Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Mi volt reggel az első dolgod?
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 07, 08:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma reggel 5:00-kor az első dolgom az volt, h kinyomtam a telefon ébresztőjét, második, h kinyomtam a rádiót, harmadik pedig a szemem (ezt kinyitottam, nem kinyomtam). Egyébként meg jóreggelt, kedves topiclakók Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 07, 07:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

totya69 írta:
Kokikám, izé, na mond má meg h fijjú é e vagyol vagy leány é e vagyol, csak a kergetőzés miatt, mer ugye ha fijjjjú akkó gyorsabban szedem a még működni akaró csülkeimet, ha meg női egyed akkó sűrűn hátrafordulok, h érdemes e elkapatni magamat Very Happy
De ha a kettő között helyezkedsz el az se baj, de akkor fénysebességgel Signettától kérek víííígaaasztalááást Very Happy

Signetta nem vigasztal. Very Happy Ha kergetőzöl, old meg magad a következményeit. Very Happy
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 07, 07:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

totya69 írta:
Pikerics, nem elég nekem Szabit kergetnem Signetta mellől? Te is mit akarol tőle? Sicc Very Happy

Úgy látom, Szabolcs01-et már elkergetted. Very Happy Sikeres volt a hadműveleted. Laughing
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 07, 07:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pikerics írta:
Signetta írta:
pikerics írta:
laknak nálam szőrős kis dormbolók... de rám inkább a morgás jellemző, főleg reggel Wink

Még nem ébredtem veled egy ágyban! Very Happy Very Happy

még bármi megtörténhet... Cool

Jó reggelt! Smile
Kis késéssel, de ismét a köreitekben. Smile
Ma már hajnal 5-től ébren, mert Cicu úgy döntött, hogy nekem hajnaltól fent kell lennem, így dorombolással ébresztett és jól meggyúrkászta az ágyneműm. Smile

Pikerics, így van, sohase mondd, hogy soha.
Laughing Még ébredhetünk együtt. Wink Smile
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 06, 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kokikám, izé, na mond má meg h fijjú é e vagyol vagy leány é e vagyol, csak a kergetőzés miatt, mer ugye ha fijjjjú akkó gyorsabban szedem a még működni akaró csülkeimet, ha meg női egyed akkó sűrűn hátrafordulok, h érdemes e elkapatni magamat Very Happy
De ha a kettő között helyezkedsz el az se baj, de akkor fénysebességgel Signettától kérek víííígaaasztalááást Very Happy
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 06, 09:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

totya69 írta:
Pikerics, nem elég nekem Szabit kergetnem Signetta mellől? Te is mit akarol tőle? Sicc Very Happy

És mi lenne, h én kergetnélek téged? Wink
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 06, 09:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evicike írta:
Pikerics, el kellene döntened, hogy fiú vagy, vagy lány...

Hát lehet identitás zavarral küzd... Laughing
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 06, 09:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, ma az első dolgom az volt, h eszembe jutott, h ide kell jönnöm és megírni mi volt az első dolgom. Azután ránéztem az órára és piszok korán volt.
Vissza az elejére
Evicike

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 06, 09:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pikerics, el kellene döntened, hogy fiú vagy, vagy lány...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 06, 08:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 05, 19:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mire ideérek sosem tudom mi volt az első dolgom reggel... de holnap ez lesz az első dolgom:D
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 05, 11:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta: mindenkinél nem lehet, nekem elég ha nálam az vagyol! Very Happy
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 05, 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
Ma fél 6-kor már kinyitottam a csipám. : ) Olyan vagyok, mint anno gyerekkoromba, hogy hétközben, ha suliba kellett menni szenvedve ébredtem fel, de hétvégén mikor aludhattam volna, már korán reggel kuvikoltam. : )) Úgy látszik, ez a "jó" szokásom mostanra is megmaradt. : )

na nálam ilyen sose volt...nekem pajszerral kell felfeszegetni a szemem...hétvégén is Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 05, 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
pikerics írta:
laknak nálam szőrős kis dormbolók... de rám inkább a morgás jellemző, főleg reggel Wink

még bármi megtörténhet... Cool
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 05, 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én ma úgy ébredtem, hogy azt se tudtam fiú vagyok-é vagy lány... Rolling Eyes
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 05, 08:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nna mi ez a méla csend? Semmi életjel? Gyerekek gyerünk-gyerünk... Smile
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 04, 08:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah Totya bá' ért sallerok lesznek rendesen, most kicsit összeszedem gondolataim, mert benyeltem pár vírust és ikszpét telepítettem 3-ig hajnaltájt Sad
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 02, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
szabolcs01 írta:
Totya üzeni, lemond a pizzáról a javamra, szóval add csak hátra, itt ülök a mögötted lévő padban Very Happy

