| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
Skiddy

Csatlakozott: 2006.02.28. Kedd 9:53 Hozzászólások: 1371 Tartózkodási hely: XVIII.Bp.
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 18:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
ez jó mi kéretlenül szerencsére nem nagyon kapunk dolgokat. Nálunk más bajok vannak.Az anyós olyan mint egy tank,ha kopog az ajtón ami zárva és én nem ugrok, mert szoptatok vagy alszunk jön és veri az ablakot,nemsemmi!Ja ha bármiért szólunk pl. felkelti a babát,mosson kezet mielött a picihez nyúl,nem vagyunk kíváncsiak a politikai kiselöadására stb. még ö van megsértödve! _________________
[^] [^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

Csatlakozott: 2006.02.28. Kedd 9:53 Hozzászólások: 1371 Tartózkodási hely: XVIII.Bp.
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 18:34 Hozzászólás témája:
|
|
|
ez jó mi kéretlenül szerencsére nem nagyon kapunk dolgokat. Nálunk más bajok vannak.Az anyós olyan mint egy tank,ha kopog az ajtón ami zárva és én nem ugrok, mert szoptatok vagy alszunk jön és veri az ablakot,nemsemmi!Ja ha bármiért szólunk pl. felkelti a babát,mosson kezet mielött a picihez nyúl,nem vagyunk kíváncsiak a politikai kiselöadására stb. még ö van megsértödve!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyósgyilkos
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 17:11 Hozzászólás témája:
|
|
|

A hozzászólás legutóbb anyósgyilkos által 2008, Máj. 07, 14:05-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Skiddy

|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 16:57 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mi anyósékkal egy telken ,de szerencsére már külön házban lakunk Terhesen szörnyü volt elviselnem ,bár most is sokszor égnek áll a hajam Anyósgyilkos jó a nicked és az anyósbosszantó ötlet is király!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyósgyilkos
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 14:55 Hozzászólás témája:
|
|
|

A hozzászólás legutóbb anyósgyilkos által 2008, Máj. 07, 14:06-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4546 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 14:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
király ötlet anyósgyilkos!!!!!!
nem irigyellek!! )
mikor jön a baba?? fiu v. lányka lesz??
én se használtam pólyát!! )
jó ötlet az anyuka dolog és szerencsés vagy! Nekem meghalt anyukám igy nem tudom bosszantani vele anyóspajtást!!  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyósgyilkos
|
Elküldve: 2006, Ápr. 27, 13:59 Hozzászólás témája:
|
|
|

A hozzászólás legutóbb anyósgyilkos által 2008, Máj. 07, 14:07-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Felhőcske
|
Elküldve: 2006, Ápr. 20, 14:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Az én fiam éppen az anyósommal sétál Azt csak nem lehet elrontani  _________________ Message Board Code
[^]
Máté képei
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
Csatlakozott: 2005.04.24. Vasárnap 21:16 Hozzászólások: 4546 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: 2006, Ápr. 20, 09:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
na mi van?,mindenkinek baró a rokonság??
én már 2hete nem beszéltem anyosommal....
nem is értem miéé!! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
memó
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 15:53 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Kaposvár
|
Elküldve: 2006, Feb. 28, 21:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hali!
Az én anyósom nem jön,mert szégyelli,hogy nagymama.Zavarja a pasizásban,meg minden erőfeszítése ellenére még mindig együtt vagyunk a párommal. _________________ Móni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Banya
|
Elküldve: 2006, Feb. 28, 10:13 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hű,de jó ez az oldal!
Ha mindent leírnék anyós-pajtiról,ami a bögyömben van,velem lenne tele az oldal!  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
|
Elküldve: 2006, Feb. 23, 16:42 Hozzászólás témája:
|
|
|
Na megint mindenkinek jó a rokonsága???
nekem most a sogornőm ment az agyamra!!!
Beteg volt a gyerek....tök taknyos!!
És hivatalosak voltunk 2hete hozzájuk! Mondtam páromnak menjen ő egyedül mert én nem viszem át ilyen hidegbe a gyereket mert náluk amugy is hüvös van a lakásba! meg hát tiszta takony szegénykém!
