Gy.I.K.Gy.I.K.     KeresésKeresés     TaglistaTaglista     CsoportokCsoportok    
ProfilProfil     Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
2006. őszi babák
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 974, 975, 976

Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tercsi

HozzászólásElküldve: 2006, Feb. 01, 21:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én spec. cikinek érzem ilyen korán a kismamarucit meg/felvenni. Egy-két darabom még van, amibe beleférek, de összeszuszakolni sem akarom magam.

A Cora katalógust én is néztem, hétvégén elmegyek egy-két helyre, körbekuksizok.

Egyelőre még hátravan a pénteki uh.

Boszi, én 16.-i vagyok, az egyik öcsém 19.-i.
Gyerekholmit még babonából nem veszek.

Gitta, én a harisnyát addig veszem fel a nadrág alá, míg beérek a munkahelyre, rögtön le is kapom magamról, mert nekem is nagyon szorít.

[^]  
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Dakini

HozzászólásElküldve: 2006, Feb. 01, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is itt vagyok!!!

Ha menzihez számolom 5+2, ha a punkcióhoz ami valós, 4+6 vagyok ma. Szóval pár nappal Jamina mögött, okt eleje.
Első UH-ra febr. 15-re megyek a Kaáliba.

Én is fel vagyok puffadva kicsit és főleg a harisnya szorít.

Pusza Gitta

http://www.kep.tar.hu/dakini
http://www.ikreskonyv.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gigaboszi

HozzászólásElküldve: 2006, Feb. 01, 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tercsi
Én is aug. közepi vagyok Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing , csak még van egy kis időm a 3.x-ig...

Még nem néztem körül... annyi, hogy vasárnap a Tesco-ban vettem 2 body-t Petinek...
Áron: 2011.04.12.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Jamina

HozzászólásElküldve: 2006, Feb. 01, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tercsi,
állítólag a Corában most szép holmikat lehet kapni terhes pocakra. Nekem mondjuk lenne mit felvennem, csücsül egy pár darab terhesholmi a szekrényben, de hát ne má' a 6. héten ilyen cuccokban járjak Embarassed
Tercsi

HozzászólásElküldve: 2006, Feb. 01, 19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jamina, érdekes, nekem is szűkek már nagyon. Már csak 1-2 nadrág van, amit el tudok viselni magamon (még jó, hogy ülőmunka, így nyugodtan kigombolkózhatok). Cikinek éreztem, hogy ilyen korán kismamanadrágot vegyek, de muszáj lesz hétvégén vennem valamit - jó, hogy nem vagyok egyedül, aki korán pocakosodik. Egyébként sem volt soha kockahasam.

Gigaboszi, én aug. közepi vagyok (akkor leszek "háromikszes"), szülinapom előtt szerettem volna, 30 előtt, de így jött össze. Kutakodtál már Debrecenben, mit hol érdemes?

[^]  
Vissza az elejére
gigaboszi

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 31, 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Az aug. 25-i időpontommal én is határesetnek érzem magam...
Bár szerintem előbb meg lesz a babám... születésnapi ajándékom lesz... Laughing Laughing Laughing
Áron: 2011.04.12.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Jamina

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 31, 21:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még nem voltam, jövő héten megyek dokihoz, gondolom, majd UH is akkor lesz.

Amúgy már van mindenféle koraterhes tünetem jóideje, a hányinger is ráerősített: egyelőre én győztem Very Happy A nadrágjaim pedig kezdenek határozottan szűkek lenni. Lassan szedhetem elő a terhegatyákat, ilyen korán Confused
Tercsi

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 31, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jamina, nyugi, úgy be fog indulni ez a topic is, hogy ihajj!

De, hogy ne érezd magad magányosnak, beszélgessünk!

Voltál már ultrahangon?
Én igen, de akkor "csak" petezsák látszódott még, pénteken megyek újra. Ezért van, hogy még túl korai az öröm.

[^]  
Vissza az elejére
Jamina

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 31, 20:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tercsi,
de jó Very Happy Nagyon lassan indul be ez a topik...
Tercsi

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 31, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Majd jövök néha én is, elvileg nekem szeptember közepe. De a pénteki, 2. uh. után többet fogok tudni.
Majd csábítom a többieket is.

[^]  
Vissza az elejére
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 19:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jamine amugy vannak rajtad kivül öszi babások, csak a clostisok között, onnan kergessd át ide őket, ott most sorozatos pozitiv tesztek voltak egymás után.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
klimon

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én csak ide bekukk Wink , mert igazából úgy érzem nyári babám lesz. Majd ingázom ide-oda, nem hiszem, hogy a nyáriakat azért otthagynám Laughing !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jamina

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 19:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Goofyka írta:
Nem baj, de szerintem lehet hogy már előre haladottak vagyunk, de sok olyan dolgot megbeszéltünk már amik nektek szügségesek lehetnek,a kezdetek elején Jamina.

Olvaslak benneteket folyamatosan. Smile
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klimon akkor lehet hogy átjösz ide majd?
Nem baj, de szerintem lehet hogy már előre haladottak vagyunk, de sok olyan dolgot megbeszéltünk már amik nektek szügségesek lehetnek,a kezdetek elején Jamina.

Azért látogass el néha hozzánk akár olvasó üzem módban.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jamina

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 18:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Már azt hittem, senki sem szül ősszel. Razz
Klimon: ma vagyok éppen 5+0. Egy hete tudom, hogy nem vagyok egyedül Smile
Okt. 2. a dátumom a babantes kalkulátor szerint.

Goofyka,
szoktam olvasgatni a nyáriakat, csak ti már nagyon előre tartotok Smile

[^]  
klimon

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 17:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én pont határeset vagyok a szept. 5-i időpontommal, de lehet, hogy itt én leszek az aki legkorábban szül!
Jamina: Hány hetes vagy?
Goofyka

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 30, 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv az új topiknak és lakóinak.

Gratulálok minden új kismamának.

Ha van kedvetek azért nézzetek át a nyáriakhoz, néha egy kis jó tanácsért.
Jamina

HozzászólásElküldve: 2006, Jan. 28, 10:59    Hozzászólás témája: 2006. őszi babák Hozzászólás az előzmény idézésével

A nyáriaknál már nagyon fiatalkák lennének a szeptemberi-októberi babák Very Happy
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Gyerekekről - babavárók, kismamák, szülők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 974, 975, 976
976 / 976 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.