Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Babákért küzdünk - Lombikbébi
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 2730, 2731, 2732  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
rekusss

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 06, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! utolsó éves szülésznő hallgató vagyok, szeretnék meddőségi centrumban dolgozni, ezért szakdolgozatomat is e témában írom, készítettem hozzá egy kérdőívet, amit ha kitöltenétek, nagyon sokat segítenétek. köszönöm
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG5LcnU0SHhwOERaRWxwa3VUTk12RUE6MQ
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
JAN07

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 03, 12:04    Hozzászólás témája: Létezhet megoldás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nekem egy kedves ismerősöm mesélte, hogy Ők is próbálkoztak babával, de nekik sem sikerült.Mindent megpróbáltak, többször próbálkoztak lombikbébivel ,de hiába.Barátjuk ajánlott nekik egy készítményt ami nálla is bevállt és amit ki is próbáltak .A következő lombik programmal sikerült is a baba :)Azóta összehoztak még egy babát, de már természetes módon Smile
Vissza az elejére
anna97

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 30, 23:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Summer írta:
anna97 sajnos nem tudni miért nem jön össze a babytek. Sok ismerősöm van hasonlóan hozzátok. Szerintem járjátok végig a szükséges vizsgálatokat, hátha kiderül valami.

Nalunk sajnos mindkettonknel van problema..Sad keresgelem a lehetosegeket, de sajnos nalunk nem sok eselyt adnak az orvosok,ivf icsivel imsivel picsivel...ide vagy oda,a mi tortenetunk meglehetosen hosszadalmas..de nem adjuk fel!!Smile egyvalamit viszont megtanultam az evek soran..az, hogy az ember egy csodalatos leny!!felfedezni testunk mukodeset,megerteni mi miert tortenik nemcsak a lelkunkkel de testunkkel is egyarant,hat azt kell hogy mondjam, meg ennyi rossz dolog utan is amiken mi atestunk, felemelo erzes!!
Nalunk minden vizsgalat megvolt..ezutan csak ismetelgetesek johetnek majd szoba,hogy javultak-e azok a franya eredmenyek..
Lanyok!! Irjatok batran! Nem vagyunk egyedul:)
Vissza az elejére
Nikica1983

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 25, 13:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én igazán új vagyok a témában,de hasonló cipőben...Úgyhogy most olvasgatok,hátha okosabb leszek,és pozitívabb...
de látom,mostanság nem tolong itt senki....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Lolabett

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 02, 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Fórumozók!

Kérlek Titeket segítsetek a szakdolgozatomban, a "Szakdolgozathoz segítség kérés" című fórumtémában közzétett Meddőségről szóló kérdőív kitöltésében!

Előre is köszönöm! Takács-Mezei Tímea
Vissza az elejére
Vivien1978

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 01, 16:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Új vagyok ezen az oldalon,a párommal most kezdtünk a kaáli intézetben már túl vagyunk egy csomó vizsgálaton ,eredmény sperma donor által eshetek teherbe,lombikprogram által.Nagyon érdekelne a véleményetek és tapasztalatotok ezzel kapcsolatba,előre is köszönöm!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Summer

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 23, 17:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

anna97 sajnos nem tudni miért nem jön össze a babytek. Sok ismerősöm van hasonlóan hozzátok. Szerintem járjátok végig a szükséges vizsgálatokat, hátha kiderül valami.
Vissza az elejére
nkata43

HozzászólásElküldve: 2011, Aug. 11, 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

.a

A hozzászólás legutóbb nkata43 által 2011, Szept. 05, 12:10-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
nkata43

HozzászólásElküldve: 2011, Aug. 11, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Modinak írtam, remélem tud segíteni... Rolling Eyes
Vissza az elejére
nkata43

HozzászólásElküldve: 2011, Aug. 11, 15:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

.b

A hozzászólás legutóbb nkata43 által 2011, Szept. 05, 12:11-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 30, 12:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A gyógyszer kereskedelem továbbra sem engedélyezett a fórumunkban, így az ilyen jellegű kéréseket/ajánlatokat ezentúl is törölni fogjuk.

