Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
H1N1 botrány, a vakcina mint biofegyver???
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 28, 09:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez összeesküvés elmélet? Jaj hova csöppentem....
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 28, 08:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem gondolnám, hogy minden orvos aki az előző években sem adta be magának a hagyományos influenza oltás, valamint sok homályos dolgot vélnek felfedezni a h1n1 védőoltás körül az mind szci lenne.

A szci mindig is a vitaminokat nyomatta ez nem újdonság és zabhegy nem véletlen h ezt a dolgot is most meglovagolják, ebben semmi különös nincs, ezt Te is tudod. Wink
zabhegy

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 27, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még valami!
Holnap, felhívom a Bexter-t és közlöm velük, hogy mi történik Magyarországon! Megköszönve az osztrák és magyar szcientológus orvosok közreműködését ebben!
Ebből per lesz!
Üdvözlöm Zsuzsannát! Remélem, hogy felkészül a felelősségre vonásra!
Vissza az elejére
zabhegy

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 27, 19:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Hölgyek és Urak!

Arra kérek mindekit, hogy nézzen utána ezeknek az embereknek Dr. Ryke Geerd Hamer , Ing. Helmut Pilhar és Dr. Sebő Zsuzsanna!
Dr. Lenkei!
A szálak a szcientológiai egyháznál futnak össze!
Mindegyik a szcientológiai egyház tagja és ez mindent elárul!
Remélem, hogy felelősséget vállalnak majd a pánikkeltésért!
Külföldön élek és ez itt, nem téma! Folyamatosan oltják az embereket!
Az Internet szabad! Nézzetek már utána!
Vagy olvassatok bele itt, a Dobd el a drogokat szcientológiai módszerekkel, topikba!
Ezek az emberek, gyermekeket dolgoztatnak, és az ellenségeiket halottügynöközik!
Elnyomónak titulálnak mindenkit akik, ellenük szól!
ELLENSÉG : "Elnyomó Személy" határozat. Levadászható (vadász szakzsargon). Mindenétől megfosztható, bármely szcientológus által megkárosítható (bántalmazható) a szcientológus felelősségrevonása nélkül. Átverhető, perelhető, megsemmisíthető.

HUBBARD COMMUNICATIONS OFFICE
Saint Hill Manor, East Grinstead, Sussex

HCO Policy Letter of 18 October 1967,
Issue IV
Remimeo

PENALTIES FOR LOWER CONDITIONS

(Applies both Orgs and Sea Org)

LIABILITY Suspension of pay and a dirty grey rag on left arm and day
and night confinement to org premises.

TREASON Suspension of pay and deprivation of all uniforms and insignia,
a black mark on left cheek and confinement on org premises or
dismissal from post and debarment from premises.

DOUBT Debarment from premises. Not to be employed. Payment of fine
amounting to any sum may have cost org. Not to be trained or
processed. Not to be communicated or argue with.

ENEMY SP Order. Fair game. May be deprived of property or injured by
any means by any Scientologist without any discipline of the
Scientologist. May be tricked, sued or lied to or destroyed.

LRH:jp L. RON HUBBARD
Copyright (c) 1967 Founder
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 22, 13:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen Angela kiakadt, de legalább Ő beadatta magának amit a népnek szántak! Na jó ki tudja mi volt a fecskendőben, tudom hol élek:)
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 22, 09:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha így adatod be, biztos, nem lesz semmi mellékhatása. Very Happy Most Németországban van nagy botrány ebből a védőoltásból... Minden országban van visszhangja.
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 22, 08:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaajj, a kép ok ez télleg jó így Very Happy
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 21, 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Érdekesség:

Lehet, hogy vak vagyok,

2009-10-15: Egészségügyi rovat

de az alábbi képen, amin Falus Ferencet "oltják", az injekciós tűn kollégáim
szerint is fent van a műanyag védőkupak.

Azt elég nehéz a bőrön átszúrni, bár az is lehet, hogy a VIP személyeket
különleges kiszerelésű vakcinával oltják.Hogy ráadásul rossz helyre, azt már
nem is említem, igaz, hogy mindegy, ha nem nyomják bele.

Így nem szabad oltást adni. Jól nézzétek meg farkasok.

/ <http://www.fusz.hu/uploadpic/FFoltas.jpg>;

Az intramusculáris oltás helyes kivitelezését az alábbi képen láthatjátok:

/ <http://www.fusz.hu/uploadpic/im_oltas.jpg>;

Megemeli az izomzatot, a tű erre merőleges, a védőtok nincs rajta, ez
fontos.Smile

Egy jól képzett ember elég hozzá, nem kell tülekedni a főnök körül, akkor
nem fog annyira megrémülni, mint Ferenc a fenti képen.

giulio.freeblog.hu
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 15, 14:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, meghalt, szomorú, de szívelégtelenségben, szal... Most beidézünk minden halálesetet? csak kérdem...
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 15, 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"2 nappal a védőoltás beadása után meghalt egy 64 éves nő

