Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Baranya megyei lombikosok, és lombikos kismamik
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 01, 08:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,szép reggelt!
Timi,
Itt is KÖSZÖNÖM!!!Aranyos Vagy nagyon!!!
Tmonik,
Jó Balcsizást!!!Azt mondtam Én ugyan a hétvégén nem megyek sehova,de most Én is úúúgy mennék a Balcsira.De Vendégeskedés lessz Nálam a hétvégén.
Moniá,
2in1?
Monka,
Ikrek?Hatalmas pusssz!
Cuki,
Biztos nyaralsz,jó pihenést!!!(Tényleg Timi,Neki is küldtél Pü-t,erről a tuti kis új fórumról?)
Szép napot Mindenkinek!

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Aug. 01, 08:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Bogikám!!

[^]  

Móniá Mama !!
Hogy telt az éjszaka? Wink
Tmonik Mama !!
Nagyon jó Balcsizást-fürdést kívánok!! Laughing Laughing
Monka!!
Mi jót csináltok?Ikrek? Wink Laughing Laughing

Szép napot kívánok!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
móniÁ

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 19:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Timi!
átadom Laughing Flóra baba minden este megkapja a melegvízet,de lehet ma még melegebbet kap Laughing egyébként a hajam én is festetem a terhesség alatt,igaz nem hidrogénezem,hanem sötétre,de nekem is muszály,mert őszülök.a dokink azt mondta,hogy szabad.ezek már nem olyan festékek,mint régen.igaz sokkal ritkábban,mint ezelőtt,csak,ha valami alkalom van(húsvét,szülés Wink )

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bogi!!
Hajam be van festve!! Laughing Laughing Jó vásárlást!!Jól is teszitek .. Laughing Laughing
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Drága Móniá!!
Flóra baba nagyon jól érzi magát odabent!!Csak figyeld is magadat!!Egy kis meleg víz? Rolling Eyes Wink Noelnek is egy puszát küldök!!És várom az sms-t!!!!!!
móniÁ

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 16:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
megjöttünk Confused a kedvenc dokim nagyon aranyos volt,de Flóra ma sem akart kibújni.kaptam oxytocint,de a fájások el is múltak,amint levettek az infúzióról Confused szóval a pici lányom jól van,feje a szülőcsatornában,de eddig semmi.holnap is bennt lesz a dokim,így,ha bármi pici dolog is van megyünk.köldökáramlás és a lepény jó,így aggódalomra semmi ok.nagyon keveset mozog,(csomagol kifelé)fájások minimálisak,de azért figyelem őket.
csajok!ezt nem gondoltam,így,hogy itt van a Noel....és túlhordom.attól féltem,hogy koraszülött lesz.lehet ,hogy pont azért.a lábaim annyira fájnak,hogy nem tudok szinte menni.Noelt most hozza haza a párom így össze kell szednem magam,mert mindjár mehetek játszani Laughing
na,ha van valami,azonnal küldöm az sms-t Timinek.
pusza

Monka!
el is hiszem,hogy le vagy foglalva,nekem is csak akkor van időm,ha Noel a mamánál van vagy,ha alszik Laughing egyre könnyebb lesz

[^]  
Vissza az elejére
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Timi,
Jó kis programotok lessz!!!!Egyébként tök igazad van,még Magam is meglepödtem amikor kipakoltunk hogy nem is volt olyan gázos még a fal!(pedig 7 éve lett festve!)De valahogy most már untam meg azért már ki volt fakulva...,meg most olyan jóó új szag van....Szóval vágytam már egy kis újra...,meggondoltuk és a wc,fürdőt is kifestettük,igy teljesen kész lett az alsó szint!!!A felsőt pár éve festettük,azt még tényleg nem kell.Meg a padkát(tudod a nappaliba)kiraktuk ilyen horvátkővel,szép lett olyan modern!Hétvégén lehet leugrunk Fehérvárra a Decatlon-ba Zolinak szigonypuskáért,az még nincs Neki a búvárszerkóhoz és már tavaly is nagyon akart!!! Wink Laughing Laughing Laughing

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tmonik!!
A hajfestés is lehet mert vannak már ammónia mentesek ami nem károsít (állítólag Rolling Eyes Wink ).Nekem is muszáj lesz mert nagyon őszülök!! Twisted Evil
Bogi!!
Még nem vettem semmit a kiscsajnak és a hajam sincs kész viszont a hasam meg megy!! Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Nem tudom mit ettem ami nem tetszik neki!!Dinnyét azt biztos..Talán több szénhidrátot vittem mostanában be... Rolling Eyes Embarassed Embarassed Na ezért lesz jó ha már melózok!! Laughing Laughing
Buli kint lesz a szabadba a telken!!Egy pusztaság körülötte erdő viszont a főút is itt megy!!Mindent megfőznek szerintem pörkölt lesz..A tortát is kihozzák lesznek lufik stb.4 uncsitesó el lesz mi csajok pihenünk a fiúk pedig homokjáróval(qvad? Rolling Eyes Embarassed Embarassed ) mennek majd egy élest!!

