Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2008 őszre tervezünk babát
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Gwini

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 13, 09:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lehet, hogy én is csatlakozhatok hozzátok. Ma reggel csináltam egy tesztet és nagyon halványan megjelent a 2. csík. Még megismétlem ma is és pár nap múlva is.
Nekem már van egy 21 hónapos kislányom, Nóra.

[^]  

www.kismamaruci.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Korcsi76

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 11, 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nehéz beismerni, de nem megy! megcsináltam mindkét vonalzót, meg is jött az email-címemere, de tovább nem megy. gyanítom, hogy a profilba kell valamit varázsolni! na mindegy!

Lorin neked se működik a vonalzód? már jó ideje 5 hetes vagy!

Én most tartok elvileg a 6. héten, két napja voltam uh akkor 9 mm volt a pocaklakó. én most Gravidát szedek, a lányomnál maternát kezdtem szedni, aztán az kivonták a forgalomból és akkor áttértem az elevitre, de attól meg görcsöltem. végül kidobtam és a gravidát keztem szedni (ezt hoztam össze 4 hónap alatt) aztán inkább sok gyümölcsöt és zöldséget ettem, így is 3700 grammal született a babám. nektek nincs gondotok az elevittel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Korcsi76

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 11, 14:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lorin köszi, most megpróbálom alkalmazni!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lorin

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 10, 16:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Korcsi!

Én is most várok babát!
www.babafalva.hu weboldalon tudsz készíteni!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Korcsi76

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 10, 16:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ui: hogy kell ilyen szupi vonalzót készíteni?

[^]  
Vissza az elejére
Korcsi76

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 10, 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, most vagyok kb 6 hetes terhes, és - bár én nem terveztem a babavárást - de beszállnék a fórumba. Már van egy 13 hónapos kislányom és nem terveztünk még egy babát de becsúszott Laughing és úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. a legjobban a kis korkülönbségtől tartok, csak anyura számíthatok de ő a város másik végén lakik. na felébredt a picim mennem kell! Very Happy
Vissza az elejére
korina001

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 08, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok...beszálhatnék??? Hátha szerencsét hoztok nekem is!!! Beszéljök egymásba a gyereket..hihhihihi...remélem mindnekinek teljesül az álma vágya és hamarosan babaváró őszi topik lesz ebböl...igaz Lorin???

Sziasztok!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zsoka79

HozzászólásElküldve: 2008, Jan. 08, 17:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!Én 2006 decemberében szültem,de kistesót csak kb:2 év múlva tervezünk.Szerintem igy is ideális.Szerintetek?
Vissza az elejére
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Dec. 29, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[^]   Halihó,
Loren=Lorin?
Akkor írtam a másik topic-ba választ,a Babavár-ba...Mi történt mióta nem voltam?
Lett valakinek 2 csíkos tesztje?
Pussz és sok csíkot mindenkinek Smile Embarassed
Vissza az elejére
Lorin

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 21, 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Juda: ne izgulj,hamar itt lesz a baba.
Én is úgyanigy gondolom a dolgokat,mint Te! Kitartás
Vissza az elejére
juda1

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 20, 07:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lorin: Tudom, hogy nincs okom panaszra, és azzal is tisztában vagyok, hogy az a 3 hónap semmi a Te hosszúra nyúlt várakozásoddal szemben. Bízom benne, hogy már sokáig nem kell várnotok.
Én azt mondogattam magamnak, hogy biztosan kivárja a lehető legjobb pillanatot az én csöppöm, tudja mikor kell a "tettek mezejére lépni", hogy tökéletes baba lehessen. Smile
És valóban nem panaszkodhatom. Éppen ma 14 hónapos (meg is puszilgatom fülcimpájat e jeles alkalomból). Nem volt hasfájós, nem kellett sokáig ringatni, hogy elaludjon, most is ha elérkezik a szundi ideje irány a kiságy, bal hüvelykujj a szájba és már durmol is. Szépen fejlődik, napról napra huncutabb és okosabb.
Talán piszokság a részemről, hogy áradozom a gyermekemről (bocsáss meg ezért kérlek!), de tudd be annak, hogy imádok anya lenni. És biztos vagyok benne, ha megszületik az a kis picúr lény akire olyan nagyon vársz/vártok érezni fogja azt a semmihez sem fogható érzést amit Te nyújtasz neki. Egy ölelésben, egy érintésben vagy akár csak egy szóban is a tudtára tudod majd hozni mennyit vártál rá és mennyire szereted őt. Ő pedig viszonozni fogja azzal, hogy hozzád simul, ha akaratlanul is (az első időkben) átölel és amikor semmi oka rá hogy sírjon a tudtodra kívánja hozni, hogy szüksége van Rád.
Én még a terhességem alatt sem tudtam elképzelni milyen lesz hármasban, most viszont már azt nem tudnám elképzelni milyen lenne az életünk nélküle.
Még egysze elnézést, ha tolakodó voltam, csak ezek a szavak kikívánkoztak belőlem. :oops
Vissza az elejére
Lorin

