Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Lombikos kismamik
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 959, 960, 961  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 11:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arrow

A hozzászólás legutóbb vivien által 2008, Máj. 23, 07:21-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ici

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien!
Nekem is sokat fáj a fejem de annyira hogy olyankor hányni is szoktam, de általában minden második napom ilyen!
Köszi szerintem jól lehetnek mert nem érzek semmi furcsát!Tegnap csináltatam kiskönyvet, ma már vérvételen is voltam,de kedden a redukció miatt újra vérvétel!

Szia Gitta!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Niki007

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most vagyok itt először, mivel azon a fórumon, ahol lenni szoktam, most épp nincs senki!

Talán ti tudtok segíteni!

Voltunk a párommal orvosnál a héten, sokszor jártunk már, s most derült ki, hogy tulajdonképp mi is a baj.

A páromat megvizsgálták,(a leadott minta alapján) s azt állapították meg, hogy nagyon kevés a spermaszám és igen lassúak.

Sajnos jó ideje próbálkozunk már a babával, de ez a hír teljesen letaglózott minket. Tudtok-e segíteni, hogy van-e erre valami gyógymód, gyógyszeres, vagy gyógynövényes készítmény, vagy mi tévők legyünk? Sajna a professzorral nem sikerült beszélnünk, legközelebb csak július közepére kaptunk időpontot, s nem tudjuk, hogy mire számítsunk!

Kérlek benneteket, valaki mondjon valamit!
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Gitta
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 11:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is itt vagyok!

Anikó!
Igen megkaptam a pü-t, Szacsa olvasta is a kis dialógot, tetszett neki!
Nagyon köszi a receptet is!
Annyira jó volt a hétvégi tali, rengeteget gondolok rá.
Szacsának is nagyon tetszett, másoknak is mesélte az élményeit utána.
Ahogy láttam Laci is feloldódott és ennek is nagyon örültem, Szacsa mondta is, hogy milyen jó a humora.
Az tényleg a gyerekszoba az albumomban, a tali előtti nap készült!

Anita!
Jó, hogy megtaláltál minket!
Megnéztem a képeket én is, gyönyörűek vagytok, Dorka jó sokat nőtt!

Anita kislányát volt alkalmunk néhányunknak egyszer élőben is látni és tényleg bűbájosan gyönyörű, ott olvadoztunk mindahányan!!!!

Pusza Gitta

http://www.kep.tar.hu/dakini
http://www.ikreskonyv.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 11:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Ici
Sajna most én vagyok csak itt. Úgymond ügyeletet tartok. 2 napja fája fejem és nincs kedvem semmihez. Csak ülök itt. És próbálok valami szabadidős programot keresni holnapra. Közben fórumozom. Hogy vannak a babóid?
Vissza az elejére
ici

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 10:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép napot mindenkinek!
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Anita
Jól átom, hogy már a 2. babát várod. Nagyon aranyos a kislányod. Mesélj magadról.
Vissza az elejére
szbanita

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Bejelentkeznék én is , ha lehet. Jó az ötlet Gitta. Smile

Szbanita
^]   [^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kyralina

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 10:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta,

nagyon jó ötlet volt ez a topic, anno én is nehéz szívvel hagytam ott a lombikos oldalt...
Az én képeimet Ildi tette fel az ő oldalára, ott megtalálod!
Te még nem tetted fel, ugye? A babaszobásra teszed majd? Annyira jó lett a színes szobátok? Ez lesz a babaszoba?
Megkaptad a keddi pü-met?
Sok-sok puszi: A.m

Vivien,

8. héten én is majdnem megszívtam, elkezdtem vérezni nagyon erősen, hajszál híján maradt meg a baba, aki most már egy majdnem féléves nagylány!
Vigyázz magadra és pihenj, amennyit tudsz! Ülni nem jó, mert a méh nyomja a méhnyakat, jobb a fekvés. 4 hónapig kellett vigyázzban feküdnöm. Sokat olvastam, kinéztem egy sorozatot, amire rászoktam /Bűvölet/ és így nagyon szépen elment az a 4 hónap. Úgyhogy kitartás, szedj sok magnéziumot és ne izgulj, minden oké lesz!
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 09:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ildi
Röviden annyi volt, hogy keményedett a hasam és összehúzódásaim voltak.
Köszi szépen szerintem biztos foglak "zaklatni".
Leginkább az a fő problémám, hogy nem tudom magam lekötni. A fősulit csak jövőre kezdem, az angollal egyedül alig haladok és utálom tanulni..
Vissza az elejére
ilka