Megértéseteket köszönjük!

Családinet Moderátor
Vissza az elejére
vikimami

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 19, 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

macskakarom: Teljesen egyetértek veled! De látom másnak is feltűnt!!!
Vissza az elejére
macskakarom

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 16, 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Toka, Ebrigi : eddig még nem szóltam hozzá ilyen oldalakhoz, de most megérett.Nekem is ilyen gondom, gondolataim voltak. Priviben levelezhetnénk.
Nyulek, Fosca és Társai! K...A GUSZTUSTALANNAK TARTOM, HOGY ILYEN FÓRUMOKON PRÓBÁLJÁTOK ELPASSZOLNI A MEGMARADT GYÓGYSZERETEKET PÉNZÉRT. Azon kívül, hogy illegális, MÉG ERKÖLCSI HULLÁKNAK IS TARTALAK TITEKET. A seggeteket a földhöz kéne csapkoni örömötökben, hogy bizony nektek összejött. Ehhez gratulálok. De tényleg, Ti akik hirdető táblának látjátok ezeket az oldalakat, ahol mások a félelmeiket próbálják megosztani, mert csak MI értjük meg egymást.... Ha már 100-200 EFt-ot kifizettél, hogy "teljes legyen az életed ", attól lesz még boldogabb, ha ebből az összegből levonhatsz 10-20 EFt-ot?
Vissza az elejére
anna97

HozzászólásElküldve: 2011, Júl. 09, 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

toka írta:
Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. Most kezdünk a Kaáliban. Minden eredményünk negatív, mégsem sikerül a baba. A doktornő javaslatára az andrológiára kell mennünk, ott kezdik meg az inszeminációt a proffeszornál. 34 éves vagyok a párom 35. 5 éve szeretnélnk kisbabát, de hiába. Ne tudom miért nem sikerül! Szerintetek mi lehet az oka, ha minden rendben? Ha tudtok tanácsot adni szívesen fogadom. Sok sikert mindenkinek. Szurkolok!

Szia toka,
milyen vizsgalatokat vegeztek el nalad? tudod, hogy mikor van peteeresed? normalis a ciklusod? sokan nem tudjak pl. hogy a peteeres utani idoszak nagyon fontos hogy legalabb 12-13 nap legyen a menstruacio elott!
en is uj vagyok itt, de rengeteget olvastam ebben a temaban es nalam pl. hosszu evek utan derult ki, hogy mi a problema.
irj, hatha tudok segiteni, mert tudod az orvosok sem mondanak el am mindent!Smile
Vissza az elejére
ebrigi

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 21, 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann,

Hamarosan írok ám majd neked csak most annyira el vagyok fáradva mind testileg mind lelkileg, hogy most kicsit nehezen mennek a gondolatok összeszedése:(

Puszi
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 17, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia ebrigi,
elküldtem pü-ben az email címemet.Remélem átment!!Várom leveled!
Vissza az elejére
ebrigi

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 17, 08:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Variann,
Igen emlékszem rád örülök, hogy nektek azóta sikerűlt és boldogság költözött a házatokba.....én nem tudom ez nálunk mikor fog eljönni, de megpróbáljuk nem feladni csak nem könnyű állandóan sírhatnékom van és ha meglátok egy huszonéves lányt kisbabával akkor pedig még jobban fáj a szívem, mert mindig is ez lett volna a vágyam, hogy fiatalon anyának lenni, de sajnos már 34 vagyok és még mindig nem tudom a végét...... néha szinte azt hiszem, hogy nagyon megijedek amikor nem látom magunkat gyerekekkel a jövőképben.........nagyon el tudok keseredni és sajnos az elmúlt 6 évünket is nagyon megpecsételte az állandó vágyakozás és szomorkodás nem is tudom talán már mi magunk sem nagyon hiszünk abba, hogy ebből van kiút és valaha szülők lehetünk:( Tegnap amikor mentük az eredményért és már tudtuk, hogy nincs miért reménykednünk megemlítettem újra férjemnek az örökbefogadást, de hallani sem akar róla, de én meg úgy érzem, hogy talán ez megoldás lenne a további szenvedések elkerülésére (de lehet, hogy csak rövidtávon???)
Köszönöm nagyon aranyos vagy amúgy, hogy emlékszel rám és bíztatsz:) ki ha nem a sorstársak értsenek meg, úgye?
Szeretnék neked írni e-mail címre, mert az mégis személyesebb + szeretnék kérdezni egy pár személyes dolgot. Ha elküldöd azt megköszönöm.
Vissza az elejére
Variann

