsülöm, ahogy Te tettél!!
Én a magam részéről, szerettem volna ismerni a Donoromat,/sikerült is/ és ugyan nem kért pénzt, de azért gondolom nem baj, hogy a hálámat olyan módon fejeztem ki ahogy Mindkettőnknek megfelelt??? És ha ez a hála pénz volt, akkor abban sem lehet kivetnivalója senkinek! ADTAK, és KAPTAM..., én sokkal többet, mint Ő! _________________ http://hu.fotoalbum.eu/Mariza
[^] [/url]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
epalfy

|
Elküldve: 2009, Dec. 20, 21:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
Gyerekek, biztos, hogy ezt a témát így és itt kell lebeszélni?
Én 2x voltam donor, de sosem fogadnék el ellentételezést.
A véretekért is pénzt kértek?
Idén 5x adtam vért és azt sem az 500 Ft étkezési bónért tettem. Szerintem az önzetlenül, szívből adott petesejtekből könnyebben össze is jön a baba, ami a donornak is öröm, mert segíthetett...
A pénzszerzésnek is annyi módja van, de a donáció nem lehet ilyen!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livia33
|
Elküldve: 2009, Dec. 16, 20:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves leendő szülők! 32 éves, józan életvitelű négygyermekes anyuka vagyok petesejt donor lennék!Ha komolyan rászántátok magatokat csak akkor jelentkezzetek! Visszalépni nem fogok! E-mail címem: livia33@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2009, Dec. 16, 15:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Rég jártam itt de látom továbbra is sok a nehéz helyzetű pár-donor...Sajnos:(
Megkeresett egy újságíró ezügyben segítenék-e mert cikkezne a témában.. Én ugyan ezt nem mertem vállalni de...Talán előbb utóbb kicsit megkönnyítik a meddő párok életét..Remélhetőleg!!!!
Másfelől még áll az ajánlatom vagy ha úgy vesszük a segítség kérésem. . ki honnan nézi. .
Nevezzük kölcsönös segítségnek:)
Petesejt adományozást vállalok!Vállalnék komoly szándékú és akaratú szimpatikus korrekt párnak meglévő vizsgálatokkal és sikeres tapasztalattal!!!!
Ha komoly az elhatározás kérlek ne ide írj mert nem igen van időm a fórumokat böngészni a kicsik mellett hanem az e-mail címemre.
Azt azért sűrűn megnézem:)
Mindenkinek nagyon meghitt szeretetteljes karácsonyt és kicsit könnyebb új esztendőt kívánok!!!!!
lollari13@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
livia33
|
Elküldve: 2009, Okt. 25, 22:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves leendő szülők! 32 éves, józan életvitelű négygyermekes anyuka vagyok petesejt donor lennék!Ha komolyan rászántátok magatokat csak akkor jelentkezzetek! Visszalépni nem fogok! E-mail címem: livia33@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
framo
|
Elküldve: 2009, Okt. 22, 13:53 Hozzászólás témája:
|
|
|
ILKA!
Ide is írok,hátha olvasod...
Megtelt a ládád, nem lehet üzenni.
Levelet nem kaptam, ellenőrízzétek le a mail-t.
Köszönöm.
Üdv.
én
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ilka
|
Elküldve: 2009, Okt. 02, 14:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok lányok,
kicsit meglepődtem, hogy itt megy ez a topic, mert egy nagyon jó barátomat minden helyről elküldtek, hogy petesejt-adományozást nem csinálnak, csak egyenesági rokonnal. Akkor hogy lehet itt ezt felajánlani? a barátom írt azoknak emailt, akik itt megadták, de vissza semmi nem jött neki.
Embrio-adományozás is szervkereskedelemnek minősül hivatalos álláspont szerint.
Aki érti és tudja, az írjon nekem egy privát üzenetet. Nagyon szeretnék segíteni a barátainkon, de saját gyerekük már biztosan nem lehet.
Köszi mindenkinek, aki hajlandó írni egy pü-t.
Ilka _________________
[^] [^]
www.kep.tar.hu/ildimami (új)
www.gportal.hu/ilka
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
personal78
|
Elküldve: 2009, Szept. 04, 09:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves leendő szülők! 31 éves, józan életvitelű háromgyermekes anyuka vagyok.Sajnos az életünk kilátástalannak tűnik, összecsaptak a hullámok a fejem fölött, más megoldás hijján petesejtdonorságra vállalkoznék. Budapesten élek. Ha komolyan rászántátok magatokat csak akkor jelentkezzetek!Sürgős!!! Visszalépni nem fogok! E-mail cimem: personal78@freemail.hu
A hozzászólás legutóbb personal78 által 2009, Szept. 04, 09:15-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kata78
|
Elküldve: 2009, Aug. 25, 09:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
31 éves vagyok, kettő kékszemű,gyönyörű kislány anyukája. Petesejt donor lennék. Segítek, segítség ellenében.
