Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2007-2008 téli babák
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 78, 79, 80

Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 15:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tigi, hasfájás állítólag a 20. hétig bír lenni. Hasmenés -- na, az nekem is van, hiába eszem az elevitet meg a folsavat, aminek elvileg inkább az ellenkező hatása kéne, hogy legyen. Meg magának a terhességnek is... Szúrkál is néha...
Jó lehet a munkahelyed, szerencséd van!

Lauren, 35 km vonaton tényleg elég sok... Ezexerint te is para vagy? Smile A te kollégáid tudják?

Az én mhelyemen én nem mondtam el -- elég rosszindulatú a légkör, a saját főnököm meg visszaél az ilyen infókkal (a múltkor a kolléganőm második terhessége is elhalt, műteni kellett, a főnököm meg rohant az ügyvezetőhöz, hogy elújságolja, mert szerinte "fontos, hogy tudják, mennyire szeretne már babát" -- ez neki jó apropó volt, ui. nagyon félti a székét a kolléganőmtől, így meg nem valószínű, hogy ki mernék nevezni...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lauren

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tigi
Hogy kell csinálni, hogy nem parázol?

Én itthon maradtam... naponta oda-vissza vonatoztam 35 km-t...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tigi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 15:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha parázom is az nem azért van, hogy itt van-e még a baba, hanem olyan dologkat érzek, amiket eddig nem. Pl. hasfájás, szúrkálás, hasmenés, stb.

ET után azért itthon voltam 2 hétig. Utána mentem reggel vv-re, onnan pedig dolgozni és azóta is bejárok.

Szerencsére most alig van munka, majd szeptembertől indul be megint a gépezet, addigra meg már jól leszek. Július 23-tól 1 hét szabira megyek.

Itt nálunk mindenki tud mindent, hiszen csak 8-an vagyunk. Smile Sokat segítettek Nekem, figyelmesek voltak mindig.

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg nem parázol? Smile Tanulnom kéne tőled...

Az ET után sem maradtál otthon? És amúgy a mhelyeden tudják, mi a helyzet?

Én is csak 2 hétre szeretnék megszűnni. Rossz az egy órás ide-, meg egy órás hazaút, még kocsiban is, főleg hazafelé, mert leesik a fejem az álmosságtól. Ráadásul szabadságra vonult a főnököm meg a kolléganőm, így egyedül hagyva engem olyan ügyekkel, amikhez semmi közöm Confused Ja, meg egyre jobban utálok itt lenni, csak azért nem váltottam évek óta, mert vártuk a babát, hogy majdcsak...... Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tigi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 15:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jitter: Nekem mióta volt UH-m, azóta megnyugodtam, nem parázom, mert tudom, hogy most már Velem marad és ennek minden nap jelét adja. Smile

Én nem szeretnék otthon maradni, ameddig tudok dolgozni fogok. Így legalább el tudom magam foglalni, otthon halálra unnám magam. Nem vagyok az a fajta lány, akit letesznek a sarokba és ott marad. Én nagyon nyüzsgő vagyok.

Minden nap megküzdök ugyan az álmossággal és a hányingerrel, de mindez csak egy darabig tart, azt pedig itt a munkahelyemen is kibírom. De ha nagyon szarul vagyok úgyis hazamehetek. Ebből viszont szerencsém van, ari főnökeim vannak.

Ájulásom szerencsére azóta nem volt, de minden egyes felállásnál megszédülök. Gondolom ez is elmúlik idővel.

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tigi, jó, hogy ide is jössz!!!! Very Happy Az a vizsgálat még olyan soká lesz Sad Az a baj, hogy én 2 UH között elveszítem a talajt a talpam alól Laughing

Én most csúnya leszek, és megpróbálok egy kis ideig otthon maradni Embarassed Nagyon gáz a gyomrom, főleg du.... (Erika szerint a lányok csinálnak ilyeneket... Rolling Eyes)

Te nem gondolkodtál el azon, hogy otthon maradj? Többé már nem ájultál el?
Vissza az elejére
tigi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jitter: Majd kérnék egy beszámolót, hogy milyen volt a vizsgálat. Állítólag csinálnak 4D-s UH-t és fényképeket. Smile

[^]  
Vissza az elejére
tigi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 13:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha nem bánjátok, akkor én is csatlakoznék hozzátok.

Jittert már ismerem és Laurent is, de titeket is hamar meg foglak ismerni, hiszen már sokat írtatok magatokról.

Én is lombikos vagyok. A hcg-m 985 lett, a progiszintem pedig 197. Azt gondoltuk, hogy 2 baba van, de az UH 1 babát mutatott.

Jövőhéten megyek ismét UH-ra és júli 27-én genetikai UH-ra, mint Jitter és ugyanoda! Smile

Ha minden igaz kistigris 2008. február 7-én fog megszületni naptár szerint!

[^]  
Vissza az elejére
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 11:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Márti, ezexerint nem egyforma a felfogásotok bizonyos dolgozkról... Azért egy babának akkor is illene örülni, nem? Smile

A géndiagnosztika nem olcsó: 28 ezer ft-ba kerül Confused De még akkor is szívesebben megyek oda, mint a hasbaszúrásra...

Melleim nekem is fájnak -- az a progeszterontól van.

Jó takarítást Smile
Vissza az elejére
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 27, 10:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lauren, hát, én is lépésről lépsre csinálom a vonalzókat, látod... Laughing

Az állandó éhségérzet pedig szintén jel... Smile
Vissza az elejére
Lauren

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 26, 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jitter
Majd UH után gyártok másikat...

