Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Internetes pénzkeresés
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
m1n2m3n4

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 10, 10:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A WinnGo egy új lehetõség arra, hogy minden nap több száz vagy több ezer Euróval legyél gazdagabb.

Ingyenes regisztrációdat követõen azonnal 500 € jutalomban részesülsz, mely összeget minden nap tovább növelheted.

A WinnGo oldalára érdemes ismerõseidet is meghívnod, mert minden nap, minden meghívott ismerõsöd után 20 € jóváírást kaphatsz egyenlegeden, ami már 10 meghívott ismerõsnél is napi 200 € összeget jelenthet számodra.

Regisztrálj most a WinnGo oldalán és próbáld ki Te is azt a lehetõséget, mely minden nap több százezer embert tart lázban világszerte.
Itt lehet regisztrálni:
http://www.winngo.com/reghu1044119.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Dulo

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 06, 11:43    Hozzászólás témája: Online Pénkeresés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Itt az idő hogy te is részesedj egy nagyhírű aukciós oldal nyereségéből!
Adott egy aukciós oldal ami 1,5% fizet ha minden nap feladol egy hirdetést a cégéről.
A cég ingyenes 100$ bonuszt is kinál indulásnak a regisztráció után.
ha érdekel irj nekem a misid@freemail.hu címre.
Minden kérdésedre válaszolok semmi veszteni valod sincsen.
Nem azonnali meggazdagodást kinálok, de a kamatos kamattal egy időután biztos jövedelemhez juthatsz.
Udv Mihály
Vissza az elejére
macsko

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 04, 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló mindenkinek!
Nem régiben találtam egy oldalt hol pénzt lehet keresni befektetés nélkül. Csak egy kis program kell hogy fusson a gépen ami reklámokat vetitt és egyáltalán nem zavar nyugodtan lehet töle filmezni, játszani vagy akár dolgozni de nem is muszáj a gép elött lenni se.
Ha valakit érdekel nyugodtan irjon a friki84@freemail.hu -ra vagy itt a link ahol rögtön regisztrálhatsz ami 2 percig tart.

http://en.20dollars2surf.com/?ref=569752

Sok sikert!
Vissza az elejére
dakencs

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 03, 08:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az életben azok a legsikeresebbek, akiké a legjobb információ. Ne késlekedj, ha ma nem változtatsz, akkor ugyanaz történik holnap, mint tegnap!

Ezzel az anyaggal olyan tudás lesz a kezedbe, amely egy teljesen kezdőnek is lépésről-lépésre elmagyarázza, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy valóban igazán nagy pénzeket keressen az interneten.

Miért várnál azzal, hogy Te is hónapról hónapra extra plusz bevételhez juss? :.

http://penzkereses-interneten......enzkereses
Vissza az elejére
gida23

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 30, 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem szeretnél végre szemtelenül sokat keresni? Találtam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki, hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, és szerintem ebből nem lenne érdemes kimaradnod!

Már csak azért sem, mert ingyenes!!!

És ha végre szeretnéd gatyába rázni a családi költségvetést, akkor bizony itt az idő, hogy cselekedj...

Itt a weboldal linkje, mert ezt látnod kell:
http://kmdholding.com/hu3o7dq

Én nemrég kezdtem, teljesen ingyenes, több levelet küldenek. Részletesen leírják, hogy mit kell tenned. Szerintem senki sem veszít azon, ha kipróbálja!
Vissza az elejére
hajnika84

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 28, 15:46    Hozzászólás témája: Pénzt Szeretnél Keresni??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Jövedelemkiegészítés akár főállásban is!Egy 17 éve sikeresen működő nemzetközi cég egészségmegőrző termékek népszerűsítéséhez keres munkatársakat!Ha úgy érzed sok időd van,vagy unod a műszakos munkát és főnököd,gyere jelentkezz nálam!Álmaid munkája lesz,hidd el,és álmaid fizetésével!Velem csak nyerhetsz!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
elszalehetoseggel