Jelige: Korrektség
kellnerkata@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gruebedli
|
Elküldve: 2009, Aug. 23, 11:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
| paris írta: | Lottel!
Bocsi!Az előbb kifelejtettelek a sorból!
Neked is köszi a biztetó sorokat!!!
Paris | 31 éves egygyermekes anyuka vagyok, szívesen elvállalok még egy utolsó petesejtadományozást.
Sikersen adományoztam tavaly Forgách Intézetben.
Csak anonim programot szeretnék vállalni, intézetfüggetlenül.
Minden leletem friss, júniusiak.
Szeretettel,
Gruebedli
gruebedli@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gruebedli
|
Elküldve: 2009, Aug. 23, 11:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
| paris írta: | Lottel!
Bocsi!Az előbb kifelejtettelek a sorból!
Neked is köszi a biztetó sorokat!!!
Paris | 31 éves egygyermekes anyuka vagyok, szívesen elvállalok még egy utolsó petesejtadományozást.
Sikersen adományoztam tavaly Forgách Intézetben.
Csak anonim programot szeretnék vállalni, intézetfüggetlenül.
Minden leletem friss, júniusiak.
Szeretettel,
Gruebedli
gruebedli@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nemki
|
Elküldve: 2009, Aug. 10, 10:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. 2 hete tudtam meg, hogy petefészek problémáim miatt a szervezetem nem tud petesejtet termelni. Így ahhoz, hogy kisbabám legyen egy donor segítségére lenne szükségem.
Információval kapcsolatban a következő címen vagyok elérhető: kisnail@freemail.hu
Köszönöm előre is.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
framo
|
Elküldve: 2009, Júl. 30, 12:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
| xyzxyz írta: | | Amerikában is leveszik nem szült nőknél. Úgyhogy kivitelezhető a dolog. |
.. Akkor ott kellne jelentkezned..
üdv.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xyzxyz
|
Elküldve: 2009, Júl. 28, 19:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Amerikában is leveszik nem szült nőknél. Úgyhogy kivitelezhető a dolog.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2009, Júl. 28, 11:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Ezt most nem igazán vágom,hogy a hozzászólásom alatt mi ez a Móni28 írta kis levél...hogy került ez ide...?na mindegy
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2009, Júl. 28, 10:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Móni28 írta: | Cicamica,ez nem a vita fórum,és nem rosszindulatból,hanem a tényekre alapozva írtam,és főleg nem hülyeségeket! Adja a Jó Isten hogy ezeknek az asszonyoknak mind lehessen gyermeke,és azt hogy milyenek az esélyeik,anélkül is tudják hogy mi beírogatunk.Ismerek petesejt donoros családot,nekik négy évbe telt mire összejött a dolog,vagy mert a donorok az utolsó pillanatban viszakoztak,vagy mert nem maradt meg a baba.És urambocsá ne te dönts már el kedves,hogy ki írjon be ide,mindenkinek joga van elmondani a véleményét,tapasztalatait!!!  | szia xyzxyz.
Nem sajnos erre nincs kiskapu....
ennek egészségügyi okai vannak...ha babát akarsz ne akarj előtte donor lenni mert aztán lehet,hogy neked is szükséged lesz rá!!!
Nincs egy nem szült nőnek olyan állapotban a méhnyaka és méhszája,hogy ezt a leszíváshoz tíz perc alatt sérülés nélkül kitágítsák....
Egy nem szült nőnél ha abortuszt végeznek is 24 órás lassú tágítást végeznek...ezért nem lehet donor aki még nem szült!!!
Sok sikert a babaváráshoz:-)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xyzxyz
|
Elküldve: 2009, Júl. 28, 09:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
Petesejt donorságot vállalnék. 24 éves, még nem szült nő vagyok. De 1-2 éven belül szeretnék gyermeket, ehhez kell egy kis anyagi segítség, ezért vállalnám.
Magas és vékony testalkatú vagyok, szőke hajú, fehérbőrü. Adottságaim: nagyon jó rajzkészség, kreativitás, nagyon jó logikai gondolkodás, jó sportkészség.