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 16, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia ebrigi!!
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült!!!Mi még a többszöri vetéléses fórumról "ismerjük" egymást.Mi nagyon szerencsések voltunk a férjemmel,mert az első lombik sikerült.Nálam az volt punkció után,hogy egy kicsit vérezgettem egy napig,mert nagyon sok sejtet szívtak le,16-ot.Abból 15 volt használható,a 3. napon 10 volt.Végül blasztocisztásan(5 naposan,kb.100 sejtesen) ültettek vissza 2-t,5-öt pedig lefagyasztottak.De ez nem lényeg,mert 1 GYEREKHEZ,1 PETESEJT is elég!!!!!!A kolléganőm lányáék pont így jártak.A másik kolléganőmék pedig úgy,hogy itt a pesti Kaáliban csináltak 3 lombikot ami nem sikerült,majd elmentek a debrecenibe,és ott az első sikerült.Szóval ez teljesen kiszámíthatatlan.Én a beültetés után végig pihentem-feküdtem,de szerintem sem ettől függ a siker.A győri Kaáliról nem tudok mit írni,mert nem ismerem.Nekem itt Pesten a Róbert Magánklinikán csinálták a lombikot.De ha nem vagy jó véleménnyel róluk akkor váltsatok!!Akármilyen messzire is kell menni.A bizalmatlanság nagyon rossz.Tudom milyen nehéz most Nektek,de fel a fejjel!!Na,jó pár nap önsajnálat,búslakodás "belefér"!(én hányszor átéltem azalatt az 5 év alatt amíg küzdöttünk a kislányunkért...)De utána ahogy egy ismerősömtől hallottam:Fejet fel,hasat be,mellet ki és csak pozitívan a cél érdekében Wink
Vissza az elejére
Cynthia

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 16, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia ebrigi!

Nagyon sajnálom Sad , sok erőt kívánok nektek a folytatáshoz!
Tudom mit érzel most...
Beültetés után van aki fekszik, van aki nem, szerintem nincs jelentősége (ez az én véleményem), azért nagytakarítást ne akkor végezz majd! Wink
Én nem hallottam semmi rosszat a győri Kaáliról, sőt inkább csak jót.
Vannak itt akik oda jártak, majd biztos írnak neked.
Miért vagy rossz véleménnyel róla?
Vissza az elejére
ebrigi

HozzászólásElküldve: 2011, Jún. 16, 16:40    Hozzászólás témája: Lombik Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

ma tudtuk meg, hogy sajnos nem sikerűlt a lombik............nagyon el vagyok keseredve............

Lécci írjátok meg, hogy kinek, hogy történt a pukciótól ( a petesejtek száma, hány sejtesek voltak amikor beültették stb....)

Mit csináltatok a beültetés után? Feküdtetek? És kinek mi a véleménye a Győri Kaáliról? Nekem abszolút negatív!!!!!!!

Köszi
Vissza az elejére
toka

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 25, 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. Most kezdünk a Kaáliban. Minden eredményünk negatív, mégsem sikerül a baba. A doktornő javaslatára az andrológiára kell mennünk, ott kezdik meg az inszeminációt a proffeszornál. 34 éves vagyok a párom 35. 5 éve szeretnélnk kisbabát, de hiába. Ne tudom miért nem sikerül! Szerintetek mi lehet az oka, ha minden rendben? Ha tudtok tanácsot adni szívesen fogadom. Sok sikert mindenkinek. Szurkolok!
Vissza az elejére
widor

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 20, 22:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Kata.
Az az igazság hogy azért is lenne jó egy kistesó mert nem szeretnék úgy visszamenni dolgozni hogy alig napi 1-2 órát tölthetnék kismanóval.S ha nincs kistesó akkor bizony ez vár ránk.