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 23, 15:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam egy tök jó weboldalt ebben a témában! Klikk ide:

http://www.href.hu/x/hnda

Kiváncsi vagyok, ha beregisztráltok, mi a véleményetek!
Vissza az elejére
Imiike

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 22, 10:46    Hozzászólás témája: Adfly Ingyen internetes pénzkeresési módszer. (valóban működ Hozzászólás az előzmény idézésével

Regisztráció itt: http://adf.ly/?id=1487086
Az oldal lényege az hogy akármilyen linket ha posztolsz akárhova pénzt kapsz minden egyes ember után aki rákattint.
ha egy linket bemásolsz és shrinkeled lerövidíti és utána azt a linket amit kaptál az adf.ly-től azt kell utána posztolnod és ezen oldalon keresztül irányítja át az embereket amiért te pénzt kapsz!
Átutalás PayPal és AlterPay-al lehetséges! valóban működik
Ha érdekel a lehetőség akkor a részletes leírást itt megtalálhatod:
Vissza az elejére
veszmo

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 15, 11:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kb. 5,5 éve kezdtem próbálkozni internetes pénzkereséssel. Kezdetben csak csaló cégeket fogtam ki, de idővel ráakadtam néhány valós lehetőségre, amivel kerestem havi 4-5 ezret. Többnyire klikkelős oldalakkal próbálkoztam. Ezekkel is lehet keresni, sok időráfordítással kevés pénzt. Ma ezt már pontosan fordítva csinálom. Ha ellátogatsz weboldalamra ( http://manimani.mlap.hu )Te is megismerkedhetsz több kitűnő lehetőséggel, és akár 24 órán belül kezdésnek már 55$ lehet a számládon!
Vissza az elejére
Zenoka76

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 12, 16:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NeoBux magyar használati útmutató

A NeoBux jelenleg a legnépszerűbb PTC oldal, a legtöbb regisztrált taggal büszkélkedhet. Mindenki aki kicsit is jártas a PTC oldalakkal való pénzkeresésben, ismeri a NeoBuxot.

A NeoBux 2008 Március 25.-én indult előregisztrációs fázisban, majd a hivatalos megnyitóra 2008 Április 30.-án került sor. A NeoBux vezette be az azonnali kifizetést, ez is hozzájárult a gyors népszerűségéhez.

Regisztrálok

Az oldal, az angol mellett, további hét nyelven használható: német, francia, spanyol, portugál, görög, finn és svéd. Alapértelmezett az angol, a jobb felső sarokban elhelyezett zászlóra kattintva lehet nyelvet választani. Sajnos, a magyar még nincs köztük.
Mikor megérkezel a NeoBux oldalra, regisztrálnod kell. Klikkelj a Register linkre és add meg a kért adatokat. Ha mindent beírtál , klikkelj a “continue” gombra. Kapsz egy e-mailt, benne egy aktiváló kód. Másold be azt a kódot és illeszd be a NeoBux oldalon a megfelelő helyre. Mikor ez megvan, a NeoBux kontód kész, bejelentkezhetsz.

A reklámok klikkelése

Ezzel a részével keresed a tulajdonképpen a pénzt a NeoBuxon.
Klikkelj a “View Advertisements” linkre, az klikkelhető reklámok téglalapok formájában táblázatszerűen vannak elhelyezve. Klikkelj valamelyikre majd ezt követően a megjelenő vörös pöttyre. A reklám pár másodpercen belül megnyílik, ki kell várni az időzítőt, mikor letelik bezárhatod a reklámoldalt és klikkelheted a következő reklámot. A NeoBux újítása hogy az fennmaradó időt a lap alján végig futó folyamat csík jelzi.
A reklámok értéke 0.001$ – 0.02$, időtartamuk 5 – 60 másodperc között változik.
Hogy a reklámok leklikkelhetőek legyenek és a pénz jóváíródjon a számládon, az Adobe Flash Player fel kell legyen telepítve a gépedre. Mivel számtalan alkalmazás használja, a legtöbb gépen rajta van. Ha netán még nem lenne feltelepítve, innen telepítheted.

