Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2011-es tavaszi-nyári babavárók...
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szilda

HozzászólásElküldve: 2011, Feb. 03, 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kori
Huhhh remélem most már jól vagytok!
Utrót v. duphastont nem kaptál????Azért pihengess, és nem emelj...
Ki a dokid? Péterffybe elhiszem nem akarsz menni, én sem mennék, csak ha visznek!!!!Smile))))))))

Evinene és a többiek!
Nektek is gratulálok, problémamentes babavárást kívánok!
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2011, Feb. 03, 00:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csak belestem ide.

Koni,
atyaég Shocked Remélem most már minden ok!

Evinene,
Te viszont megleptél Smile Vigyázz nagyon magatokra!

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
evinene

HozzászólásElküldve: 2011, Feb. 02, 22:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok anyucik!!

Akkor bejelentkezem ide is 11.hetes babás vagyok augusztus 23.ra kiírva
Korina Goofyka gratulálok!!!!!

jaj nagyon örülök hogy sikerült nektek!!!
Igazság az hogy csak lestem semmi UH 12.hétig amit meg február 17én néznek pedig addigra már 13.hetes vagyok Surprised

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 31, 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina: huh nem semmin mentél keresztül, de a lényeg hogy már ugyahogy jól vagy, a lényeg hogy a baba jól van és szépen fejlődik. Nem adtak progeszteron pótlót?

Náthát azt ilyen helyen nem lehet meguszni sajnos, főleg most infulenza járvány van megint.
Kúráld magad sok gyümölccsel.

És nagyon vigyázz magatokra!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 31, 12:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Korina, ezt még olvasni is szörnyű volt! Örülök, hogy végül is jól vagytok, és remélem ezután is minden rendben lesz!
Ja és igaz utólag, de boldog szülinapot kívánok!
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 31, 11:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sajnos 3 napig a péterfy korház vendégszeretetét élveztem fenyegető vetélés miatt.. szerdán miután itt irogattam reggeliztünk és elmentem pisilni..mit látok???? vér...elég rendesen..azonnal felöltöztem és elmentem a péterfybe.. ott megvizsgáltak és azzonal felküldtek az osztályra ott egy gyors uh és közölték hogy vagy hazamegyek és elvetélek vagy bent maradok..
hát gondolhatjátok hogy mit választottam.. ma jöttem haza nem rég..már csak barnázok..nospát kell szednem, meg egy hét ágynyugalom..és no sex..
kaptam infuziokat bent meg ilyenek.. de az tuti hogy oda többet nem akarok mennni..az egy halálgyár...fuj!!!!!! a baba jol van 45mm és él..ennél nincs fontosabb.. 2 nap alatt 5 mm-ert nőtt Smile))))
azt mondták ez 10 hetesnek felel meg..de kedden azért menjek genetikai uh-ra mindenképp...

szoval ez a szülinapi ajcsim.. azért máshogy képzeltem el ezt a napot.. Sad
ja és ma hajnalba még jo taknyos is lettem odabent azért hogy nehogy könnyen menjen minden Smile)

megyek pihizek kicsit..majd esete jövök..
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 30, 14:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angel: vagyogatunk, korina eltünt, remélem nincs semmi baja.

Gratula neked is a babádhoz!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
angelfilth

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 26, 15:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Itt vagytok még?
Most találtam ide, gondoltam csatlakozom.
Gratulálok mindenkinek a babákhoz!
Mi aug. 6-ra várjuk a picurkát. Ő lesz az első.
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 17, 14:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina: jaj az nem jó, vmit kenjél rá, vagy borogasd!
Képem most nem nagyon van, van egy az albumomban de az már régi 16.heteses, de nem sokat változtam azóta, mert diétáznom kell, terhességi diabétesz, igy nem annyira nagy a pocakom, vagyis mihez képest.....

Tündi iszonyatosan várja már, de készitjük fel állandóan, hogy most kussban van, de ha kijön tuti orditani is fog.

Van hányinger vagy hasonló kellemetlen tünet? jaj de jó hogy ezen már túl vagyok. huh

Orsi jesszus miket irsz, esések....jaj nagyon vigyázz magadra, meg a picurra is.
orsi0509

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 16, 23:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Korina, nem lépek le, ne aggódj, de hétvégén a meló meg a családi programok miatt lehetetlen gép elé ülnömSmile

Nem nagyon gyűlnek itt a pocakosok Sad

Hogy vagytok egyébként? Bokád, remélem, jobban, vigyázz jobban magadra! (én mondom, aki pár hete leestem a lépcsőn, meg gyerekkel a karomban akkorát tanyáltam a fürdőben a nyamvadt fésüléskönnyítő spray- től, ami a földre szóródott, hogy csillagokat láttam (nyugi, a picinek nem lett baja, ilyenkor az ember ösztönből csak őt védi, így ő csak rám esett, tehát puhán landolt:)

Rosszulléteid vannak? Vagy már lassan elmúlnak?

