| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
thymi

Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 15:11 Hozzászólások: 2292 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: 2005, Júl. 12, 13:54 Hozzászólás témája:
|
|
|
sziasztok
Mely
Nagyon ritkán vagyok rosszul ,de ez eddig sem volt gyakori.
Barátok gyerekei.
Hencsi
Hahóóóóóóóó Mi van veletek? _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

Csatlakozott: 2005.07.03. Vasárnap 21:28 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Kézdivásárhely
|
Elküldve: 2005, Júl. 12, 13:37 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Hogy vagytok lányok?
Timi, mindjárt itt az indulás ideje. Rosszulléteid vannak még? Nekem mintha enyhültek, és most vizesedésem sincs, talán a hűvös idő is jót tett. Nem akarom elkiabálni, de az éjjel elég tűrhetően aludtam, viszont hámyingerem még mindig van, szerencsére inkább csak reggelente. Na és fáradok, néha érzem, hogy mindjárt lekoppan a szemem. Hű, tényleg nem semmi 3 gyerekkel utazni! Rokonaitok a gyerekek?
Heni, nálunk is kiír az orvos, ha muszáj... Viszont évente 90 napnyi betegszabadság jár, így csak kell dolgozni valamennyit. Én egy picit féltem, mert tanítottam, és hát kifogtam egy-két járványt (himlő, influenza...) Egy hetecske, és mész UH-ra. Már alig várom a híreket.
Ma elmentem a doki néninkhez, kaptam küldőpapírt a laborba, hogy csináltassam meg a szükséges vizsgálatokat. Remélem, minden rendben lesz. Hamarosan megkapom a könyvecskét is, ami tavaly óta annyiban változott, hogy állítólag baromi nagy lepedőmérete van.  _________________ Mely
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 15:11 Hozzászólások: 2292 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: 2005, Júl. 11, 08:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mely
Itt sincs túl jó idő... aludni meg én sem alszom valami túl jól
és ráadásul időközönként nagyon rosszul vagyok ami eddig nem volt
jellemző.
Hencsi
2 hétre megyünk és 23.-án indulunk.
A gyerekek 2,5 ;4;10 évesek. _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hencsi
Csatlakozott: 2005.05.05. Csütörtök 23:11 Hozzászólások: 216 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Júl. 09, 22:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mely,
mi van akkor Nálatok, ha nem érzed jól magadat a terhesség alatt, akkor sem ír ki az orvos?
Nálunk is ilyen változékony az idő, és én sem szeretem.
Thymi,
Mennyi időre mentek nyaralni? Mekkora gyerekkekel mentek?
Én még szerencsére nem észleltem a vizesedés jeleit, de a puffadást már igen. _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

Csatlakozott: 2005.07.03. Vasárnap 21:28 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Kézdivásárhely
|
Elküldve: 2005, Júl. 09, 13:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Timi,
Egy picit én is berezeltem, mert az egyik lábfejem néha enyhén puffadt. A első terhességel a 8. hónapig ilyen gondom nem volt... Most reménykedem, hogy a fáradtság, a nagy meleg miatt van.
Amit tehetsz a vizesedés ellen: nagyon-nagyon kevés fűszerezés, az ételeket alig sózd, és pihenj minél többet, a lábad tedd a fejednél jóval magasabbra. Nekem ez használt.
Nem tudom felétek milyen idő van, de az itteni vátozékony idő engem nagyon megvisel... Egyik nap borzasztó kánikula, másik nap valósággal hideg van. Lehet a terhesség miatt reagálok ilyen érzékenyen a dolgokra. Ja és még mindig nagyon pocsékul alszom.  _________________ Mely
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

|
Elküldve: 2005, Júl. 07, 13:21 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Mely
Nem tudom még hol szállunk meg, mert úgy terveztük, h Vásárhelyen a
campingben alszunk 1 éjszakát, de bezárt! Gyergyószentmiklósig meg
muszály valahol megszállnunk mert gyerekekkel megyünk és hosszú
lenne 1 nap alatt odaérni..
A puffadásról meg csak annit h olyan vagyok mint egy lufi. Ez nem is
lenne baj, de én már most vizesedek!!!!Mi lesz velem később? _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

