| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
vmorsy
Csatlakozott: 2010.09.28. Kedd 14:36 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Aug. 29, 08:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hello nyanyik
Anita na akkor szuper napotok volt, mi is voltunk itt évekkel ezelőtt és imádtuk nagyon )
Ildi ja nem is tudom asszem úgy kezdődött, hogy elfelejtettük este a pelust ráadni, és utána már nem akartam felkelteni, mondtam is apának mindegy majd meglátjuk mi lesz, azóta meg rendesen nyomja kis édesem, remélem ezt végleg kipipáltuk.
Na és miket rendeltél Hannunak? Mondd már!!
Jajaj ovisok lesznek a kis büdösök olyan cukker nem? Várja már?
na majd jövök csak ugye nekem meló van
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hannaanya
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 21:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Anita na akkor nálatok még meleg volt!Jó kis nap lehetett!!:)Mindig szerkeszted a képeket?Nyilt?Na akkor még annyira sem jön be!Remélem én is hogy megjavul a tanya!Megyek fürdök és elteszem magam!
valamikor jövök!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
eanita32
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 20:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Na itt vagyok, csak beköszönök, Csajok!
Csúcs jó volt a mai nap, úgy élveztük, nagyon szupi volt!
Nagyon jó ez a ceglédi, tuti jövőre is megyünk oda! Csúszdáztunk is jó sokat, meg pancsoltunk, a Gyerekek is nagyon élvezték, meg mi nagy gyerekek is...
Először úgy tűnt, nem lesz jó idő, de olyan szuper meleg lett, hogy tök jó színünk lett!
Képeket várom majd, hogy Adrienn átküldje, aztán szerkesztek párat és dobom is fel face-re...
Na de most megyek, később lehet, hogy jövök még visszaolvasni és reagálni, de lehet, hogy csak holnap...
Nem nagyon tetszik ez itt, hisz nyílt, bárki olvashatja, na nem mintha olyan titkos dolgokat szeretnék írni, de akkor is...alig várom, hogy újra mehessünk vissza a régi megszokott helyünkre...
Na sziasztok!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hannaanya
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 18:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na hi csajok épp azt hallgatom hogy Gabi és a gyerek veszekednek....mondjuk Hanna ma elég zizi!!!biztos a front!
Orsi gratula Boginak ügyes!Lehet nekünk is próbálkozni kéne mert pár napja Hanna sem pisil éjjel a pelusba!nekem kéne bátrabbnak lennem talán ?Akkor van melótok !Én is holnapra napoltam a vasalást!Ma már semmi kedvem!
Gyöngyi majd akkor este gyere ám mesélni!Nyugi még van pár hónapotok a pelussal addigra csak leteszi Bazsa is a pelust!Tényleg Ti Januárban kezditek az Ovit?
Kicsit el voltunk mi is délután de csak müllerbe mentünk ,meg a C&a ba vettem Hannának egy őszi kapucnis pulit ezt már szülire a mamáéktól,meg a játékokat is megrendeltem amit kap tőlük meg tesóméktól,de mi aztán nem jutunk dülőre mi legyen!És sok idő már nincs!Kocsit sem találunk...tök bosszantó!Nem jönnek össze a dolgok!
Egyre fáradtabb vagyok megint rámjött az ebéd utáni alhatnék,szinte minden nap!
Olyan fura már csak ez a hét és Hanna ovis lesz! ((Nem gondoltam volna hogy nekem lesz nehéz ennyire!Kedden megyünk dokihoz igazolásért,meg még az Oviba megbeszélni a dolgokat!
most ennyi jutott eszembe majd írok lehet már csak holnap.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vmorsy
Csatlakozott: 2010.09.28. Kedd 14:36 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 16:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na Gyöngyi de jó hogy itt vagy akkor.
Duna ááá nem nagyon fog össze jönni, apa még szerel, ugyan is végül össze lett rakva ma az asztalka, hát jobb is mert kiderült, hogy a másik oldalon nincs konekteor a tv-nek, így kellett apának húzni, vésni, még polcot is fúr majd, szóval dolgozunk, én meg csak kb., 2 órát vasaltam szóval elegem is lett.
Na Gyöngyi azért mesélj majd mi zu veletek.
Jaj kipipálhatjuk remélem, úgy vettem észre, hogy volt párszor amikor száraz volt a pelus így gondoltuk megpróbáljuk és siker... remélem így marad. Igaz van még pelusunk egy pár darab de ha ezen múlik inkább oda adom a szomszédnak ))
Na megyek tzadzikit csinálni a holnapi kajához
jelentkezem este.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kekgyongy
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 16:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Idetalált.
Orsi, de jó, akkor ti már anyám kipipáltátok ezt a dolgot! Na engem ez is halálra idegesít, hogy Bali most már ott tart, hogy kéri, hogy a bilire ülhessen és volt már nem egyszer, hogy addig szórakoztattam, hogy vagy negyed órát ült raja de siker még EGYETLEN EGYSZER SEM volt.
Na akkor ti ma Dunáztok, nálunk itt vannak a nagyiék, de Bali még délelőtt simán medencézett.