AdAlert

A NeoBux-nak van egy nagyon kicsiny de annál hasznosabb kis eszköze, a neve: AdAlert. Az AdAlert figyelmeztet minket ha van leklikkelhető reklám a NeoBux-on. Csendesen ül a böngészőnk eszköztárában, míg nincs reklám. Az AdAlert ikonja elkezd villogni és számmal jelzi hány klikkelhető reklám van. Hangjelzés is beállitható az AdAlert-en. Így nem mulasztasz el egyetlen reklámot sem és nem veszítesz pénzt. Az AdAlert letölthető a NeoBux oldalán. Menj a lap legaljára, ott találsz 5 szürke gombot, a legutolsó az AdAlert. Nyomd meg a gombot és telepítsd egyszerűen, mint bármelyik másik böngésző kiterjesztést.
NeoBux NeoPontok (NeoPoints)
Minden egyes leklikkelt reklámért, attól függetlenül hogy Micro vagy Extended, kapsz egy NeoPoint-ot, mintegy bónuszként az aktivitásodért.
A Neopoints-okat a következők szerint használhatod fel:
• 250 NeoPoints = $0.10
• 500 NeoPoints = $0.25
• 1.000 NeoPoints = $0.60
• 2.500 NeoPoints = $1.75
• 5.000 NeoPoints = $4.00
• 10.000 NeoPoints = $9.00
• 20.000 NeoPoints = $20.00
• 40.000 NeoPoints = $44.00
• 30.000 NeoPoints-ért kiválthatod a Golden Tagságot.

AdPrize

ANeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra:

• 10 – 10.000 NeoPoint,
• 0.10 – 50$,
• 1 éves Golden tagság (90$ értékben).
Hirdetés a NeoBux-on
A NeoBux egy erős hirdetési felületnek számít az interneten, az AdPrize bevezetésével most a hirdetők 2-16-szor több megjelenítést kapnak ugyanannyi pénzért mint az AdPrize előtt. Ha hirdetni valód van, mindenképpen érdemes fontolóra venni a NeoBux lehetőségeit.

Tagságok

Regisztráláskor Standard Tag vagy. Ez a fajta tagság ingyen van és nem jár le soha, ugyanakkor a jövedelem is a legkevesebb. Ha több pénzt szeretnél keresni, akkor vásárolnod kell egy Golden tagságot, de ez pénz befektetéssel jár. Ez a tagság sok előnnyel jár, olyanok mint több klikkelhető reklám, olcsóbb ref bérlési, cserélési és hosszabbítási díj, nagyobb refek utáni jutalék. ez mind több pénzt jelent számunkra. A Golden Tagság ára 90$ / Év, de bizonyos alkalmakkor (pld, Karácsonykor) kifoghatunk 20-25%-os árengedményt is.
Mint újonnan regisztrált tag a következő követelményeknek kell eleget tenned, hogy Golden Tagságot vásárolhass:
• Legkevesebb 50 reklámot leklikkeltél már
• Legkevesebb 15 napja vagy NeoBux tag
• Béreltél már legkevesebb két ref csomagot
Ezen felül még van néhány tagság típus amiből válogathatunk.

Refek

A refek segítségével kereshetsz több pénzt kevesebb idő alatt. Tehát, minél több refed van, annál több pénzt keresel. Ez különösen igaz a Direkt Refekre. Szerezz be annyit Direkt Refet, amennyit csak lehet. Nem kerül semmibe a fenntartásuk, és a hálózatodba maradnak örökre. Abban az esetben ha teljesen inaktívvá válik valamelyik Direkt Refed és nem klikkel egyet sem 60 napon keresztül, akkor azt a NeoBux ingyenesen eltávolítja.

