Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2007. tavaszi babák
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
uzsi

HozzászólásElküldve: 2006, Dec. 02, 22:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ildi,

elmúlik! Smile
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
baratodildi

HozzászólásElküldve: 2006, Dec. 01, 16:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En is eppen most akartam bekukkantani es megkerdezni toletek, hogy az alomkor elmulik e 12. het utan vagy javul legalabb? Allandoan alhatnekom van. Embarassed
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
dorki

HozzászólásElküldve: 2006, Dec. 01, 16:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

én is csatlakoznék, ha lehet.
Már van egy 3 éves lányom és most várjuk a tesót április 20-ra.
Dorki 20+3
Vissza az elejére
Ladybird

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 29, 17:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kismamik? hol vagytok???
nem szabad így elhanyagolni ezt a topicot!!!
http://videa.hu/play.php?v=dAe9YYcUcxXvlJxL
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
uzsi

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 27, 18:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

De jó, hogy van ilyen topic is - én március 10-re vagyok kiírva lombikbabával Smile
És majd tutira jövök ide "zavarogni" Wink

Holnap megyünk 4D-s ultrahangra, már nagyon várom...
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 27, 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Bocs, hogy megint zavarok, de múltkor említett oldalon már készen van a petíció, és le lehet tölteni őket a Hasznos tippes topicban írt oldalon. Köszi, és fogjunk össze, hogy sikerüljön elérnünk valamit.

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
baratodildi

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 27, 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy orulok, hogy ez a topik is elindult. Laughing Neha majd atkukkantok hozzatok tanulni, ha nem baj. Mi junius 26-ra, vagyis nyar elejen varjuk a babankat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Ladybird

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 27, 10:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Catrine!
Ez a kép a neved alatt 12 hetes UH-n készült????
Ez nem semmi!!! Akkor én is ilyen szép fejlett babócát fogok látni?
Uram Isten! Én azt hittem hogy ez valamikor most készült Martinról!
Nagyon meglepődtem valóban! Shocked
De bevallom nagyon örülök neki és már rettenetesen várom azt az időt. Laughing

Zsuzskanéni!
Akkor azt hiszem a dokinak lesz igaza, de engem végül is nem zavar egyáltalán, csak rossz ez a bizonytalanság. De már nem sok idő van hátra az UH-ig, és ott tutira kiderül mi a pálya.

Hány hetesen lehet látni hogy mije van? Persze ha megmutatja magát és nem szégyenlős! Embarassed
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 25, 13:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Zavarok egy picit, ha nem baj.
Egy másik fórumon petíciót szerveznek a szabad szülész és kórházválasztás érdekében. Aki úgy érzi, hogy szivesen aláírná, nézze meg a Hasznos babás tudnivalóknál, oda linkeltem be az oldalt.
Köszönöm, és további kellemes babavárást kívánok mindenkinek.

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ladybird, én pont így voltam, mint Te, és hiába volt a ciklus szerint július 5-e, csak az uh szerinti 14-e után szültem, egész pontosan 15-én. De 1 órával ha hamarabb szülök, akkor 14-én. Laughing

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
catrine

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ladybird: rosszullétek, hajajj... Nekem asszem kb. a 15. hétig voltak, igazából már nem is emléxem, lehet, h inkább 16. Na ezzel most nem akarlak ám elkesríteni. Reggel ott volt az ágyam mellett a kex, azzal indítottam. Tudod, ez a szokásos módszer... De egyébként tényleg hatásos volt. Ha esetleg nem szereted a háztartási kexet, akkor ajánlom a korpovitot, nálam így van/volt. Smile

Jaj nagyon drukkolok neked az UH-hoz, el fog röppeni az idő, hidd el. Bár tudom, mit érzel, én is marha nagy izgalommal mentem az elsőre (is). És nálunk egyébként először csak a petezsák látszott, vissza kellett menni, viszont akkor már volt szívhang is. És én képet nem kaptam az első ultrahangon, ez a fotó 12. heti.

Szórítok neked nagyon Smile

Zsuzskanéni: gyerteeek Very Happy

Ladybird

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De lökött vagyok!
A kérdést meg nem is fejeztem be!!! Embarassed
Szóval meddig tartanak a rosszullétek kb?
A nyáriak közül többen "szenvedünk" ebben.
Vissza az elejére
Ladybird

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 17:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm Catrine!
Rögtön lenne is itt valami kérdés.
Neked volt émelygésed, hányás...stb?
Nálam szerencsére nem mindennapos, inkább az esti puffadások jellemzőbbek.

