| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
mosolygós
|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Jajj, telcsiztem a Kaáliba... Most számolják őket...
Úgy izgulok..
Tényleg, végülis kinek a férje a Szabolcs, mert szerintem vele beszéltem?  _________________
[^] [^]
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kusimi
|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok, én is megpróbálom
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
sziasztok!
kivancsi leszek hogyan működik!
tkrinya!
én is tippelnék de inkább babára:2
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Timsza
|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kukucska!
Én is itt vagyok! Remélem sikerül is betanulnom. Üdv mindenkinek az új otthonunkban!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
spagóca
Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 12:04 Hozzászólások: 1959 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én is itt vagyok
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mosolygós
|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Katamama:))
Én már át is jöttem, remélem a többiek is követnek majd hamarosan:)
És nagyon tetszik a nyító szöveg, köszönjük
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
KataMama

|
Elküldve: 2004, Márc. 11, 11:04 Hozzászólás témája: Babákért küzdünk - Lombikbébi
|
|
|
Kedves Lányok-Asszonyok!
Szeretettel üdvözöllek Benneteket az új fórumunkon.
Tiszta szívemből kívánom, hogy ez az új hely meghozza Nektek is a várva-várt drága kincseket, a saját kisbabáitokat.
Kedves Fórum!
Kérjük, fogadj be bennünket, tedd lehetővé, hogy zökkenőmentesen tárgyalhassuk ki mindennapi apró-cseprő témánkat, oszthassuk meg egymással kisebb és nagyobb örömünket, és beszélhessük meg gondjainkat, félelmeinket.
Kedves újak, erre járók, böngészgetők!
Ennek a fórumnak a lakói hosszabb ideje küzdenek a gyermekáldásért. Korábban egy másik internetes fórumon már közösséggé kovácsolódtak, de az ottani technikai problémák miatt új helyet kerestek maguknak.
Szinte mindegyikük valamelyik meddőségi intézetbe jár kezelésekre (inszemináció, lombikbébi-program), vagy a hosszú várakozás után orvosi segítséggel megfogant babá(ka)t vár, vagy mindezen már túl van, a drága csemete(k) már otthon élvezik az élet szépségét, de az Anyukák nem tudnak elszakadni ettől az összetartó, egymást bátorító, erőt adó közösségtől.
Kérünk, hogyha olyan ismerősöd van, aki szintén hosszabb ideje hiába várja a gyermekáldást, irányítsd hozzánk, hadd segítsünk Neki is az összegyűlt közös tapasztalatainkkal, hogy mielőbb Ő is boldogan ölelhesse magához méhének gyümölcsét.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|