Azért köszi az infókat.
Vissza az elejére
nkata37

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 20, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ebrigi: nagyon jó lenne, ha indulhatnátok! Smile
Nekem lapar után egy héttel is megjött, meg a rendes időben is, de akkor aztán erősen...szóval ebben nem tudok segíteni. Confused
De ami még eszembe jutott...lapar után sok spontán csodáról hallottam már...nem lehet esetleg nálad is? Wink
Ez a fórum azért halt ki, mert a régebbi küzdősök előbb mind átmentek/ünk) a kismamisba Very Happy , utána pedig egy zárt fórumba.
Páran azért vissza-visszanézegetünk ide, de sajna tényleg elég kevés a látogató azóta. Confused

widor: nekem csináltak egy 3. napi vv-ét fagyis előtt, és néztek uh-án egy peteérést is, és a következő ciklusban indulhatott a beülti, ezek eredményétől függően stimuval, vagy anélkül.
Ha szoptatsz, akkor a stimus nálatok nem is lenne szerencsés...meg egyáltalán a szopi csökkenti a megtapadás esélyeit is, nem? Szóval szerintem is szerencsésebb lenne ha előbb elmaradna a szopi és utána próbálkoznátok. Tudom, mennyire türelmetlen ilyenkor az ember, de mindannyiótok érdekében jobb lenne, ha őszinte lennél a dokiddal és hallgatnál rá. Azt a két kis szopit nem lehetne valahogy mégis leépíteni? Vagy várjatok picit, hátha magától is elmarad. Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
widor

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 19, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Jelenleg nincs időm végigolvasni a fórumot de lenn egy olyan kérdésem a fagyis beültetésen átesettekhez-:végeznek hormonvizsgálatot a beültetés előtt?Vagyis konkrétan még a legelején mielőtt bármihez nekifognak?
(Első lombikból van egy kisfiúnk jó lenne a kistesó de pindur még napi 2x szopizik reggel, este kb.5 percet.Viszont azt mondták nekem az intézetben hogy addig nem állnak neki mig le nem szokik teljesen.)
Szoptatási tanácsadó ismerősünk szerint sem szabadna hogy ez nagyon számitson de ha esetleg eltitkolnám és egy hormonvizsgálaton kiderülne az elég furán venné ki magát.
Szóval nálatok hogy volt?
Köszi.
Vissza az elejére
ebrigi

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 17, 18:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lexa28, nkata37,

Igen máris beszámolok mi is volt Kőrösi doktornál legutóbb ne hari, hogy csak most írok.....
átnézte a papírjainkat, eredményeket amik még hiányoztak (laparaszkópia, AMH, autoimmun, friss TORCH....) és azt mondta aminek nagyon örültünk, hogy a következő ciklusban már indulhat is a lombik persze ha beleférünk a támogatott keretbe........most jelen pillanatban tegnapra vártam volna a vérzésemet és akkor hívhattam volna őket, de szerintem a laparaszkópia miatt késni fog bár ugyan érezgetek valamit, hogy meg fog jönni, de még semmi:(
Szorítsatok, mert nagyon szertném ha júniusban már meg is lenne a beültetés is!!
Amúgy nem tudjátok tényleg a laparo után mennyit késhet a vérzésem, mi a normális???
Valóban nagyon kevesen hallottak erről az AMH vizsgálatról és sajnos az idő előreheladtával ezek az eredmények valakinél már nagyon nem jók, sajnos van akinél már nagyon fiatal korban kialakul a manopauza...........vagy öröklött vagy pedig a sok stimulálás miatt kimerül a petefészek......

Ui: jól látom ez az fórum nem nagyon látogatott, de miért nem? pedig itt is nagyon fontos dolgokról van szó......a habituális vetélők fórumán kezdtem és jelenleg is írok ott, de mivel már érintett vagyok lassan a lombikban ezért ide is írtam, de azt gondoltam többen vagyunk itt.......