Németh Zsolt, az oltóanyagot gyártó Omninvest Kft. szóvivője szerint amíg nincs bizonyítva ok-okozati összefüggés az oltás és a sajnálatos haláleset között, addig nem lehet a kettőt összefüggésbe hozni, vagy felelősségről beszélni. Tudomása szerint egyébként még a világon sehol sem igazolták, hogy a vakcina tragédiát okozott volna. A cég azonban - a szóvivő szerint - számol azzal, hogy a következő hónapokban beoltott több millió ember közül nyilván több ezer meghal majd, egyéb okok miatt, ez azonban nem jelenti azt, hogy a tragédiáknak bármi köze lenne az oltóanyaghoz."

vélemény:
"Ha meghal valaki, akinek a szervezetében kimutatható a H1N1, akkor az rögtön az új influenza áldozatának van kikiáltva, akkor is, ha marhára nem amiatt halt meg. (Erre láthattunk nemrég példát.)
Ha viszont valaki az oltás után 2 nappal hal meg, akkor természetesen azonnal és előre kizárják, hogy ehhez az oltásnak bármi köze lehet.
És a legfőbb probléma, hogy mindezt nem csak a laikusok követik el, hanem a miniszter úr és a tisztifőorvos úr is, ami viszont már finoman szólva is gáz."
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 14, 08:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor a mentősöknek annyi őket már beoltották Wink
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 14, 00:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

H1N1-oltás: Eltúlzott, átgondolatlan, veszélyes

Veszélyes, eltúlzott, és súlyos szakmai hibákat tartalmaz az egészségügyi tárca és az
ÁNTSZ H1N1 vírussal kapcsolatos fellépése. A Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány
ezért felszólitja az illetékeseket, hogy haladéktalanul vonják vissza elhibázott oltási
koncepciójukat.
A H1N1 vírus elleni hazai oltási kampány szakmailag elhibázott, jelenlegi formájában
veszélyes és alkalmatlan a kívánt járványügyi cél elérésére – állítja nemzetközi kutatási
adatokra hivatkozva a Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány. A jogászok és orvosok által
működtetett szervezet felhívja a figyelmet arra, hogy miközben a világ orvostársadalma
erősen megosztott a rendkívül gyorsan kifejlesztett és kellően nem tesztelt vakcina
alkalmazását illetően, addig Magyarországon példátlanul erőteljes és megtévesztően
egyoldalú kampány indult az oltóanyag tömeges alkalmazására.
Az oltási kampány azonban aránytalanul eltúlzott és súlyos szakmai hibákat
tartalmaz. A betegség lefolyása enyhébb, mint a szezonális influenzáé. Ennek ellenére a
hazai oltási kampány jóval kiterjedtebb és erőteljesebb, mint ez utóbbi esetében. A
magyar hatóságok figyelmen kívül hagyják és alul értékelik a vakcina alkalmazásának
szakmai kérdőjeleit és veszélyeit: miközben az oltóanyag hatékonysága tudományosan
egyelőre nem igazolható.
Alapvető és súlyos szakmai hiba a várandós nők oltása, mivel az oltóanyagot sem
hazánkban, sem külföldön egyáltalán nem tesztelték terhes nőkön. Ezért a vakcina
hatása bizonytalan, tudományosan nem igazolható, alkalmazása súlyos veszélyt jelenthet
a fejlődésben lévő magzat egészségére. Külön kérdőjeleket vet fel ezen kívül az oltás
higanytartalma, amely különösen a szintén higanytartalmú szezonális influenza oltással
együtt beadva kockázatos mértékű higanyterhelésnek teszi ki a magzatot.
Alapvető szakmai hiba, a nemzetközi oltási protokoll súlyos megsértése a hazai
gyártású pandémiás oltóanyaggal a 3 év alatti gyermekek oltási javaslata. Számukra
kizárólag más típusú oltóanyag alkalmazása lenne csak szakmailag megengedhető.
Komoly és vizsgálandó etikai és morális problémákat vet fel a gyorsan kifejlesztett
oltóanyag korai tesztelése a veszprémi gyermekeken.
- Felszólítjuk az ÁNTSZ-t az oltóanyag alkalmazási stratégiájának azonnali
visszavonására és megváltoztatására, az oltóanyag további tesztelésére, valamint a
szakmai kérdések nyilvánosság előtti tisztázására.
- Felszólitjuk a kormányzatot, hogy haladéktalanul fejezze be a pandémiás oltással
kapcsolatos pazarló gazdálkodást: miközben az egészségügy területén az ellátást
veszélyeztető megszoritások folynak, a tárca hatmilliárd forintot készül költeni egy
bizonytalan szakmai hátterű, alá nem támasztott és nem kellően átgondolt oltási
kampányra.
- Felhívjuk az illetékesek figyelmét a média sokoldalú, pontos és tudományos alapokon
nyugvó tájékoztatásának felelősségére, az alapvető orvosi és orvosetikai szabályok
betartására és betartatására.
- Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy az oltás beadás előtt alaposan és sokoldalúan
tájékozódjon.
- Felhívjuk az oltóorvosok figyelmét az őket érintő szakmai szabályok betartásának
felelősségére, függetlenül a szakmai hibákat tartalmazó ÁNTSZ protokoll tartalmától.
Felhívjuk a figyelmet a hibákból származó szakmai és anyagi felelősség kérdéseinek
tisztázására is, még az oltások beadásának megkezdése előtt.
Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány
További kérdéseikkel forduljanak a Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány képviseletében:
Hajdu Ráfis Gáborhoz 06 20 340 7301
Dr. Vajna Virághoz 06 30 575 2192
Dr. Bodrogi Beához 06 30 606 1655
Írásban a vedooltas@vedooltas.hu mailcímen lehet érdeklődni.
Vissza az elejére
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 09, 08:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vélemény?
A te döntésed, beadatod és vállalod a kockázatokat, nem adatod be mert nem bízol az ilyenekben, de akkor ennek a kockázatát is te vállalod!
Az Aids-nél sincs még tökéletes ellenszer az is a te döntésed, milyen kockázatokat vállalsz fel!
Részemről uff Smile
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 08, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.fn.hu/sertesinfluen.....n_fordult/

