Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2011-es tavaszi-nyári babavárók...
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Máj. 09, 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát jol eltünt mindenki..ggrrrrrr.
Ma vagyunk 9 honaposak.. nemsokára elindulunk magunktol Smile) már kézenfogva szépen megy.. csak még elég gömbölyü a talpa és egyedül nem megy a dolog Smile)
már van 4 fog..2 megint megindult ahog yláttam...10kg felett van de jövöhéten megyünkméreckedni..
ki hogyvan???
puszika
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Ápr. 07, 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!

Javában tavaszi szünetelünk főleg kisfiammal, mert neki 2hetes a szünet nem 1.
Stellát viszem majd le 10én egészséges rendelésre..
Párom az ünnepek alatt melózik vagyis éppen húsvét vasárnap reggel 8kor ér haza előtte 5napot melózott le állandó éjjelesben..
a mostanit meg úgy hogy a mellékállásából már haza sem jött hanem ment vissza 12órázni a másikba. 50órát lesz talpon így...

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 14, 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De jo hogy megvan mindenki... mi is megvagyunk 9400g a Ricsi, stabilan feláll mindenhol..amitől a hajam kihullik mert még a leüléssel nincs tisztába..és néha olyanokat esik mint az állat..áááá
Kicsit taknyoska a törpe de már kifelé jön belőle..

Ki mit csinál a 4 nap alatt???

Mit szoltok ehez a szörnyü buszbalesethez?? istenem..ha tehetném sose engedném el a gyerekeimet magammellől..
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 14, 15:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Mi is megvagyunk. Méreteket nem tudok mondani, régen méredzkedtünk. Az biztos hogy valahol 8 kg és 70 cm fölött vagyunk. Felül és mászik a Törpöm. Még nem állt fel, de úgy nézem már nem kell neki sok. Tegnap meg ma már térdelésbe felhúzta magát a kiságyban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 04, 15:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Stella 7000gramm volt 62cm 60dkg-át hízott de már rúgózik fel akar ülni és jah minden héten csütörtöki napon ( Évit behordom az oviba u8tána fél 10re vissza Stellához és utána a 10óra 2es busszal fel a hegyre 11órára aznap 108kmert szaladok Budapesten belül) 6X18at Szóval csütörtökön 30percet vagyok napközben otthon és még örülhetek, hogy páromat csak délutánra vagy éjjelre osztják be, mert így már reggel nem kell Évimmel együtt vinni Stellát.. és párom 2szer volt velünk Stellát vinni a a Petőbe Very Happy
hétvégén van szusszanásnyi időm akkor végre megpihenünk.. és itt a jó idő már alig kell fűteni.... Very Happy

Minden igaz idei influenza szezonból kimaradunk Very Happy

Tényleg többiek hogy vagytok?

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 04, 14:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét!!!

Korina gratulálok!!!

Én nagyon sokat szaladok hétközben sokszor scak este jutok géphez akkor meg játszom egy fórumot látogatok aztán annyi.
Ugyanis Stella újra anyakönyveztetése utána rántotta többi dolgot, tajkártya és közgyógyigazolvány csere a neve miatt de akkor hamár ott voltam az OEP-ben akkor az én régi tajkártyámat is, mert a nevem tavaly megváltozott. Csakhogy közben évimnek si jár le a közgyógy meg a magasabb összegű családi így hát a két lánynal kellett elmennem ( éppen dolgozott párom aznap) a fejlődésneura Nagytétényből az 1óra10perc a lányokkal be a belvárosba mind a 2lányt megnézte a doki ( csak évit vittem de éppen Stella elérte a korrigált 6hónapot/ megkaptam a papírokat azzal márcsak ezena héten tudtam berohanni az önkormányzat itteni kirendeltségébe mert ugye a közgyógyhoz kellett orvosi boríték is azt mire nagy nehezen beszereztem mert ugye Évit csak simán viszem oviba és utána szoktam Nagytéténybe visszarohanni és intézni az ügyeket de az 2óra út oda-vissza. 2013. május 25ig hosszabbított a doki maradok itthon Évimmel továbbra is.. de mgé vár rám egy munkahelyre menet és kisfiam si gyártja a dolgokat az utazási kártyáját és diákigazolványát elhagyta... MÁKba már voltam 2lánynak is új kártyát kellett ígényeljek, mert egyiknek lejárt a másiknak Stellának a neve változott és még lakcím és személyi igazolványt nem jutott időm megcsináltatni tegnap végre csak sétálni voltunk ma pedig pihenek 7napból 1et ( házimunka és gyerekezés azért akad Very Happy
jövőhéten még lesz 2köröm plusz 2hugimnak jön a születés napja fel kéne már menni anyukámhoz is... fiamat is haza kéne hozni mert 4hete nem volt velünk idehaza...