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Viven, jól teszed, ha vigyázol magadra! Nem tudtam, hogy volt ez a problémád a 8. héten, nem tudtam követni a másik topicot! De jó, hogy nem történt semmi a babóddal. Még1x vigyázz magadra, és ha bármiben tudok segjteni, kérdezz nyugodtan,

ildi

www.kep.tar.hu/ildimami (új)
www.gportal.hu/ilka
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 07:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó reggelt mindenkinek

Szia Ilka
Köszi, hogy válaszoltál. Tudod én itthon vagyok, mert a 8. héten majdnem elment a baba. Azt mondta a doki, ha akarok mehetek dolgozni de ha az eszemre halgatok akkor nem....
Szóval itthon vagyok és lehet, hogy túl sokat foglalkozom magammal. A babának készíteni vagy vásárolni még nem merek így marad a net stb.
Nekem pl hányingerem 3 napig volt hányi egyáltalán nem hánytam. De 1000 más bajom volt már.
Vissza az elejére
ilka

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 09, 05:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien, bocs, hogy nem válaszoltam tegnap, de megállás nélkül rohangáltunk a lányokkal, mert hétvégén költözünk tőlük széjjel, és akarok nekik egy csajos szőnyeget grundolni valahonnan. Szóval az én terhességem problémás volt is, meg nem is. Abból a szempontból volt nehéz, hogy az elejétől kezdve hánytam, és csak a középidőben volt két-három hét nyugi, utána pedig elkezdődött a gyomorégés, és az tartott az utolsó napig. Viszont a 7. hónap végéig dolgoztam, autót vezettem, marha aktív voltam, a méhszáj végig zárt volt, nem véreztem, nem volt magas vérnyomásom, cukrom oké volt, csak rettenetesen vizesedtem (a kórházban kb. 20 liter vizet vesztettem 6 nap alatt).

Hadd mondjam el itt is a mantrámat lányok! Smile Nem érdemes a méretekkel vesződni, de komolyan, és főleg nem érdemes miatta aggódni! Nekem végig egyes terhességnek megfelelő méretek voltak, picivel kisebbek, a 37. héten 2600 grammal születtek a lányok, és az orvos végig azt mondta, hogy hú de nagyok, szóval lehettek volna kisebbek is, még mindig oké lett volna.

További gömbölyödést, ja és még egy! Talán ez lehetne az a topic, ahol nem használunk idióta rövidítéseket? Sorolom a néhány kedvencemet: uncsi, fincsi, kajcsi, szupi Smile)))) Előre is köszönöm,

www.gportal.hu/ilka
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Gitta
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 18:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien!
Szemmel láthatóan nagyon sokat nőtt a pocid!!!
Ez már igazi terhespoci!
És még csak most fog igazán beindulni!
Ha bizonytalan vagy úgy tudod legjobban ellenőrizni a nővekedést, hogy néha centivel megméred a legszélesebb részen a pocid kerületét és azon biztos látni fogod a változást!

Pusza Gitta

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta
Feltettem az albumba a 16 hetest. Szemmel láthatólag nagyobb, mint a 12 hetes tehát lehet valami. Majd ha lesz 1 perced megnézed? Ugye nem csak bebeszélem. Nem akarok itt rinyálni.
Köszi
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 17:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.gportal.hu/portal/ilka/
Ezek Ilka fotói, a buli Elizéknél mappában találod.
http://www.gportal.hu/portal/liziantus/
Ezek meg Elizáé, itt a családi délutánban vagyunk.

Ilka, Eliz, Anikó ezennel elnézést kérek, hogy én még nem tettem fel a fotókat, egy lusta disznó vagyok!

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huuuuuuuuh . Köszi Gitta! Én is így gondolom. Nekem most 12 hetes poci van csak fenn a képek között majd csinálok újat hamarosan lehet, hogy még ma és összehasonlítom.
Várom a tieid, majd szólj ha fenn vannak.
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De pontosan!
Ez már nem ülőmagasság azért nőtt hirtelen ekkorát!
Egyébként a pocak tapasztalatom szerint nagyobb mint amekkorának Te magad látod.
Pl. most hétvégén találkoztunk az Ilka, a Liziantus és a Kyralina családdal (nagyon jó kis buli volt, ők is régi lombikos lányok) és mikor megláttam magamról a fotókat, hát elképedtem mekkora vagyok!
Mindjárt kikeresem a címeket, ahová a lányok feltették a fotókat!