"Az orvosok és a hivatalos szervek között is eltérő vélemények alakultak ki a terhes nők H1N1 influenza elleni védőoltásával kapcsolatban. Az Országos Epidemológiai Központ vezetője nem tanácsolja, míg az ÁNTSZ az „egyéni kockázatok feltárására" hívja fel a doktorokat. (...)

Nem volt egyeztetés

Lapunk megkereste a belgyógyász szakmai kollégiumot is, melynek elnöke, Romics László elmondta, hogy szerinte – egyeztetés hiányában – az orvosok és a kollégiumok között nincs kialakult vélemény.(...)

Magyarországon különbözik a hivatalos szervek véleménye. Míg az ÁNTSZ támogatja a védőoltást és az oltó orvosra bízza a mérlegelést, addig az Országos Epidemológiai Központ vezetője nem javasolja a vakcinát a várandósoknak.(...)
Vissza az elejére
Signetta

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 08, 12:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyetértek Totyával! Ez az egész népbutítás, legalább ezzel van tele minden, ezzel foglalkozik most mindenki hónapok óta, és a fontosabb dolgokon átsiklik...
totya69

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 07, 14:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Basszus, emberek milyen ráklámot kerítenek ennek, nátha, influenza eddig is volt/lesz, eldöntheti mindenki beadatja e vagy sem...
Én eddig sose és eztán se de nem a sok rémísztgetés miatt!
Már Chip, terminátor, jeladó Dzsipiesz minden volt a vakcinába argh......
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 07, 09:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

anima_trix írta:
Sziasztok! Én, mint gyerekes anyuka, nem tudtam mit tegyek, hogy megóvjam őket az esetleges veszélytől. De ahogy olvasom amit írtatok, még jobban bizonytalan vagyok a vakcina nyújtotta védekezési megoldásban. Pláne, hogy azt is olvastam sokaknál akik beoltották magukat a madárinfluenza ellen, idegrendszeri károsodást okozott. Nagyon tanácstalan vagyok Neutral Neutral . Sad

Kérdezd meg a gyerekorvost, h ő már beoltatta-e magát és a gyerekét, vagy unokáját. Azt a választ fogod kapni, h nem. Ergó, Te se oltsd be a gyereked, vagy magad.
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 07, 09:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

RIME írta:
igen, érdemes elgondolkodni azon, hogy miért kell megadni személyes adatokat: TAJ szám, lakcím, életkor, betegség??? talán szeretnék tudni hogyan alakul kórállapotod a következő időszakban. miért is érdekli ez őket, ha egyszerű influenza oltásról van szó? hmmm. nem értem. Persze ha valamin kísérleteznek, akkor érthető, hogy tudni szeretnék mikor hogy áll a dolog....
de tételezzük fel a legjobbakat, ahhoz kell a legkevesebbet gondolkodni.

nem értem hogy engedhetik emberek így megvezetni magukat!

Az egész világot megvezetik...
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 02, 23:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

anima_trix írta:
Sziasztok! Én, mint gyerekes anyuka, nem tudtam mit tegyek, hogy megóvjam őket az esetleges veszélytől. De ahogy olvasom amit írtatok, még jobban bizonytalan vagyok a vakcina nyújtotta védekezési megoldásban. Pláne, hogy azt is olvastam sokaknál akik beoltották magukat a madárinfluenza ellen, idegrendszeri károsodást okozott. Nagyon tanácstalan vagyok Neutral Neutral . Sad

