Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Homeopátia és egyébb gyogymódok....
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kellmegegy

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 04, 10:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

milyen beteg voltál amikor elkezdted szedni?tehát h mi volt az a pillanat, amikor azt mondtad, h irány a gyógyszertár és coryzalia?Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cintimama

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hamzsab írta:
Esetleg tudnál ajánlani valamit ami neked már bevált?

Én amikor még beteg voltam ősz elején, akkor a Coryzalia nevű homeopátiás szert szedtem. Ahogy írtam, nekem 3 nap alatt elmulasztotta a náthámat. Mondjuk az a 40 kapszulás doboz kiis ürült a végére Smile
Vissza az elejére
Hamzsab

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Esetleg tudnál ajánlani valamit ami neked már bevált?
Vissza az elejére
Cintimama

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hamzsab írta:
padlizsan írta:
Ja, egyébként kérdeztétek, a homeos dokik, gyógyszertárak itt is fellelhetők pl.
www.homeopata.hu
Leginkább megfázás ellen mert általában egész télen náthás vagyok és már nagyon unom hogy minden évben kb 3 hónapig betegeskedem.

Náthára van a legtöbb homeopátiás szer, így lehet válogatni. Nekem 2-3nap alatt elmulasztja a megfázást. Persze úgy kell szedni, hogy első nap kb a doboz felét meg kell enni Smile Ami azt jelenti, hogy kb óránként kell egyet bevenni.
Vissza az elejére
Hamzsab

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 14:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

padlizsan írta:
Ja, egyébként kérdeztétek, a homeos dokik, gyógyszertárak itt is fellelhetők pl.
www.homeopata.hu
Leginkább megfázás ellen mert általában egész télen náthás vagyok és már nagyon unom hogy minden évben kb 3 hónapig betegeskedem.
Vissza az elejére
Cintimama

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 13:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hamzsab írta:
Én azért nyugodtabb vagyok ha egy orvos mondja meg hogy milyen készítményeket szedjek.

Nyugodtan ellehet menni orvoshoz is az is lehet, hogy Ő is valamikomplex szert fog ajánlani. Különben neked milyen betegségre kellene homeopátiás szer?
Vissza az elejére
villkat

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 11:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezzel egyetértek Hamzsab.
Vissza az elejére
Hamzsab

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 11:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azért nyugodtabb vagyok ha egy orvos mondja meg hogy milyen készítményeket szedjek.
Vissza az elejére
Cintimama

HozzászólásElküldve: 2009, Dec. 02, 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

VKOrsi írta:
Gyedina Very Happy
összetett allergiára alkati szer kellene, konzultálj homeopata szakorvossal, mert az segíteni tud, de azt csak szakember tudja meghatározni.

A homeopátiához nem feltétlen kell szakorvos segítsége. Tényleg érteni kell hozzá, de ha nincs kedved ezzel foglalkozni, akkor ott vannak a a konkrét betegségekre összeállított komplexek, hogy ne tünet alapján kelljen választani. Benne vannak a legjobban bevált szerek.
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Máj. 18, 14:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tejszaporításra urtic urens 5Ch- és én spec. 1 hónapig szedtem, amikor hirtelen megugrott a szopi igény..3 hós kor körül, hoyg ennek köszönhető-e az hogy még ma is szopizik Öcsi nem tudom, de azt igen, hogy a nagyobbiknál nem szedtem semmi ilyet, csak a szopi tea ment, és 4,5 hós korában már nem volt tejem... mindenesetre ártani nem árt.. vagy 3*5 golyó, vagy szopinkként 1 golyó.