Ildi, hát képzelem, hogy mekkora áldás neked a lehűlés de szerintem már mindenkinek. Mi is ki voltunk mit a liba. Andrisnál meg 20 fokot hűlt egyetlen éjszaka!
Hát remélem én is, hogy megjavítják a tanyát, mert megszenvedtem mire idetaláltam.
Anita, mesélj majd milyen volt a mai strandolás! Meg Orsiék is Aquaworld... jó nektek csajok!
Nekem is van bőven mesélni valóm, de nem életbevágó majd este leírom ha egy kis nyugi lesz!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kekgyongy
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 16:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Na nagy nehezen csak nekem is összejött!
Mindenkivel minden oké? Mindjárt visszaolvasok!
Cuppa
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vmorsy
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 11:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na hi csajok óóóó de jó megvagytok.
Ildi itt sincs ám ma szerintem már olyan strand idő, de azért kivi vagyok hogy Anitáék neki indulnak e. Fúj a szél, de nem baj én már nagyon kivoltam ettől a melegtől, akkor el tudlak képzelni téged pocakosan, hogy milyen lehetett. ))
Anita na akkor itthon Szilveszter, és milyen volt a nyara? Sokat mesélt és változott?
Nekünk igen jó kis hétvégénk volt, van. Emi és Vivi meg Ati nincs itthon mert mindegyik épp valamerre kolbál, így csak mi vagyunk négyen
Pénteken aqwaworldbe mentünk, nagyon jól éreztük magunkat, mert igaz sokan voltak, de hihetetlen sokat fürödtünk, meg nevettünk, csak négyen nagyon jó volt. Tegnap takarítottam, Gabi még de. dolgozott, aztán mentünk az ikeába, vettünk polcot a gyerek szobába, meg Boginak az asztalt, fölé kis tárolókat, egy két csipp csupp dolgot még. Ma meg készülünk majd de le a Dunára, de csak akkor ha nem lesz nagyon vacak az idő, mert ha fúj a szél az nem baj csak ne legyen hűvös, mert akkor Bogi kiakad nem tud kicsit a szélén pacsázni ))
Na a nagy "hír" nem olyan nagy csak nekünk tök nagy öröm ám, Bogi 4 napja pelus nélkül alszik és olyan ügyesen elmegy este pisilni, és reggel is mikor kel, és nincs baleset szóval olyan jó úgy örültem.
Ildi amúgy igen vaterán vettük rollit. Imádja.
Na majd jövök akkor du. remélem Gyöngyi is ide talál
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hannaanya
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 10:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
Remélem megjavul a tanya mert ez nekem nagyon nem jön be!Persze a semminél jobb!
Orsi na mi van nálatok?Igen csak titokzatos voltál
Anita ott még strandidő van?Itt már nem de nem is bánom nekem megváltás volt ez a lehülés!
Igaz kicsit elverte a szüreti napot mert épp tegnap volt,mondjuk mi már épp hazajöttünk mikor a polgármester felfüggesztette a rendezvényt,mert auzstriában már akkor tombolt a vihar!Itt mondjuk csak hatalmas szél volt meg eső és 2óra alatt 15fokos lehülés!
Amúgy elvagyunk,most süt a nap de nincs hőség délután elvileg asuztriába készülünk valami tóhoz...de nem tudom oda érünk e?Mondjuk én vásárolni is mennék mert már jó lenne ledolgot.
Orsi te netről rendelted Bogi rolliját?Hát most lehet mégis az lesz Hannának is tőlünk mert igen lesegeti őket,találtam egy rózsaszín 3kerekűt kosaras kis csilli villi de nem tudom még....
na majd jövök ha visszatalálok ide!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hannaanya
|
Elküldve: 2011, Aug. 28, 10:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Na hi csajok !
Már majdnem feladtam mert nem találtam ezt a szart....
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
eanita32
|
Elküldve: 2011, Aug. 27, 22:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Halihó!!!
Köszike, Orsi, itt is vagyok!
Hűűűű, milyen furi így Nélkületek, nem semmi, azért ilyen még nem volt az utóbbi hónapokban, sőt! években, hogy napokig nem beszéltünk...
Na, mesélj, Orsi!
Én holnap nem leszek, megyünk Ceglédre Adriennékkel a strandfürdőbe, alig várjuk!
Szilveszterem is már itthon, csütörtökön jött, úgyhogy végre teljes létszámban a család!
Na megyek is, majd jövök holnap este, vagy hétfőn...kíváncsi vagyok, mikor lesz újra tanya...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vmorsy
|
Elküldve: 2011, Aug. 27, 21:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
jaj csajok tök gáz, hogy már napok óta nem beszéltünk, annyi mindent akarok mesélni.
remélem ma és holnap mindenki befut, majd ha itt vagytok mondom mi zu velünk, addig nem írok feleslegesen )
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vmorsy
|
Elküldve: 2011, Aug. 27, 21:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
gyertek
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vmorsy
|
Elküldve: 2011, Aug. 27, 21:31 Hozzászólás témája: heten mint a gonoszok
|
|
|
|
tanyások
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|