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A 16. terhességi héten a magzat súlya 100 gramm.
Hossza 16-17 cm, a koponyán található két falcsont közötti távolság (BPD): 34 mm.
A combcsont hossza: 20 mm, hasának kerülete: 100 mm.
Az emberre jellemző valamenynyi szerv már kifejlődik. A méhlepény, a magzatvíz, a magzatburok, melyeket a magzat függelékeinek nevezünk, kialakultak és működőképesek.
A terhes méh nagysága körülbelül egy 4-5 hónapos baba fejéhez hasonlítható. A helyesen elődomborodó alhas jól látható, nehezen elrejthető, az idegen környezet általában ekkor veszi észre az áldott állapotot.

Gigi
Ugye rendben vagyok? Jól értem, hogy tetőtől talpig? A poci is kb akkora, mint amit ítt írnak.
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 17:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gigi
Pont ettől parázom. Hiszem 3 hete 7 cm volt. Most hogy lehet 16????? Én nem érzem ekkorának a pocak sem olyan feltünő, bár fura mód néha átadják a helyet. szerintem a pocakból ítélve az enyémmel gáz leht?
Arra gondoltam még, hogy azért lehet 16, mert ilyenkor már nem ülő magasságot mérnek hanem fejtől talpig. Vagy ezt se jól tudom? Jaj má megin no!!!
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 17:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem már biztos azt érzed Vivien!!!
Az nem baj, hogy mindig ugyanott, majd arébb megy!
Tudtad, hogy most 16 centis a babád!?
Ezt könnyű volt megjegyeznem 16 hét=16cm.

Elfogyott előlem a fagyi...

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fagyi szupi lehet. Nekem is van a fagyóban. Én ma dinnyéztem ez azt jelenti, hogy megettem 2 sárgát és egy fél görgöt. Szóval a mellékhelyiségben már le se kapcsolom a villanyt. Kb 2 percet bírok ki egyhuzamban.
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 16:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arrow

A hozzászólás legutóbb vivien által 2008, Máj. 23, 07:19-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 16:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lányok!
Lent voltam a közértben és vesztemre megláttam egy doboz rákóczi túrós ízű Carte d'or fagyit!
Itt van előttem...
Tudom, hogy üres kalória az egész, de maga a mennyország!

Pusza Gitta

Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kismic!
Jó, hogy itt vagy!
Szerintem Tündit azért nem találod mert teljesen el van tünve!!!!
Én is átolvasgatok azért ide-oda és nem látom sehol!

Vivien!
nekem az igazság az, hogy nem volt ilyen nap, hogy na most mozdultak meg először, inkább úgy mondanám, hogy a 17. héten lettem biztos abban, hogy amit már pár hete érzek csak nem tudom eldönteni, hogy az bélmozgás vagy gyerek az bizony gyerek. Aztán egyre izmosabbak meg a csontjuk is egyre keményebb és akkor már nincs kétség.
A 17 hetet úgy értem, hogy a 16+Xnap-os héten, tehát pont ahol Te most tartasz! Wink
Most segítettem?
Esetleg már érzel vmit?

Pusza Gitta

A hozzászólás legutóbb Dakini által 2006, Jún. 08, 16:53-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 14:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta, Snoopy
Megkérdezhetem, hogy nektek melyik héten mozdultak meg először? Ill mikor szokott ez előfordulni?
Vissza az elejére
kismica

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 13:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien, én úgy tudom, hogy a 12. hétig lehet főleg gond, ha elkapod a rubeolát, de ez csak halványan rémlik, nyilván utána sem kellene.

Nagyon jó, Gitta, hogy lett ilyen topik, néha én is félve örömködök a lombikosba, emlékszem, néha milyen nehéz még nem terhesen, de hamarosan itt lesz onnan mindenki Laughing
És persze eképtelenség követni, az évszakosokban pedig vadászni a már terhesekre, főleg, mert nem mindig tudom, ki mikorra várja, pl. Tündinek már szülnie kell lassan, de nem találom...

