| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
zsibrak
|
Elküldve: 2012, Jan. 07, 13:17 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok! A XI. kerületben lakom, a Bah csomópont közelében. A kisfiam 4,5 éves, eleven lurkó. Nemrég költöztünk Bp-re, még szokjuk a környéket. Örülnék, ha csatlakozhatnék egy kisgyerekes közösséghez.
Üdv,
zsibi
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nike-i
Csatlakozott: 2011.11.28. Hétfő 13:16 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Nov. 28, 17:22 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
írtam ott 1 hölgynek meg már sokfelé.
várok.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lottina
|
Elküldve: 2011, Nov. 28, 16:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Niki! Itt a CsaládiNeten a szakértőknél nem próbáltál még szakembert keresni?
http://www.csaladinet.hu/szakertok
A LELKI TANÁCSADÓ dobozukban van több pszichiáter és esetleg családterapeuta, hátha tudnának segíteni Nektek, még ha csak annyit is, hogy merre induljatok el a problémátokkal, ami nem szokványos. Remélem, hamar találtok megoldást!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nike-i
Csatlakozott: 2011.11.28. Hétfő 13:16 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Nov. 28, 13:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
én segítséget kérnék:
Nagy problémám volna, 2011.09.29.én szültem lányomat.
Cukorbeteg, munkanélküli, albérletben élő anyuka vagyok-sajnos.
E- mellett voltam depressziós, és pánikbeteg is.
Szülés után 3 héttel nagyon nem jó irányba fordult az életünk- Dorina megváltozott, és napi szinten sírt, ordított éjjel, majd már nappal is, kb 24 órából 10-20 órákat, hasára fogtuk, kerestük az okokat, stb, segítséget kértünk innen onnan, elvittük ügyeletre, kikészültem teljesen idegileg, és elkezdem félni a saját lányomtól ami tart azóta is, és félek egyre rosszabb, sokan mondták kérjek szakembertől már segítséget, de pénz nem lévén, és ismeretség nem lévén nem tudtam hova, kihez fordulhatok, a gyerekorvossal nem vagyunk jóban, sajnos, de nem is hiszem, hogy nagyon segített volna...
a helyzet azóta, h nem merek a gyerekkel együtt lenni, főleg kettesben, ismét depressziós lettem és nagyon tartok attól, h újra kialakul a pánikbetegségem, nyugtatót szedek, altatót, nem tudok aludni, gyomorgörcsöm van, nincs már étvágyam se, és az inzulin miatt ennem kéne, amit reggelente a gyerek mellett kb lehetetlen, sírására kelünk, fekszünk, és csak addig van csöndbe míg a kiságyból kiveszem és ringatom
reggel kapkodás és gyomorgörcs, ordít míg nem csinálom meg az ételét nem veszek fel , így nem tudok reggelit se készíteni magamnak, és főleg nem tudom megenni a megoldás a tejes kávé lett, mivel reggel a tej felviszi a cukrom, így az a reggeli
nagyon félek mi lesz ebből, mikor szokunk össze és mi a megoldás, főleg , h bírjam ki, h változtassak, sajnos sok barát segítségét kellett kérnem, akik elvállalták h szedjem össze magam és vigyáznak a ddig a lányra, így kiderült a gyereknek nincs semmi baja, mivel akárhol volt, mindenhol egy valódi átlagos kisbaba, nem sír csak ritkán keveset, éjjel alszik, reggel nem ordít,stb... már passzolom le félelemből mindenkinek, nem merem haza hozni mert első nap éjjel újra kezdődik minden itthon, de csak itthon és velünk csinálja ezt (( miért????????????
mit tehetek, h valódi jó család legyünk
ki tud segíteni, mert ezt már nem bírom idegileg
röviden ennyi lenne a bajunk, de nagyon nagyon félek, és nem tudom a megoldást ami se a babának se nekem nem kedvez, sőt
nikoletta.dudas@citromail.hu
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
halasz.lilla
Csatlakozott: 2011.08.14. Vasárnap 14:45 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2011, Aug. 14, 14:58 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kedves Kismamák!
A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának hallgatójaként egy anyasággal és női szerepekkel kapcsolatos tudományos kutatásban veszek részt, amihez az Önök segítségét kérném! Olyan kismamákra lenne szükségem, akik kevesebb, mint 6 hónapja szülték meg első gyermeküket. Az alábbi linken található kérdőív kitöltésével sokat segítenének a kutatás előrehaladásában... A kérdőív kitöltése körülbelül 13 percet vesz igénybe. Segítségüket előre is nagyon köszönöm! 
(Kérem, csak azok töltsék ki, akik megfelelnek az előbb is leírt kritériumnak, miszerint egyetlen gyermekük van, aki maximum fél éves).
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDNJODNROTd6bWE3LVRLMklxTWd5YVE6MQ
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ntdia
|
Elküldve: 2011, Jún. 29, 11:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia,
De hát az nagyon jó,
egy lány egy fiú!
Én midig így szerettem volna!
Nem igazán járkálok a családi neten, gyerkőcidről hol nézhetek meg képet?
Háát nem unatkozom, mert a kiscsaj nagyon aktív. a A nagyobbik bölcsis.
Ketten együtt elég jól el tudnak játszani.
Szabadidőmet pedig a hobbimra áldozom: http://www.babamama.info
és amit már 3 éves csinálok a kerületben: http://www.keruletivedonok.hu
Van egy rokonunk a belvárosban.
Ti hanyadik kerületben laktok?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4546 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2011, Jún. 29, 11:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
Dia...nagyon édesek a lánykáid... igazi kis huncut csajok...jo lehet két csajszival az élet...én is nagyon kislányt szerettem volna de hát bekukacosodott a szentem a pocakba..nincs mit tenni... )))) _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4546 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2011, Jún. 29, 11:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
én 34 éves vagyok..van egy 5 és fél éves kislányom és egy 33 hetes pocaklakom :-9 a 7 kerben lakom...
Szabadidőben mi jot csináltok??? _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ntdia
|
Elküldve: 2011, Jún. 29, 10:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én 22. kerületi vagyok, most lesz 2-án 1 éves a kislányom. MÁr van egy nagyobbik 3,5 éves (Orsi). A kicsi Nóri.
Van egy kis családi honlapunk: www.egymillioegy.hu oda szoktuk feltölteni a képeket a gyerkőcökről, hogy a vidéken élő rokonok is lássák.
28 éves vagyok....
ennyit rólam
Üdv.
Dia
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
|
Elküldve: 2011, Jún. 29, 09:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok..én is itt vagyok...a belvárosból.. ) _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ntdia
|
Elküldve: 2011, Jún. 28, 22:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Én egy Budapesti anyuka vagyok!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pancsika20
Csatlakozott: 2010.03.04. Csütörtök 12:12 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2010, Aug. 02, 10:01 Hozzászólás témája: Budapesti anyukák! Csevegjünk!
|
|
|
|
Szeretettel várok minden Budapesti anyukát, leendő anyukát! Csevegjünk!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|