Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2009/2010 téli babák
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 05, 20:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Malacka
Doktoromat megkérdeztem, nem igazán tudott erre mit mondani. Szedek így is egy maréknyi gyógyszert, azokkal is, hogy lehet-e Question Question Question Question

Inge
Algopyrint lehet szedni, azt megkérdeztem, mikor nekem is fájt a fejem Embarassed Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
inge

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 05, 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Malacka! Smile

köszi..majd utána kérdezek..habár lassan kezd csitulni a tünet....már nagyon jó lenne!! Evil or Very Mad

Ja fejfájásra mit vesztek be?
Mert nekem most mikor jönnek a frontok és ez hatalmas szél,majd szétrobban a fejem...a patikában Panadolt adtak...én meg Algopirinről tudtam..szeritettek?

Nem is tudtam hogy ismersz? Very Happy ...én nem emlékszem a nevedre...de biztos más fórumon voltál...vagy beszéltünk is?...hi.. nem tudom Embarassed

Amanda!

nyugi én sem igazán tudom ezeket a homeos dolgokat,meg mire ráhangoltam magam el is vetettem az ötletet,mert annyi megkötés volt...előtte utána ne egyél...fémmel ne...azonos időben....szóval nekem kicsit macera...habárbiztos jók,meg kisgyereknek is ezeket ajánlják,de el sem tudom képzelni hogy Inez ne egyen 1 óráig,ha ő enni akar:))))))

de már annyira elkeseredett voltam a rosszullétek miatt hogy most akkor valaki segítsen!Smile)jó nekem a homeo is Cool ...habár én egész nap eszek mert csak így bírom ki...no nem nagy tálakat,csak fél óránként pár falat:)

Egyébként a homeobogyók tényleg szedhetők terhesség alatt is bármikor,...ezt már olvastam Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 04, 06:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia Amanda!

Teljesen megértelek, az elsk terhességemnél én sem szedtem semmit, aztán szoptatásnál kipróbáltam és nagyon jó volt!
Azóta használom őket, ha kell, még a család is.
Terhesség alatt is nyugodtan szedhető, nincs mellékhatása és nem allergizál. Ha érdekel olvass utána és megnyugszol. Amúgy rendes tanácsot ebben inkább homeopátiával foglalkozó orvos vagy gyógyszerész tud adni, de ezekhez az általános készítményekhez elegek a patikusok.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 03, 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én még ilyen homeós bogyókat nem szedtem. Nem tudom, merjem-e bevenni? Embarassed
Majd megkérdezem a doktort!
Mazsolát nem merem kockáztatni. Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 02, 14:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

A homeos bogyó miatt jöttem csak, mivel most ezer dolgom van...
Szpval Coculline vagy vmi nagyon hasonló, tuti tudni fogják a patikába, mivel ez egy komplex készítmény, elvileg utazás során fellépő hányingerre, de a könyv is írja, h terhesség esetén is jó, és nekem nagyon bevállt!!! Akinek rosszullétei vannak próbálja ki nyugodtan!

Puszi!

Inge! örülök neked! Olvastalak régen is... Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
inge

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 01, 20:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ó ..köszi...megvan...látszik hogy jó régen voltam itt:))

hogy vagy?...émelygés?
Vissza az elejére
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Jún. 01, 18:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Inge
Profil Wink
inge

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 31, 11:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hol is kell az avatart és a bbcodot módosítani???..nem találom... Cool Embarassed
Vissza az elejére
inge

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 31, 11:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amanda

...akkor nem sokára máűr a kicsi mozgását is látni fogjátok:)
Én a 9. héten voltam először uh-n(az előző kettő vetélés miatt nem mertem elsietni a dolgott)-és akkor már mozgott a picur:)
Vissza az elejére
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 29, 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem ma jó napom volt! Láttuk megint Mazsolát Laughing Laughing Laughing Laughing
[^]  
inge

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 27, 15:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na közben megtaláltam régi ÉNem:)

Igaz majd kissé át kell alakítani,mert a lánykám 10 hónapos képe van tán fenn Embarassed ...azóta meg eltelt egy kis idő!

Kori!

Ezek szerint megy a tesó project?
Én még ott leragadtam hogy egyenlőre nem....hát jó régen volt.... Cool

Amanda!

Ne is mondd a rosszullétet! Mad

hetek óta fekszem...minden szar...rosszul vagyok ha éhes vagyok...rosszul vagyok ha eszem...Ma állították ki a kiskönyvetm,és panaszkodtam a védőnőnek hogy nincs mégegy ilyen nyámnyila kismami mint én Laughing
De megnyugtatott,hogy ezek most jók...dolgoznak a hormonok!...nagyszerű...elvileg a 12 héttől már jobb lesz...ja...
Így visszagondolva hogy Inezzel(a lánykámSmile... 5 hónapig minden reggel hánytam....amíg meg nem mozdult a 16-17.ik héten....úgyhogy nem hiszek én ebben! Smile...de reménykedek Razz
Igaz most nem hányok(max 3 szor ha volt)....viszont folyamatos a hányinger.... Evil or Very Mad

----

Tényleg!