Erre felhiv az ovónő 2gyermekes anyuka/sogornőm/
hogy miért nem mentünk, nem mindegy hogy otthon vagy náluk betegeskedik a gyerek?????????
azt hittem beszarok!! Mondtam is nek! Hogy ha az ő gyerekéről lenne szó akkor mi lenne?? vesztegzár!!
na ennyit a kis családról!! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
2i
|
Elküldve: 2006, Feb. 12, 14:16 Hozzászólás témája:
|
|
|
helló! hű de király topikot találtam!
Nekem is van anyósom, bár elég jóba vagyunk. Vele lehet veszekedni, megsértődik, megsértődöm, de nincs öri-hari!
Igaz, elég nehéz természet vagyok, sokszor ami a fejembe az a számon...
15 hónaposak a 3-as ikreink, nagyon sokat segített az elején, itt lakunk egy városba, így megoldható a segítség. Sőt, olyan apósom van, aki pelenkáz és fürdet, öltöztet is. Anyós is.
Nagy meccsek voltak:
Babaetetés! Miért nem adok nekik ezt és azt....Ma már csak megkérdezi: Mit esznek? Jópár vitába került, de itt tartunk, és 30 évvel ezelőtt még nem hallottak a gluténmentes, tejmentes stb...táplálásról.
Babaöltöztetés:
Nem bííííírja megállni, hogy meg nem kérdezze: Nem fázik ebbe? Nincs melege így? stb......
Ezektől eltekintve tényleg jól elvagyunk KIVÉVE ha szóba jön az Ő annnnya!
Férjem nagymamája! Na! anyós ha már rendes, van helyette DÉDIMAMA!
Anyósommal igazi nagy veszekedések miatta voltak, vannak. _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Felhőcske
|
Elküldve: 2006, Feb. 12, 11:06 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok
Egyik-másik esetben én is magunkra ismerek.
Szerintem egy Anyóssal jobb nem balhézni és minél kevesebbet látni
Nálunk az volt a legszebb amikor a manó szülés után az intenzívre került-ott ugye nem lehet látogatni és fényképezni- és anyósom azt mondta,hogy akkor nem is jönnek látogatni ha a babát nem láthatja,mert Rám meg nem kíváncsi.Ari ugye?
Anita
Sajna ez a versengés sok helyen megvan,nekem spec hánynom-Bocsi-kell tőle Nagyon megértelek A lényeg amit írtál szeretitek egymást,a szüleiddel minden ok.Ez amúgy még jobban bosszantja őket.Nálunk balhé volt,mert szülés után Anyukám sokat volt nálunk. Szerinte.De ha ő nem lett volna...És a bosszantó,hogy nem veszi észre magát.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....Gáz.
Jkzsanett
Nálunk fordított az eset,a családban én vagyok állítólag elviselhetetlenül tisztaság mániás,annyira,hogy nem is jó nálunk lenni.
De Anyósűzőnek jó
Kisboszi
Mintha én írtam volna  _________________ Message Board Code
[^]
Máté képei
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
|
Elküldve: 2006, Feb. 12, 00:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
na mi van... mindenkinek megjavult az anyósa??????????? _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anita19790601
|
Elküldve: 2006, Feb. 01, 22:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Sziasztok!