Húúú! Nagyon tetszik a Martin képe!!!
Szépen kivehető már a baba formája. Én irigykedve nézem az Uh-s képeket mert én majd csak dec.15-én megyel először.
Hogy hogyan?
Hát a doki szerint a méhem nagysága alapján 9 hetesek vagyunk, de a vonalzóm az utolsó mensim első napjához igazítva készült. Ki tudja mi az igazság.
Majd 3 hét múlva kiderül az UH-n. Sad
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

catrine írta:

Zsuzskanéni: az jó lesz Very Happy Gyertek ti is, maximum majd elláttok minket soook jó, hasznos tanáccsal Wink

Jövünk majd, ha kell ha nem!!! Laughing

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
catrine

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ladybird: gratulálok neked Bébyhez Smile És gyertek nyugodtan olvasgatni, de azért néha majd írjatok is, h felpörögjünk mi is legalább annyira, mint ti Wink Razz
Ladybird

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 16:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is csak belesek hozzátok, mert én a nyáriakhoz tartozom, csak kíváncsi voltam mi újság az új topicban. Shocked

Írjatok sokat a terhességetekről, mert mi meg tudunk tippeket lesni tőletek! Wink

SZép iperedést kívánok nektek!!! Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
catrine

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 16:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mauka: végrevégrevégre Smile Hát akkor szia itt! Remélem, jókat beszélgetünk majd. Gratulálok a babóhoz. Sajnálom, ami történt... Egyébként egy, vagy 2 babát szerettetek vna? Már úgy alapból. És Dorkához is gratulálok Smile Teszel fel róla képet?

Zsuzskanéni: az jó lesz Very Happy Gyertek ti is, maximum majd elláttok minket soook jó, hasznos tanáccsal Wink

Mauka

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 15:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Catrine! Hát, akkor csatlakoznék hozzád én is, mert én 2007. április 24-re várom a 2. gyermekem. Mi még nem tudjuk, hogy kisfiú lesz-e, vagy kislány. Eredetileg ketten indultak az életnek(akik egyébként lombikbabák), de végülis csak 1 maradt, az ikertestvére felszívódott a 12. hétre.

[^]  
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia, benézek én is ide, hogy hányan vagytok már? Látom nem sokan, de majd benézünk Hozzád, nehogy unatkozzál. Laughing

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
catrine

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 24, 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Anyukák!

Nagyon köszönöm a kedves hosszászólásokat. Remélem, tényleg hamarosan jönnek még páran, tök jó lenne dumálgatni itt. Smile

Gratulálok a gyerekekhez, és köszi még egyszer a hsz-okat.

Üdv,
Cat

timso.1980

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 23, 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Catrine!

Most látom csak, hogy már ilyen topic is van!

Sok sikert hozzá és kellemes pocakosodást, babavárást!
Vissza az elejére
Zsuzskanéni

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 23, 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hurrá, végre van tavaszi topic is!! Laughing

www.kep.tar.hu/szzsuzska
Vissza az elejére
noarozsa

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 23, 20:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Van eladó mellszívóm, alig használtam, a kisfiam kb 8 hetes koráig szopizott. Avent Via tipusú, 7000 ft.
Bendi 2006.06.12. 18:40, 2950g, 52 cm
[^]   Hanna 2010.05.21. 18:30, 3286g, 52 cm
[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
catrine

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 22, 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Evinene!

Köszönöm, kedves vagy, én is remélem, hogy hamar fognak csatlakozni a topichoz. Igen, ha most jön össze, az már valóban nyár, de vkinél hátha viszonylag régebb óta van már pocakbaba, csak eddig nem volt téma.

Reménykedem... Smile És gratulálok a gyermekeidhez.

Üdv,
Cat

evinene

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 22, 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

catrine örülök hogy megnyitottad ezt a topicot remélem gyorsan csatlakoznak hozzád mások is de inkább a nyáriaknál vannak mert ha most sikerül a baba az már nyár

2006os ősziektől evinene

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
catrine

HozzászólásElküldve: 2006, Nov. 20, 14:39    Hozzászólás témája: 2007. tavaszi babák Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Igazából sokat gondolkodtam rajta, de úgy döntöttem, hogy megnyitom ezt a topicot, hátha vannak olyanok, akik leskelődnek, de nem írnak, mert nincs ilyen téma.

Szóval szeretettel várok mindenkit, akinél jövő év tavaszán lesz babaeső. Smile Én március 26-ra várom az első kisfiamat, akit Martinnak fogunk hívni. 24 éves vagyok.

Kezdtenek ennyi, remélem, minél többen fogunk majd összegyűlni, és jókat beszélgetünk itt az örömeinkről, babáinkról, ne adj isten bánatainkról.

Szép pocisodást kívánok mindenkinek,
Cat

Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.