Majd írjatok!
Köszi
Vissza az elejére
nkata37

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 10, 08:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Ebrigi!

Azóta megjártátok Győrt, mesélsz majd?
Mi is Kőrösihez jártunk, neki köszönhetjük a gyönyörű 2,5 éves (pont ma Very Happy ) kisfiunkat.
Nem mondom hogy gyorsan vagy könnyen sikerült, de a kitartás nálunk meghozta az eredményét. Wink
Erről a vizsgálatról még nem hallottam, de nagyon felcsigázott, mert 43 éves lévén elég közel állok sajna a fogamzóképes éveim végéhez. Sad Igazság szerint neki is akartunk futni egy kistesó projektnek, de az FSH vizsgálaton elakadtam. Az elmúlt 3 év alatt, mióta nem nézték, a duplájánál is magasabbra nőtt, így az amúgy is csekélyke esélyünk szinte a nullára csökkent. Legalábbis eddig ezt gondoltam...most viszont kíváncsi lettem mi is ez, és hátha...

Lexa: köszönöm szépen, hogy felhívtad erre a vizsgálatra a figyelmemet, és a linkeket is!! Puszi Megpróbálkozom elvégeztetni itt helyben, ha nem megy akkor kérek egy időpontot Kőrösihez egy konzultációra.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Lexa28

HozzászólásElküldve: 2011, Máj. 06, 21:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ebrigi!

Mi Kőrösi doktorhoz jártunk / járunk. Csak jót tudok róla írni. Nélküle sosem születtek volna meg az ikreink. Tiszta szívvel tudom ajánlani. Sajnos a várólista igen hosszú hozzá és tényleg előfordulhat, hogy nem kezdtek rögtön a találkozót követő ciklusban, de nem szabad elkeseredni, bízni kell benne. Amikor Ő úgy látja, akkor indultok a programmal és figyelni fog Rátok 100%-ban.
Ez az AMH érték nekem is új (pedig jónéhány vizsgálaton már átestem Confused ). Sajnos nem tudok semmit írni róla. Ennyit találtam:
http://www.origo.hu/tudomany/2.....adasa.html
http://www.webbeteg.hu/orvos_v.....szat/62827
Sok sikert Nektek!
Vissza az elejére
ebrigi

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 27, 17:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még annyit, hogy meg tudjátok nekem mondani, hogy az AMH vizsgálat eredényem jónak számít: 34 éves leszek május végén az értékem: 2,8 lett. Úgye ennél nem számít, hogy a ciklus hányadik napján vetetem le hozzá a vért?

Köszönöm
Vissza az elejére
ebrigi

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 27, 17:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Én immunvetélőként részt vettem Fülöp doktor trombi kezelésén, most volt múlt héten egy hisztero+laparom, minden rendben volt és most írány a lombik, van köztetek olyan aki a győri kaáliba Kőrösi doktorhoz jár? Leírnátok a tapasztalatokat? Egyszer már voltunk nála és jövő héten megyünk hozzá vissza és nem vagyunk még elég rutinosak és érdekelne, hogy tényleg elég gyors-e? illetve riogatott mindket azzal, hogy lehet, hogy hónapokat kell majd várjunk amiatt, hogy bekerüljünk az adott hónapban a támogatottak közéSadSad

Előre is köszönöm!!!
ebrigi
Vissza az elejére
moncsi111

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 20, 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Lexa28!Ne sajnáld,mert sokat segítettél,mégegyszer nagyon köszönöm!Nagyon sok sikert,és egészséget kívánok nektek!
Vissza az elejére
Lexa28

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 20, 08:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Moncsi!
Nem ismerem a Szabó dr Urat, de biztos van olyan fórum, ahol ismerik őt.
(a nők lapja cafen azt írták, hogy jó és megbízható, mindent megtesz a betegekért).
Nálunk velem volt gond, a férjemnek volt spermája (csak kevés) de a 6. lombikra már egész jó eredményei lettek. Egy ismerősünknek viszont volt. Ő azt mondta, hogy nem egy kellemes dolog, de megérte (van 2 gyönyörű fiúk).
Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam segíteni!
Vissza az elejére
moncsi111