Nekem is van egy tündéri anyósom! Már egy éve együtt éltem a barátommal, mikor bemutatta a családját. Jól elvoltam mindenkivel, segítettem mindenben, csacsogtam a mamával, ajándékokat vásároltam nekik, hívtam őket telefonon. Minden szép volt. Két év után bejelentettük, összeházasodunk. Mindig szép, nagy esküvőről álmodoztam. Nem lett belőle semmi. Hogy miért? Az anyósom megkérte a férjemet, hogy ne legyen nagy felhajtás, mert nekik nincs pénzük, és szégyelnék magukat a szüleim előtt. Természetesen beleegyeztem. Az esküvőnk után a drága mama zokogva újságolta, hogy a középső fiának a menyasszonya utálja, de ő mindent meg fog tenni, hogy megszeresse. Megtette! Még ebben az évben lakodalmat rendezett nekik, 100 fő, mindent ő állt, még a menyasszonyi ruháját is. Képes volt hitelt felvenni. A ceremónián odajött hozzám, és közölte, mosolyogjak, nehogy a rokonság azt higyje, hogy haragszunk egymásra. És a java még csak ezután jött. Ha ajándékot vittünk, bedobták a sarokba, és csak azt hallgattam: "Atikáék olyan gyönyörű ajándékot hoztak..." Mindig csak Atika, és Ildike. Házat vettek nekik hitelre, berendezték hitelre, az a lényeg, hogy megvásárolták Ildikét. Hogy mi mit kaptunk? Csirkeszárnyat, befőttet, kb. 5 kg. disznóhúst. Persze amit Atikáék nem vittek el. Egy nap bejelentette anyuka, hogy Atikáéknak gyereke lesz. "Mostmár ráértek a gyerekkel, nekem már lesz unokám, az se baj, ha nektek nem is lesz gyereketek." 2 napig bőgtem. Hamarosan terhes lettem, és megszületett a kisfiam, akit imádok. (Szerintetek kinek a születésnapján született? Igen, az anyósomén. Nem vicc!) Fél éves a Kicsikém, és egyszer látta, amikor megszületett. Azt mondta drága a vonatjegy. Akkor is tudjátok mit mondott? Azért szeresd ezt is, ha már fiú lett. Ölni tudtam volna. A gyerekem még semmit nem kapott tőle, de nincs is szükségünk rá. A másik unokáját ő ruházza, hetente látogatja...stb. Ja, és töltöttkáposztát hozott egy szoptatós anyának. Eddig nem szóltam. De ennek vége, ha legközelebb találkozunk, megmondom a magamét. Ami jó, hogy szeretem a férjem, imádom a gyerekünket, a szüleim sűrűn jönnek, szeretnek bennünket. Csak az a banya felejtene el végre... mert hetente beszél a fiával, mint egy gondos anyuka. Vagyis a férjem hívja.
Köszi, hogy meghallgattatok! Annyi mindent tudnék még írni... de idegesen nem tudok elaludni.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jkzsanett

Csatlakozott: 2005.06.29. Szerda 13:23 Hozzászólások: 722 Tartózkodási hely: Pécel
|
Elküldve: 2006, Jan. 30, 11:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok
Bocsi hogy én is "beleszólok".
Nekem após (anyósomat nem is ismertem), sógornő gondjaim vannak. Igaz baba még nincs, de így is tudnak mibe beleszólni.
Én egyszer nagyon összevesztem apóssal, úgy kiabáltam mint még soha. Pedig nem vagyok egy veszekedős típus. Azóta "jóban" vagyunk. Van hogy néha simán "leállítom".
Anyukám 3 éve halt meg. Temetés után nem sokkal jöttek sógornőmék. Kérdés: baba mikor lesz? Hát nem kedves?! Majdnem elküldtem a francba.
Mivel neki már két gyereke van és "háziasszony" úgy érzi, hogy én baromira nem értek semmihez és mindent el kell magyaráznia.
Ja és nem szívesen jönnek hozzánk mondván nálunk rendetlenség és kosz van..... Igaz, hogy két éve kezdtük el a házat bővíteni és a tetőt újra rakattuk. Most érünk el lassan a végére. De hát hogy képzelem, hogy ilyenkor se tudok normálisan kitakarítani....Miközben a munkások mászkáltak ki-be. A vakolat megadta magát a szobában a mennyezeten (beáztunk amikor leszedték a tetőt), és emiatt állandóan szállt a por fentről... Mondtam a férjemnek, hogy ha nem tetszik neki akár rendbe is teheti a házat...
Persze ő otthon van a két gyerekkel nem dolgozik és az apja! segít neki takarítani. Hát tudjátok...
Férjemnek mondtam hogy egyszer még kiosztom a sógornőmet csak még várom a legjobb alkalmat...
Bár lehet hogy nekem apuval is lesz meccsem, mert együtt lakunk...
Szóval ne hagyjátok magatokat. Tudom nehéz, de az a lényeg, hogy a párotok is mellettetek áll. És ez a legnagyobb dolog.
Az én párom is mellém állt a papjávál szemben és sokszor én is mellé állok apuval szemben. Ez a legnehezebb az egészben, de nekem nagyon sokat jelentett. És pont emiatt nem érdekel az, hogy mit mondanak az idióta rokonok. Hagy mondják, ha őket megnyugtatja. Persze zavar de itt be ott ki és kész
Bocs hogy hosszú voltam. _________________ Zsani
[^]
http://kep.tar.hu/jkzsanett/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Goofyka
Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 20:50 Hozzászólások: 1258 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 21:05 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Hanee jó lehet hogy vhol igazad van, tényleg utálom őt, de inkább azt amit tesz velem.