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Márc. 03, 08:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hol vagytok??????
Tegnap felált a Ricsi Smile))
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 21, 19:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

https://plus.google.com/photos/116405546728649035849/albums/5711636551217481585

itt vannak képek a fiamról.. ezek még 4-5 hosak...
most voltunk méreckedni.. 71cm és 9kg.... ül,mászik...és mozog mint a gép..hihihhi

ti hogy vagytok.???nem eltünni ám!!!
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 07, 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azta...nagyon nagyok a csajok,,,,
mi korházba voltunk 3 napig ricsivel...leesett az ágyrol...de semmi baja nem volt csak muszály volt a hein páéba dekkolnunk... ház előfordul...mostmár ovatosabbak leszünk...
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 05, 15:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép vasárnapot!!

Jó sok havat is kaptunk nálunk még mindig esik..
Stella 12napja 6400gramm volt többi méretét nem nézték csak szépen hurkásodik..
Van étvágya a kis csajnak Very Happy
Csütörtökön Petőben is jártunk fejlesztésen szépen halad a lánykám minden úgy csinál ahogy kell ( feszes a két kezecskéje karja ezért kell vinnem, de szépen fordul ahogy kell megnézte a fejlesztő néni és nagyon figyel a lánykám hát nem Évi az biztos..
jah és 40percig lehetett érdeklődést kiváltani nála nem 20percig Very Happy
Évim 2évesen ha kezdte ezeket csinálni..
Csajokról vannak fent képek facebookon...
és a naplónkba is beraktam ugyanezeket a képeket..

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Feb. 03, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

71cm, 8500g... sziiiasztok:-))))
imádunk kanalazni...fürdeni...imádjuk a pankát...már kiabálunk neki... ha meglátjuk anyát azonnal nagy hangal kiabáljuk hogy ANA-ANA-ANA!..hihihihh
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 23, 22:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép estét és hetet kívánok!!

Évim beteg a múlt héten pénteken kezdődött a köhögéses náthás hurutka megint...
Előtte pedig annyi intézni valóm akadt a gépre is csak facen a játékokra telt aztán meg a családi beszélgetések sokszor Stellát párom eteti egész nap mert nem vagyok itthon annyit kell futkosni, amióta kint élünk a faluban ( Nagytétény azóta minimum 2óra valamit elintézni...
Ezen a héten Évim betegsége miatt sok időm lett....

[^]  
Vissza az elejére
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 11, 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok csajok!
Ügyesek a babák és szép nagyok!
Én nem tudok most pontos méreteket, de 8 kiló felé vagyunk mi is valahol. Fogacska még nem bújt ki, de hasra és visszafordulás simán megy, a mászás még nem, de a hátrafelé tolatás igen, és ha nem fekszik teljesen akkor fel is ül a Törpe és meg is tartja magát már egész sokáig.
Még mindig szopizik szerencsére, de már régóta eszegetünk közbe közbe ezt azt.
A nevetgélés kacagás, sikongatás kiabálás nálunk is nagyon megy!
evinene

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 04, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok először is mindenkinek Boldog Békében és egészségben gazdag új évet!!!