Megkaptad a pizzát? : ) Továbbította hátrafelé kókuszpók2? : ))))

Biztos, h nem, mert hozzám sem jutott el... biztos befalta Signetta! Wink
Vissza az elejére
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 01, 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Te kis stréber! Nem hiába Vagy a Totyabá' kis kedvence Very Happy
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 01, 10:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma fél 6-kor már kinyitottam a csipám. : ) Olyan vagyok, mint anno gyerekkoromba, hogy hétközben, ha suliba kellett menni szenvedve ébredtem fel, de hétvégén mikor aludhattam volna, már korán reggel kuvikoltam. : )) Úgy látszik, ez a "jó" szokásom mostanra is megmaradt. : )
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 01, 10:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pikerics írta:

Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 01, 10:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szabolcs01 írta:
Totya üzeni, lemond a pizzáról a javamra, szóval add csak hátra, itt ülök a mögötted lévő padban Very Happy

Megkaptad a pizzát? : ) Továbbította hátrafelé kókuszpók2? : ))))
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 30, 19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én így este már nem tudom mit csináltam vagy gondoltam először. Embarassed
Vissza az elejére
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 30, 15:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma végre nem kellett 5kor kelnem, ráértem 7ig aludni Smile
Első dolgom pedig az volt, h felkeltem, mégpedig 7:10kor.
Pikereics: akkor Te ilyen anyatigrincs típus lehetsz Smile
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 30, 10:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Én Pikericset jellemezném. : ) Bár... még friss husi, most jött az osztályba, de már most látom, jóba leszünk! Very Happy Szerényke, dorombolós, neki dorombolók is laknak náluk : ) cica típus. : ) Bújós, hízelgős. : )) Mindez jellemző rám is, ergo, egy hullámhosszon vagyunk. : ))) A többit majd talán később, ha jobban megismerem. Very Happy"

Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 20:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Mondok én ennél zöldebbeket is néha, pl: Fffenyőőőffa. Very Happy"

Én azt mondom: kuglóóóóóóóóóóóóóóf!!!!! Very Happy

"Kokuszpok mesélnél többet magadról? akkor könnyebb lenne a dolgunk, mármint könnyebben beléd kötnénk hehe Very Happy
Több kérés is érkezett feléd ez irányban nulla reakcióval, tehát mesééélj vmit nekünk! Smile"

haa- ha- ha! Vért ne adjak??????Very Happy

"Sztem a szemszáma 2-el kezdődik, kapcsolatban él, és 30-35 év körüli. Internet mániás de széleskörű a zérdeklődése.
Szereti a hasát. Nna ti jöttök..
Akire vonatkozik az véleményezheti is."

A hasam tényleg szeretem. Laughing
Vissza az elejére
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 18:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 17:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Totya bácsi! : )) Késsssssssz a pizza, Te merre? : )))))
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szabolcs01 írta:

Semmi különös, csak növeltem egy vendéglátóipari helyiség sörforgalmát a fogyasztásommal, ebből KIFOLYÓLAG növeltem a mellékhelyiség forgalmát is. Laughing

Akkor jellemezném Totya69 bá'-t, aki annyira szeret kötözködni, h már számos alkalommal tiltották ki különböző fórumokról, de mivel Ő túljár mindenki eszén, ezért fondorlatos cselhez folyamodván nevet változtatva (mindig 1et hozzáad a neve végén lévő számhoz) újra regisztrál Smile
Egyébként meg a vesémbe lát (ahová a sör is tart legtöbbször) Smile