Nagyon jó lehet most már az "új" házba !! Wink Laughing Laughing Pedig azt el kell mondanom eddig is nagyon szép volt és a festés is ráért volna!! Embarassed Persze tudom hogy meg akartad már csinálni!!! Laughing Laughing
Ti mentek valamerre?
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Végeztem...,és nagyon szépek lettünk ám!!! Wink Most már azt mondom megérte... Laughing Laughing Laughing
Tmonik,
Szerintem se árt az a kis szinezés,legalább Csini Kismami Vagy!!!!Kitartás a meleghez!!!Igen mi is azt beszéltük a Zolival hogy jól kipihenjük Magunkat a festés után,már nagyon várjuk,és utána még itthon is leszek + 1 hetet ha minden igaz!!!!(ilyen még sose volt...,de jóóó lessz!) Laughing Laughing Laughing
Monka!
HIÁNYZOL!!!!! Sad Ikreknek,és Neked is Hatalmas Pusssz!!!!Mesélj már Magatokról!!!! Wink Laughing
Móniá!
Mi volt a Dokinál????Flóra csalogató sugik mennek!!! Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow
Timikém,
Miri Babának,"nagylánynak" mit vettél?Otthon lessz a buli?Torta?De jóóó lessz Nektek!!!
Mindenkinek szép hétvégét!!!!

[^]  
Vissza az elejére
tmonik

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Monka,
érthető, hogy nincs sok időd jönni. Smile De azért mindig várunk!
Megnéztem Lucáról és Balázsról a képeket,látszok rajtuk az elevenség! Smile

Moniá,
én is küldöm a Flóra csalogató sugikat!

Timi,
meleget jól bírom.Kedden megyek tanácsadásra.
Csütörtökön az integrált vv (Down,AFP stb) második felére.
Hajfestés:én még soha nem festettem,csak színeztem.Kismamiként nem mertem,de aztán a 12.hét után belementem (állítólag lehet és se ammóniát, semmi nagyon káros anyagot nem tartalmaz).Azt hittem nem fogja befogni,de nagyon sötétre is színezte.Vadszilva.Most már jobb, ha rásüt a nap,tök jó lilás.

Bogi,
kitartás,most már lassan rendben lesztek, szépek lesztek és nemsokára mentek kipihenni magatokat! Smile

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Móniá!!
Már úgy várom a híreket!!Flóra hívogató sugik mennek Arrow Arrow Mi volt a dokinál?
Bogikám!!
A hajam még mindig nincs kész nekem sem.. Rolling Eyes Pedig a festék is meg van már párnapja!!De holnap Mirinek lesz a szülinapi bulija arra késznek kell lenni-e Exclamation Exclamation Ma szép leszel Te is!!!Igaz mindig az vagy ám!!! Wink
Monka!!
Luca Balázska hogy vannak?"Rosszalkodnak"? Wink Laughing Laughing Mesélj egy kicsit ha van rá időd!!
Tmonik!!
Kismami meleggel hogy állsz?Mikor kell menned dokihoz?

pusza mindenkinek!!
Monka9

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 31, 06:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok csajok. Igazándiból közös ötlet volt Timivel a fórum, igy talán picit jobban össze tudunk dumálni Very Happy
Lassan talán lesz időm végre normálisan írni, de ez a két kis tündérmanó miatt lehetetlennek tűnik. Még alszanak, igy gyorsan megyek picit takarítani, jönnek nagynénémék hozzánk.
Puszi mindenkinek, mindenki vigyázzon magára.

[^]  

Móni, Luca, Balázs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 14:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tetszik az új fórum!!!!!Na lépek folytatom a takaritást...

[^]  
Vissza az elejére
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaaa,agusztus 31.én megyek a mensbe kontroll vv-re,aztán beindul a gépezet....!

[^]  
Vissza az elejére
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 14:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Móniá!
Kitartás!!!Flóra csalogató sugikat küldöm!!!
Timi!
Még mindig a festéses nagytakaritás....,ne tudd meg tegnap bőgtem mint állat....,de ma már kezdem látni az alagút végét!!!Fényképezd le a körmöd had lássam!!!Az enyém is szép lila,na de az arcom meg a hajam!!!Pénteken megyek és megcsináltatom mert már szörnyűűűű!!!!
Pussz Mindenkinek!!!!

