| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
agi73
|
Elküldve: 2009, Márc. 03, 21:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
köszönöm szépen mi is most kezdtük a revalid kapszulát,
Vérbe amit lehet nézni megnéztek Ezen a klinikán gondolkodom csak nagyon drága és félek hogy nehogy csak kidobjam a család pénzét ha van tapasztalatod kérlek ird meg
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Infertility

|
Elküldve: 2009, Márc. 03, 11:15 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tercsi
Csatlakozott: 2005.05.06. Péntek 18:11 Hozzászólások: 689 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Elküldve: 2009, Márc. 03, 10:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia!
Sokat tépelődtem, írjak-e vagy sem, mert igazán segíteni nem tudok. DE! Szeretnék megosztani veled valamit...
A sógornőm most 26 éves. Kamaszkorában, 12 évesen kezdett hullani a haja. Mindent végigjártak, amit csak lehetett... semmi eredmény. Azóta sem tudják, mi okozhatta ezt. Haja továbbra sincs. Őszintén szólva eléggé tabu ez a családban, azért, mert látszik rajta, hogy nem akar, nem szeretne beszélni erről, mi pedig nem kérdezzük. A tavalyi évben elkezdte szedni a Relavid (jól írom?) nevű kapszulát. Ez hozott némi változást, de anyagi okok miatt abbahagyta. Most vettek meg újabb 4 havi adagot, és bízunk benne, hogy lesz eredménye.
Csak azt tudom írni, hogy kitartás, és bízunk benne, hogy megtalálják a hajhullás okát! _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
klimentbea

Csatlakozott: 2008.09.30. Kedd 16:58 Hozzászólások: 129 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2009, Márc. 02, 22:49 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
Szia Ági! Olvastam a szörnyű hírt, ami a kislányoddal történik.
Javasolom, h vidd el endokrinológushoz! Az endokrinológus hormonokkal, hormonháztartással foglalkozik. Továbbá meg kellene nézni a kislány pajzsmirigy hormonjait, melyek pajzsmirigy alulműködésre, vagy túlműködésre is utalhatnak. A mindkettő okozhat hajhullást!!!! Még gyerekkorban is. Hol laktok? Tudok Pesti endokrinológust, és Szegedit is! DE!!! Ha hirtelen nincs ötleted, a házi orvosnak is elmondod amit fent írtam, s ő is tud vért venni a pajzsmirigy hormonokra!!!
Kitartást és mielőbbi jobbulást a kislányodnak!!!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
agi73
|
Elküldve: 2009, Márc. 01, 22:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
IRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
agi73
|
Elküldve: 2009, Feb. 28, 22:59 Hozzászólás témája: 6 éves kislány HAJHULLÁSA
|
|
|
|
2008 DECEMBERÉBEN VETTEM ÉSZRE HOGY KITTIKÉM HAJA ELKEZDETT FOLTBA HULLANI AZZONAL ORVOS. KORHÁZ KORHÁZAT KÖVETET.kIVETTÉK A MANDULÁIT ÉS A HAJA HULLIK TOVÁBB RÁ DÓBBENTÜNK NEM NÖL A KÖRME SEM:MINDEN VIZSGÁLATOT ELVÉGEZTEK VALAKI TUD VALAMIT HOVA MERRE MENJEN SEGITSEN MERT NEM SOKÁRA TELJESSEN KOPASZ LESZ A KISLÁNYOM IRJATOK
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|