| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
uzsi

|
Elküldve: 2006, Dec. 26, 19:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
Cicka,
nem tudom, hogy hogy megy a petesejt-adományozás, de azért szerintem nem így működik a dolog, hogy jelentkezzen valaki, és megbeszéljük.
Én szívesen adnék petesejtet, és vállalnám a vele való macerát, de az anyagiakat nem tudnám, és nem is akarnám...mi lombikoztunk, nemsokára szülök, nálam majdnem negyedmilió forint volt a gyógyszerek ára...ezeket a költségeket, meg ami húzósabb, a BEAVATKOZÁS költségét ki fizeti? Mivel ugye nem az adomyányozó gyerekéről van szó, az adományozót a TB nyilván nem támogatja... _________________ Uzsi
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
s.petra
|
Elküldve: 2006, Dec. 26, 15:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra, sajnos én is ebben a cípőben járok.
És teljesen elkeseredett vagyok!!
29éves létemre, korai klimaxot állapítottak meg. Petesejtet már nem termel a szervezetem. Ha petesejtet kapnék VALAKItől képes lenne a szervezetem még kihordani. Kérlek segítsetek, ha tudtok olyan nagylelkű nőt aki erre vállalkozna, illetve ha tudtok olyan lehetőséget amerre elindulhatok. Nem tudom mitévő legyek, nagyon szeretnénk kisbabát!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cicka

|
Elküldve: 2006, Jan. 09, 21:30 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Segítségeteket szeretném kérni.Szerintem akadnak bőven sortársak,akik szintén hasonló cipőben járnak.Talán más nem meri nyilvánossan ezt felvállalni.Én erőt vettem és mindenkövet megpróbálok megmozgatni,hogy sikerüljön,de ehhez a Ti segítségetekre lenne szükségem.
Az első házasságomból van 2 nagy gyermekem.A jelenlegi páromnak még nincs gyermeke és nagyon szeretném őt ezzel megajándékozni.
Mivel egyik petevezetékem sem átjárható,ezért csak a lombik jöhetett szóba.Lassan 2 éve,hogy 3 sikertelen lombikon vagyunk túl + egy fagyibaba beületetésen,ami szintén nem sikerült.A doki azt mondta,hogy sajátból nem érdemes tovább próbálkozni,mivel a petesejt már nem fiatal és bizonyos idő után az embrió nem tud tovább fejlődni.Nem maradt más hátra csak a donor,mivel 40 éves már elmúltam.Sajnos a családunkban és a baráti körünkben sincs senki,aki tudna segíteni.Számunkra a donor petesejt maradt az utolsó és egyetlen remény,hogy kisbabánk legyen.
Bízakodva várjuk a párommal,annak a segítőkész nőnek a jelentkezését,aki átérzi szomorú helyzetünket és vállalja,hogy segít nekünk álmaink megvalósításában.
Annak a nőnek a jelentkezését várjuk,aki legalább már egyszer szült és még nem töltötte be a 35.életéveé,mert ez a kritérium.
Segítségeteket előre is köszönöm!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mano13
|
Elküldve: 2005, Nov. 29, 19:22 Hozzászólás témája: Petesejt donort keresek
|
|
|
|
Sziasztok!
Petesejt donort keresek, olyan anyuka jelentkezését várom, aki már szüt, és nem múlt el még 35 éves. A részleteket privátban megbeszélnénk!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|