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Máj. 18, 14:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Motojo Smile
homeos bogyó ügyben tejszaporítás témakörben nekem személyes tapasztalatom nincs, szerencsére sosem volt rá szükség.
Amit így össze-vissza olvasgattam róla, hogy elég vegyen jön be a mamiknak. Ugyanígy a szedését illetően is, de a legtöbben azt írták, hogy kúraszerűn érdemes szedni, nem állandóan.

nekünk vn homeos gyerekdokink is, igen.

homeos orvost szerintem úgy alapvetően esetleg érdemes felkeresni, mert alkati szerrel talán jobban tud segíteni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Timi25

HozzászólásElküldve: 2007, Máj. 05, 00:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok ! Érdeklődnék a homeopátiás bogyó után. Nekem tejszaporitásra kellene. Olvastam jónéhányatoknál róla de ez nekem mind uj , még nem hallottam rola. Ténleg Hatásos? és mi a pontos neve?
Vissza az elejére
Kisdodi

HozzászólásElküldve: 2007, Ápr. 15, 18:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
én 32 hetes vagyok és rettentően szenvedek az allergiától Tegnap este meg ma reggelre befulladtam, nekem a Claritin Akkut-ot ajánlották, mert gyengébb, mint a Claritin és állítólag nem árt a Babócának. Sajnos nekem ma muszáj elkezdenem szedni, mert félek, hogy asztmás rohamom lesz, az meg nem tesz jót a Picikémnek. Ha lenne valami homeopátiás gyógyszer, én is szívesen átállnék rá. Kérlek szépen írjatok, ha van valami!
Nagyon köszi!
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 26, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyedina Very Happy
összetett allergiára alkati szer kellene, konzultálj homeopata szakorvossal, mert az segíteni tud, de azt csak szakember tudja meghatározni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
gyedina

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 26, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Van egy gondom, remélem, találok valakit, aki jártasabb a témában, és tud nekem segíteni....
Szóval allergiás vagy mindenféle bigybugyra (fakeverék, fűkeverék, macskaszőr, mogyoró, fekete üröm, toll, parlagfű stb.), de ugyanakkor most léptem a 8. hétbe, és hát nem akarok gyógyszert szedni (főleg nem Claritine-t, amit javasolt a nődokim meg a pulmonológus háziorvososm is, mert ettől vetélt el egy kolleganőm).....
Viszont hárha van valami olyan homeopátiás bogyó vagy tea, ami csökkentheti a tüneteket, mert a Calcium pezsgőtablettával nem lettm könnyebb az életem.....
Előre is köszönöm a segítséget!!!!!

gyedina
Vissza az elejére
Doo

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

padlizsán és greznárhajni,
köszi! Smile
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 21:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát én sem voltam 16 kilónál több, bezzeg most szépen behoztam a lemaradást...Smile

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én 6 évesen 15.5 kg voltam Very Happy Very Happy Very Happy
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 19:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csatlakozom, nálunk az úrfi mostanság is produkál evés ügyileg dolgokat..Smile Bár azért látok némi javulást. Szerencsére már átlépte a 20 kilós álomhatárt

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 19:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina Very Happy
hagyd rá Very Happy ez ugyanúgy egy "erőfitogtatás", mint később a hiszti.
Ha látja rajtad, hogy érdekel a téma, akkor ez örök adu marad a kezében.
Nálunk még ebben a korban is vissza-vissza térő vendég a 2 hétig nem eszünk semmit játék... lexarom... tényleg szó szerint.
Tök picik a gyerekeim, kilóra sem sokak, de nem érdekel, mert tömni nem akarom őket. Amikor normálisak, akkor a bölcsiben ők eszik a legtöbbet -a legviccesebb, hogy a 11 kg-s Levim eszi a legtöbbet Very Happy a bölcsisnéni is mindig csodálkozik rajta Wink -

szóval nem éri meg az idegeskedést.
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 18:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt 1 oldal a homeos témához:
http://homeopatia.info.hu/inde.....ticle_id=5

