| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Pocika
|
Elküldve: 2009, Okt. 20, 10:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia k.panka!
Köszönöm a válaszod! Örülök, hogy csak jó tapasztalatod volt a Gravidával kapcsolatban. Mikor kezdted el szedni? Szedted végig a terhesség alatt? Kitől hallottál róla?
Én is elkezdtem szedni, eddig semmi mellékhatás, remélem nem is lesz!
Szép napot Neked!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
k.panka
Csatlakozott: 2007.04.24. Kedd 7:38 Hozzászólások: 106 Tartózkodási hely: {USER_FROM}
|
Elküldve: 2009, Okt. 16, 13:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Gravidával kapcsolatban nekem jó tapasztalataim vaanak. nem híztam és nem is volt tőle hányingerem . viszont az elevittől mindig hányingerem lett. szia _________________ http://www.csaladinet.hu/tickers/1041.jpg
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pocika
|
Elküldve: 2009, Okt. 13, 16:45 Hozzászólás témája: Babavitamin
|
|
|
Sziasztok!
Én a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi! Első gyerkőcömet várom, és nagyon érdekelne, hogy Ti mit gondoltok a Gravida terhesvitaminról? Az én dokim nekem ezt a vitamint ajánlotta! Sok jód van benne, magyar termék és olcsó is, úgyhogy szimpatikus. De nem tudom, hogy aki szedte már, milyne tapasztalatai vannak? Rosszullét, hízás, stb???
Kérlek írjatok!
Szép napot Nektek!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|