Stella 60cm körül van 6kg körüli de már gyakorolja ( 4hónapos volna egyébként még csak/korrigáltan lényeg négykézláb van és hintázik így kedzte 1,5évesen évikém is szóval élesen élnek az emlékek hogy ebbők bizony 1-2hét és mászás lesz vagy előre vagy hátra Very Happy

Már hozzátáplálom amikor hagyja a kis asszony de inkább tápi a főmenü és ő is nem kanállal kérni hanem cumisüvegbe tápihoz szilvát vilmoskörtét így megeszi a csajszim és kapott HA tejpépet is de azzal csínyán mert a pocakja volt a gyengéje a lánynak és ne fájjon neki...
nagyon sokat kacarászik visszagögicsél amikor beszélünk hozzá..
Karja még feszes de megvettem a zsályakrémet és masszírozás után sokkal jobb

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2012, Jan. 01, 20:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

buuuék csajok....
67cm és 8kg-val zártuk az ó évet,,,,..mindezt 20 hetesen. van két fogunk alul és hason fekve már felhuzzuk magunkat térdelésbe.. imádjuk a Pankát és teliszájjal rötyögünk egész nap...

boldog uj évet....puszika
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Dec. 23, 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép estét!!

Mi holnap nem szentestézünk végre egész évben az egyszem nevem napját ünneplem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[^]  
Vissza az elejére
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Dec. 23, 16:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok csajok!
Nem igazán volt időm jönni, bocsi! Remélem mindenki jól van!
Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Vissza az elejére
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Dec. 12, 14:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép napot és hetet!!!

Végre lánykáim meggyógyultak, 9én szülinapoztam kaptam télikabátot szép garbós pulcsit, hugimtól ebédjegyet ez váratlan volt. de pulóver is anyukámtól, mert olcsóbb volt a kabátom, mint amire anyum számolt ezért kaptam tőle még ezt is..
Anyagilag nagyjából rendben vagyunk párom ki-be jár melózni..
Stella 6hónapos lett 10én Very Happy
kedden viszem méreckedni akkor kiderül mennyit hízott..
Ezen héten a 4adventi vasárnap is eljön Very Happy

Gondolom mindenki a karácsonyi ajándékokat szaladgál megvenni...

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 24, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Évi..drukkolok hogy végre egyenesbe legyetek...
Ricsi taknyos elkapta a Pankától akinek virusos torokgyuszija van igy a héten itthon pusztitja az agysejtjeimet..nhihihihihih
Tegnap a gyerekdokival megállapitottuk hogy nagyon duzzadt a Ricsi inye szoval fogzunk ezerrel...alul már látszik a két kis bemélyesés ahol majd az első fogai lesznek..anno pankánál is igy volt.. 5hónapos hoforduljára már két foga kint volt Smile 20 hónaposan meg az összes kibujt..remélem Ricsi se fog vele sokat vergődni...
Ahogy betöltötte a Ricsi a 3 hónapot elkezdtük a hozzátáplálást..evett már répát, almát, krumplit, sütőtököt,...olyan édes mert a turórudit mikor megmutatom neki elkezd nagyon örülni és multkor odaraktam aszájához és elkezdte szopni a rudit..hihih de nem hagytam neki sokáig azért a csoki még korai lenne... multkor lenyalta a kanálrol a pörkölt szaftot..hát lányok ez agyerek nyammogott akkorákat mint állat... alig várom már hogy emberi kajátkat kapjon... karácsonyra tervezem hogy első husiját is megkapja...
Már nem győzöm a tápszert venni... kuuurva drága! és ez meg eszik mint a gép...hihih na megyek takaritan i..puszikkkkka
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 19, 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Erzsiknek Boldog névnapot!!!!

