| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
totya69

|
Elküldve: 2009, Nov. 19, 09:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
ez de rég is volt, ma már az egyik nagyfiú, a másik meg boszorkány  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anima_trix
|
Elküldve: 2009, Nov. 18, 21:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Az én párom nagyon örült, hogy jön a pici. Jobban várta, mint én. Mindig olyan aranyos volt, megsimogatta a pocakom, és örült amikor rugdosott a pici. Élvezet volt nézni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
totya69

|
Elküldve: 2008, Okt. 03, 10:36 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Hmm, nem ma nyitották ezt a topikot és még senki sem szólt hozzá????
Akkor én most megteszem, férfi szemmel!
A feltett kérdés jogos. De ez sok mindentől függ, legfőképp attól hogy milyen a háttérkapcsolat az anyával. Ez miért fontos? Legfőképp azért mert mindketten nagy változások előtt és után lesznek. S akit addig szerettek/kényeztettek az bizony a második, harmadik helyre szorul! Ha ezen könnyen túlteszi magát az ember és rájön hogy ez nem ellene történik akkor már jó úton halad.
Ha megérkezik a pici jövevény akkor már semmi sem lesz a régi!
De ez nem is baj!
Mert kezdődik valami új és teljesen más!
A feleségeknek csak annyit, lopjanak el a napból néhány percet a férjüknek, tudom ez nem könnyű, de megéri. Mégha csak annyira hogy csak odabújnak és csak éreztetik hogy még fontos a másik. Szerintem ez nem egyszerű, de megéri kilépni a pelenka-etetés-böfiztetős körforgásból néhány pillanatra!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csaladinet
|
Elküldve: 2006, Márc. 06, 12:39 Hozzászólás témája: Hogyan reagál a férfi a gyerekre?
|
|
|
|
Várjuk kedves Olvasóink hozzászólásait!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|