Ez a főzés dolog is teljesen máshogy kezdődőtt, a villamoson alázott le teljesen mindenki előtt, hogy én igenis nem tudok főzni, és már ordibált velem.
De én megmutattam neki hogy igen is tudok, ha már a szavaimnak nem hitt.
És amit én mondok az sosem jó, az én véleményem nem számit. Nem csoda hogy nem szeretem.
Párom is tudja milyen, csak ők elég konzervativak és igy nevelték a páromat is, náluk nincs az hogy helló apu mizu? hanem csokolom apuka, hogy van? na már ez is.....ezért nem szólhat bele a párom sem, mert akkor ő van lecseszve, mert az anyád vagyok.
De én sem akarok velük összeveszni ezért türők valamilyen szinten, csak annyi lenne a kérésem, hogy hadják hogy mi neveljük fel a gyerekünket ugy ahogy mi szeretnénk. Tanácsot lehet adni, de ne erőszakosan, hogy igen is ugy kell csinálni.
Nem csak bennem van a hiba.
Csak szeretnék ugy élni, hogy boldogságban, szeretetben, mint egy igazi család, mert most már mi 3-an leszünk egy család.
Nekik sem szóltak bele hogy neveljék a gyereket, akkor ők miért?!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Anicska

|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 17:29 Hozzászólás témája:
|
|
|
.  _________________
[^] [^]
[^]
A hozzászólás legutóbb Anicska által 2009, Márc. 18, 07:40-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kisboszi
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 12:52 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Korina!
Nem is panaszkodnék tulajdonképpen, ha nem érezném igazságtalannak az anyósom. Van ugyanis egy másik unokája is, csak ő külföldön él. És persze érte nagyon odavan (talán nem véletlenül), mindig vesz neki valami kis vackot és kiküldi. Az én lányom 10 hónapos koráig nem kapott semmit, akkor is csak azért, mert a férjem szóvátette neki... Pedig csodaszép a lányom (tudom, ez olyan tipikus anyás), mindenki imádja, kis zöld szemű liba
Persze nincs min meglepődnöm, a saját gyerekeit se szereti, csak muszájból szülte őket!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 10:50 Hozzászólás témája:
|
|
|
Kisboszi!!
Hát nem egyszerű eset sem a tied!! Sajnálom!!
Remélem felvidit egy kép téged és mindanyiótokat!!
[^] _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kisboszi
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 10:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok csajok! Ehhez nekem is lenne pár szavam. 15 hónapos a kislányom. Nagyon örültem, hogy az én gyerekemnek 2 nagymamája is lesz, hiszen én nem ismertem a nagyszüleimet. Kapcsolatom anyósommal egész jó volt. Aztán nagyot csalódtam. Anyósom nem jött be hozzám a kórházba, akkor látta csak a lányom, amikor hazavittük. Férjem áthozta egy hétig minden nap délután (Édesanyám jött délelőtt, és ő főzött nekem). De anyósomat ez nagyon fárasztotta, pedig csak tévét nézett. Aztán már csak heti 1 nap hozta a férjem. Két hónap elteltével már én sétáltam át hozzá (kb. negyed órás út), és lépcsőn cipeltem fel hozzá babakocsistól a gyereket (császáros voltam!!!). De anyósomat ez a heti 1-1,5 óra is fárasztotta. Volt, hogy a férjem vitte, hogy én pihenjek, erre anyósom kitalálta, hogy én nem szeretek nála lenni, és ez meggyőződése lett. Tudnék még mesélni, miket mondott és tett, de az hosszú lenne. De ahová ez vezetett: Mikuláskor jelenetet rendezett Édesanyám és a barátaink előtt. Barátnőmet meggyanúsította, hogy szemet vetett a férjemre, stb. Azóta nem voltam anyósomnál, nem is kívánok vele kapcsolatot tartani. Az egész történetből csak a lányomat sajnálom.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Yasmine
Csatlakozott: 2006.01.15. Vasárnap 20:42 Hozzászólások: 726 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 09:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Goofyka
Hanee szemszögéből is helytállóak a megállapítások,de a tény,az tény marad!Szóval,kibírni azt a kis időt,amíg el kell viselned,aztán halleluja!