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

móniÁ írta:
Timi!
reggel megyünk át,de szerintem még jövünk haza.M.doki azt mondta,hogy szárdáig nem kell befeküdnöm.jajj ez most már nagyon rossz.olyan sírhatnékom van Sad

Szegénykém ezt el is hiszem!!!!!
[^]  
móniÁ

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 14:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Timi!
reggel megyünk át,de szerintem még jövünk haza.M.doki azt mondta,hogy szárdáig nem kell befeküdnöm.jajj ez most már nagyon rossz.olyan sírhatnékom van Sad

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 09:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

[^]  

Móniá Mama !!

Holnap mész a kórházba?Vagy már ma bementek? Rolling Eyes Wink Már nagyon izgi!!
Bogikám!!
Sok a meló? A körmöm szép lett de az arcom ..kijöttek a pattanásaim!!!Kéne valami jó kis kozmetikus....
Tmonik Mama !!
Hogy vagy kismami? Wink Laughing
Monka!!
Nagyon jók az új fotók a bébikről!!!! Laughing Laughing

pusza mindenkinek!!
móniÁ

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 30, 09:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
eljött ez a nap is és Flóra meg sem moccan Confused .most már lekileg is elég nehéz.szerettem volna már túl lenni rajta.Noel nagyon bújós,állítólag megérzik....én meg veszem neki a játékokat,mert a szívem szakad meg,hogy pár napig itt kell hagynom Crying or Very sad
Timi!
a kép super...bár míg szoptatok tuti nem tudom magam így kényeztetni,bár az aékohol mentes pezsi is finom Razz
a hízásodhoz meg annyit,hogy remélem majd ,ha meglesz a babátok,akkor sok dolog közepette könnyen lefogysz Wink abszolúlt nem gáz és akinek meg nem teszik ne nézzen ránk Wink
tmonik,bogi!
sziasztok! Laughing

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lassan megyek aludni!!Nézem a Doktor House -t.Imádom!! Laughing Laughing
Ehhez mit szóltok !!!!

[^]  
Néha jó azért! Wink
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bogi!!
De jó bejelentkeztél Te is!! Wink Mizu?Hogy telt a mai napod? Wink
bogi30

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Új forum...Szuper!!!!!Köszi Monka!!!!Pusssz Mindenkinek!!!

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tmonik Mama !!
Jó látni!! Wink Laughing Laughing Igyekszem!! Wink Hogy vagytok? Wink
Mi egész jól csak nagyon meleg van....Már várom is már a melót egy kicsit mert nem fogyok viszont jó sokat híztam..... Rolling Eyes Igaz Móniá? Wink Szóval jó lesz a meló kezdés mert neki állok intenzíven a fogyásnak!!!! Laughing
A körmöm is nagyon szép lett!!Bordó és arany és virág mintás!!Szóval" tete "lett. Wink Laughing Laughing Puszi
tmonik

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Monka,
ez jó ötlet volt Smile
Örülök, hogy "látlak"!Puszi Nektek!

Moniá,
elhiszem, hogy már nagyon szeretnél túl lenni rajta.Bízzunk a pénteki POSE-ban.... Smile

Timi,
köszi a topic reklámozását! Smile
Használd ki ezt a pár nap meló nélküli napot!

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 16:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Móniá Mama !!
Nagyon szorítok!Gyors és probléma mentes szülést kívánok!!! Wink Laughing Laughing Noel hogy van?Flórának pocaksimike!!
móniÁ

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 15:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
Monka!
nagyon jó ötlet ez a topik Laughing majd én is benézek néha(ha lesz időm) Wink ma még egyben vagyunk,de kicsit érzem a pocakom.remélem,ha előbb nem,akkor a pénteki POSE megindítja Flóra babát. Laughing most már jobb lenne túllenni rajta Confused
na majd jövök a hírekkel és üdv mindenkinek!

[^]  
Vissza az elejére
Timi1974

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 13:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Monka!!

Köszi hogy megnyitottad ezt a topikot!!! Wink Laughing Laughing
Monka9

HozzászólásElküldve: 2009, Júl. 29, 12:41    Hozzászólás témája: Baranya megyei lombikosok, és lombikos kismamik Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide mindenkit várunk, aki kezdi, vagy már benne van a lombikban, vagy már kismami. De mindenkit várunk,a ki babát szeretne, vagy már van neki.

[^]  

Móni, Luca, Balázs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.