Addig ne hívj meg senkit a hálózatodba, ameddig a következőknek eleget nem teszel:
• Legkevesebb 100 reklámot lekattintottál
• Legkevesebb 30 napja NeoBux tag vagy

Ha valaki ettől korábban csatlakozik a hálózatodba, bár a meghívottad NeoBux tag lesz, nem fog nálad megjelenni és soha nem is kapod meg a hálózatodba.
A referáló eszközöket a NeoBux oldalra bejelentkezve, a baloldali linkek között a Banners linkre kattintva találod meg. Az ott látható linkeket és bannereket terjeszd minden lehetséges módon, ha valaki rákattint és regisztrál, a Te hálózatod tagja lesz.
Refeket bérelhetsz is az oldalon, minél magasabb a tagságod annál olcsóbban kapod meg őket. Ha bérelsz egy ref csomagot (3-100 refet tartalmaz egy-egy csomag), 30 napra kapod meg őket. Ezután , azokat amelyeket arra érdemesnek tartasz, meghosszabbítod 15-240 nappal. Minél több napra hosszabbítsz, annál nagyobb engedményt kapsz a bérleti díjból.
Hogy melyik refedet hosszabbítod, hagyod lejárni vagy cseréled azt eldöntheted egy részletes aktivitási statisztika alapján. Láthatod hogy melyik refed mikor és mennyit klikkelt. Van egy funkció aminek AutoPay a neve. Ezt be és ki lehet kapcsolni. Ha be van kapcsolva, akkor 1 nappal meghosszabbítja a lejárati idejét azoknak a refeknek akik klikkeltek. Tehát vegyük példának a mai napot. Azok a Bérelt Refek amelyek legalább egyet klikkeltek a mai nap folyamán, a lejárati idejük kitolódik egy nappal. Ez a plusz 1 nap is pénzbe kerül nekünk, de ha kiszámoljuk, olcsóbb mintha simán bérelnénk. Az AutoPay funkció csak azokra a Bérelt Refekre van hatással akiknek legalább 20 napjuk van még a lejárati időből. Akiknek ettől kevesebb van, azokra az AutoPay nem hat, akár klikkel az illető ref, akár nem.
A NeoBuxon a ref bérlés nem mindig éri meg. Előfordulhat hogy nem hozzák vissza a beléjük fektetett pénzt. De egy kis szerencsével, megfelelő tagsággal és jó bérlési stratégiával, megérheti a befektetést.

Kifizetések

A pénzt kikéréskor azonnal küldi a NeoBux PayPal, AlertPay vagy Neteller számlára. Csak hitelesített PayPal számlát fogad el. és PayPal-ra való kikérés esetén 2%-os kezelési költséget számol fel, 50$ fölött 1$-t. Az első kikérési minimum 2$, ami minden kikéréskor 1$-ral növekszik, míg el nem éri a végleges 10$-t.
Bármit vásárolsz az oldalon azonnal megkapod. Fizethetsz érte a Fő Egyenlegeden levő pénzzel vagy PayPal (hitelesített), AlertPay vagy Neteller számlákkal.

Regisztrálok
Vissza az elejére
netkereset

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 05, 21:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az oldalam megpróbál reális képet adni az internetes pénzkeresés adta lehetőségekről és lehetőleg kerülni igyekszik a marketing szöveggel jól átitatott "gazdagodjunk meg hirtelen" mézesmadzagot. Aki komolyabb jövedelemre szeretne szert tenni, annak igenis ez internetes munka. Nem pottyan magától semmi az ölünkbe, meg kell érte dolgozni! A másik nagyon fontos (ha csak nem a legfontosabb) dolog a kitartás! A Legjobb Lehetőségek: http://zeekrewards-online.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
ohajni

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 30, 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy biztonságosabb sokkal több pénzt hozó dolgot találtam, mint a ptc.
Ez az év Internetes üzletét!!! Egy hihetetlenül nagyvonalú céggel dolgozunk, amely évek óta működik és hatalmas nyereségre tesz szert, amelynek a felét szétosztja közöttünk. Nem kell nagy összegeket befizetni, sőt ingyenesen is lehet indulni. Egy amerikai aukciós oldalon licitálnak az emberek olyan termékekre mint pl: I Pod, Lap Top és ő nagyon olcsón hozzájut, viszont a cég hatalmas bevételre tesz szert a többi licitáló által. Még csak embereket sem kötelező behozni, akkor is sokat fogsz keresni, mindössze 1db napi hirdetésfeladás, ami fél percet vesz igénybe, garantáltan napi 2-3 dollárt hoz. Akik novemberben decemberben kezdték már több, mint 3000 dollárt kerestek, és ez csak nő. Őrületesen növekszik a csatlakozók száma. Az alexa statisztikája szerint a világ cégei közül ez áll az első helyen. Nekünk már bizonyított, minden nap látom a webirodámban.