Mikor van a szülinapod?
(Anyósod tortája mellé küldök egyet kompenzációnak...)  _________________
[^]
Yasmine
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 09:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hanne!!
Az anyós visitás tetszett!!!
ismerős szitu.....
gondolhatok rám ma megyünk anyóshoz!!!!!!!!!!!!
biztos megkapom ma is hogy mmiért nem engedem hogy más szoptassa a gyerekemet ha ugy is kevés a tejem...... _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hanee
Csatlakozott: 2005.04.27. Szerda 12:37 Hozzászólások: 2726 Tartózkodási hely: Törölt felhasználó!
|
Elküldve: 2006, Jan. 29, 09:39 Hozzászólás témája:
|
|
|
Goofyka:
Nem gondoltál még arra, hogy a konfliktust te magad is csinálod kicsit?
Ez a "20 személyre főzök és ki tud jobban főzni" dolog inkább kicsit "versengésnek" tűnik, hogy ki a jobb.. minek bebizonyítani, hogy te?
Azért abba gondolj bele, hogy párodnak ő az édesanyja, és nem egyedül rajta áll, vagy bukik a kapcsolatotok.
Tudom miről beszélek, mert nekem az anyám idegesítő! De attól még az anyám és megtanultuk kezelni a hülyeségeit párommal. Megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat, ha valami olyan van, ami nem tetszik. Ő is próbál néha beleszólni dolgokba, de egyszerűen nem foglalkozom vele.
Hadd öltöztesse fel a gyereket, mi baja lesz tőle?? Majd levetkőztetem ha elmegy.. hadd pelenkázza, akkor is ha béna, hadd itassa, úgysem iszik ha nem szomjas, stb.. hadd mondja a magáét, én pedig bólogatok, mint a keljfeljancsi és helyeselek, aztán magamban azt gondolok, amit akarok.
De én az írásodból úgy érzem, hogy már eleve előítélettel és utálattal vagy iránta. Így ha nem is olyan nagyok a hibái, eleve felnagyítod őket magad előtt.
Most őszintén, az életben nem a legfontosabb kérdés az, hogy ő 3-kor tálalja az ebédet, te pedig 1-kor. Ő idősebb is vagy 30 évvel gondolom..
És ennél vannak nagyobb gondok és problémák is szerintem.
Ez nekem olyan furcsa, mert a mi családunkban ilyen nincs. Természetesen a szülők nálunk is próbálnak ebbe-abba beleszólni, de lerázzuk magunkról és kész. És szerintem ez mindenhol így van nagyjából.
De gondolj arra, hogy te mitől leszel különbb a te menyed / vejed szemében? Ha ilyeneken problémázol, hogy ki főz gyorsabban, akkor semmivel szerintem. És ő mitől lenne más mint te? Ő is felnevelt legalább egy gyereket, akit a világon mindennél jobban szeret. A legjobbat akarja neki. Az pedig már alkati kérdés, hogy ki mennyire tudja a fiát elengedni más nő karjaiba. Ezt tolerálni kell, mert a férjed akármit is mond, az anyját örökre szeretni fogja, bármilyen is. Ne uszítsd ellene szerintem, mert az sosem jó (nyilván nem fog otthagyni az anyja miatt, de ő az, aki két tüz közé esik emiatt és biztos rossz érzés neki is).
Remélem nem bántottalak meg, nyilván nem ismerek minden részletet, csak próbáltam más szemszögből is megvilágítani a kérdést.
Egyébként az én anyósom is visítva beszél a gyerekhez, amitől én is és a párom is kivagyunk, de nem szólunk semmit, mert a gyereknek tetszik és ez a lényeg.. anyám is idegesítően gügyög hozzá, de párom szerint én is
hanee
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Goofyka
Csatlakozott: 2005.04.21. Csütörtök 20:50 Hozzászólások: 1258 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006, Jan. 28, 23:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
áhh nem lehet ezt igy, azért valamennyi jó indulat is van bennük, csak ne rinyálnának állandóan a füledbe a sipitozó hangukkal.