Úgy hallottam van valami homobogyó a rosszullétre.Valaki tudja a nevét?Mert nekem a patikában nem akartak semmit adni...végül B
-t kaptam:))))
Én még nem használtam homobogyót Cool
Vissza az elejére
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 27, 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Inge
Gratulálok!

Korina
Drukkolok nagyon!

Engem nagyon elkaptak a kismamis tünetek. Émelygés, hányás szinte egész nap Crying or Very sad
korina001

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 26, 18:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Inge....hát tessék...szégyeld magad...innen kell megtudnom???? ggrrrrr...

nagyon nagyon örülök neketek...és persze hogy minden rendben lesz!! Mostmár nem lehet semmi baj...

Én is majdnem csatlakoztam hozzátok a mult honapba..de a sors mégsem akarta...de remélem nemsokára jöhetek...nagyon nagyon remélem...

Mindenkinek kellemes babavárást!!!!!!!!!

Kriszta
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
inge79

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 26, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Elvileg én is csatlakozni fogok.....

De jó hogy nyílt ilyen topik:)

Én már voltam ezen az oldalon tag csaknem 2 éven keresztül,mikor az első lánykám született 2005-ben Smile... Végig megosztottuk egymással a terhességi történéseket majd a baba fejlődését is...szuper volt:)))

Úgyhogy remélem itt is jó társaság jön össze---habár biztos vagyok benne:)))

ja--10 hetes vagyok----igaz két vetélesen túl az elmúlt egy éven belül,így még aggodalommal tele...de most minden ok lesz---remélem---
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 25, 19:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Merre vagytok?
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 23, 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hoztam egy képet Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[^]  
Egy biztosan megtapadó babánk van Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Anyuka leszek Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
setanta

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 20, 11:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali!
mi dec 2-án születünk, de szerintem 4-én akar majd kibújni, nem engedem hogy más kezdjen hozzá a szüléshez, mint őSmile már elmúltunk 12 hetesek, megtapadtunk, zsizsgünk, mozgunk, (ezt persze csak én tudom) !
[^]  

A hozzászólás legutóbb setanta által 2009, Máj. 23, 20:59-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 20, 10:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt teljesen átérzem, hogy nem mindig tudod élvezni.... nálam is vannak hasonló időszakok... viszont megnyugató, hogy el fog múlni, utána lehet jókedvűen pocit növeszteni, és már kint is a baba.
Sőt, nekem Launál az volt az érzésem, hogy ez a néhány hónap pont annyi, amennyi kell, hogy felkészüljünk lelkileg a nagy változásra... Very Happy
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 20, 07:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Igyekszem élvezni, bár nem mindig sikerül. Olyankor azzal bíztatom magamat, hogy én akartam Wink

Előzményünk olyan semmilyen. Nem jött a baba, kivizsgálások, inszeminációk, lombikok. A 4. után derült ki, hogy IR-es vagyok, szedem a metet és most sikerült.
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 18, 12:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amanda!

A tüneteid teljesen normálisak!
A cicifeszülés jó, még elkpzelhető, hogy növekedni is fog, kinek mennyit, ez változó.
Émelygés....ha van akkor... hozzá kell szokni, majd elmúlik.....
Pocid: még érezhetsz enyhe szúrkálást is később, ha tágulnak a méhszalagok, az is normális.

Köszönöm a lánykám dícséretét! Amilyen szép, olyan örökmozgó....

Szerintem nyugodtam bizakodhatsz, mivel nagyon szépen erősödött a teszted, és a hcg eredményed is nagyon jó!

Mi volt az elősztoritok, mivel csak azt tudom, hogy ez volt az 5. Előtte?

Élvezd minden percét (persze néha lesz olyan, amikor kevésbé elvezetes a rosszullétek miatt...) mivel a várandósság is hamar eltelik, és olyan hamar megnőnek....
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 18, 12:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Alig várom a pénteket! Remélem, jót fogunk látni Rolling Eyes Embarassed
Most nagyon bizakodó vagyok, nem szeretnék csalódni.

Kicsit émelygek, feszül a hasam, a cicim. Normális ez?

Nagyon édes a kislányod!
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 18, 07:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Amanda!
A másikon már láttam a jó hírt Smile
Gratulálok és nagyon szép babavárást kívánok!
Gyere majd többször, mesélj hogy vagy és mit láttál az uh-n.
amanda80

HozzászólásElküldve: 2009, Máj. 16, 18:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Számítások szerint 2010. január 20. a NAGY dátum nálunk Laughing Laughing Laughing
Malacka

HozzászólásElküldve: 2009, Ápr. 26, 19:40    Hozzászólás témája: 2009/2010 téli babák Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mivel karácsony környékére tehető a szülésem várható időpontja, úgy gondoltam itt az ideje megnyitni az új témát, és sok-sok szeretettel várom a "kortársakat"! Very Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
16 / 16 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.