Itt tudsz regisztrálni ingyenesen a join-ra kattintva, de előbb vedd fel velem a kapcsolatot.
http://sunshine15.zeekrewards.com/

Ha kérdésed van keress bizalommal: hajninet@gmail.com
Vissza az elejére
m1n2m3n4

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 27, 11:07    Hozzászólás témája: PTC oldalak Hozzászólás az előzmény idézésével

Íme egy nagy gyűjtemény megbízható PTC oldalakból:

http://workontheinternet.blog.com/ptc-sites/

A PTC (paid to click) oldalak azért fizetnek, mert rákattintunk a hirdetésekre.
Az itt felsorolt oldalakon 1 centes hirdetések is vannak. Én csak ezekre szoktam kattintani, a kisebb értékű hirdetésekkel nem érdemes az időt tölteni. Inkább sok helyen regisztrálok. Így még érdemes vele foglalkozni.
Vissza az elejére
kikkan

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 24, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom menyire jó de nekem eddig egész szépen
hozott.
http://amazuro.blogspot.com/20.....penzt.html
Vissza az elejére
veszmo

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 24, 10:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kb. 5,5 éve kezdtem próbálkozni internetes pénzkereséssel. Kezdetben csak csaló cégeket fogtam ki, de idővel ráakadtam néhány valós lehetőségre, amivel kerestem havi 4-5 ezret. Többnyire klikkelős oldalakkal próbálkoztam. Ezekkel is lehet keresni, sok időráfordítással kevés pénzt. Ma ezt már pontosan fordítva csinálom. Ha ellátogatsz weboldalamra ( http://manimani.mlap.hu )Te is megismerkedhetsz több kitűnő lehetőséggel, és akár 24 órán belül kezdésnek már 55$ lehet a számládon!
Vissza az elejére
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 22, 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnél végre emberi módon élni úgy, hogy a "normális életért" nem kell napi 8-14 órát robotolnod? Ennek a weboldalnak ugyanis az az egyetlen célja, hogy ezt a lehetőséget könnyedén megteremtse számodra. Mert bár hihetetlenül hangzik (...és bármennyire is fogadod most ezt kétkedve), bizony ma nagyon-nagyon könnyű pénzt keresni!

Garantáltan komoly de türelmet igényel nem azonnal hullik az ölünkbe a sült galamb...
hírlevelek elolvasása után mindenki szabadon eldöntheti csatlakozik vagy sem Very Happy
Nekem több kedves vállalkozó ismerősöm benne van és tényleg csak kapkodtam a fejem milyen szépen megél belőle az ember...

http://kmdholding.com/hulc95r

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kavics80

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 19, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép napot!

Van egy internetes pénzkeresési lehetőség ami csak április 9.-ig érvényes!!! Akit több infó. érdekel az írjon a black800525@gmail.com e-mail címre
Vissza az elejére
csizi08

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 17, 11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó reggelt!

Weboldalamon jelenleg három aktuális bedolgozói távmunka található. Gond nélkül végezhetik őket (GYES-en lévő anyukák, nyugdíjasok, diákok, főállásban lévők, vagy sok szabadidővel rendelkező személyek)

Mind a három garantáltan valós, törvényes és teljes egészében előre leinformált.

Három munka közül az első kézzel végezhető, amelynek a lényege: saját termék készítése, értékesítése. A másik kettő elvégzéséhez számítógép szükséges.

Weboldalam: http://bedolgozas.lapunk.hu
Vissza az elejére
katt7605

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 09, 15:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Otthon végezhető internetes pénzkereseti lehetőségeket ajánlok, befektetés nélkülit is!!!!
Bővebben a http://www.otthonimunka2.eoldal.hu oldalon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
m1n2m3n4

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 07, 11:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdvözlök Mindenkit!

