Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Babákért küzdünk - Lombikbébi
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 2730, 2731, 2732

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mosolygós

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jajj, telcsiztem a Kaáliba... Most számolják őket...
Úgy izgulok.. Crying or Very sad Arrow
Tényleg, végülis kinek a férje a Szabolcs, mert szerintem vele beszéltem? Very Happy
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kusimi

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, én is megpróbálom
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
kivancsi leszek hogyan működik!
tkrinya!
én is tippelnék de inkább babára:2
Vissza az elejére
Timsza

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kukucska!
Én is itt vagyok! Remélem sikerül is betanulnom. Üdv mindenkinek az új otthonunkban! Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
spagóca

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is itt vagyok Laughing
Vissza az elejére
mosolygós

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Katamama:))

Én már át is jöttem, remélem a többiek is követnek majd hamarosan:)
És nagyon tetszik a nyító szöveg, köszönjükSmile
Vissza az elejére
KataMama

HozzászólásElküldve: 2004, Márc. 11, 11:04    Hozzászólás témája: Babákért küzdünk - Lombikbébi Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Lányok-Asszonyok!

Szeretettel üdvözöllek Benneteket az új fórumunkon. Very Happy
Tiszta szívemből kívánom, hogy ez az új hely meghozza Nektek is a várva-várt drága kincseket, a saját kisbabáitokat.

Kedves Fórum!
Kérjük, fogadj be bennünket, tedd lehetővé, hogy zökkenőmentesen tárgyalhassuk ki mindennapi apró-cseprő témánkat, oszthassuk meg egymással kisebb és nagyobb örömünket, és beszélhessük meg gondjainkat, félelmeinket.

Kedves újak, erre járók, böngészgetők!

Ennek a fórumnak a lakói hosszabb ideje küzdenek a gyermekáldásért. Korábban egy másik internetes fórumon már közösséggé kovácsolódtak, de az ottani technikai problémák miatt új helyet kerestek maguknak.

Szinte mindegyikük valamelyik meddőségi intézetbe jár kezelésekre (inszemináció, lombikbébi-program), vagy a hosszú várakozás után orvosi segítséggel megfogant babá(ka)t vár, vagy mindezen már túl van, a drága csemete(k) már otthon élvezik az élet szépségét, de az Anyukák nem tudnak elszakadni ettől az összetartó, egymást bátorító, erőt adó közösségtől.

Kérünk, hogyha olyan ismerősöd van, aki szintén hosszabb ideje hiába várja a gyermekáldást, irányítsd hozzánk, hadd segítsünk Neki is az összegyűlt közös tapasztalatainkkal, hogy mielőbb Ő is boldogan ölelhesse magához méhének gyümölcsét.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 2730, 2731, 2732
2732 / 2732 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.