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Yasmine

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 10:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kori
Igen,ismerem az érzést!nálunk is így volt,ha nasi volt,akkor minden oké volt,ha nem,akkor nem evett! Ha adsz neki b-vitaminos étvágygerjesztőt,-annakidején a polivitaplex-b volt a menő,mostanság nemtom,de a b-vitamin az alapjáraton is jó étvágyat csinál.Sajnos ilyenkor nekünk kell erősnek lenni,hogy ne mi idegeljük szét magunkat,ha nem eszik a gyerek,és ne legyen lelkiismeretfurdalásunk sem..nyugi,hidd el,ha éhes lesz,magától fog kérni kaját!12év tapasztalatából tudom! Smile
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 10:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Édes vagy Yasine!!
De ugy idegesit hogy ilyen kákabélű...pedig eddig én voltma avilág legbüszkébb anyukája hogy ugy eszik a gyerekem mint egy gép..minent megevett ami nem mozgott..ami meg mozgott azzal fűszereztük.... horror..de bezzeg ha nasit adok neki na az csuszik.... ha nem adok neki semmi mellékest akkor meg nem eszik... Crying or Very sad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Yasmine

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kori
B-vitamin komplexet adjál neki,az jó!
de lehet,hogy csak elérkezett egy olyan fázisba,amikor éppen nem akar enni..Anno én is szétidegeltem magam,ha nem evett a gyerek,de így is életben maradt! Smile Smile Smile
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 19, 09:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lányok....
Nem akar enni a gyerek!
Hála nem beteg meg a fogai is 4 hián kint vannak de annyira elhatárolodik a rendes kajálástol hogy ihaj,,és látom hogy fogy..nincs valami étvágygerjesztő homeós szer????
Greznárhajni

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 18, 18:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az urtica urrenst én is használtam tejelválasztásra,már a szülés utáni első naptól.Még ittam tejelválasztást elősegítő teát is.Sajnos a nevére már nem emlékszem,de sajnos nekem csak 3 hónapig sikerült szoptatnom a kislányomat.De most jön a második bébi,remélem ő hosszabb ideig fog szopizni.Megteszek mindent!!!!
Yasmine

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 18, 17:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lányok!
szeretném a segítségeteket kérni!
febr.26.-óta szinte folyamatosan vérzek,hol erősebben,hol gyengébben,most a 14.hétben vagyok,az Uh szerint a baby-nek nincs baja,viszont egy kb.0,5-1cm-es haematomám van,az vérzik,a méhlepény hátsó falon tapad.Viszont szedem rá a dicynont,a rutascorbint,a cetebet,a duphastont,a pipolphent,és mégsem akar elmúlni! Sad
A doki nem tud mit mondani,én viszont úgy gondolom,hogy ez nem normális,hogy gyógyszer és szigorú pihenés hatására sem múlik el avérzés..Sad
kérdésem,hogy tudtok--e ajánlani valami homeos bogyót,ami esetleg használna is,és ababának se lesz tőle baja,
előre is köszi!
Vissza az elejére
padlizsan

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 18, 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajni!

Sajnos nem tudom a választ.

Doo!

Én szedtem URtica Urens CH5-öt, napi 2x vagy 3x 5 golyót, én szinte folyamatosan szedtem hónapokig. Az ikreim 6 hónapig csak anyatejet ettek, nem tudom, ennek köszönhető-e, de valami szerepe biztos volt benne....
(nehogy CH15 vagy más higítást használj, mert az apaszt!)

Fotóalbum: http://babanet.hu/album/main.p.....amp;page=3
http://babanet.hu/album/main.php?album=10720

[^]  
Vissza az elejére
Doo

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 18, 09:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
tejelválasztásra használt vki homeós bogyót? Urtica urenst hallottam, de mikortól érdemes és milyen higításban?
Greznárhajni

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 17, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tud valaki tanácsot adni, az aktív árpáról érdeklődnék?
nem tudom lehet e baba várás alatt használni?minden információt köszi.
rucerka

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 12, 17:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen!!!! Mindkettőtöknek!!! Razz
Ilyesmire gondoltam, hogy legalább könnyebben jöjjön ki a kismanómnak.
Már mintha kevesebb lenne az orrában, de jó lessz felkészülni, hisz még most jön a tavasz, tele bacikkal. Rolling Eyes
Mindentől ugye nem védhetem meg, és túl kell lenni ezen is... Wink
Mégegyszer köszi!! Very Happy

