Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Petesejt donort keresek
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
uzsi

HozzászólásElküldve: 2006, Dec. 26, 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cicka,

nem tudom, hogy hogy megy a petesejt-adományozás, de azért szerintem nem így működik a dolog, hogy jelentkezzen valaki, és megbeszéljük.
Én szívesen adnék petesejtet, és vállalnám a vele való macerát, de az anyagiakat nem tudnám, és nem is akarnám...mi lombikoztunk, nemsokára szülök, nálam majdnem negyedmilió forint volt a gyógyszerek ára...ezeket a költségeket, meg ami húzósabb, a BEAVATKOZÁS költségét ki fizeti? Mivel ugye nem az adomyányozó gyerekéről van szó, az adományozót a TB nyilván nem támogatja...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
s.petra

HozzászólásElküldve: 2006, Dec. 26, 15:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, sajnos én is ebben a cípőben járok.
És teljesen elkeseredett vagyok!!

29éves létemre, korai klimaxot állapítottak meg. Petesejtet már nem termel a szervezetem. Ha petesejtet kapnék VALAKItől képes lenne a szervezetem még kihordani. Kérlek segítsetek, ha tudtok olyan nagylelkű nőt aki erre vállalkozna, illetve ha tudtok olyan lehetőséget amerre elindulhatok. Nem tudom mitévő legyek, nagyon szeretnénk kisbabát!
Vissza az elejére
Cicka

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 09, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Lányok!

Segítségeteket szeretném kérni.Szerintem akadnak bőven sortársak,akik szintén hasonló cipőben járnak.Talán más nem meri nyilvánossan ezt felvállalni.Én erőt vettem és mindenkövet megpróbálok megmozgatni,hogy sikerüljön,de ehhez a Ti segítségetekre lenne szükségem.
Az első házasságomból van 2 nagy gyermekem.A jelenlegi páromnak még nincs gyermeke és nagyon szeretném őt ezzel megajándékozni.
Mivel egyik petevezetékem sem átjárható,ezért csak a lombik jöhetett szóba.Lassan 2 éve,hogy 3 sikertelen lombikon vagyunk túl + egy fagyibaba beületetésen,ami szintén nem sikerült.A doki azt mondta,hogy sajátból nem érdemes tovább próbálkozni,mivel a petesejt már nem fiatal és bizonyos idő után az embrió nem tud tovább fejlődni.Nem maradt más hátra csak a donor,mivel 40 éves már elmúltam.Sajnos a családunkban és a baráti körünkben sincs senki,aki tudna segíteni.Számunkra a donor petesejt maradt az utolsó és egyetlen remény,hogy kisbabánk legyen.
Bízakodva várjuk a párommal,annak a segítőkész nőnek a jelentkezését,aki átérzi szomorú helyzetünket és vállalja,hogy segít nekünk álmaink megvalósításában.
Annak a nőnek a jelentkezését várjuk,aki legalább már egyszer szült és még nem töltötte be a 35.életéveé,mert ez a kritérium.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Vissza az elejére
mano13

HozzászólásElküldve: 2005, Nov. 29, 19:22    Hozzászólás témája: Petesejt donort keresek Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Petesejt donort keresek, olyan anyuka jelentkezését várom, aki már szüt, és nem múlt el még 35 éves. A részleteket privátban megbeszélnénk!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.