Találtam egy oldalt, ahol kérdőíveket kell kitölteni, és ezért fizetnek. Itt lehet regisztrálni: https://www.surveysavvy.com?id=4946668&action=join
Tényleg fizet!
Vissza az elejére
iliasz

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 05, 16:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!
Én csak azt tudom ajánlani amit én is csinálok már egy ideje, majdnem 6 hónapja. Ez egy internetes pénzkereseti lehetőség,én havonta 7-8 ezer ft között tudok vele keresni, szóval nem egy meggazdagodási lehetőség, de egy jó kiegészítése a családi kasszának.
Naponta úgy kb. 20 percet vesz el az életemből. Persze többet is lehet vele foglalkozni és akkor több pénz is lesz belőle. Ha bárkit érdekel a dolog itt tud részletesebb információkat kapni:
http://href.hu/x/hbf0
Vissza az elejére
allinignath

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 02, 17:19    Hozzászólás témája: Otthoni pénzkeresés!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen érzés lenne, ha végre anyagilag teljesen függetlenül élhetnél? Egy olyan plusz bevételből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!

Szeretnél végre emberi módon élni úgy, hogy a normális életért nem kell napi 8-14 órát robotolnod? Ugyanis van egy weboldal, aminek az az egyetlen célja, hogy ezt a lehetőséget könnyedén megteremtse a számodra. Mert bár hihetetlenül hangzik (...és bármennyire is fogadod most ezt kétkedve), bizony ma nagyon-nagyon könnyű pénzt keresni!

Ráadásul folyamatosan, hónapról hónapra!

Állítom, hogy ebből nem érdemes kimaradnod:
http://kmdholding.com/huebfp8
Vissza az elejére
vynona

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 28, 22:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv

Sajnos nem tudok senkinek milliókat ígérni, se azt, hogy holnap nyaralni mehet az interneten keresett pénzéből, de összegyűjtöttem néhány olyan technikát internetes pénzkereséssel kapcsolatban, ami nekem eddig bevált.
Ahogy bővülnek a tapasztalataim, úgy frissül majd a weboldal is.

Ha érdekel, katt: http://penzkereses-egyszeruen.webnode.hu/
Vissza az elejére
veszmo

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 18, 13:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
mwine2m

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 17, 02:36    Hozzászólás témája: Paid to pay - játszol, és pénzt keresel (tényleg működik) Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam egy olyan oldalt, ahol egy izgalmas játékot kell játszani, és havonta ezzel pénzt lehet keresni. Ha valakit érdekel részleteket, linket és leírást a játékhoz a

martonnorbert25@gmail.com

címen lehet kérni.
Vissza az elejére
mwine2m

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 17, 02:33    Hozzászólás témája: Ez tényleg fizet!! :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Youtube-ot mindenki néz otthon, most már fizetnek is érte. Igaz, hogy nem sokat, de jobb mint a sok átvrés, amik nagy pénzt igérnek. regisztrálni itt lehet rá:

http://www.paid2youtube.com/?r=demetereszter25

Ha kérdés van az oldallal, regisztrációval kapcsolatban, erre a címre várom:
martonnorbert25@gmail.com
Vissza az elejére
boban777

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 15, 19:18    Hozzászólás témája: Internetes Munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép Napot....

Egy biztos, hiteles, megbizható, kényelmes, lehetőség Befektetés nélkül!!!