E-mail címem: xyzxyz@velvet.hu
Ui: tudom, a törvény itt Mo.-on nem engedi hogy még nem szült nő donor legyen (Amerikában igen), de azt se engedi hogy idegen adományozzon, ezt csak rokon teheti meg. Erre is van biztos egy "kiskapu".
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Babsz88
|
Elküldve: 2009, Júl. 24, 19:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
34 éves 3 gyermekes anyuka vagyok.Segítségért cserébe adományoznék petesejtet.címem:babszy88@gmail.com
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mitram
|
Elküldve: 2009, Júl. 22, 00:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok, donort keresek a leendő első babánkhoz, aki enélkül nem tudna megszületni, mivel sajnos petefészek rendellenességem van.
az email cimem: mitram@freemail.hu, előre is köszönöm
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mitram
|
Elküldve: 2009, Júl. 22, 00:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok, donort keresek a leendő első babánkhoz, aki enélkül nem tudna megszületni, mivel sajnos petefészek rendellenességem van.
az email cimem: mitram@freemail.hu, előre is köszönöm
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nemethkitty
|
Elküldve: 2009, Jún. 27, 07:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Én egy 30 éves, kétgyerekes anyuka vagyok. Szeretnék petesejt donor lenni. Aki már volt donor, azt kérném, hogy segítsen abban, hogyan működik az adományozás.
Akit érdekel a dolog, küldjön e-mail a következő címre: nemethkitty@freemail.hu. Segítségeteket előre is köszönöm
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
donor77
|
Elküldve: 2009, Jún. 20, 17:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Egészséges donor vagyok vállalnék még egy programot kölcsönös segítségnyújtási alapon..
Nekem sincs más kiút és az én gyerekeimnek sem...
Ha segíthetek,hogy segíthess keress e-mailben
donor77@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2009, Máj. 27, 18:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Juditka!
Mit láto...?
Szurkolok:)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Juditka1977
|
Elküldve: 2009, Máj. 27, 17:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia nyuszko83! A donor elvileg csak családtag lehet, 35 év alatti, és már van gyermeke. Gyakorlatilag "idegen" is lehet, viszont egy papírt alá kell írnia, miszerint rokonod. Nem nyomoznak utánna, hogy tényleg így van -e. Nekem a családomban nincsen megfelelő, de lehet nem is lesz rá szükség, (nem kiabálom el )
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyuszko83

|
Elküldve: 2009, Máj. 27, 15:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Én egy 27 éves egy gyermekes anyuka vagyok. Sokat gondolkozok rajta, hogy ha a családban szükség lenne valakinek petesejtre adnék-e. Furcsa lehet tudni, hogy az új családtaghoz milyen sok közöd van. Vagy tévedek.
Lehet egyáltalán családtagnak adni?
Szívesen olvasnék arról milyen is donorként átélni ezt. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Juditka1977
|
Elküldve: 2009, Ápr. 25, 18:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Sajnos nálam is petefészek-kimerülést állapítottak meg. Gyakorlatilag 7 éve kerültem ebbe az "állapotba", miután elveszítettem két babát is. Most 31 éves vagyok, a párommal egy hetes házasok vagyunk. Neki már van gyermeke az előző házasságából, egy gyönyörű 11 éves kislány, akit sajátomként nevelek lassan 5 éve. Az édesanyja csecsemő korában elhunyt.
Nagyon szeretnénk egy kistestvért mellé, de ez sajnos csak petesejt-donorral lehetséges.
Pestre járok a János kórház meddőségi centrumába, egyébként Gyöngyös mellett élünk.
Aki önzetlenül segítene, kérem keressen meg e-mail-ben:
juditka1977@freemail.hu címen. Csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja, az utóbbi hónapokban sajnos már túl sok csalódás ért .
Előre is köszönöm a válaszokat!
Judit
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kisvoros28
|
Elküldve: 2009, Ápr. 09, 21:26 Hozzászólás témája: :-)
|
|
|

A hozzászólás legutóbb kisvoros28 által 2012, Márc. 20, 19:37-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bizalommal
|
Elküldve: 2009, Ápr. 07, 16:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Vállalnám a petesejt donordágot ami sürgős lenne.
Kérem csak azok keressenek akik valóban komolyan érdeklődnek.
32 évas vagyok 3 gyermekem van teljesen egészséges és korrekt.
Ha kérdésed lenne:
gyermeket@citromail.hu
Írj bizalommal!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|