Angelfilth sokkal kellemesebb a kis szobában csak két kiságyat kellett eltologassam és.
Kevesebb gáz fogy.
Mi tegnap este neten a Slágerrádió és Danubius megszűnésének 2.évfordulójára emlékeztünk nekünk ez gyásznap és az újakat nem hallgatom és hallgattam.. Stella foga is biztosa tolakszik, mert a keze állandóan benne a szájában hason nem jó már próbál mászni viszont az éjjeleket mindig átalussza ( szerintem majd ő is ha beteg akkor nem fogja)
Egész héten 4órákat utaztatom szegényt párom kint melózik egyedül vagyunk, Évike miatt sajnos ez van mert kötelező neki az ovi.. Csak tudjátok a népek ne lennének ennyire vakok és bunkók aki a fejmagasságuktól lejjebb van azt meg sem látják és a reggeli csúcsban utazunk.
Stella ügye január 10én rendeződhet végre aznapra tűzték ki a tárgyalást nem kapkodták el pontosan 6hónap és 6napos lesz az ügye addigra.. de mindjárt itt az év vége előtte még szülinapom, Anyukámtól kapok téli kabátot ,mert a 16éves bőrkabátom költözködéskor szőrén szálán eltűnt apumék még kivitték a telekre egy zsákban de szerintem akik kivitték lenyúlták mert mást is akartak vinni csak akkor már apum résen volt rájuk szólt rossz zsákot visznek..

[^]  
Vissza az elejére
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 14, 15:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina! Szépen beelőztetek! Több mint 7 kiló, az nem semmi! Smile
Na persze elfelejtettük megmérni a Törpét azóta is, úgyhogy nem tudom a pontos centit, de már jó régóta 68-as rucikat hord ő is.
Valószínű jön a foga, mert napok óta a száját túrja, ömlik a nyála, rág, harap, nyűgös, hisztis. Eddig ügyesen átaludta az éjszakákat, most 1-2szer felébred sírva.
Hétvégén rájött, hogy ha ölben van és fogják a kezét fel tudja magát húzni ülésbe. Hát nagyon tetszik neki, állandóan ezzel szórakozik, folyton ülni akar. Most már fekvésből is. Ha nyúlok feléje elkapja a kezem, nyög, erőlködik, vörösödik a feje, de végül csak megcsinálja és felhúzza magát. Hihetetlen. Azóta a fekvés nem buli, úgyhogy folyton foglalkozni kell vele, de aztán jól kifárad, és jó nagyot alszik utána.

Évi! Stella is szépen nődögél! Mi ettünk libát szombaton! Fincsi volt. Amúgy is imádom. Meg a máját főleg! Smile
Aztán csak óvatosan ám a bútor tologatással!
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 11, 18:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg Stellám a 4hónaposoknak járó oltást és Prevenart kapott egyelőre 1éves korig nem lesz oltása neki Very Happy

[^]  
Vissza az elejére
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 11, 18:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép estét és kellemes hétvégét!!

Stella 5280gramm és 58cm
kezdhetem a hozzátáplálást de nem fogom elkapkodni az biztos
mivel szépen hízik és bukós is volt..
meg eleve korababa és pont a gyomrával voltak bajok.
Stella már 5hónapos de csak 3 lenne...
Ma volt a védőnő és a lakást is átalakítom vagyis tili toli bútorok mert nagyon magas a gázszámlánk és még nincs is igazi hideg vagyis nem volt. így majd csak 1szobát fogok fűteni és kész
Stellával napi 4órát utazok Stive külföldön van melózik szóval egyedül vagyok a két picivel Zsoltika anyumnál
Márton nap van libát kéne enni Razz
Budapesten óriás libákat állítottak ki mint anno a tehenes szobrok Very Happy
Kisszobában fogunk aludni azt könnyebb átfűteni és ott új szigetelésű műanyag ablakok vannak