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
mamagi

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 11, 19:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia rucerka!
Nekünk a Sambucus Nigra C12(fekete bodza) vált be, amit a homeós dokinéni javaslatára már három hónapos kortól adtunk neki, amikor úgy szörcsögött, hogy nem tudott szopizni. Ő 2x5-öt javasolt ebből. Ez csökkenti a taknyit és a nyálkahártya-duzzanatot.
Jobbulást a kicsinek!
Vissza az elejére
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 10, 21:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a kalium bicromicum amit ált. ilyenre szoktak adni.
c 15ös potenciál naponta 2 golyó, 3 napon keresztül.

de szívni ekkor is kell, mert ez a kiürülést segíti elő.

(a klasszikus nátha szerintem nem jár lázzal és köhögéssel Wink csak az orra folyik a gyereknek Very Happy)
rucerka

HozzászólásElküldve: 2007, Márc. 10, 17:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lenne egy nagyon fontos kérdédsem.
Kislányom 14 és fél hónapos, és Náthás. Na nem a klassziku nátha ez, mert se nem lázas, nem köhög, és tüsszögni is minimálisat tüsszög. Viszont az orra tele van.
Gyermekorvosunk tanácsára sűrűn szívom neki porszívós orrszívóval, és sós kamillát cseppentek bele.
De ezt borzasztó nehezen viseli.... Crying or Very sad

Nem tudna valaki tanácsot adni, van-e valami homeos szer erre?
Arra gondoltam, talán akad valami, ami felhígítaná a váladékot, hogy a porszívótól megszabadulnánk, de legalább kevesebbet kellene használni.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Banya

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 08, 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Orsi!
Köszönöm! Kipróbálom a cocculine-t.
mamagi

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 07, 17:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

padlizsan!

Dr. Tuckányuk Katalinnak hívják. Ha beütöd a keresőbe, megtalálod a telefonszámát is.
Idős nénike, nagyon kedves.
Vissza az elejére
padlizsan

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 07, 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mamagi!

Örülök, hogy jobban van a manó.
Megkérdezhetem a doki nevét? Jöhet pü-ben is, ha gondolod.

[^]  
Vissza az elejére
mamagi

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 07, 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jobban van a kicsi ember Razz

Tegnap egész nap a karomban lapult, fél percenként kortyolt vizet, és 15 másodpercenként kérte, fújjam ki az orrát. A szemecskéjét csak félig tudta kinyitni, véreres volt, folyamatosan köhögött, és olyan volt, mint egy kis kazán.

Dilemmáztam, hogy bebumlizzunk-e Pestre, a homeo doktornénihez. Az győzött meg, hogy a kicsi fájlalta a mellkasát, és az, hogy a homeo doktornéni tüdőgyógyász szakorvos.

A diganózis: Baloldali tüdőgyulladás, érintett mellhártya, hörghurut.
Ötféle homeót írt fel a meglévő kettő mellé. Visszafelé a gyerek végig lázasan szunyókált a kocsiban. Tegnap csak egy palacsintát evett Crying or Very sad

Este beadtam a homeókat, fittyet hányva az antibiotikumra...

Viszonylag nyugis éjszaka után, reggel már játszott, ki akart menni az udvarra (negyed kilenckor!), majd mondta, sétáljunk le a pékbácsihoz
Ez együtt, egy kb. 30-40 perces túra, legyűrte, igaz elfáradt, de még kiraktuk a dominó-kártyákat, majd evett Exclamation Exclamation egy kis tányér nokedlit pörkölt szafttal Razz

Most csicsizik. El sem hiszem a tegnapi nap után!