Szia!
szerintem, miután a veszély forrása elsősorban a vakcina, és nem a vírus, ezért nem kell beoltatni. ami körül ennyi a gyanú és a rizikó, azt nem kell bevállalni. Ha már az orvosok és gyógyszerészek nagy része is fel van háborodva, akkor a válasz szerintem egyértelműen nem. influenza azóta van minden évben, amióta az eszemet tudom. És minden évben el is kaptam, pár nap és vége, kigyógyul az ember oltás nélkül is. szedjen c vitamint, igyon sok folyadékot, egyen kevés húst, azt annyi. Igyon gyógyteákat. olvasd el az előző linket is. a vakcinát nem is volt idő kipróbálni.
el kell felejteni az egész dolgot és élje mindenki nyugodtan tovább az életét. Eddig is voltunk náthásak.
Vissza az elejére
anima_trix

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 02, 21:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 02, 17:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy gyószerkutatásban dolgozó hozzászólásai az index fórumon:
http://forum.index.hu/Article/.....;t=9194939
Vissza az elejére
Amilla

HozzászólásElküldve: 2009, Okt. 02, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Ez a nő a gyerek dokim volt! Smile

Zsuzsi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy internetes napilap gyermekorvos tanácsadójaként hozzám intézett kérdését és az arra adott válaszomat olvashatják az alábbiakban:

"6 hónapos fiamat ajánlott-e beoltatni H1N1 vakcinával? (Tápszeres baba születése óta. )

A testvére 9 éves iskolás.

Oltás jeligére várom válaszát!"

A válasz:
A teljes vírust tartalmazó vakcina használata tilos volt eddig, műhibának számított a csecsemőkorúaknál. Hogy ez a (teljes vírust tartalmazó) új oltóanyag mit tesz majd a csecsemők immunrendszerével, milyen káros vagy súlyos mellékhatásai lesznek, az elválik az idők folyamán (ha lesznek olyan bátrak, akik kísérleti alanynak dobják oda a babájukat), mivel az új oltóanyagot a 3 éven aluliaknál nem is próbálták ki. Még a 9 évesnek sem adnék teljes sejtes vírust tartalmazó vakcinát, csak hasított (split) vakcinát. Kérem, nézzen be a www. natursziget. com lapra, ahol a kételyeimnek is hangot adtam már, bár eddig választ nem kaptam.

Dr. Sebő Zsuzsanna

Miért ellenzem?

Miért e nagy ellenkezésem az új, úgynevezett pandémiás influenzaoltással szemben?

*
Mert nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a tömeges vakcinációt!
*
Mert az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó, amelyet az Európai Unió országaiban sehol nem alkalmaznak. Talán Afrikában még használható. . .
*
Mert az oltóanyag kipróbálása mindössze 40 (negyven!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.
*
Mert az egyre szaporodó gyermekkori autoimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.
*
Mert a napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma - hamis.

Ki vállalja a felelősséget?

Mit látok ebből házi gyermekorvosként? Valóban nagyobb a betegforgalom, mint a korábbi évek azonos időszakában, de ennek a megnövekedett betegforgalomnak a 80%-át az iskolából kitiltott, hazaküldött gyermekek teszik ki, akiket valamilyen apró, őszi hurutos tünet miatt hazaküldtek a pedagógusok az ÁNTSZ-től kapott körlevél és a sajtó okozta hecckampány miatti félelmükben.

Nem javaslom az új oltást, mert eddig mindenütt azt oktatták, hogy 3 éven aluli gyermeknek nem szabad teljes sejtes vírust tartalmazó vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott. Kipróbálatlanul? Vagy majd most kipróbáljuk? Hát az én unokámon biztosan nem.

És a terhesek?

Veszélyeztetett és az elsőként oltandó csoportba tartoznak a terhesek. Teljes sejtes vírust tartalmazó vakcinával nincsenek vizsgálatok, mi több, eddig tilos volt így oltani. "Nem lesz olyan gyártó cég, amely leírja, hogy terheseknek ajánlja, hiszen nem áll rendelkezésre elegendő információ, ugyanakkor tudjuk, hogy az influenzával járó lázas állapot megnöveli a szövődmények kockázatát" - mondta Falus Ferenc országos tisztifőorvos. Ennek ellenére az első ütemben oltandók közé sorolták a várandósokat, méghozzá az ingyenes oltással (teljes sejtes vírus!).

Most akkor olthatók? Vagy kinek a felelősségére olthatók a várandósok? Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani?

Nem javaslom

Nem javaslom az oltást, mert az ingyenes oltás mögött komoly anyagi érdekeltségek vannak, aminek a jelei már kiszivárogtak. Ehhez csak idézek: "Hát mindennek ára van" - derült ki Németh Zsoltnak, az Omninvest Kft. szóvivőjének szavaiból. Öt éve - amikor a madárinfluenzától volt hangos a világ -, 15 évre szóló szerződést kötött velük a kormány. Eszerint 2 milliárd forint állami pénz ütötte a cég markát, amit saját 1 milliárd forintjukkal fejeltek meg, és fejlesztették ki a madárinfluenza elleni védőoltás technológiáját. Akkor ugyan elmaradt a világjárvány, ám a szakemberek kijelentették: csak idő kérdése, és törvényszerűen jönni fog. . .