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 11, 14:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

halika... mi is tegnap voltunk döfetni.. 7100g és 61cm..de csak 68-as rucikat hordunk...hihiih
már ettünk hétfő ota almát meg banánt...hát a kicsi toldim még nem nagyon csipi..hihih
olyan hamar elmult ez a 3 honap nem?,
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 10, 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok csajok! Merre vagytok? Mi újság? Hogy vannak az apróságok?
Mi jól vagyunk, csak Törpike nyűgös egy kicsit valószínű a tegnapi oltás miatt.
Most 6710g és 63 cm-t mért a védőnő, amivel nem igazán értek egyet, mert 1 hónapja 62 volt és ahhoz képest látványosan megnyúlt. Apa azt mondta este megméri ő is, de elfelejtettük.
Na megyek, mert panaszkodik.
szlilla

HozzászólásElküldve: 2011, Nov. 07, 16:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Kismamák!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, az alábbi linkre kattintva találnak egy kérdőívet, amit a szakdolgozatomhoz szeretnék felhasználni. Ha van egy kis idejük, kérem töltsék ki. Nem vesz igénybe sok időt, de sokat segítenének nekem.

Előre is köszönöm!

http://online-kerdoiv.com/inde.....49e548c074
Vissza az elejére
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 27, 13:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép napot!!!

Közben hazarepült 1hete itthon van mert a fizetését elfelejtették utalni és most is azért szaladgál.
Végre itthon lehetne picit pihenni, mert tegnap pl virrasztásra kellett mennie ma hajnalban ért haza. akkor ma mentünk Stellával és Évimmel a 7óra 11es vonattal mert Évit be kellett dobni az oviba de már nem értem volna haza Stelláért mert 9óra 30ra Fejlődés neura kellett vinni Beke Annához ott megint minden rendben van.
De Stive kedden még Kőszegen is volt csak pihenni szeretett volna és ezek a dögök megint berángatták... Szóval kurvára elegem van már mert végre nem akartam rángatni Stellát a hordozóban erre most hívták 13óra 10kor hogy menjen be Csepelre, de ide kiviszik velünk átellenbe szemben Szigethalmi gyáregységbe Én meg szopok mert 6perc múlva 13óra 30kor indulni kell Stellámmal hogy a 13óra 41es vonattal bemenjek. Hogy egy Csüt sem mehet gond nélkül már éreztem megint hogy nem lesz sima mai napom ááááááááááááááááááááá

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 26, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi van stive.vel???
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 18, 18:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok anyucik mindenkinek szép estét!!!

Stellám otthon van / váratlanul hazahozhattam/ ugyanis nem beszéltem 2napig a dokikkal csak az ápolókkal sikerült erre tegnapi konzin gondolom megállapodtak mehet haza velem lényeg fél 2re értem be hozzá Évimre addig apukám vigyázott/
fél 4re értünk haza azóta inhalálom orrcsepp leszívás aztán evés ezek mennek,
Nah de nehogy boldog legyek picit Stive ugye kiért melózott is volna hétfőn, erre 5hét után összeesett és kiderült be van gyulladva az epéje a hólyagot ma ha minden igaz reggel kivették neki.
Csakhogy tegnap este óta semmit sem tudok róla ott nem lehet a kórházban mobilozni Sad a barátja aki kint melózik tegnap be tudott hozzá menni látogatóba de azóta tőle sem tudok semmit... komolyan megőszülök hajam már alig van annyira tépem az idegtől...

[^]  
Vissza az elejére
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 17, 14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jobbulást mindenkinek!
Nálunk szerencsére nem beteg senki! Remélem nem is lesz!

Korina! Az szép! Én nem mértem azóta a Törpét, de ha nem felejtem el este megnézem mennyi. Csak nem utol akartok érni minket??? Very Happy
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 17, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jobbulást!! nálunk is mondenki beteg főleg apa és panka..bár holnap kezdi az ovit ujra a panka..
Ricsi már 60cm és 6kg20dkg..zabagép...és társasági lény..hihi kicsit kézhez szokott a szentem és még monog állandóan enne..
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 13, 15:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok szép napot mindenkinek!!!