[^]  
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Asszem működik!!!
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most kipróbálok valamit Bocsi ha bénázok
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 12:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta
Szerintem is. Csak hát ugye olvastam róla.......
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vivien!
Ezzel a rubeola dologgal nem tudom mi van mert nekem már volt gyerekkoromban így a védőnővel hamar átsiklottunk a témán.
De ha gáz lenne már biztos a Te védőnőd szólt volna!

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 10:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arrow

A hozzászólás legutóbb vivien által 2008, Máj. 23, 07:18-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ildi!!!!

Vivien!
Lehet, hogy a babó kicsit leszívja véred, kevesebb a hemoglobinod, vasad, meg ilyenkor a vértérfogat is nővekszik és ezek azt eredményezhetik, hogy a vérnyomásod nincs a topon.
Ilyenkor még egy jó kis vérvétel és kész!
Egyél vasas dolgokat!

Pusza Gitta

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 09:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta
Én még soha nem láttam ilyen videót. Szülést se bár ez nem meglepő. Lelkiekben készülök rá. Most még úgy gondolom, hogy nem félek tőle, de ha oda kerül a sor akkor bizti tiszta para leszek.
Ma voltam afp-n és ilyen még soha nem történt velem de elájultam vagyis majdnem, szóval igen-igen vissza kellett csücsülnöm a székre jó 20 percre. Pedig vettek a lombik alatt vért jó párszor.

Ilka
Szia. Meg lehet kérdezni, hogy neked problémás volt e a terhességed és ha igen menyire. Nekem kb 2 hetente van vmi bajom (fogínygyulladás, keményedés stb).
Vissza az elejére
ilka

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 08, 07:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, ha jól látom, én vagyok az első, aki a megszületett babóival csatlakozom. Nekem főleg az volt a gondom a másik topicban, hogy eszméletlenül pörgött, és nem tudtam követni. De mindenesetre jó ez a hely, és remélem én is, hogy szépen átjönnek a csajok. Az évszakos helyen elvagyok, semmi gond.

Pusza

www.gportal.hu/ilka
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 23:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem találok szüléses videót.
Régebben úgy emlékszem itt volt fent, de most nincs, csak az, hogy itt vásárolhatod meg ezeket a filmeket amik régebben fent voltak.
www.szules.hu
Ez az otthonszüléses honlap amúgy.

Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy példa (ez gondolom csaszis szülésnél is mükődik):
A szülés alatti adrenalinszint emelkedésnek, magyarul idegeskedésnek, izgulásnak nagyon komoly szerepe van, mert a megnővekedett adrenalinszint a babánál is jelentkezik és miután megszületik a súlyához képest olyan magas az adrenalinszint a szervezetében, hogy soha életében nem lesz többet ilyen.
Ez kb még 4-5 óra amig kiürül ezért addig borzasztó nyitottak a velük történő dolgokra és nagyon könnyű velük kapcsolatot teremteni.

Nagyon klasszul magyarázta el azt is csaj, hogy legtöbb esetben a szülés már hetekkel a valódi szülés előtt beindul, a joslófájásokkal már valójában elindul a tágulási folyamat kismértékben és ezzel egyidőben már az endorfintermelődés is ami fájdalomcsillapító is és kábító hatása is van.
Ezért sok kismaminál pár héttel a szülés előtt már elkezdődik egy kicsit lustább tudatállapot ami igaz a babára is vagyis Ő is belassul.

Vagy pl. még soha sehol nem láttam igazán leírva, hogy tulajdonképp, hogy működik egy méhösszehúzódás. Hogy annak van egy iránya. A fájás elindul a has tetején és a fájás hossza alatt leér az aljáig.

Meg még volt egy csomó érdekes dolog, most ezekre emlékszem így hirtelen.

Vivien!
Nálunk is lesz vetítés, 2 hét múlva, de lehet, hogy arra én nem megyek, mert láttam már ilyet én is és enyém férj is.
Itt a neten is van fent ilyen film, megkeresem majd a címet Nektek.
Meg mivel szegény az eklézsia mondták, hogy Tv-n fogják vetíteni és a tf-on meg vagyunk vagy 70-en, nem hiszem, hogy sokat látnék belőle.
De onnan szemből ahonnan a filmet vették fel se Te se Apa nem fogjátok látni a saját szülésed, mert Apa a fejednél lesz, nem engedik oda.
Ettől függetlenül persze sokat fog tanulni belőle, legalább eltudja képzelni mi történik.