"A cég persze nem veszi jó néven a szerinte igazságtalannak tartott bírálatot, hogy állami pénzen él. Úgy tartja: a fejlesztésre három éve kapott 2 milliárdért már megdolgoztak azzal, hogy 1100 forintért szállították le minden évben a szezonális influenza elleni oltást. " Azt az oltást, amelynek jó része évről évre megmarad, kárba vész.

Nem javaslom az oltást, mert nem véletlen, hogy hiányoznak a hiteles szakmai vélemények. Sem az infektológiai szakmai kollégium, sem az oltási tanácsadó részéről, sem a László Kórház infektológusaitól nem lehet állásfoglalást olvasni, hallani sem a szakmai lapokban, sem a médiában.

Köztudomású, hogy az influenza elleni oltottságban az egészségügyi dolgozók, köztük az orvosok a sor végén járnak, azaz nem oltatják magukat. Ez az adat megállja a helyét egész Európában. Ugye, senki nem gondolja, hogy valamennyien felelőtlenül gondolkodó, tudatlan emberek?

Talán azt tudnám tanácsolni a bizonytalan laikusoknak, kérdezzék meg háziorvosukat, de ne arról, hogy ajánlja-e az oltást. Hanem kérdezzék ezt: "Doktornő, doktor úr, Ön beoltatja magát? És a gyermekeit, az unokáit?"

Jelen sorok írója egészen biztosan nemet fog mondani. Nem adok be teljes sejtes vírust tartalmazó vakcinát!

Dr. Sebő Zsuzsanna
gyermekorvos
Amilla

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy picit tartok a járványtól, mert a kisfiam csak egy éves. Védőoltást viszont senki nem fog kapni a családban.
Gondoljatok bele: mit kapunk "ingyen" ebben az országban? Lassan már a levegőért is fizetni kell, az országos tisztifőorvos pedig így nyilatkozik:Úgy közelít a H1N1-járvány, mint egy nemzetközi gyorsvonat. Mossák az agyunkat és közben pánikot keltenek.
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kokuszpok2 írta:
Ja, néhány egészségügyben dolgozó emberkével beszéltem (orvos, nővér) és egyik sem oltatja be magát sem a családját. Pontosan tisztában vannak vele h ez veszélyes és a járvány is gerjesztett dolog. De úgy kell tenniük, h semmi negatívat vagy cáfoló dolgot nem mondhatnak az oltóanyagról, és még körlevélben is kimet nekik. ...

azt hittem az orvosok valami egészen más mellett esküdtek fel. hogy van ehhez lelkiismeretük?? Az orvosi hivatás szent volt az emberiség történelmének kezdeteitől fogva. Hogy fajulhattak eddig a dolgok...
Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

igen, érdemes elgondolkodni azon, hogy miért kell megadni személyes adatokat: TAJ szám, lakcím, életkor, betegség??? talán szeretnék tudni hogyan alakul kórállapotod a következő időszakban. miért is érdekli ez őket, ha egyszerű influenza oltásról van szó? hmmm. nem értem. Persze ha valamin kísérleteznek, akkor érthető, hogy tudni szeretnék mikor hogy áll a dolog....
de tételezzük fel a legjobbakat, ahhoz kell a legkevesebbet gondolkodni.

nem értem hogy engedhetik emberek így megvezetni magukat!
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 13:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, néhány egészségügyben dolgozó emberkével beszéltem (orvos, nővér) és egyik sem oltatja be magát sem a családját. Pontosan tisztában vannak vele h ez veszélyes és a járvány is gerjesztett dolog. De úgy kell tenniük, h semmi negatívat vagy cáfoló dolgot nem mondhatnak az oltóanyagról, és még körlevélben is kimet nekik.

És tényleg minden beadott végőoltáshoz tartozó kódszámot vezetniük kell h kinek adták be. Név, cím miegymás. És oltani munkaidőnk kivül kell + a papírmunka....
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi lesz még ebből....
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 11:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

végre kezd leesni: http://www.hirado.hu/Hirek/200.....iacon.aspx

"...Németh Zsolt hozzátette, hogy minden egyes oltóanyag, ami forgalomba kerül, egyedi azonosító kódszámmal van ellátva. A háziorvosoknak pedig kötelező dokumentálniuk a védőoltásokat.
oltás, injekció

Egyes orvosok szerint aggályosak, jogsértőek az oltóanyaghoz való jutás feltételei. Kertai Aurél, a budapesti háziorvosi szekció vezetője a Népszabadságnak elmondta: csak akkor kaphatnak vakcinát, ha előtte különböző személyes adatokat - így a beteg TAJ-számát, lakcímét, betegségét és életkorát - közölnek a járványügyi hatósággal.

Levélben fordultak a tiszti főorvoshoz, hogy tegye lehetővé az utólagos adatközlést.