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 19, 22:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Lexa28!Köszönöm szépen a válaszodat,nagyon jól estek a szavaid!Érdeklődnék hogy ismered-e a Szabó Ferenc doktorurat(hozzá fogunk járni),jó-e?rossz-e?Ne váltsunk esetleg?Végül is szimpatikus volt!Nálatok volt here biopszia?Ha igen mik a tapasztalatok?Nem fájt a kedves férjednek?Hogy viselte?Ne értsd félre nem akarlak zaklatni,csak kíváncsi lennék?Előre is köszönném!
Vissza az elejére
Lexa28

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 19, 09:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rebeka73!
Én győri kaális (voltam) vagyok. Nekik köszönhetem az ikreimet! Smile

Lujzedli!
Mivel ez egy petevezeték átjárhatósági vizsgálat és Ti lombikprogramra mentek - szerintem - nem szükséges. A lombiknál úgy is kész embriót ültetnek vissza a méhbe, tehát a petevezetőnek - ilyenkor - nincs funkciója. Ha inszemináció lenne, akkor azt mondanám, hogy kell. Remélem megnyugtattalak! Sok sikert! Very Happy

Kedves Moncsi!
Nem voltál összefüggéstelen és teljesen érhető a sok kérdőjeled, de hosszú lombikos múltam (6lombik) a hátam mögött a legtöbb kérdésre sajnos nem tudjuk a választ. Szerintem tényleg "minta" életet éltek és úgy gondolom semmit nem csinátatok-csináltok rosszul, egyszerűen ilyen lapokat osztott nektek a sors. Nálunk ugyan velem van probléma, de a férjemnek is viszonylag kevés volt a spermája. Mi FER14-et szedtünk (vagyis ő Laughing ). Nem mondom, hogy csodaszer, de kicsit koncentráltabban tartalmazza azt amire egy férfinak - ilyenkor - szüksége van. Ezt megpróbálhatjátok, illetve egy lúgosító diéta mindkettőtőknek (persze csak módjával Wink ) jót tenne. És ami a legfontosabb BÍZNI, REMÉLNI, NEM FELADNI Exclamation és sikerülni fog! Nagyon szorítok!
Vissza az elejére
moncsi111

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 18, 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,üdvözlet mindenkinek!Én egy 32-éves nő vagyok,párom 36-éves!Nagyon szeretnénk kisbabát!Sajnos nemrég kiderült,hogy férjemnek azoospermiája van.Megultrahangozták és mindkét heréjében diffúz microlíthiasis található,un.fehér pontocskák-meszesedések.Ezeken az apró,meszesedett falakon nem jut ki a spermium,kb.1-hónap múlva lesz herebiopszia,és talán-talán ott legmélyen lesz 1-2-egészséges-életképes spermium!MI NAGYON BÍZUNK BENNE!!!
Nagyon jó lenne olyan emberek jelentkezése,akik hasonló problémával küszködnek,vagy küszködtek!Nagyon sok kérdésem lenne,esetleg tanácsokat elfogadnék(akár alternatív megoldásokat,mert 1-hónap múlva biopszia,erősödnénk altájon)!A páromról még annyit,hogy nem dohányzik-nem iszik alkoholt-nem szed semmilyen gyógyszert,hetente 3-szor sportól(nem keményen-csak lazán)-nem szaunázgat-nem vesz rendszeresen forró fürdőket.egyszóval szinte minta életet él!Úgyhogy értetlenül állunk,kissé kétségbe estünk!Mit kellett volna még ennél is másképp csinálni,mit kéne MOST másképp csinálni,hogy lehessen vér szerinti saját gyermekünk?Vitamin?Másfajta táplálkozás?Valamilyen gyógytea?Most is könny szökik a szemembe,Úgyhogy nézzétek el ha összefüggéstelenül írogatok esetleg!Új vagyok itt,sokszor azt sem tudom hol keressek,hol kérdezhetek,ráadásul nem vagyok gyors és gépíró!Remélem azért mindent leírtam ahhoz,hogy valaki felvegye velem a kapcsolatot,még akár egy-két bíztató szó is elég lenne!Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!Üdvözlettel:moncsi!
Vissza az elejére
lujzedli

HozzászólásElküldve: 2011, Ápr. 08, 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Elnézést kérek a betolakodásért, de segítségetekre lenne szükségem.