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 19, 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Juda: mi lassan 2 éve várunk a gyermekáldásra!
Vissza az elejére
juda1

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 19, 11:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lorin: Köszi szépen. Remélem igazad lesz. A fiamra 3 hónapot vártam mire megfogant. Smile Tudom ez nem sok idő, de mikor az ember lánya már annyira szeretne teherbe esni kicsit "idegtépő". Januárban kiderül mi lesz/vagy nem lesz.
Vissza az elejére
mirwen

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 19, 10:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arcsi!

Nem akarsz egy "2008 nyári babák" topikot nyitni?
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 19, 09:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Loren!
Semmi különös, csak sajnos mostanában nem volt annyi szabadidőm sem, hogy hajatmosak :p
Veletek mi újság?
Én jelenleg várom,hogy NE jöjjön meg a mensim!
De van egy olyan érzésem,hogy talán most nem is fog...nem kívánom a cigit Smile)))
Pussz
Lorin

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 19, 08:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Juda: minden rendben lesz,nem kell aggódni és nyugi-nyugi.

Arcsi: drukkolok,hogy legyen pocaklakód!

Amittak: mi újság veled?
Vissza az elejére
juda1

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 19, 07:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem/nekünk 2006 szeptemberében született meg a kisfiunk és jövő év októberre tervezzük a kistesót. Férjemnek már van egy 16 éves fia, de ő nem velünk él. Édesapja legnagyobb bánatára.
Már én is elkezdtem szedni az Elevit vitamint, jól jön a szoptatáskor is és a kis jövevénynek is remélem megteremti azt a szükséges pluszt. Sajnos már volt két spontán vetélésem és kicsit aggódom, hogy minden rendben lesz e.
Üdv.: Judit
Vissza az elejére
Arcsi

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 18, 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amittak!
Én nagyon reménykedem benne, hogy már 2008 ősze előtt, kb.annak nyarán megszületik az én kisbabám.
Vissza az elejére
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 14, 19:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az igen Loren!
De talán nálunk nem ez lesz a helyzet!
Legalábbis reménykedem benne Smile
Lorin

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 13, 17:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amittak: bizony két éve
fogigátlót már 10 éve nem szedek és mégis ilyen gázos a helyzet
Vissza az elejére
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 10, 09:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lorin :
2 éve?
És előtte fogamzásgátlót szedtél?
Én ettől félek a legjobban,mert nagyon szeretnénk már babát,nekem van egy sajátom és most már szeretnénk egy közös babyt is Smile))
Nem akarom,hogy megint megjöjjön,de gondolom ezzel nem csak én vagyok így :p
Lorin

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 09, 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amittak:

az elevit csak "felkészíti" a szervezetet a várandóságra,illetve elősegíti a sejtek müködését! Smile
Vissza az elejére
Lorin

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 09, 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi már kb 2 éve tervezzük a babát Smile
De remélem,hogy sikerül őszre!
Vissza az elejére
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Nov. 08, 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is van egy kisfiam két és fél éves lesz hóvégén 23-án és merem remélni hogy nem lesz mindig ilyen eleven.
Ma kezdtem el szedni az Elevit nevű terhesvitamint,úgy ahllottam ettől lehetek hamarabb is várandós,mint számítok rá,mert megteremti a leendő bébinek a legmegfelelőbb körülményeket.
Vissza az elejére
marsine

HozzászólásElküldve: 2007, Okt. 22, 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szisztok! Nekem 3 gyermekem van, a férjemmel 2 közös, és egyet hoztam a házasságba! Laughing
Férjem nagyon szeretne egy 3. közös babát is, de én félek, ugyanis volt két vetélésem is! Nem tudom mit is tegyek!! Sad
Egyik felem nagyon vágyik egy kicsi babára, de a másik nagyon fél! És hát a mai világban 4 gyermek, egy kicsit talán sok! Rolling Eyes
Sziasztok! Gabi
Vissza az elejére
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Okt. 18, 13:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok írjon mindenki!
- akinek kigyereke van
- aki tervezi gyermeke számára a tesót
- aki első gyermekét várja....mindenki.
Üdv: Anita
amittak

HozzászólásElküldve: 2007, Okt. 18, 13:28    Hozzászólás témája: 2008 őszre tervezünk babát Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, a téma, ami minden nőt foglalkoztat...mikor szülessen az első gyermek és mikor ideális neki egy tesó???
Nekem van egy két és fél éves kisfiam-Milán éss most kezdtük el neki "gyártani" a kistesót.
Ti hogy vagytok ezzel?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
19 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.