| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
KissMe

Csatlakozott: 2007.07.27. Péntek 8:32 Hozzászólások: 1879 Tartózkodási hely: Garé
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Lorin írta: | | Kissme: Edyvel itt a fórumon ismerkedtünk meg,kedves csajszi és sokat segít nekünk....majdnem mindent ő intézett Pécsett nekünk. Hálás is vagyok érte neki! |
Tényleg rendes tőle! Ha lesz kedvetek, hármasban is összefuthatunk majd később, amikor már neked is rendeződnek a dolgaid az új lakóhelyen és munkahelyen. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

Csatlakozott: 2007.06.05. Kedd 12:00 Hozzászólások: 1413 Tartózkodási hely: Pécs-Kertváros
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kissme: Edyvel itt a fórumon ismerkedtünk meg,kedves csajszi és sokat segít nekünk....majdnem mindent ő intézett Pécsett nekünk. Hálás is vagyok érte neki!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

Csatlakozott: 2007.07.22. Vasárnap 17:38 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Budapest XX.
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
| Lorin írta: | most már nem dolgozok,mert csomizok a jövő szombati költözéshez. Pécsett lesz melóm, nem tudom hogy ismered e Edy ( ő is a clostis babaváróból) helyére megyek,mert ő babákat vár. Úgyhogy tök jól rendeződnek a dolgaink. |
de jó azért remélem, Te sem sokáig fogsz már dolgozni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

Csatlakozott: 2007.07.27. Péntek 8:32 Hozzászólások: 1879 Tartózkodási hely: Garé
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lorin,
sajnos nem ismerem Edy-t, ezen a fórumon még új vagyok. A lényeg, hogy lesz munkád, ha gondolod, ide is megírhatod, hogy melyik cégnél, vagy körülírhatod. Nagyon klassz, hogy ilyen internetes ismeretségek segíthetnek még állásügyben is, és hogy véletlenül pont találtál egy fórumozót, akinek a helyére tudsz menni. Gratulálok Edy-nek a babákhoz!
Szilva,
gondolkodtam, hogy máshol is csinálok majd vonalzót, hogy több, másik is legyen, de végül maradok ennél. Örülök, hogy tetszik.
Olvastam a másik fórumon B-ről. Nagyon sajnálom! Pedig úgy örült neki! Egyébként sejtettem, hogy nem minden o.k., mert azt írta, hogy a tesztje csak 15-20 perc múlva lett pozitív, és ugyebár pont te írtad, hogy 3 perc alatt egyértelmű eredményt kell adnia, utána átázik a tesztcsík, és fals lehet. Úgy néz ki, sajnos így járt szegény, nem örülök neki.  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

Csatlakozott: 2007.06.05. Kedd 12:00 Hozzászólások: 1413 Tartózkodási hely: Pécs-Kertváros
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
most már nem dolgozok,mert csomizok a jövő szombati költözéshez. Pécsett lesz melóm, nem tudom hogy ismered e Edy ( ő is a clostis babaváróból) helyére megyek,mert ő babákat vár. Úgyhogy tök jól rendeződnek a dolgaink.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