Lassan kezdem a lombikot. Én pcos vagyok,férjemnek pedig kevés hímivarsejtje van,látóterenként 7-8db, úgyhogy más lehetőség ki is van zárva. Ami engem érdekel, hogy gond-e,hogy nekem nem csináltak HSG-t? Az orvosom tudja, hogy nincsen. Szükséges egyáltalán? Valahol azt olvastam, hogyha a férjnél van a nagyobb gond, akkor nem csinálják meg.

Köszönöm a válaszokat előre is.
bacsijudit

HozzászólásElküldve: 2011, Feb. 23, 20:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy így betolakodom Hozzátok.

Szakdolgozatomhoz szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek.
Olyan anyukákat keresek, akiknek már sikerült valamilyen asszisztált reprodukciós eljárással gyermeket vállalni.
Ha van ilyen ismerősötök, kérlek továbbítsátok az üzenetem!

Szakdolgozatomat "A védőnő szerepe a meddőség megelőzésében, kezelésében és a meddőségi kezelések által létrejött terhesség és gyermek gondozásában" írom, a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar, Egészségügyi Gondozás és Prevenció, Védőnő szakán. E témával kapcsolatos kutatásomban szeretném az anyukák segítségét kérni.

Célom megismerni a meddő párok nehézségeit a gyermekvállalás elhatározástól a gyermek megszületéséig. Tapasztalataikat, észrevételeiket, véleményeiket szeretném tanulmányomban összegezni és megvizsgálni, hogy mi, védőnők miben segíthetjük a hasonló sorsú párok meddőség elleni küzdelmét.

A kérdőív kitöltése anonim módon, névtelenül zajlik, kitöltése maximum 10-15 percet vesz igénybe. Az adatok összegezve kerülnek bemutatásra úgy, hogy a személyes információk nem lesznek azonosíthatók.

A kérdőív az alábbi oldalon érhető el:
http://t.e-tarsulas.hu/kerdoiv/

Köszönettel: Bácsi Judit

Védőnő hallgató
Vissza az elejére
rebeka73

HozzászólásElküldve: 2011, Feb. 22, 23:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Van itt olyan aki a Győri Kaáliba jár?
Vissza az elejére
Bea88

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 27, 15:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy kis segítséggel siekrült az online forma, kérem Önöket, töltsék ki, nagy segítség lenne.

Köszönöm

http://ripet.hu/feedback.php?kid=jwy l9cwvheu19j3m
Vissza az elejére
Bea88

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 26, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves anyukák, és leendő anyukák!
Olyan édesanyákat keresek, akiknek mesterséges eljárás során 2003 óta gyermekük született, és már nem szoptatnak.
Szakdolgozatot írok a témában és egy kérdőívet kellene név nélkül kitölteni, de mivel csak World-dokumentumban tudom elküldeni a kérdőívet, kérem írjanak a következő e-mail címre: bea. lesko@gmail. com

Nagyon nagy segítség lenne!
Köszönöm
Leskó Beáta - IV. éves védőnő hallgató
Vissza az elejére
Avarka

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 06, 10:30    Hozzászólás témája: gyógyszer Hozzászólás az előzmény idézésével

Keresek: gonapeptyl, gonal 900 és/vagy 450, luveris, ovitrelle, crinone, estrofem, agolutin gyógyszereket.
Gonapeptyl-el kezdek 12-én. A többi 26-tól kellene.

Kérem, aki tud segíteni írjon privit!