Forrás: hirado.hu/Népszavadság/Népszava"
Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 30, 11:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

további vélemények az index fórumon: http://forum.index.hu/Article/.....a=93858015
Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 29, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

angol nyelvű video, Dr Renee Tocco és Mary Tocco beszél a sertésinfluenza kötelezővé tett vakcinájával kapcsolatos kételyekről, nyilvánvaló ellentmondásokról és orvosi megalapozatlanságról, veszélyekről, illetve, hogy az amerikaiak mit tehetnek annak érdekében, hogy megakadályozzák kormányukat abban, hogy megfossza őket jogaiktól.

http://vimeo.com/6423968
Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 27, 17:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy további intelem - magyar orvostól: http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=6393
Vissza az elejére
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 26, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a napokban kaptam e-mailben, meg gondolom sokan mások is.

A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chippet
Eljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?
Helmut Pilhar: tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról.
Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza,
amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:
Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a Tamiflu
injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-
szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.
A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a
beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot
tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb
kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. az
újszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött
gyermekét egyszerűen „eldobja”.
A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő
betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud
a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben
tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek
ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos
embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja
majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.
Ing. Helmut Pilhar
Rizs-szem
Egy, a Baxter gyógyszergyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink
válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános
chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle
injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne a Tamiflu
méreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára. Álmainkban nem tudtunk
volna elképzelni egy ilyen aljas tervet. Dr. Hamer (GNM – Germanische Neue Medizin -
www.ujmedicina.hu (már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért
nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!
Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:
Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros
pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.
http://thebirdflupandemic.com/.....-theswine-
flu-vaccine-in-massachusetts
Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy
egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba,
melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte.
(http://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html )
Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják
beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A
koncentrációs táborokból kikerült emberek „véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.
A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd
kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.
Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen
sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül – klf. betegséget imitálva
(szívinfarktus, szélütés, hőguta) - lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges
járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó
elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában.
Ebből hazudtak egy világméretű járványt.
Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely
valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan
megszervezett propagandamédiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.
Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az
Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön
majd az egérinfluenza-mese. Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe
beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint
manipulálhatnak és meggyilkolhatnak.
Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi
drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az
embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet
októberben egy nyári influenza ellen oltani! A Tamiflu-val (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak
elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. www.ujmedicina.hu).
Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és
helyeztek készenlétbe.
http://vids.myspace.com/index......D=39130476
Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat.
Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A Tamiflu-ról szoktak vitatkozni, de soha
senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állami
intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek.
A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttatható az emberi
szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek
óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem értheti meg. Mert óriási
ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási kísérleteket végeztek. Ezután
nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a Tamiflu oltóanyagot, stb, de a chipről nem esett szó.
http://www.hitachi.com/New/cnews/030902.html
A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A Tamiflu káros, mert színtiszta méreg.
Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. www.ujmedicina.hu - megoldás utáni szakasz), a
terhesség utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a
halálchippet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel
szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az
onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból
igaz.
Első körben a gyermekeket és a terhes anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechippelni és a
Tamiflu-val beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a terhesség utolsó 2/3-ad
részében, mert a Tamiflu egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlen
morfium- vagy Tamiflu injekció halált okoz.
Ha egy ilyen halálchippet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy
bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket.
Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna...
Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.
És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchippet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor
már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, mint
a szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette
álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ
egy egyetlen koncentrációs tábor lesz, kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.
Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és
forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska.
Egy több, mint száz fős cégnél, mely a Tamiflu-chippet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két
“megbízható” alkalmazott, akik a végén a chippet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb
tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják “végső kontrollnak”.
Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes Tamiflu-chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak
el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám) Miért
lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne
szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott
embereket Amerikából többé kiengedni?
A “Római klub” a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség
fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az
elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2
milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. “Amerikai Stonehenge”
(http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html),
egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a világ összlakosságát 500
millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy “Ésszerű kor”-ba.
Ha az ún. “túlnépesedést” egyszer pontosabban megvizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy egyedül
Texas állam állítólag az összes 6 milliárd embert el tudná látni elegendő élelmiszerrel.
Nem hiszek az ún. “túlnépesedésben”! Már most is több embert intéznek el rákkezeléssel, mint
amennyi születik! Attól tartok inkább, hogy ezeknek a globalizációs fanatikusoknak nincs szükségük
6 milliárd dolgozó rabszolgára és ezért akarják az emberiséget 1/10-re lecsökkenteni.
”Kevesebb birkát könnyebb kontrollálni...”
Dr. Ryke Geerd Hamer ……………………………………………………………….
Ing. Helmut Pilhar ………………………………………………………………
kokuszpok2

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 26, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huh... végigolvastam. Talán mindenkinek el kellene!
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 26, 08:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy további video magyar felirattal. mindenképp nézzék meg

http://videa.hu/videok/tudoman.....afl0h4zUrO

A hozzászólás legutóbb RIME által 2009, Szept. 29, 12:48-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 22, 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a cikkben közölt nevek, adatok az interneten lekérdezhetőek.
eredeti angol nyelvű cikk: http://www.unfictional.com/jos.....e-westwood

fordítás:
Joseph Moshe (MOSSAD mikrobiológus)
„A sertésinfluenza elleni oltás biofegyver”

Mára az MSM nem szól többet erről a témáról. Tegnap még azt akarták, hogy elhiggyük, hogy Joseph Moshe egy őrült és terrorista, akit azért kaptak el, mert fel akarta robbantani a Fehér Házat. Elfogatásával kapcsolatban egy érdekes részlet (a „Westwood zsákutca”), hogy immunisnak tűnt az 5 doboz könnygázra, és az 5 ballon törvényileg engedélyezett paprika gázra, amit az arcába pumpáltak. Rendkívül nyugodtan ülve maradt az autójában, miként azt az elfogatásakor készített videofelvétel mutatja.