További információ: http://valodilehetoseg.webnode.hu/

ITT LEHET REGISZTRÁLNI: http://www.neobux.com/?r=boban777
Vissza az elejére
rezgrof

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 13, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Internetes pénzkeresés!
Keress pénzt az alábbi cégeknél illetve termékekkel:
-Marketagent / online piackutatás interneten
keress pénzt kérdőívek kitöltésével,
-Plus500 / legyél önmagad brókere,kereskedj
részvényekkel,forex devizával,indexekkel,
-Pénzkeresés interneten megoldáscsomag 2.0
most korlátozott ideig + bónuszokkal,
-KMDholding-keresd magad degeszre,aki kimarad,
lemarad!
-Fizető PTC oldal,
-Több mint 200 ingyenes online játék,
-Apróhirdetés feladás ingyen
-Látogatottság növelés lehetőség,webtulajdonosoknak.
[url]http://www.profit-partners.ucoz.hu Cool [/url]

A hozzászólás legutóbb rezgrof által 2012, Feb. 19, 19:58-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
02fannika02

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 12, 21:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha eddig csalódtál most nem fogsz!!

http://kmdholding.com/hul4znf
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
jameson14

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 12, 01:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NEM MLM ÉS NEM HÜLYE KATTINGATÁS! valódi internet marketing , és nem egy azonnali pénzszerző lehetőség hanem egy több lehetőséget felvonultató blog , ( nincs se kattingatós baromság sem MLM sem befizetősdi , meg ilyen olyan kezdő tőke és egymás alá regisztrálgatás , valódi munka amivel tényleg dolgozni kell de kapsz is érte pénzt ) további informácitó lásd : http://moneymakingonthenet.blogspot.com/ ( az oldal nem véletlenül jelenik meg google 1 helyen Smile az eddigi bevételekből AdWords-hirdetési szolgáltatás van vásárolva [bizonyiték a fizetésre])
Vissza az elejére
warady

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 11, 17:58    Hozzászólás témája: internetes pénzkereset Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Ha érdekel egyszerű és könnyű pénzkereset az interneten írj a varadileo@gmail.com címre. Nekem bevált!

Az érdeklődőket szívesen várom!
Vissza az elejére
veszmo

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 11, 13:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kb. 5 éve kezdtem próbálkozni internetes pénzkereséssel. Kezdetben csak csaló cégeket fogtam ki, de idővel ráakadtam néhány valós lehetőségre, amivel kerestem havi 4-5 ezret. Többnyire klikkelős oldalakkal próbálkoztam. Ezekkel is lehet keresni, sok időráfordítással kevés pénzt. Ma ezt már pontosan fordítva csinálom. Ha ellátogatsz weboldalamra ( http://manimani.mlap.hu )Te is megismerkedhetsz több kitűnő lehetőséggel, és akár 24 órán belül kezdésnek már 55$ lehet a számládon!
Vissza az elejére
Buha11

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 07, 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnél pénzt keresni, de nem munkahelyre, vagy állásra vágysz?
Otthon maradnál úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz,
vagy kis mama vagy és jól jönne egy "kis" jövedelem kiegészítés? Akkor
neked erre a munkára van szükséged. Nem kell pénzt tenni bele, napi
3-4 óra munkával hetente kereshetsz 25.000.- -100.000.- Ft között. Ha több
szabadidőd van, akár többet is. Nem MLM! Bármikor abbahagyhatod, a
megkeresett pénzedet megkapod!
Mi kell hozzá? Internet elérés, számítógép, minimális számítógépes
ismeret..., a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Egy
próbát megér, nemde? Bővebb információért küldj egy e-mailt a
következő címre: koieszti@gmail.com
Juveman

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 06, 15:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Mindenkinek!

Találtam egy oldalt, ami nagyon ígéretesnek tűnik. Semmi mást nem kell tennetek csak beregisztrálni, és pár naponként kaptok egy-egy oktató e-mailt ahol megtudhatjátok hogy miről is van szó, majd utána mindenki eldöntheti hogy belevág-e. A döntés csak rajtatok áll, egy próbát mindenképp megér! Feliratkozni az alábbi linken lehet: http://kmdholding.com/hu2s3hs

Sok sikert mindenkinek!