Csatlakozott: 2007.07.22. Vasárnap 17:38 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Budapest XX.
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Aszil ügyes vagy, gratulálok!
KissMe klassz a vonalzód én a következőt a lafemmebonitán csinálom majd, ott nagyon jópofák vannak
jaj, Csajok, képzeljétek, korai volt a tegnapi öröm b-val kapcsolatban
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:20 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lorin,
te dolgozol most valahol? És Pécsen lesz állásod? _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kissme:
hát muszáj, úgy érzem hogy még ebben az évben babásodom!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 13:04 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Aszil!
Gratula az újabb szerződéshez, most már talán kicsit fellélegezhetsz.
Amúgy hogy tetszik ez a fórum? Láttad az én vonalzómat is?
Lorin,
ügyes vagy! Látod, nem volt hiába a harc, most már legalább jó úton vagytok, nem kell már sokat várnotok a babára! Drukkolok nagyon! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Aszil
Csatlakozott: 2007.07.24. Kedd 13:31 Hozzászólások: 623 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 12:43 Hozzászólás témája:
|
|
|
Bocsi csajok, hogy eltüntem, de SZERZŐDTEM.....
Az eléjétől,majdnem a végéig, így bizok benne, hogy nem csesztem el semmit :O Ráadásul jó messzire, Szigethalomra viszik a cuccost:)
Eléggé leszívott agyilag a dolog, most megyek kajálok egyet.
Pusza! _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 12:31 Hozzászólás témája:
|
|
|
szélmalom harcot folytattam a dokimmal!
kiharcoltam minden vizsgálatot!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 12:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lorin,
ezek szerint 8 hónap után már voltál olyan kivizsgálásokon, amik kiderítették, hogy gond van, és kaptál is gyógyszert rögtön?
Sokan azt mondják (még orvosok is), hogy csak és kizárólag 1 év sikertelen próbálkozás után szabad elmenni az orvoshoz. Ennek ellenére velem foglalkoztak akkor is, amikor még csak 9 hónap telt el, és csak az én hibám, hogy nem folytattam a kivizsgálásokat. Meg most már nincs is rá szükség, remélem, de nem akarom elkiabálni. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 11:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Kissme: 1,5 éve szeretnénk babát, 7 hónapig szedtem a clostit,de nem jött össze,apánál minden rendben. Most mentem volna laparra,de vesemedi gyuszim volt,úgyhogy most pihentetjük a dolgot és Pécsett elkezdjük megint,remélem még ebben az évben babás leszek.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 11:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lorin!
Ti hogyan jutottatok el odáig, hogy ilyen kezelésekre kell járnotok? Úgy értem, hogyan derült ki, hogy laparra, meg egyebekre lesz szükség?
Érdekelne a sztorid, ha nem titok. Én is már ott tartottam, hogy ősszel készültem a családtervezőbe, közben viszont sikerült spontán teherbe esnem, éppen egy évvel az után, hogy élesben kezdtünk próbálkozni. Már kezdtem feladni, és gyűjteni az infókat a szükséges kezelésekről, stb. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 11:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
Köszi, Szilva!
Megcsinálom majd, de most el vagyok havazva. Sok a munka, kevesen vagyunk, már idegeskedtem egy sort. Ha ez a babának nem tetszik, már holnap menni fog.
Amúgy ma bejelentkeztem újra a szakrendelésre, aug. 9-én 9 órára kaptam időpontot. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 10:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szilvamag: lapart már Pécsett lesz,mert aug 5-én költözünk. Hát muszáj menni,mert ha nem fogadja el,akkor kereshet mást!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 10:40 Hozzászólás témája:
|
|
|
KissMe, amikor megcsinálod a vonalzót, lesz egy bbcode link, azt kell bemásolnod a profilodba az aláíráshoz, és a bbcode engedélyezése legyen igenre állítva (azt hiszem, alapból úgy van). a profilban be tudod azt is állítani, hogy minden hsz-edhez csatolja az aláírást - és így a vonalzót is. amikor megcsinálod a vonalzót, meg kell adnod a helyi időt, elég csak az órát, így mindig aktualizálja magát. remélem, érthető
Lorin a lapart még itt csináltatod pesten? mit szólsz a költözéshez?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissMe

