| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
bogyra
Csatlakozott: 2007.05.09. Szerda 14:59 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: KITILTOTT FELHASZNÁLÓ
|
Elküldve: 2007, Máj. 09, 16:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nekem ez jobban tetszik, jobban hasonlít a babanetre,mármint be lehet szúrni vonalzót táblázatot stb, a másikba nem tudom lehet-e.
Majd döntünk melyik legyen.
Hajrá Dóri, egy hősnő vagy!  _________________ KITILTOTT FELHASZNÁLÓ
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dorcika
Csatlakozott: 2007.05.09. Szerda 16:45 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Bp. IV.ker
|
Elküldve: 2007, Máj. 09, 16:48 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Akkor itt vagy a babaszobán? És ideiglenes vagy végleges?
Na én mentem, nagyüzem van.. egyszerre kell pelenkáznom a két kicsit. Jó lenne klónoznom magam időnként..
este jövök, pusz,
Dóri, a nagycsaládos
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogyra
Csatlakozott: 2007.05.09. Szerda 14:59 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: KITILTOTT FELHASZNÁLÓ
|
Elküldve: 2007, Máj. 09, 15:19 Hozzászólás témája:
|
|
|
Már is sokkal nyugodtabb vagyok, hogy legalább magammal tudok fórumozni és látoma vonalzóm! És ha végre valaki jönne, megosztanám a szenvedésimet vele is!
Amúgy jelenleg a vérnyomásosm 150/100. Azt hiszem én már nem jövök ma haza kórházból!
De majd a férjem ír nektek minden nap és ha kérdésetek van mármint szakmai, akkor azt is neki tolmácsolom, nehogy elanyátlanodjatok!  _________________ KITILTOTT FELHASZNÁLÓ
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogyra
|
Elküldve: 2007, Máj. 09, 15:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
Lehet már vonalzóm is van!  _________________ KITILTOTT FELHASZNÁLÓ
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bogyra
|
Elküldve: 2007, Máj. 09, 15:04 Hozzászólás témája: 2007. Májusi babások a babanetről!!!
|
|
|
Talán itt sikerül!! Várlak titeket!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|