Nálunk a 2lányom kidőlt betegek és Évim jobban így 2hétre az ovi kilőve ami nekem most jól is jött, mert Stive ma elindult Anglia felé kamionnal és csak szombaton ér ki ezentúl egyedül maradok a 3gyerekkel főleg a kettővel...
Jó messze vagyunk mindentől így nagyon nehéz Stellával Évit oviba vinnem főleg reggeli csúcsban még a vonatok is tömve vannak az elővárosiak...
3hét múlva lehetséges kimegyünk hozzá a 2lánnyal és Zsoltikámmal..
Stella ügye halad végre beadták a bíróságra idén már nem várok belőle sajnos tárgyalást remélem még tavasz előtt Janzsó lehet Stella...

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 07, 18:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

megmértem a pasimat.. 58cm... Smile szoval arányaiban nem is olyan duci..csak inkább ünnepien telt Smile)
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 06, 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Megvagyunk, csak nem sok időm van jönni. Most is csak főzés és takarítás közben leültem egy kis pihenőre. Aztán lehet hogy Törpém is ébred lassan...
Tegnap kaptunk szurit. Igazán nagyfiúsan viselte a dolgot. Picit sírt, amikor öltöztettem meg már vigyorgott a védőnőre. Eddig még nem lázasodott be tőle, remélem nem is fog. Nyűgös sem volt jobban, mint máskor.
Mi 6 kg 30 dkg-nál és 62 cm-nél tartunk.
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 05, 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép estét lassan!!

Korina hát az elmúlt 2napom csak ide-oda rohangálásból állt és holnap és holnap után sem pihenhetek semmit.
Évim ovija miatt mert napi 4órát csak ezért kell menni és délután már Stellával együtt napi 2óra utazgatás és 22kg gyerek emelés mert Évim és Stella ennyit tesznek ki jelenpillanatban ruhástul és hordozóstul..

Stella 4720gramm csak 90grammot hízott de amin a betegségén is túl esett meg eleve a bukások miatt. No de a lényeg megkapta 3hónaposoknak járó oltást és kapott anti reflux tápit ( baromi drága simához képest de nem is kell neki szerintem elég a Nutrition ( Nutrilon) azóta egy db bukása nincs a lányka plusz hogy az ágy egyik vége meg van emelve és lejtőn alszik a csajszim Very Happy.
Voltunk személyit is csináltatni szombaton és képzeljétek 2munka nap alatt készen volt!!! tegnap jött az sms hogy mehetünk érte be az Árpád hídhoz és ma át is vettük Very Happy
ma fél 5kor értünk haza Stive mivel 12órás éjjelre ment melózni 1napig nem is látom mert reggel el kellett mennie Kistarcsára így csak holnap reggel ha hazaér addigra Szigethalom mellől akkor 7kor találkozunk de nekem akkor már Évit felkapva rohanni is kell a vonathoz aztn fél 10re hazaérek nah és akkor vége együtt leszünk kemény 2,5órát és ennyi..
Lényeg most már csak Stiven múlik őszi szünetben mehetünk e Londonba Very Happy

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 05, 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Voltunk méreckedni.. Ricsi ismét hizott..pedig ritkábban eszünk... 5kg 70dkg.. iszonyu vasgyuró.. ugy 56-58 cm lehet.. a 62-es rucik épp hogy jok rá..
voltunk koponya és hasi uh-n ma.. minden rendben volt hála.. ez is kipipálva.. a kakilással még mindig kinunk van..és ráadásul zöldet kakil...gggrrr...
Panka kicsit meg van makkanva estére alig lehet vele birni.. alig várom már hogy menjen oviba.!!
17dikén már viszem Smile
13.dikán kapja a kispasim a szurit..

nálatok mizus? Évinéni? Angel??
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Okt. 02, 16:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek kellemes hétvégét!!