Köszönjük az élménybeszámolódat! : ) Még jó, hogy nem részletezted, mi is történt a mellékhelyiségben! : )

Én Pikericset jellemezném. : ) Bár... még friss husi, most jött az osztályba, de már most látom, jóba leszünk! Very Happy Szerényke, dorombolós, neki dorombolók is laknak náluk : ) cica típus. : ) Bújós, hízelgős. : )) Mindez jellemző rám is, ergo, egy hullámhosszon vagyunk. : ))) A többit majd talán később, ha jobban megismerem. Very Happy
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 17:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kokuszpok2 írta:
Signetta írta:
Jó reggelt! Ma én vagyok az első? : ) De ügyes vagyok! : ) Felébredve, frissen-üdén, megkávézva várom a többieket. : )

Én is meggyüttem. Smile

Ma, gondoltam első leszek, de a kis kedvenc beelőzött... Confused Smile

Ma direkt siettem, hogy beérjek mindenki előtt, mert még azt hiszitek, hogy tényleg kivételezve van velem, pedig nem. : ) Sőt... most pedig házimunka tanfolyamon vagyok bent délután. Very Happy
Vissza az elejére
szabolcs01

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 15:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
szabolcs01 írta:
Nem titok. Very Happy

Akkor megosztanád velünk holnap az oszt.főnöki óra keretében? : ) (Ma is későn értem be kicsit az iskolába, de megtehetem. Embarassed Very Happy )

Semmi különös, csak növeltem egy vendéglátóipari helyiség sörforgalmát a fogyasztásommal, ebből KIFOLYÓLAG növeltem a mellékhelyiség forgalmát is. Laughing

Akkor jellemezném Totya69 bá'-t, aki annyira szeret kötözködni, h már számos alkalommal tiltották ki különböző fórumokról, de mivel Ő túljár mindenki eszén, ezért fondorlatos cselhez folyamodván nevet változtatva (mindig 1et hozzáad a neve végén lévő számhoz) újra regisztrál Smile
Egyébként meg a vesémbe lát (ahová a sör is tart legtöbbször) Smile
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 08:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szziaaasztooooóóóók!
Örülök hogy frissen fiatalosan kötözködtök már kora reggel! Helyes, Zajlik a zélet Smile
Kokuszpok miből szűröd le azt a sületlenséget, hogy Signetta a kis kedvenc? Very Happy
Jaa hogy én mondtam? Mondok én ennél zöldebbeket is néha, pl: Fffenyőőőffa. Very Happy
Kokuszpok mesélnél többet magadról? akkor könnyebb lenne a dolgunk, mármint könnyebben beléd kötnénk hehe Very Happy
Több kérés is érkezett feléd ez irányban nulla reakcióval, tehát mesééélj vmit nekünk! Smile
Signettába mi a rosseb esett h itt van hajnalok hajnalán?

Mi lenne ha írnánk vkiről egy jellemrajzot? Mindenki másról?
Én Kokuszpokot választom:
Sztem a szemszáma 2-el kezdődik, kapcsolatban él, és 30-35 év körüli. Internet mániás de széleskörű a zérdeklődése.
Szereti a hasát. Nna ti jöttök..
Akire vonatkozik az véleményezheti is.
Én barom rossz emberismerő vók tehát ezt vegyétek bele Smile
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 08:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
Jó reggelt! Ma én vagyok az első? : ) De ügyes vagyok! : ) Felébredve, frissen-üdén, megkávézva várom a többieket. : )

Én is meggyüttem. Smile

Ma, gondoltam első leszek, de a kis kedvenc beelőzött... Confused Smile
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 08:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

totya69 írta:
Osztály víííígyázz, mindenki álljon fel! Nem te Szabi maradj fekve, de kevesebbet böfögj mer' sörszag van! Smile Má megin hol ittá a zéjjel? Smile
Névsor Írás, mer itten kérem szépen rajtam kívül olvasni senki sem tud! Smile
De ezen hamarosan változtatunk, én is elfelejtek gyorsan Very Happy
Tehát:
1, Kokuszpok2: egyé, kapjál be gyorsan 1 bécsi virslit, (lehet NDK-s is. Mi? Olyan má nincs?. öreg vagyok én má)nem nem a Signettáét, arra má többen Ácsingóznak Smile
A pókokkal vigyázz, mert szőrösek és pia nélkül is több szemük, lábuk van mint gondolod Very Happy
A tagtoborzással is csínján, mer hozzák a kopogtató cetliket is és akkor mindenkinek SZÍNT kell vallania Very Happy