Álomkóros vagyok én is... egyéb még mindig nincs... ha az állandó éhséget nem veszem jelnek...

Márta
Mire vagy kiváncsi?
Sokat nem tudok még... első baba lesz... lombikos... pénteken volt vérvétel, 189 lett a HCG-m...
És nem tudom elhinni.... Embarassed

Család nálunk nem tud még semmit.....
Vissza az elejére
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 26, 14:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Márti, a nagymamád hogyhogy nem örült a hírnek????? Shocked
Vissza az elejére
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 26, 14:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Álmos sajna én is vagyok, de munka közben nehéz aludni Smile És nekem délutánra elég rossz lesz mindig a gyomrom, sőt, néha kicsit a hasam is megfájdul Confused

Géndiagnosztika -- az Istenhegyi úton van egy géndiagnosztikai központ, ahol az anyai vérből + UH segísgével mérik fel a Down kór és pár más genetikai rendellenesség kockázatát. Én ugye már jól elmúltam 35, és ezért a Down-szűrést alapból javasolják. A másik módszer (amit egyébként a TB támogat...) az amniocentézis, vagyis magzatvízvizsgálat, de az vetélést okozhat (a kockázat 1%). Még létezik a chorionboholyvizsgálat is, de ahhoz is hasba kellene szúratnom magam Confused
Vissza az elejére
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 25, 16:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lauren, ideideide Very Happy Very Happy Very Happy Na tess, te is csak uh-s vonalzót gyártasz? Smile
Vissza az elejére
Lauren

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 25, 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Benéztem.... ahogy számolgattam február vége a célidő... talán az még tél... vagy már tavasz?

Akkor most hova is tartozom???? Rolling Eyes
Vissza az elejére
Jitter

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 25, 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát, lehet, hogy én is átpártolok ide, ha nem bánjátok -- a 2008 kicsit télleg tág fogalom Smile
Vissza az elejére
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 25, 11:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nincs semmi tünet. Ill. megint a legyet is röptében...idönként hányinger, de ritkán és hírtelen éhségrohamaim vannak.

Gyopi miket csinál? Huh. Lépcsőzik (már nem csak mászva, hanem állva is). beszélni még nem sokat, főleg akkor ered meg a nyelve ha ludni kéne...Bili dísznek van egyenlőre. Enni (ha eszik) egyedül is eszik. Inni iszik pohárból egyedül és nem isza le magát. Evés már nem ilyen sikeres, de az előkét nem tűri meg magán...
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 25, 09:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az jó h nagyobb a forgalom csak a 2008 babásai elég tág fogalom és szerintem itt is be fog indulni a forgalom...de azért át fogok nézni Wink
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 21, 07:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Márti
Azért tettem szomorú fejet a végére, mert 4 hét az nagyon hosszú...és nyugodtabb lettem volna ha már van szívhang. Mondjuk gondolhattam volna h nem lesz. hisz tudtam h nem félidős termés a drága.
Tényleg
Emi hogy viseli az új helyzetet? Én abból vettem észre h valami nem stimmel amelett h éreztem, h GYopi folyton rajtam lógott. Ma már kicsit hosszabb pórázon vagyok Laughing

Noreen
Egyedül vagy? Apa?

Móni
Köszi a meghívást!
móniÁ

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 20, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
de jó,hogy van már 2008-as topik is Laughing
gondtalan babavárást kívánok nektek!!!és persze ti is kukucskáljatok át hozzánk!!!! Laughing

[^]  
Vissza az elejére
Noreen

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 20, 09:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! "Elcsábítani" senkit nem szeretnék, csak jelentem, elkészítettem egy egyedülálló anyus topikot, amibe szeretettel várok bárkit, aki úgy érzi, hozzá tud szólni. Gyertek, örülnék nektek!

További boldog babavárást kívánok!
Vissza az elejére
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 19, 17:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma voltam dokinál. 5 hetesnek felel meg (6 hetes valójában a terhesség, csak nem középidőben fogant, hanem kb 10 nappal később, de ezt tudttam is) és 11 mm-es petezsák van. 4 hét múlva kell mennem Sad
Andusz

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 18, 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Thymi!

Szívből gratula neked és minden kismaminak aki a jövőben ennek a topicnak a tagja lesz!!!
Very Happy Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 14, 08:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért remélem lassan előbújnak a kismamik Wink
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 14, 08:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Evinene
Hát még én sem voltam dokinál.... Embarassed Remélem nem lesz azért pofáraesés Confused

Wild
Benéztem hozzátok, sőt a táblit is megkuksiztam, de ott nem láttam olyat aki decemberre lenne kiírva...
wildkitten

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 13, 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Thymi én is ismét gratulálok. Téli kismamikat találsz nálunk az őszi, decemberiben, ill a 2008-as babák topicban. Smile Jó babavárást!!!
Tanczy

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 13, 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Thymi és még bújkáló fórumtagok!

Boldog babavárást kívánok! Laughing

evinene

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 13, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

thymi gratulálok a babácskádhoz

hát pedig vannak akik már babásodtak a lombik bébis küzdősben csak még korainak tartják a kudarcok után még a vonalzót is

[^]  
Vissza az elejére
thymi

HozzászólásElküldve: 2007, Jún. 13, 15:54    Hozzászólás témája: 2007-2008 téli babák Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszem el h még nincs senki aki télre várna babát Shocked Remélem csak erre a topicra vártatok. Jó sokan gyűljünk össze és csacsogjuk mindenről. Laughing Főleg megszületendő babáinkról Laughing
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 78, 79, 80
80 / 80 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.