Stellám sajnos bukós ( refluxos ezt és az apnoera való hajlamot vizsgálták sajnos van neki ez is.
Ritkábban kell etessem nekem is. Stella is délutántól este 9ig sírdogál és enne folyamatosan bukja a kaját. mostanság hajnali 3-4körül kéri az első kaját mert nem lehet neki 100grammnál többet adni ez van így is 4630gramm a csajszika.. hordozóban szépen elringatom akkor 21órától alukál...
Jah amúgy ha úton vagyok Stellával főleg hordozóban végig alszik 3-4órát..
Viszont tegnap szombaton csináltattam neki személyit akkor ordított mint a sakál alig tudták megcsinálni a fényképet róla egy félig nyitott szemű kisbaba képe lesz, mert még én sem tudtam lenyugtatni, csak akkor hagyta abba amikor magam felé fordítottam. Még jó hogy a 13.kerületben a Visegrádi utcában szombat vasárnap is van ügyintézés 8-14óra között így alig voltak és nyugodtabban kezelték Stellát.. őszi szünetre szeretnénk Stivhez majd kiutazni, ugyanis október 10től egyedül maradok a gyerekekkel.... pont akkorra lesz készen az igazolványa Very Happy
Az ügyére is rákérdezek mert Zsolt tudja már Stellát meg is fenyegette Stivet elég rendesen de a rendőrség szerint nem életveszélyes ááááá így a kezünkbe vesszük a dolgokat ez van ezek csak akkor intézkednek ha vér fog folyni Sad

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 30, 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát akkor cseréljünk pár napra+!!hihii a Ricsi is csak a kajáért hisztizik..de azért nagyon!! inkább mint pia vagy drog függő legyen!! hihih báár a kaja is drog..heheheheh
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 30, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sovány??? Ez jóóó! Very Happy Very Happy
Ricsi is aranyos!
Hiszti nálunk is van, de csak este fürdés előtt. Van hogy csak negyed órával előtte, van hogy már 1 órával is. Ha megyünk valahova, akkor ritka, persze csak ha kocsival megyünk. Azt nagyon élvezi. Mikor belerakjuk a bébihordozóba már vigyorog ezerrel. Smile
Nálunk is van kéz függőség is, de okos gyerek, megértette, hogy anya nem bírja el sokáig a kis seggét. Tőlem nem is várja el, annál inkább apától. Smile
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 30, 08:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Áááááááááá megvan... ej de sovány ez a gyerek..azta..
nagyon nagyon szééép!!!!!
Én is raktam fel a Ricsiről az albumomba képeket..igaz ezek kb 3 hetesek...de képek Smile)
Ricsi teljesen kéz függő...nem képes aludni magátol fél óránál többet... folyton fogni kell..kicsit már kivagyok.. meg délután neki áll hisztizni és estig nyomatja.. elmenni vele sehová nem merek max ha elalszik de akkor is csak villám ügyintézésekre... valami nagyon elromlott a gyerekbe...áááááááááá.... mikor javul már meg???
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 29, 14:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pedig ott vannak...
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 29, 12:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem látom.....
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 26, 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina! Képek az adatlapomon!
Hűűha, Ricsi is nődögél szépen! Very Happy
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 25, 06:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Évinéni te most sem unatkozol... _-Ö)
Ricsi már 5kg 20dkg...és ritkitani kell a kajálást mert nagyon sokat eszik..ezért fáj a hasa és sokat hizik.. szoval mostmár áttértünk a 3 óránkénti kajálásra.. meg a viz és tea ivásra...mert az amig kaja van addig enne.. szoval látszik hogy eddig a kajálásban nem a Pankára ütött..hihi

Évinéni ost miért is kell befeküdnötök??? itt mit néznekK???
Angel..foto nincs a kicsi manórol??
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 23, 17:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok mindenkinek szép estét!!