2, Pikerics: Üdv köreinkben, de a repkedést fejezd abba, ez itten komoly hely ám, jaaa hogy vak is vagy? nno sérült a zosztályba, gyerekek nem csúfolódni vele!!!!
A tanárbácsi is csak halkan kuncogott, mikor nekiment Pikerics a táblának Very Happy
Gyere 8h-ra de ne a Signettával, mer akkó sose érsz be! Smile
Akkor ahhoz hogy megvakargasd a bundám csak púposítsam a hátam és morogjalak meg? szőrösnek má szőrös vók Very Happy

3, Szabi: Hún ez a kölök?

4, Signetta: Hún ez a csajje?

Ha ezek 1-ütt lógnak én kiporolom a nadrágjukat isten úccse!!! Smile
Signetta lányom, ha 1 hétig nem teszed be a lábad akkó má be se gyere, mer a tanárbácsi könnyeitől szétmálanak a virtuális iskolafalak és nem lesz hova bejönnöd neked seeeee Very Happy

Tehát jó lenne összekapni magatokat, most!!!!!!!!!!!

Mi ez, ha nem kivételezés?! Signetta mi? A kis kedvenc... Crying or Very sad
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 08:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Signetta írta:
kokuszpok2 írta:
Ma az első dolgom az volt, h kiharaptam a pókot a sarokból, mert olyan éhes voltam. Laughing

És mit ettél? : ) Vagy elérted a pókot? : )

Csak a vakolatot...
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 08:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pikerics írta:
kókuszpók mellédülhetek?Very Happy

Hát persze, csak nyisd ki a szemed, mert véletlenül a pad mellé ülsz! Laughing
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 29, 07:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 28, 10:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Pikerics: Üdv köreinkben, de a repkedést fejezd abba, ez itten komoly hely ám, jaaa hogy vak is vagy? nno sérült a zosztályba, gyerekek nem csúfolódni vele!!!!
A tanárbácsi is csak halkan kuncogott, mikor nekiment Pikerics a táblának."

Smile))
de nagyon profin tudok már csukott szemmel is kávét főzni:)))

[^]  
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 28, 10:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ma egész véletlenül egy órával korábban ébredtem...már kezdtem mérgelődni, hogy miért nem csörög az a vekker, már megint rossz...de csak a szemem és az agyam nem volt összhangban és csak elég soká kerültek szinkronba...mikoris lelesett, hogy csak én vagyok hülye és aludhatok még egy kicsit...Smile

[^]  
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 28, 09:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jelen! : ) Itt vagyok ám én is, és nem is késtem sokat csak 1 órácskát, ami simán megbocsájtható! : ) Várom az oszt.főnöki órát, Szabolcs01 élménybeszámolóját! : )
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 28, 08:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pikerics írta:
sziasztok:) volt már névsorolvasás?Smile

Nem banyek, pizzázni járunk ide, hol késtééél te besteeee 1-ső nap? Very Happy
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 28, 08:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Osztály víííígyázz, mindenki álljon fel! Nem te Szabi maradj fekve, de kevesebbet böfögj mer' sörszag van! Smile Má megin hol ittá a zéjjel? Smile
Névsor Írás, mer itten kérem szépen rajtam kívül olvasni senki sem tud! Smile
De ezen hamarosan változtatunk, én is elfelejtek gyorsan Very Happy
Tehát:
1, Kokuszpok2: egyé, kapjál be gyorsan 1 bécsi virslit, (lehet NDK-s is. Mi? Olyan má nincs?. öreg vagyok én má)nem nem a Signettáét, arra má többen Ácsingóznak Smile
A pókokkal vigyázz, mert szőrösek és pia nélkül is több szemük, lábuk van mint gondolod Very Happy
A tagtoborzással is csínján, mer hozzák a kopogtató cetliket is és akkor mindenkinek SZÍNT kell vallania Very Happy