Az én anyósom orditva és nyávogva beszél, néha be kell fognom a fülemet mert kilukad a dobhártyám, de a férjem is a telefont ugy tartja el a fülétől,nem kell ide kihangositó.....
Sz....m le az egészet, nem megyünk olyan soxor hozzájuk, ez a másik mániája, már féltékeny az én szüleimre is, mert ott többett vagyunk, de gondolkozhatna egy kicsit vajon miért.
Februában lesz a szülinapon, kikell birnom azt az egy napot, majd biztos akar segitenia főzésben is.
Aztán egy hét múlva az ővé lesz, ahol inkább neki kélne el a segitség, mert ő mondja nekem, hogy én nem tudok 20 személyre főzni, de én 1-re hivtam meg a vendégeket, és 1-kor tálaltam is a kajcsit, ő meg szintén 1-re hivottt minket és 3-kor ebédeltünk. Akkor ki is nem tud főzni 20 személyre és időre, pedig nekem sem volt segitségem, és nem nagyobb a konyhám sem az ővétől.
Bárcsk ne lenne nekem sem, vagy olyan lenne, hogy nem szól bele semmibe. _________________
[^]
http://s117.photobucket.com/albums/o50/Goofyka/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Yasmine
Csatlakozott: 2006.01.15. Vasárnap 20:42 Hozzászólások: 726 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2006, Jan. 28, 12:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Goofyka
Király a hozzászólásod,nekem anyósom hála az égnek nincs-nem tartjuk vele a kapcsolatot,azért,mert ilyen,amit írtál-viszont anyám nekem is rengeteg fejfájást okoz!!Totál ue. a tünetek!A megoldás:Nagyon ritka találkozások,még ritkább telefonok,bármilyen kérdésre oké a válasz,és a legrövidebb időn belül bontani a kapcsolatot!  _________________
[^]
Yasmine
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
melinda27

Csatlakozott: 2005.08.11. Csütörtök 8:18 Hozzászólások: 512 Tartózkodási hely: Nagyvarad
|
Elküldve: 2006, Jan. 27, 09:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lanyok!
Szerintem nekem van a legjobb helyzetem. Nincs sem anyosom, sem aposom, sem sogor vagy sorornom.
A ferjem viszont anyukanak szolitja anyamat es anyam pedig fiakent szereti anyamat.
Viszont barmennyire is szeretjuk a szuleimet semmikeppen nem laknek veluk egy haztartasban.
Mindenkeppen a legjobb ha a fiatalok kulon vannak.
Anyam csak akkor szol bele a dolgainkba, ha mi kerjuk ki a velemenyuket, de olyankor is hozzateszi, h mi dontunk. _________________
[^] [^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jussy
|
Elküldve: 2006, Jan. 27, 09:26 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Nekem sajnos meghalt az anyósom 4 éve, de van neki egy nővére annak meg egy lánya akik kötelességüknek érzik, hogy ellássanak jótanácsokkal , különben (szerintük) nem tudnánk felnevelni a gyerekünket.
Mindig átjönnek (hívatlanul és váratlanul) hívnak, írnak ilyesmiket: "Lilit tartsátok jó melegben, nehogy huzatot kapjon." "Lilire nagyon vigyázzatok, mert fokozódik a szél." "Szeressétek a bébit." (Biztos azt hiszik, hogy utáljuk a gyereket.) "Sterilizálsz te rendesen?" "Szopik rendesen a gyerek?Nehogy kiszáradjon!"Telefonban az az első kérdésük, hogy mi van a gyerekkel, nem beteg? Folyton azzal csesztetnek, hogy sapkában altassam a babát 23-24 fokban, mert ők úgy altatták az unokát, aki szegénykém mindig meg van fázva, most épp tüdőgyulladásból lábadozik. Most én is mondjam nekik, hogy vigyázzanak rá??? Mikor Lili két hónapos volt az öreglány ki volt bukva, hogy csak szoptatom és nem adok neki teát, aggódott, hogy van-e elég tejem, aggódó arccal kérdezgeti mindig, hogy jó-e a gyerek súlya.
Az öreglány lánya a kórházba hozott be nekem fél liter kávét , de hazavitettem vele
Ja a nevével is gond volt.Mikor megtudták, hogy Lilinek hívják a kislányunkat azt kérdezték: Ez az egész neve? Miért nem Liliána?