Köszi,
Avarka
Vissza az elejére
Aelin

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 06, 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Negyedéves szülésznő hallgató vagyok, szakdolgozatot írok "Meddőség" témában, kérdőíves kutatáshoz szeretném kérni a segítségeteket. Ezen a linken elérhető a kérdőív: http://ripet.hu/feedback.php?kid=6zad72h54thu8fa1 Remélem nem veszitek tolakodásnak. Ha mégis elnézéseteket kérem, de próbálok minden lehetőséget kihasználni az anyaggyűjtésre. Minden segítséget, tanácsot előre is köszönök!
Vissza az elejére
nanas2003

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 06, 21:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi is küzdünk de koncz dokiról eddig jót olvastam a neten. Mi most győrbe járunk Boga dokihoz. de az asszistenseket viszont egytől egyig kirugnám.
Vissza az elejére
plumb

HozzászólásElküldve: 2010, Nov. 04, 18:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hajnacsan:

Szia, mi is odajárunk a Zeke doktorhoz. Ő nem a türelméről és empátiájáról híres, de mi már elég régóta járjuk ezt a rögös utat, megszoktam Smile és azt mondják jó szakember. Egyszer azonban a Skriba doktornő vizsgált ő nagyon aranyos volt, róla jókat hallottam. A Szűcs doktorról azt mondják nagyon távolságtartó. Szóval leginkább a Skriba doktornőt ajánlanám.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
angyali2

HozzászólásElküldve: 2010, Okt. 24, 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! A Merionalt kihagyta a gép és csak csillaggal jelöli.
Vissza az elejére
hajnacsan

HozzászólásElküldve: 2010, Szept. 30, 21:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, én több éve nem jártam erre, de most segítségért jöttem... Lassan 3 éve fagyasztott embrióinkat szeretnénk visszakérni, de olyan hihetetlen bánásmódban volt részem a BMC-ben Koncz dr. részéről, hogy komolyan elgondolkodtam, vajon jó helyen járok -e. El vagyok keseredve, hogy végre összeszedve minden erőnket bejelentkeztünk, hogy nekivágjunk és ő a remegő lábakon álló lelki-gépezetünket földig rombolja. Ha valakinek van jó ötlete, mit kellene tenni, melyik orvosra váltani, hogy kellő empátiával és odafigyeléssel találkozhassunk, kérem, írjon nekem.
Ha tudtok valakit, akivel lehetne érdemben beszélni, azt is megköszönöm. Én komolyan fontolóra vettem a betegjogi képviselő felkeresését...
Mi 7 éve várunk babára, különösebb oka nincs a meddőségnek (azt gondolom nem is lettünk elég körültekintően kivizsgálva), 4 lombikon vagyunk túl, természetes gyógymódok, spontán remények, minden hozzáállást kipróbáltunk, a nemtörődömségtől, a szigorú diétázáson át...
Hát köszönöm...
Hajna
Vissza az elejére
masni_

HozzászólásElküldve: 2010, Szept. 18, 09:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dominika! Majd írdd eg mi volt ultrahangon! Nekem elsősorban Kőrösi doktort ajánlották Győrben, másodsorban pedig Zeke doktort a BMC-ből. Őt is ismered?
dominika2010

HozzászólásElküldve: 2010, Szept. 15, 19:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Masni!

Köszi az érdeklődést, még nem akarom elkiabálni a jövő héten készülünk a hat hetes ultrahangra. Én a Dr Konchoz járok aki szerintem alapos munkát végez.
Vissza az elejére
Vik50

HozzászólásElküldve: 2010, Szept. 15, 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eva000! Budapesten keresel? Ha igen, akkor én a Forgács Intézetet javasolnám, szakmailag és emberileg is. (Várólista itt is van, ahogy mindenhol.)
Persze ez nagyon szubjektív. Sokan szerint a Kaáli a favorit.
Vissza az elejére
masni_

HozzászólásElküldve: 2010, Szept. 14, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Dominika! Sikerült a beültetés? Ki az orvosod?
dominika2010

HozzászólásElküldve: 2010, Szept. 12, 11:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi a BMC-be jártunk és részt vettünk a lombik programon, és megmaradt néhány gyógyszer!!

2 doboz AGOLUTIN inj
2 doboz LUVERIS inj
1 doboz CETROTIDE inj
13 db CRINONE progi

Ha érdekel írjatok privit!

Előre is köszi!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 2730, 2731, 2732  Következő
1 / 2732 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.