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 10:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na, megvan végre az indexes nickem, én bénáztam el. Amikor ezt regisztráltam, lefagyott a program, és azt hittem, nem sikerült. Amikor másodszor próbáltam regisztrálni, akkor már persze foglaltnak jelezte a KissMe-t. Sebaj, most már két regem is van. De ezután a KissMe-t fogom használni.
Szóval: KissMe a továbbiakban egyenlő KissLi
Lorin,
én is pécsi vagyok. Orvosom nincs, meg nem is ismerem őt, akit említettél.
Hát, hiába, a multik olyanok, mint a katonaság. Áthelyezik az embert az ország másik végébe, tetszik, nem tetszik. _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 10:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
szilvamag:
lapar átjárhatóság miatt,költözés pedig a férjemet a pécsi tesco-ba helyezték át ov-nak
Kissli:
elvileg a Dr Borsay Péter lesz a dokim. Te is pécsi vagy?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissLi
Csatlakozott: 2007.07.27. Péntek 8:52 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 10:01 Hozzászólás témája:
|
|
|
| szilvamag írta: | Csevegőtopik a felkészülés, pocakosság, babás lét örömeiről/nehézségeiről. Eü. kérdéseket az erre dedikált fórumokon kell feltenni! A topikban nincs helye a másikat bántó és/vagy sértő megnyilvánulásoknak - sem szemtől szembe, sem egymás háta mögött.
A topiktáblával kapcsolatos kérdéseidet bármelyik alapítótagnak felteheted, a legjobb tudása szerint fog válaszolni  | Oké, Szilva, de hogyan szúrom be ide? Na mindegy, majd kiokoskodom. Most meló van, később visszajövök.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:45 Hozzászólás témája:
|
|
|
KissLi, hát Neked már nagyon sok helyen
pl. ott, ahol Lorin is készítette (a vonalzóján rajta van - lafemmebonita.com), vagy www.babafalva.hu, www.tickerfactory.com, www.i-am-pregnant.com. most hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha belenézel babás topikokban, onnan is lophatsz ötleteket
Lorin, a lapar az átjárhatósági? hogyhogy leköltöztök Pécsre?
Aszil, a vonalzószűz az aláírásom is tetszik, remélem
képzeljétek, Apa már haza is jött a horgászatból, 0, azaz nulla darab hallal... szegénynek, nincs szerencséje. most éppen azt mondta, hogy egy életre elege lett. kíváncsi vagyok, meddig tart ki...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissLi
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Lorin!
Jöttök Pécsre? De jó! Akár még "élőben" is megismerkedhetünk.
Itt is jártok majd kezelésekre? Nem lesz gond, hogy most váltasz orvost/kórházat?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Aszil
Csatlakozott: 2007.07.24. Kedd 13:31 Hozzászólások: 623 Tartózkodási hely: Békés megye
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Lorin!
Üdv itt Ha te tapasztalt vagy bromós és clostys témában, még a végén Te segítessz nekem
Majd megnézem azt a vonalzó témát......a tiéd persze nagggyon szép!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
küzdünk a babáért,most lapar előtt állok......
nemsokára költözünk Pécsre (aug 5-én).
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissLi
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Nem tudtam az eredeti nickemen regisztrálni, mert az már foglalt volt. Így maradt ez a kínais, legalább utal az igazi nevemre is. A teljeset azért nem akartam beírni.
Szilva! Hol lehet vonalzót csinálni???
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
szia Lorin!
Üdv itt mesélj magadról
Aszil jó reggelt!
nem keltünk korán, csak nem up-to-date az oldalon az óra még jó, hogy a topik neve alapján idetaláltál csinálsz vonalzót? mit szólsz az enyémhez? nyuszi a fűben...
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Aszil
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:12 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hú de korán keltetek ma reggel is lányok! ))
És mi ez a névváltoztatás?
Majdnem nem ismertem rátok:))) _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lorin

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Lorin vagyok a clostis babaváró topicról.
Egyelőre küzdünk a babáért,de szívesen csevegnék veletek!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 09:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia
olyan kínaiasra sikerült a nicked ))) de tetsz
vonalzó?
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KissLi
|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 08:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
---- Sziaaaaaa Szilva!
Végre sikerült regisztrálnom! ---
Kedves (Leendő) Kismamák, Nagymamák
Gyertek, beszélgessünk a titeket érdeklő témákról!
Lévén az egyik alapító tag, ha tudok, szívesen segítek.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilvamag

|
Elküldve: 2007, Júl. 27, 08:10 Hozzászólás témája: BabaVár
|
|
|
Csevegőtopik a felkészülés, pocakosság, babás lét örömeiről/nehézségeiről. Eü. kérdéseket az erre dedikált fórumokon kell feltenni! A topikban nincs helye a másikat bántó és/vagy sértő megnyilvánulásoknak - sem szemtől szembe, sem egymás háta mögött.
A topiktáblával kapcsolatos kérdéseidet bármelyik alapítótagnak felteheted, a legjobb tudása szerint fog válaszolni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|