Ne hari, most megyek aludni, mert holnap nyílt napra megyünk iskolába a nagyfiammal (atyaég, hogy már itt tartunk!!)

Jó éjt!

Ors

[^]  

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 15, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Goffyka...de jo hogy jöttél... van pocis képed?? ja és köszike Smile)
igyekszem vigyázni magunkra.. de tegnap este kifordult az utcán a lábam és most alig birok menni..dokinál nem voltam..ha nem javul akkor hétfőn valahogy elvonszolom magam..hihihhi
Nagylány várja már a tesot???
Panka már nagyon Smile)

Orsi remélem nemlépsz le!
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 15, 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Korina!

Csak nem? Nagyon nagy gratula Nektek! Probléma mentes terhességet kívánok!
orsi0509

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 13, 18:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Korina!

Félrenéztem, ne haragudj:) Valóban vagy.

Mi most vagyunk 12 hetes 5 naposak, nekünk ma volt a 12 hetes UH.

Elvileg 4- et akarunk, de vártunk volna még egy kicsit a következővel, így ez nem volt tervezett, de persze örülün kmost nagyon: Nekem mindhárom gyerkőc pikk- pakk összejött, így lehet, könnyen teherbe esek, így azért nem volt olyan nagy meglepi.

Én júli végére vagyok kiírva, a pontos dátum majd eldől akkor (elvileg 27, de mondjuk inkább, hogy a tájékán, majd ahogy dönt.).

Látom, Panna 5 éves. Nekem a nagyfiam és lányom között 4 és fél év van és mondhatom, nagyon- nagyon jó ez a korkülönbség. A nagy ugye már egyedül eszik, öltözik, fürdik, wc- zik... stb. Így vele már nincs sok dolgom gondozás terén, sőt, segít a kicsinél, vigyáz rá, hoz pelenkát, játszik vele, tanítja, no meg persze próbálja nevelni is:)

Most kicsit biztos nehezebb lesz, bár megpróbálom Leenát leszoktatni legalább a pelusról nyárra, hogy ne két pelenkás legyen. Inkább a terhesség végétől félek kicsit, mert akkor már alig tudok menni majd a pocakomtól, nem ám emelgetni egy kicsit, meg hurcolni egy nagyot mindenhova. De addigra biztos ebbe is beleszokok:)

Írj, Panni nagyon várja már a kistesót?

Emlékszem, Zaza minden nap megkérdezte, mikor veszi már ki a doktorbácsi a kistesót? Alig győzte kivárni azt a 9 hónapot. Mikor mondtam neki, hogy még túl kicsi, még nőnie kell, mindig azt mondta, nem baj, anya, jó lesz így is:)

[^]  

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
korina001

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 13, 17:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bébé és Ági..nagyon édesek vagytok..köszönöm szépen!!!!!!!!!!! Smile))

Orsi..én itt vagyok...gyere mesélj.. látom nem jössz ki a babázás rutinjábol:-))
tervezett baba volt??
Én ha minden igaz augusztus közepe felé 15.dike után leszek kiirva..bár a 12 hetes uh után többet tudok majd...
nemám eltünni...

k.
orsi0509

HozzászólásElküldve: 2011, Jan. 13, 15:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Úgy látom, nincs itt egyenlőre 2011- es nyári babaváró, de ha jönne, én itt vagyok:)

Július 27- re várjuk 3- dik babánkat.

Ors

[^]  

[^]  
Vissza az elejére
Pálgi

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 31, 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Korina!
Tiszta szívemből gratulálok a picihez!Jó babavárást és nagyon boldog Új Évet kívánok!

Ági

[^]  

http://hu.fotoalbum.eu/Palgi2
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
BéBé

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 31, 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Kori!

Szívből Gratulálok Nektek! Smile Ennél szebb karácsonyi ajándékotok nem is lehetett... Wink Cool
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2010, Dec. 31, 10:24    Hozzászólás témája: 2011-es tavaszi-nyári babavárók... Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok...
aki jövö évbe várja babáját várom sok szeretettel...
Ha minden jol megy akkor mi algusztusi babák leszük..
Sziasztok
Kriszta
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.