Dr. A. True Ott a Republic Broadcasting sugározta élő rádióshow-ba hívta meg Moshe Professzort – aki olyan mikrobiológusként mutatkozott be, aki az Államokbeli Ügyészségnek bizonyítékokkal akar szolgálni arról, hogy a H1N1 sertésinzluenza szennyezett oltóanyagait a Baxter BioPharma Solutions készítette. Azt állította, hogy a Baxter ukrainai laboratóriuma valójában biofegyvereket állított elő, amit oltóanyagnak állítottak be. Állítása szerint a vakcia olyan adjuvánst (egyfajta adalékanyag) tartalmazott, melyet az immunrendszer legyengítésére fejlesztettek ki, illetve tartalmazta az 1918-as spanyolnátha járványért felelős vírus másolatát, mely globális megbetegedéseket és tömeghalált okozott.

A források elmondják, hogy Bar-Joseph Moshe semmilyen veszéllyel nem fenyegette az elnököt vagy a Fehér Házat. Nem említett semmilyen bombatámadást. Ugyanakkor informálta a Fehér Házat, hogy szándékában áll nyilvánosság elé vinni ezt az információt. Amikor a háza előtt meglátta az egyenruhás embereket, attól félve, hogy az FBI meggátolja majd ebben, néhány tulajdonát az autóba pakolva – izraeli kettősállampolgárként – az izraeli nagykövetségre akart menni, aminek a közelében lévő szövetségi épületnél végül elfogták. Az FBI és a bomba osztag megakadályozta abban, hogy elérhessen oda. Ki ez az ember? A biomedexperts.com-on megtalálható profiljában azt mondja, hogy növénybetegség kutató, neve alatt számos olyan publikációval, melyek a vírusok genetikai manipulációjával foglalkoznak. Fényképes bizonyítéka annak, hogy Moshe az, akinek mondja magát, itt található: here.

Joseph Moshét elfogatása után hamarosan Izrealbe küldték/vagy engedték. Azóta semmit nem tudni róla. Nem a Titkos Szolgálatot vonták be kaliforniai házának megfigyelésébe. Ezt az FBI végezte, aki elrendelte feltartóztatását és elfogatását. Egy az elfogatásához küldött nagy fekete autó tetejére egy mikrohullámú fegyvert szereltek, ami feltehetőleg tönkretette Moshe autójában lévő elektronikus berendezéseket és kommunikációs készülékeket, melyeket a média értesítésére, vagy segítségkérésre használhatott volna.

Moshere nem volt olyan hatással a gáz és a paprika spray, mint másokra, mert Mossad-beli képzésének következtében immunitással rendelkezett az ilyen fegyverekkel szemben. Moshet nem bilincselték meg, mert nem vették őrizetbe.

Mindez úgy hangzik, mint egy összeesküvés elmélet? Minden bizonnyal. A források ritkaságának, és névtelenségének következtében el is hessegetnénk mindezt, ha éppen nem állna ott néhány kellemetlen tény: a Baxter Pharmaceuticalt elkapták és megállították abban, hogy halálos biológiai fegyverként genetikailag kifejlesztett élő H5N1 madárinfluenza vakcinát terjesztettek világszerte emberi oltásra. Ez csupán néhány hónappal ezelőtt történt. És csupán a szerencsén múlott a globális katasztrófa elkerülése.

A Baxter International Inc. élő, genetikailag kifejlesztett madárinfluenza vírusokat kevert oltóanyagba, amit 18 országba szállítottak. Puszta szerencse volt, hogy egy cseh laboratórium úgy döntött, hogy leteszteli a vakcinát egy tucat vadászgörényen, melyek napokon belül mind elpusztultak. A WHO-t értesítették , és magakadályozták a katasztrófát. A Baxter részéről világos a szándékosság ténye, hiszen BS3 laboratórium, azaz 3-as fokozatú a bio-biztonság. A Baxter beismerte a „hibát”. Ilyen monumentális melléfogás ezen a szinten teljességgel lehetetlen. Sok biztonsági rendszert kellett volna szabotálni, sok kulcsembert lefizetni. Ezt egyszerűen nem lehet megtenni belső irányítás nélkül. Nem arról van szó, hogy a rossz ampullát küldték ki, hanem biofegyver ágensek gallonjainak tucatjait gyártották le (genetikailag kifejlesztett H5N1/ madárinfluenzát), amit „oltásként” küldtek ki.