|
Elküldve: 2005, Júl. 07, 08:24 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Timi, kellemes nyaralást nektek errefele. Remélem, addigra jó idő lesz, most nem igazán mondanám, hogy nyár van. Mi is készülünk majd Marosvásárhelyre, ott laknak Edina keresztszülei. Kézdivásárhely egy picit távol van Marostól, kb. 3-4 órás út autóval DK irányban.
Heni, nagyon hamar kezdted érezni a terhesség jeleit. Ja és nagy gratula a kitartásotokért is. Elég hosszú ideje próbálkoztok. De a lényeg, hogy most összejött. Nekem még nem látszik a terhesség, inkább szerintem picit meg vagyok puffadva.
Üdv: _________________ Mely
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hencsi
Csatlakozott: 2005.05.05. Csütörtök 23:11 Hozzászólások: 216 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 22:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Köszi a gratulát.
Thymi,
Clostival a második hónapban babásodni, ez igen, tényleg gyorsan ment.
Én is kaptam még az elején Clostit, anno 3 éve, csak éppen nem volt átjárható a petevezetékem és a férjem kiskatonái sem voltak elegen, de ezeket nem nézték meg. Én a 26. napon teszteltem (pozitív lett) és a 29. napon vettek vért.
Mely,
igen, az első lombikunk volt, de már 3 éve nyomjuk a baba projectet, csak eddig más módszerekkel probálkoztak nálunk.
Nekem a beültetés utáni 3. naptól kezdve van hányingerem, ami egész napos. A melleim akkorát nőttek, hogy már egy számmal nagyobb melltartót kell hordanom, és már a hasam is látszik elég szépen, pedig még csak 4 hetes vagyok.
Biztosan nagyon édes a kislányod.
Jó éjszakát lányok. _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 09:07 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mely
Ha azt mondom a dokinak, h stresszes a munkám akkor már nem
dolgoznék. De kell a pénz, mert a táppénz mégi csak kevesebb.
Én ezt az évet még tutira végigdolgozom, aztán januárban majd
meglátom. A lényeg h január 1-én még állományban kell lennem ahhoz h
kapjak 13. havi bért.
Mi 2 hét múlva megyünk Erdélybe nyaralni Marosvásárhelyre (párom ott
született és ott él a mamája) és Gyergyószentmiklós mellé Borzontra
(ott is vannak rokonai).
Nagyon szeretek kint lenni.
Kézdivásárhely olyan ismerős merre van pontosan? _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 08:44 Hozzászólás témája:
|
|
|
Timi, igen, Erdélyben lakom.
A melleim nekem is érzékenyebbek... Tk. Edina (a kislányom) "vette észre" leghamarabb a terhességet, ugyanis nem akart szopizni. Csodálkoztam eleinte, mi baja lehet, aztán rájöttem, hogy biztosan megváltozott a tej íze. Szép lassan elválasztom, mert egyre fájdalmasabb nekem...
Az alvással oda jutottam, hogy bármennyire álmos vagyok napközben, nem merek aludni, mert akkor biztosan alig alszom valamit éjjel.
Te még meddig dolgozol? Azt hallottam, Magyarországon nem köteleznek, hogy dolgozz, ha van már könyvecskéd. Itt bezzeg muszáj, míg betöltöd a 7 hónapot. És a végén bizony már elég fárasztó nagy pocakkal dolgozni.  _________________ Mely
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 08:33 Hozzászólás témája:
|
|
|
Újra én.
Timi, tavalyelőtt egy kollégnőm pont így járt, mint te. Azt mondták neki, szüksége van egy min. 3 hós gyógyszeres kezelésre, mert kevés a női hormonja. Várt a köv. mensiig, hogy kezdhesse szedni a bigyókat. És hát a mensi egyre késett... Most meg van egy aranyos másfél éves kislánya.
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 08:32 Hozzászólás témája:
|
|
|
Mely
Én 1+1-gyel vagyok tőled lemaradva. Akkor ilyen gyorsan nőnek?
Talán az enyém is van már akkora? Én csak nevettem amikor láttam
a szivét..annyira boldog voltam.
Nekem semmi bajom az égadta világon nincs, leszámítva h
érzékenyebbek a melleim és szerintem nőttek is.
Én sem alszom éjjel túl jó és egész nap álmos vok..., de mire hazaérek
(4 óra) addigra már felpörgök és nem tudok aludni.
Hányingerem viszont nincs, de nem kívánom a kaját. Pedig a picurnak kell
a tápanyag...
Kézdivásárhely ha jól tudom Erdélyben van ugye? _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 08:18 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Timi, ugye milyen csodálatos, hogy ilyen picurkán már dobog a kis szíve? Nekem 11 mm volt a hétvégén.
Heni, első próbálkozásotok? Gratula a babó(k)hoz! Gondolom, alig várod már 20-át.
Lányok, rossz közérzetetek nektek is van? Nekem minden reggel hányingerem van, ehhez társul az álmosság, és éjjel nem alszom valami jól.
Kellemes pocakosodást: _________________ Mely
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 08:11 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hencsi
Nagy-nagy gratula!!
Akkor te leszel az első tavaszi babuci anyukája. Én még nem tudom
pontosan, de úgy számoltam, h február 21-22 körül fogok szülni.
Kiváncsi vagyok hányan vannak a pocidban.
Hányadik napon vettek vért töled?
Én a 29. napon teszteltem.
Hát én sem voltam könnyü eset, bár nem lombikos vagyok.
Rajtam a closti segített, mert nem volt peteérésem és egy egészségügyis
barát szerint egy pasiban több volt a női hormon mint bennem (a
véreredményem alapján)
A második hónapban már sikerült. Nem számítottam rá h ilyen gyors lesz..
de nagyon örülünk neki  _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hencsi
|
Elküldve: 2005, Júl. 05, 21:47 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok Lányok!
Én ma voltam vérvételen, ahol a HCG-m 386 lett. 20.-án kell mennem az első UH-ra. Én márciusban fogok szülni, ha minden jól megy.
Babalécet csak az UH után akarok csinálni, mert még nem tudom, hogy hány babánk van.
Nekem lombikom volt, ma tartok a beültetés utáni 12. napon.
Nagyon boldog babavárást kívánok Nektek.  _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