Ez a csoda!
Vissza az elejére
VKOrsi

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 05, 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

oscillot lehet.
ha ilyen boironos komplexre gondolsz, akkor a cocculine segíthet.
monokészítményből meg:
reggeli - se3oia c9 2x5 golyó
állandó - ipeca c9
hányással - tabacum c9
evés után, hányással - nux vomica c9

a közepes potencián van a hangsúly, tehát a c9 helyett jó d12 is, ha más gyártó szereit árulják.
Banya

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 05, 15:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy van-e olyan homeós szer, amit terhesség alatt lehet szedni az első 12 hét kellemetlenségeinek enyhítésére? Émelygés, hányás stb...
Oscillo-t lehet továbbra is szedni?
padlizsan

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 03, 16:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzska, Orsi!

A mi homeos dokink azt mondta, 2 éves kor alatt bármiből nem 5, hanem 1 bogyó az adag, 2 éves kor felett 3!!!! Az említett szereket amúgy nem ismerem.
Szerintem lehet, hogy a gyerek alkatát figyelembe kéne venni a szer megállapításánál, amihez doki kell.

[^]  
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 03, 12:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisgyereknek nagyon kevés vízben igen. Amúgy, ha magadnak akarod, akkor meg nem.Smile
De tényleg vigyázni kell a fémre, meg hogy evés ivás, fogmosás ne legyen előtte utánna 20-30 percig.Smile

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Orsika2005

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 03, 11:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Zsuzskanéni!
Ezeket is fel lehet oldani?

http://www.babanet.hu/album/ma.....amp;page=1
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 03, 08:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ALFALFA 9CH napi 2*5 golyó
sovány efyéneknél étvágyfokozó hatású.

AVENA SATIVA 9CH napi 2*5 golyó
súlyelakadásnál, hízás elősegítésére, étvágyjavító hatású.

Korina: kevés folyadékban kell feloldani, legjobb a tiszta víz sztem, és sosem fémkanálból beadni.Smile

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 02, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát a csajom rászokott arra hogy kicsipegeti a tenyeremből....nagyon élvezte...meg lnylogatja a kanálból..
szóval teába is rakhatoam az oscil....ót? langyosba vagy nincs valami előirás??

Étvágygerjesztő??hmm..mi eszünk hála de nem rossz ha van ilyen otthon engem is érdekelne!!
Orsika2005

HozzászólásElküldve: 2007, Feb. 02, 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még nagyon új vagyok.
Ezért a fórumért regiztem be, és ha nem haragszetok lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Milyen homeos szert lehet adni egy 13 hónapos gyerkőcnek, hogy jobb legyen az étvágya?

Minden fajta megoldás érdekel...

http://www.babanet.hu/album/ma.....amp;page=1
Vissza az elejére
madoemszi

HozzászólásElküldve: 2007, Jan. 28, 12:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Egyelőre csak néma szemlélője vagyok a hsz-nek, mert Én is csak az elején vagyok ezeknek az infóknak .
Eddig 5 fajtát próbáltam ki (saját részre) , de nagyon nem értek hozzá.
Pilisszentkereszten a Henrikről hallottam már .
Szerencsés vagyok , mert nincs messze tőlünk.
A nagyobbik fiam meg Solymárra jár Waldorfba és ott is rengeteg mindent hallok ezekről a dolgokról Smile
Na majd még jelentkezem, addig is lessétek meg a srácaimat Razz
Sziasztok
http://kep.tar.hu/madoemszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Jan. 24, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oké köszi, csak azt hittem, hogy nem lehet folyadékkal keverni, de akkor majd így csinálom, ha szükség lesz rá. egyenlőre, lekopogom, még nem kellett semmi ilyesmi sem.

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
padlizsan

HozzászólásElküldve: 2007, Jan. 24, 14:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A doki szerint _műanyag_ kiskanál meleg vízben feloldod és úgy a szájába öntöd. VAgy ha teázik, abba is teheted.

[^]  
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2007, Jan. 24, 12:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg, azt akartam kérdezni, hogy amíg ilyen picurik a babák, mint Zsombikám, akkor ezeket a homeós bogyeszokat hogyan adtátok be??
Merthogy ugye a golyókat még nem tudják elszopogatni, és félő, hogy a tüdejükre nyelik...valakinek tippje, bevállt módszere esetleg?

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.