Nagyon fel tudnak bosszantani, a férjem azt mondja röhögjek rajtuk, de nem mindig megy.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit

Csatlakozott: 2005.02.10. Csütörtök 12:10 Hozzászólások: 1519 Tartózkodási hely: Szatmárnémeti
|
Elküldve: 2006, Jan. 27, 08:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Korina!
Ez névkiszólás nálunk is bejött Mikor Ede született, akkor megjegyezte, hogy: "miért nem lett Levente, vagy Zoltán? mert milyen szép nevek" Én erre azt válaszoltam, h neki is van 2 fia, miért nem lett az egyik sem Levente, sem Zoltán Na Ákosnál ezek után nem mert egy szót sem szólni, legalábbis úgy, h én nem tudtam meg  _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hanee
Csatlakozott: 2005.04.27. Szerda 12:37 Hozzászólások: 2726 Tartózkodási hely: Törölt felhasználó!
|
Elküldve: 2006, Jan. 26, 20:38 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hú szegények, részvétem!
Nekem ultrajófej anyósom van szerencsére, nem szól bele semmibe, legfeljebb tanácsot ad, de azt is ténylegesen baráti tanácsnak és abszolút nem beleszólós stilusban.. ilyenekhez pedig nem is szól hozzá, hogy mit hova teszünk, vagy hogyan, hanem fontos dolgokhoz inkább, amikben amúgy is kikérnénk a véleményét. Sajnos keveset látjuk, mert vidéken laknak messze tőlünk, de azért igyekszünk lemenni hozzájuk meg ők is feljönni.
Viszont anyám az elég porh-anyós
Bár erről párom többet tudna mesélni...
hanee
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
korina001
|
Elküldve: 2006, Jan. 26, 20:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
halika!!!!!!!
Anyós pajtás szerint, csúnya terhes voltam félidősen, de a végén mikor 100kg voltam akkor jól néztem ki.....
ja és nem szép a gyerekem neve.. miért nem lett inkább Ticiána.....
mindenkinek részvétem.... _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Goofyka
|
Elküldve: 2006, Jan. 26, 14:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
Én már réges rég kivagyok anyósomtól, ha a páromnak nem lett volna külön lakása hozzá sem mnetem volna az anyja miatt.
Most a terhességembe, a szoba berendezésébe, a szoptatásba, amit eszek, amit főzők mindenbe beleszól, amit csak eltudtok képzelni.
Régen kulcsa is volt, szó szerint, néha meglepett minket, hogy most igen is takaritani fogunk.
Még azt is tudja, mikor kell nálunk ablakot és függönyt mosni, és értesit bennünket.
Most már nincs kulcsa hálistennek, kb 2 éve csunyán összevesztem vele, és akkor kicseréltük a zárakat, azóta ha bármit mond a végére hozzá teszi persze ha ti is ugy gondoljátok. De mi nem gondoljuk ugy.
Most hogy terhess lettem, már nem teszi a mondat végére, és órákon át tudja ecsetelni, ő hogyan gondolta stb, stb.
Mi a ......-ért nem csinálhatom ugy ahogy én szeretném, miért nem thetem a kiságyat ugy ahogy én szeretném és még egyebek???????
Azért mert ő okosabb és tapasztaltabb? De könyörgöm 30 éve nem az volt mint most van. Van eldobható pelenka, nem kell áll. mosni. Lehet rendelni kaját, ha nincs időd főzni.
Na jó nem idegesitem magam, de jó ez az oldal. _________________
[^]
http://s117.photobucket.com/albums/o50/Goofyka/
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kivagyok
|
Elküldve: 2006, Jan. 26, 14:12 Hozzászólás témája: Anyós-tanácsok a gyerekneveléshez - Dühöngő
|
|
|
|
Sziasztok!
Én már KIVAGYOK az anyósomtól, ahogy a gyerekeimhez áll. Itt-ott olvasgattam már Nálatok jó kis hozzáállásokról a fent nevezett személytől, talán ha összegyűjtjük egy csokorba, és kidühöngjük itt magunkat, meg is könnyebbülünk kicsit, és meg is nevettethetjük egymást.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|