Baxter teljesen tudatában volt annak, hogy a vakcina halálos, mivel egy évvel korábban letesztelték néhány száz lengyel hajléktalanon, melynek eredményeként több tucat elhunyt.

Hol van a kutya elásva? Nos, a Baxtert jelenleg oltóanyagoknak általuk tömeggyilkosság céljából előállított bilógiai fegyverekkel való szándékos, ismételt szennyezéséért perelik. A vádirat itt: http://www.unfictional.com/pdf/baxter-lawsuit.pdf (PDF) Néhány fura őrülttől? Nem igazán: Jane Burgmeister tapasztalt, tiszteletben álló újságíró. Nem ő az egyedüli, aki a Baxtert pereli globális emberirtás megtervezésében és kivitelezésében. Mások is vádiratokat töltenek ki. Alapos kutatással végzett vádirat itt: http://www.unfictional.com/pdf.....eapons.pdf (PDF).

A motiváció? Ez utóbbi vádirat rámutat erre. Hallottál valaha a Georgia Guidestone-ról (Georgia iránykövek)? Ez egy hatalmas emlékmű, amit tele van szabadkőműves szimbólumokkal, s több millió dollárba került. Egy ismeretlen nagyhatalmú elit állíttatta (multimilliárdosok, elegendő befolyással, hogy ott állítsanak emlékművet, ahol csak akarnak – nyilvánvalóan) 30 évvel ezelőtt. Egy alternatív „tíz parancsolattal” szolgál, melyek közül az első a föld színéről hat és fél milliárd embernek az eltűntetése. Fél milliárd maradna. Ez egy olyan lakosságszám, amit a bolygó korlátlanul el tud tartani, így a Rothschildek és a Rockefellerek leszármazottai korlátlanul békében és bőségben élhetnek. Rabszolgákra szükség van, hogy megteremtsék a luxust, és 500 millió pedig jól meglesz. De hogyan lehetne megölni a világ nagy részét?
A bolygó biológiai fegyverrel való oltása közel 100%-os halálozási aránnyal elintézheti a kérdést. A Baxter egyaránt szolgálhat a biológiai fegyverrel, és az ehhez való vakcinával is a „civilizált” nyugati emberek számára. Az eredmény: kifoszthatjuk Afrikát, nincs többé vetélytárs Délkelet-Ázsiából, az olaj a mi rendelkezésünkre áll, és csupán a nyugati és talán a kínai „birkanyáj” marad.
Rockefeller egy U.N. vacsorán ezeket mondta: „Egy globális átalakulás szélén vagyunk. Csupán a megfelelő fő krízisre van szükségünk, és a nemzetek el fogják fogadni az Új Világrendet.” PNAC valami hasonlót mondott közvetlen 9/11 előtt.
Vissza az elejére
RIME

HozzászólásElküldve: 2009, Szept. 22, 09:52    Hozzászólás témája: H1N1 botrány, a vakcina mint biofegyver??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Mindenki,

sajnos a magyar sajtóban még nemigen esik szó a H1N1 és a hozzá készített vakcinával kapcsolatos botrányról. Főként francia orvosok kezdeményezésére kezdték feltárni a vírus és vakcinájának tömegmanipulációs célokra való felhasználás részleteit, a tömegpánik gerjesztésének okait és céljait, illetve, az egész orvosi szempontból való meglapozatlanságának bizonyítékait.
Sajnos nem volt még időm lefordítani az angol nyelvű cikkeket a magyar olvasóknak, akinek van kedve vagy ideje, megtehetné. Addig is csatolom azokat, amiket én olvastam. Azért igyekszem majd hamarosan egy magyar nyelvű összefoglalást írni.
Mindenesetre, anyukák, ne oltassák be a gyermeküket, amíg utána nem olvastak a dolognak, annak ellenére, hogy központilag elsősorban a gyermekek beoltását erőltetik. (Világszerte, az egészségügyben dolgozók 60-70 %-a nem tenné meg.)
Magyarul egyetlen oldalról van tudomásom, ahol kifejtik a h1n1-gyel kapcsolatos kételyeket: http://vitaminszabadsag.com/hirlevel.php?id=8

Mindenesetre a dolog elgondolkodtató....

angol cikkek, videók:
http://www.theflucase.com/

http://articles.mercola.com/si.....posed.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=JDxJgJRqPng

http://www.unfictional.com/jos.....e-westwood

franciául: http://www.amessi.org/le-mythe-des-vaccins
http://www.lemonde.fr/planete/.....id=1185166

ne felejtsük: a halálozási arány 0,5 % vagy kevesebb!!! a sertésinfluenza nem komolyabb egy átlag szezonális influenzánál... NO PANIC!

Üdvözlettel

A hozzászólás legutóbb RIME által 2009, Okt. 08, 10:13-kor lett szerkesztve, összesen 3 alkalommal.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mindenkinek Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.