Pusza Gitta

Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta
Én is járok de mi még ezt a részt nem vettük. Nálunk lesz egy 1 órás vetítés is. Apa már gyúr rá gondolatban.
Vissza az elejére
snoopy

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 21:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta:
ezen a hüvelyi szülésen én is elvagyok képedve Shocked .
pedig nem egyett láttam is,segitettem is ,bögtem is a végén Embarassed
és nagyon elvoltam kettyenve mikor mondta a doki hogy csaszi valoszinü,
biztos nagy élmény a sima szülés,valahogy még közelibb a babákkal a kapocs(szerintem)
(és rossz belegondolni hogy lehet hogy soha nem élhetem át)
nem panasz,mind1 hogy csak jöjjenek Laughing
majd mindig kérünk beszámolot a szülés suliról,a mávban 1 honapbamn 1 szer van(ma volt ) --de mivel ez a front kikészit igy csak a boltig jutottam azt is csak apával mertem,mert ájulos vagyok Twisted Evil és ettöl tiszta ideg,

[^]  
[^]  
Vissza az elejére
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is sokkal jobban vonzódok a lombikos csapathoz, valahogy ott jobban megismertük egymást és nagyobb összetartás alakult ki.

Viszont nekem is rossz érzésem volt, hogy a lányoknak nem rossz-e, és bár emlékeztem, hogy nekem annak idején se volt rossz a kismamikról olvasni, az viszont pl. teljesen hidegen hagyott anno, hogy pl. Afp, meg hány MOM, meg crl, meg bpd, stb. Razz

Voltam ma a szülésfelkészítő tf. második óráján.
A mai téma a hüvelyi szülés menete volt.
Hát én évek óta olvasgatom a szüléstörténeteket meg a szakirodalmat, újságokat ezügyben azt hittem már nem nagyon lehet nekem erről újat mondani, de ma kiderült, hogy igen.
Olyan részletesen és nagyon jól összefüggéseiben mesélte el a nő, hogy rengeteg részletet most értettem meg.
Csajok!
Hogy ez az egész folyamat milyen részletekig menően csodálatosan van kitalálva! Hihetetlen! Hogy mindennek milyen kis fontos funkciója van!
Lehet, hogy soha nem fogok így szülni, de ennek ellenére hihetetlen érdekes volt!

Mindenkinek pusza Gitta

Vissza az elejére
snoopy

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gitta: köszike ez tényleg nagy ötlet volt. Razz

de miért nem jo nekünk olyan nagyon az évszakosok között??
sokat agyaltam rajta............
a lombikos nagyon jó volt még a S-IKER után is,
de néha féltem kérdezni Erikátol vagy Gittátol a babákról, nehogy rossz legyen a csajoknak.
saját magamból indulok ki ,mivel a S-IKER Laughing ,elött engem nagyon megviselt .Anyukám mindig mondta --képzeld ennek meg ennek kisbabája lesz Twisted Evil .
szegény anya azota is emlegeti azokat az idöket ,biztos többször meg bántottam -esküszöm nem szándékosan.

Remélem az a csapat ott a lombikosban szépen átpártol ide hozzánk!!!

[^]  
[^]  
Vissza az elejére
gabóka

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 20:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aha! Hát ide lógtatok meg! Laughing Laughing
Látunk ám benneteket és megyünk majd utánatok,hogy jó sokan legyünk ezen a topicon!
(na visszamegyek a helyemre Laughing )

Csók!
ici

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is itt vagyok ám csak elmentem doktorbácsihoz minden rendben van, holnap megyek kiskönyvet csináltatni!
Gitta!
Szuper ötlet volt
Vissza az elejére
vivien

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 18:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cool

A hozzászólás legutóbb vivien által 2008, Máj. 06, 07:36-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Infertility

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 18:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Epermaci!
Én sem! Smile Mármint az évszakokhoz!
Infertility

HozzászólásElküldve: 2006, Jún. 07, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Gitta!
Szia Mindenki!

Remélem, minden barátunk idejön a Babákért küzdünk-Lombikbébi-ről! Wink

És minél hamarabb!

És előbb-utóbb csak babás vonalzók lesznek! Very Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 959, 960, 961  Következő
960 / 961 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.