K
Vissza az elejére
Lanchaster

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 05, 18:16    Hozzászólás témája: Valós cég, valós jövedelem! Hozzászólás az előzmény idézésével

Hányszor hallottad olvastad már eddig olyat, hogy "napi 5 perc munkával tartós, és biztos jövedelmet érhetsz el..." Már te sem hiszed el? Én sem. Sajnos emiatt hagytam ki hónapokon át egy olyan nagyszerű üzleti lehetőséget, ami napi 5 perc munkával tartós, és biztos jövedelmet jelent.
Hogyan?
Írj az evaszenes1953@gmail.com címre, és megmutatom Neked.
Vissza az elejére
veszmo

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 04, 22:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kb. 5 éve kezdtem próbálkozni internetes pénzkereséssel. Kezdetben csak csaló cégeket fogtam ki, de idővel ráakadtam néhány valós lehetőségre, amivel kerestem havi 4-5 ezret. Többnyire klikkelős oldalakkal próbálkoztam. Ezekkel is lehet keresni, sok időráfordítással kevés pénzt. Ma ezt már pontosan fordítva csinálom. Ha ellátogatsz weboldalamra ( http://manimani.mlap.hu)Te is megismerkedhetsz több kitűnő lehetőséggel, és akár 24 órán belül kezdésnek már 55$ lehet a számládon!
Vissza az elejére
vikimami

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 15, 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha ezekkel az oldalakkal ilyen jól lehet keresni akkor mit görcsöltök itt este 8-kor fórumbejegyzéseket gyártani? Áhh csak filóztam
Vissza az elejére
katashepherd

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 11, 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pénzkereset a neten! Ugye nem hiszel benne? Megértem,mert nálam többet még Te sem csalódtál a hirdetésekben. Itt nincs MLM,nincs eladás,NINCS befektetés /késöbb sem/, akkor miért ne tehetnél legalább egy próbát? Ha nincs kockázat, akkor szerintem megéri kipróbálni. Milliókat nem igérek,de a téli rezsiddel nem lesz gondod. Mire van szükséged? Minimális számitógépismeret, napi pár óra szabadidő. Ha kéred,küldöm a tájékoztatót, irj erre a cimre: kata.shepherd@gmail.com
Vissza az elejére
Liebgott

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 24, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aki nem érti írjon emailt és elmagyarázom h mit hogyan kell:))

keny89@gmail.com
Vissza az elejére
konca

HozzászólásElküldve: 2010, Feb. 22, 15:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Avonos vagy oriflames tanácsadónőt keresek. Előre is köszönöm a segtíséget.
torpe01

HozzászólásElküldve: 2010, Jan. 30, 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

LifeMission Kft. állást kínál ORSZÁGOSAN a következők szerint:

Gyógyteákkal és kiegészítőivel foglalkozó cég állást ajánl annak, aki szeretne dolgozni, akár otthonról is.
Amit kínálunk:
- Általunk gyártott és forgalmazott termékek értékesítésének lehetősége, terméktámogatással együtt (reklámok, tájékoztató anyagok, stb...)
- Személyes webáruház elkészítése (nem szükséges raktárkészletet tartania!)
- Újabb és újabb termékek napról napra, dinamikusan növekvő termékszám, mindennapi használatra

Amit elvárunk:
- Agilitás, munkakedv

Lehet egyéni és MLM-rendszerben is értékesíteni (utóbbinál természetesen nagyobb kedvezmények, viszont induló befizetésként minimum a kezdőcsomag megvásárlása kötelező).

Minimális indulótőke sajnos ide is szükséges:
- Csupán a webáruház általunk történő fenntartásának költségét kell induláskor fizetni (nem-MLM-rendszer esetében), ami heti 4000 Ft költséget jelent (számlánkra történő befizetés után 24 órán belül működik a webáruház!)

Termékek megrendelése e-mailon vagy telefonon keresztül, szállítási határidő 3-5 munkanap (futárral országosan és országhatáron kívülre is!)

Termékek: 15 féle gyógytea+egyéb termékek (kb. 100 féle termék)

További infó e-mailben vagy telefonon, elérhetőséggel (telefon esetében számkijelzés szükséges!), igény szerint VISSZAHÍVJUK
-allas@lifemission.hu
-06703326306
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hirdetések, felhívások, felmérések, pályázatok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
1 / 10 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.