|
Elküldve: 2005, Júl. 05, 15:28 Hozzászólás témája:
|
|
|
Pénteken voltam és 4 mm-es volt akkor és dobogott a szive! _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

|
Elküldve: 2005, Júl. 05, 14:56 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Timi!
Az aláírásodat nézegetve a te pocilakód március eleji is lehet. Voltál már doktornál? Vagy csak tesztet csináltál? Én 3 hete teszteltem, de vártam még a múlt hétvégéig, csak akkor mentem dokihoz. Így most már nemcsak a petezsák látszott, hanem a babó is. Annyira jó érzés volt hallani a szívhangot, látni a lüktetést.
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
thymi

|
Elküldve: 2005, Júl. 05, 14:35 Hozzászólás témája:
|
|
|
Szia Mely!
Kicsit később fogok szülni mint te (február vége). Még pontos időpontot
nem tudok. Nekem ő lesz az első. A téliek között én leszek szerintem az
utolsó aki szülni fog, de a tavasziak közt talán az elsők közt leszek
Üdv minden babásnak:
Timi _________________
[^] [^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mely

|
Elküldve: 2005, Júl. 05, 09:30 Hozzászólás témája: 2006. tavaszi babák
|
|
|
Sziasztok!
Talán lassan ideje indítani a tavaszi topikot is. Igaz ugyan, hogy én febr. 14-re vagyok kiírva, de alig 2 hét múlva már a tavasz következik. Szóval várom nagyon a jövő év tavaszán szülő kismamik jelentkezését. Szeretném, ha minél többen oszthatnánk meg egymással a terhesség izgalmait, örömét.
Nekem már van egy kislányom (Edina), ő 2004. tavaszi "baba", így inkább a 2. babóval is szívesebben látogatnék egy tavaszi topikot.
Üdv minden kismaminak:
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|