| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 16:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ezt a varázst most is bárki előidézheti magának, ráveszi magát hogy 1 nap vagy héten csak egy részt néz meg ha még nem látta Na ez nekem még soha nem sikerült, mert egybefüggő sztori esetén a készítők ügyelnek arra, hogy a rész úgy fejeződjön be, hogy megőrjítsen a kíváncsiság mi lesz a következő részben, és akkor már csak 1 kattintás választ el az információ kielégüléstől... na ilyenkor várass magaddal egy hetet
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ipacsapi
Csatlakozott: 2010.10.15. Péntek 9:44 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 16:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
hát ha nem egyben nézed a sorozatokat, ahogyan mostanában szokás torrentes letlölés után, hanem mint régen naponta egy vagy hetente egy két résszel úgy szerintem azért nem olyan rossz
megvolt annak a varázsa hogy várni kellett az új részekre:)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 16:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Igen, 1 filmmel még elmegy ez az 'újra átélem' feeling újranézés alkalmával, de több mint 100 ilyen rész már nem olyan 'újra'
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ipacsapi
Csatlakozott: 2010.10.15. Péntek 9:44 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 15:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
| balimatyi írta: | Az a baj a 'régiekkel', hogy én azokat ANNYISZOR láttam, h nincs bennük számomra új
amúgy cartoon-on, boomerangon most is fut, de
youtube-on is találhatsz pár részt |
hát nem tudom én filmmel vagy könyvvel úgy vagyok, hogy ha idővel újranézem/olvasom akkor megint új élményt ad.
igen boomernagon én is láttam a napokban
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 14:46 Hozzászólás témája:
|
|
|
Az a baj a 'régiekkel', hogy én azokat ANNYISZOR láttam, h nincs bennük számomra új
amúgy cartoon-on, boomerangon most is fut, de
youtube-on is találhatsz pár részt
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ipacsapi
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 12:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
| balimatyi írta: | Tom és Jerry-nek nem készülnek új részei? Egyszer láttam 1 részt amit már számítógéppel csináltak, mondanom sem kell hogy csapnivaló volt (történet szempontjából legalábbis), de a klasszikus, kézzel rajzoltból még néznék pár részt az eredeti forgatókönyvírók rendezésében  |
na az elég jó lenne:) bár igazából a régieket is szívesen megnézném. sok éve van hogy láttam már. valaki nem tudja hol lehet hozzájukférni? neten talán?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 11:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
Tom és Jerry-nek nem készülnek új részei? Egyszer láttam 1 részt amit már számítógéppel csináltak, mondanom sem kell hogy csapnivaló volt (történet szempontjából legalábbis), de a klasszikus, kézzel rajzoltból még néznék pár részt az eredeti forgatókönyvírók rendezésében
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ipacsapi
|
Elküldve: 2010, Okt. 15, 10:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Szelmi írta: | | kedvesferenc írta: | Sziasztok!
Szerintem előbb-utóbb lesz az UPC kínálatában is, és kisebb társaságoknál is.
És hogy mi megy ezen a csatornán? A legjobb rajzfilmek, amik ma már klasszikusnak számítanak: Flintstones (Frédi és Béni), Tom és Jerry, Rózsaszín párduc, Tapsi Hapsi és barátai, Scooby Doo...
Itt találtok a csatornáról egy cikket:
http://www.csaladinet.hu/hirek....._boomerang |
Ezek tényleg igazi "klasszikusok", Tom és Jerry pl. megunhatatlan. Ami nekem még nagy kedvencem volt de CartoonNetwork már nem adja az a Dexter Laborja ) Annál nincs jobb! |
Ja Dexter sem rossz, de sztem Tom és Jerryt azért nem übereli semmi:)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
Csatlakozott: 2010.09.24. Péntek 16:31 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 12, 16:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hát ennyire nem vagyok naprakész a dolgokban, de azt tudom, hogy erősen esik folyamatosan a színvonal
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szelmi
Csatlakozott: 2010.10.12. Kedd 13:59 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 12, 16:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szerintem százszor jobbak mint amik pl. manapság mennek a Disney-n meg egynémely CN-ös is borzasztó.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
Csatlakozott: 2010.09.24. Péntek 16:31 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 12, 15:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Szelmi írta: | | kedvesferenc írta: | Sziasztok!
És hogy mi megy ezen a csatornán? A legjobb rajzfilmek, amik ma már klasszikusnak számítanak: Flintstones (Frédi és Béni), Tom és Jerry, Rózsaszín párduc, Tapsi Hapsi és barátai, Scooby Doo...
Ezek tényleg igazi "klasszikusok", Tom és Jerry pl. megunhatatlan. Ami nekem még nagy kedvencem volt de CartoonNetwork már nem adja az a Dexter Laborja ) Annál nincs jobb! |
Nekem az nem jött be kimondottan
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szelmi
Csatlakozott: 2010.10.12. Kedd 13:59 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Okt. 12, 14:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
| kedvesferenc írta: | Sziasztok!
Ezek tényleg igazi "klasszikusok", Tom és Jerry pl. megunhatatlan. Ami nekem még nagy kedvencem volt de CartoonNetwork már nem adja az a Dexter Laborja ) Annál nincs jobb!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 08, 15:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Igen a film az már nekem sem jött be, szerintem hagyni kellett volna.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 08, 15:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
| balimatyi írta: | | kockafafej írta: | | kedvesferenc írta: | Sziasztok!
Igen és a honlapjukon is gondolom hogy majd fognak erről informálni. Egész vicces játékok vannak rajta http://www.boomerang-tv.hu/ |
Nekem a Scooby-doo lett a kedvencem, hétvégén majd nyomjuk együtt a gyerkőcökkel. |
Nyomassátok 1000el, jók is voltak azok, de a film már kevésbé
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 08, 11:55 Hozzászólás témája:
|
|
|
| kockafafej írta: | | kedvesferenc írta: | Sziasztok!
Igen és a honlapjukon is gondolom hogy majd fognak erről informálni. Egész vicces játékok vannak rajta http://www.boomerang-tv.hu/ |
Nekem a Scooby-doo lett a kedvencem, hétvégén majd nyomjuk együtt a gyerkőcökkel.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 08, 11:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
| kedvesferenc írta: | Sziasztok!
Igen és a honlapjukon is gondolom hogy majd fognak erről informálni. Egész vicces játékok vannak rajta http://www.boomerang-tv.hu/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kedvesferenc
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 17:14 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
http://www.csaladinet.hu/hirek....._boomerang
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 17:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hát erre sajnos nem tudok válaszolni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 16:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Csak a Digi TV-én lehet majd nézni. Nekünk UPC-ink van ott lehet ?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 14:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Na közben utánanéztem, hogy a Digi TV sugározza, ha minden igaz
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 14:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
De valahol olvastam róla, csak pontosan nem tudom, hogy milyen meséket sugároznak.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 13:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hallottam hogy lesz valami boomerang-v, nem hallottál róla véletlenül
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 13:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Nálunk most a minimax a sláger.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 12:00 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hát én álltalába mesecsatornákat engedem, hogy nézze, cn-t eléggé szereti pl.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balimatyi
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 11:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Nálunk 10-kor már alvás van. Nálunk jó, mert DVD-én nézi a Disney meséket.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kockafafej
|
Elküldve: 2010, Okt. 06, 10:47 Hozzászólás témája: Meddig engedjem TVzni a gyereket?
|
|
|
|
Szerintetek egy 7 éves gyerek meddig maradhat fel TVt nézni, valamint milyen műsorokat engedjek neki? Tanácstalan vagok...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|