Angelfith hogy ne maradjon ki semmi már ma összepakoltam a 2lánykám pakkját egyiknek az oviba másiknak meg velem hétfőn kedden befekvésre és nekünk is lesz koponya Uh meg nyeletéses vizsgálat és megnézik ( sajnos gyomorszondával van e refluxa ami előidézhet apnoet.
Sikerült végül tegnap beszélnem a dokinénivel aki mindent részletesen elmagyarázott nekünk Very Happy

[^]  
Vissza az elejére
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 23, 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok csajok!
Megvagyunk ám mi is, csak ritkán jutok ide mostanában. Smile
Fiacskám eszeveszettül nő és hízik, már megvan 6 kiló! Még jó hogy nem kell olyan sokat cipelni, mert a hátam nem nagyon bírja.

Évi néni! Aranyosak a lányok nagyon! Smile
Hogy neked mennyi minden után kell futkosnod, hát nem irigyellek. Nagyon ügyes vagy, az biztos! Nem csoda, ha valami kimegy a fejedből.

Korina! Ti hogy vagytok? Ricsi? Nődögél szépen?
Koponya uh az miért kell? Vagy csak nektek? Mert nekünk ilyen nem volt.
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 22, 17:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Korina azért, mert úgy volt hogy kakavadászat elsz így előre lemondtam az egész heti ebédjét hétfőn pedig be is lázasodott nem tudtam mi lesz a végkifejlet de azóta sins semmi hétfőn este tudtam ÁNTSZ-hez beadni a mintát amúgy azóta sem kakilt a lányom ismerem én annyira hogy 3-4napig semmi nem úgy Stella ő napi 2-3at ad Very Happy
Lényeg ma reggel 4órát ezért vacakoltam hogy ÁNTSZhez beutazzak 1óra 20percbe került akkor vártam emrt időközben kiderült kipostázták Kispestnek így rendesek voltak, mert kaptam másolatot azt bevittem az ovinak nehogy elvesszen .
Ugyanis kiderült a SIDS vizsgálat az bizony tényleg 24órás megfigyelés meg vérvételes vacak így hétfő kedd ki vagyok iktatva Stive viszi és hozza Évit és szerintem a keddje is fuccsba megy neki, mert meg sem tudták mondani mikorra érhetek haza Stellával mikrtótl számolják a 24.órát áááá
Most vadászom éppen az illetékes dokinénit de senki sem veszi fel és a portás meg nem tudja az alváslaboros melléken kivül amit nekem tegnap elhadart a nőci alvás labor meg csak 19óra után jah tegnap is 21órakor jutott eszembe hoppá fel kéne hívni....

[^]  
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 22, 14:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

de éédesek..a két kis body-s!!
miért nem jér oviba évike?
pnnusom is csak okt 17 után megy majd...majd ha elmult 10 hetes az öcskös..addig erősödjön a kis vasgyurom..

Ági..köszike éédes vagy..de hogy ti mekkorák vagytok..beszarás..és persze gyönyörüek..

mi ma voltunk csiőszürésen..minden ok és tökéletes.. 5.dikén pedig hasi és koponya uh...alig várom hogy megnyugodhassak végre..
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 20, 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok szép estét mindenkinek!!!

Stella gyógyulgat Évim otthon velünk...
Nem is baj hogy itthon tartottam ebben a ramaty időben nehogy Stella visszaessen...
Hoztam róluk képet ekkorát nőtt Évim...

[^]  

[^]  
Vissza az elejére
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2011, Szept. 18, 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hú,így repül az idő?! Shocked Very Happy
Korina!Tiszta szívből gratulálok a kisfiatok születéséhez! Partytime
Jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!

Persze minden nemrég született picurkához gratulálok!

Sziasztok

Ági

[^]  

http://hu.fotoalbum.eu/Palgi2
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
1 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.