2, Pikerics: Üdv köreinkben, de a repkedést fejezd abba, ez itten komoly hely ám, jaaa hogy vak is vagy? nno sérült a zosztályba, gyerekek nem csúfolódni vele!!!!
A tanárbácsi is csak halkan kuncogott, mikor nekiment Pikerics a táblának Very Happy
Gyere 8h-ra de ne a Signettával, mer akkó sose érsz be! Smile
Akkor ahhoz hogy megvakargasd a bundám csak púposítsam a hátam és morogjalak meg? szőrösnek má szőrös vók Very Happy

3, Szabi: Hún ez a kölök?

4, Signetta: Hún ez a csajje?

Ha ezek 1-ütt lógnak én kiporolom a nadrágjukat isten úccse!!! Smile
Signetta lányom, ha 1 hétig nem teszed be a lábad akkó má be se gyere, mer a tanárbácsi könnyeitől szétmálanak a virtuális iskolafalak és nem lesz hova bejönnöd neked seeeee Very Happy

Tehát jó lenne összekapni magatokat, most!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 28, 08:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok:) volt már névsorolvasás?Smile

[^]  
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

totya69 írta:
Gyerekek, gyerekek, aki itt virtuálisan nyal az körmöst kap! Smile
Signetta, te meg ha így folytatod be sem kell járnod! ( majd a tanárbácsi kimegy szépen hozzád és kettecskén tanítgat, de anyuéknak csitt Very Happy)
Szabi01 te lump elem, 20h-kor takarodó, mer megiszom a söröd! Smile
Kokuszpok2 legyél aktívabb, az órai munkád eddig a halott hintalóéval egyenlő Smile
Ja ma arra ébredtem, hogy hüjjjeségeket fogok írni Smile
Signetta, te drága! iszom a szavaid, de milyen szleng az , h inu a napra? Smile
Allergia? ilyesmi? Very Happy Very Happy

Jaj, de cuki vagy tanár bácsi! Embarassed Ha 1 hétig nem jelenek meg, akkor se rúgsz ki? : )) Majd rendelek valami fincsa pizzát cserébe, ha meglátogatsz. Very Happy De psssszt! : )
A hüJeség írásod is bejött. : ))
Inu=nyomás ki : ) szabad fordításban. : ))
Na, most hirtelen felindulásomba annyit írtam, ha 1 hétig nem írok fel se fog tűnni senkinek, hogy nem vagyok. Very Happy
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kokuszpok2 írta:
Ma az első dolgom az volt, h kiharaptam a pókot a sarokból, mert olyan éhes voltam. Laughing

És mit ettél? : ) Vagy elérted a pókot? : )
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szabolcs01 írta:
Nem titok. Very Happy

Akkor megosztanád velünk holnap az oszt.főnöki óra keretében? : ) (Ma is későn értem be kicsit az iskolába, de megtehetem. Embarassed Very Happy )
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pikerics írta:
hú én ide csak úgy berepültem , mint egy vakegér...Tanár Úr! maradhatok? és mikor kelljek?

Szia Pikerics! : )
Én személy szerint örülök, hogy berepültél. : ) A tanár bácsinak annyi az elvárása, hogy reggel 8-ra érj be. : ) És rendes is, mert nem tart nulladik órát! : )

A cicadoromb az jó, állítólag megnyugtat és gyógyít. : )

A hozzászólás legutóbb Signetta által 2009, Ápr. 27, 16:43-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evicike írta:
Arra ébredtem, hogy ma vasárnapot mutat a naptár. Tévedtem...

Nagyot csalódtál Évicke? : )))
Nekem tavaly volt egy olyan asztali naptáram, amin mindegyik hét vasárnappal kezdődött. : ))) Izgalmas volt, mikor abban a tudatban voltam, hogy hétfő van a naptár szerint pedig vasárnap volt. : )
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kókuszpók mellédülhetek?Very Happy

[^]  
Vissza az elejére
pikerics

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 27, 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hú én ide csak úgy berepültem , mint egy vakegér...Tanár Úr! maradhatok? és mikor kelljek?

[^]  
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44  Következő
42 / 44 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.