| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
|
|
imremo
Csatlakozott: 2005.09.08. Csütörtök 11:24 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Kazincbarcika
|
Elküldve: 2005, Okt. 12, 21:10 Hozzászólás témája:
|
|
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pipocska
Csatlakozott: 2005.03.03. Csütörtök 21:24 Hozzászólások: 944 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2005, Szept. 26, 17:25 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok Kismamik!
Elnézést az off-ért.
Én egy 3 hónapos kisfiú anyukája vagyok.
Mivel tudom, hogy milyen nehéz az utolsó hónapokban, hetekben kényelmesen pihenni, illetve a baba születése után mennyire megkönnyíti a dolgot egy kényelmes kiegészítő, ezért szeretném a figyelmetekbe ajánlani weboldalunkat, melyen szoptatós párnánkat mutatjuk be.
Az álltalunk készített termékek minősége felveszi a versenyt a nagyobb áruházakban is kaphatóakkal, de elérhetőbb áron kínáljuk.
http://szopiparna.uw.hu
További jó pocakosodást, és babázást kívánok: Andrea _________________
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hanee
Csatlakozott: 2005.04.27. Szerda 12:37 Hozzászólások: 2726 Tartózkodási hely: Törölt felhasználó!
|
Elküldve: 2005, Aug. 20, 21:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem a zavarásért, de a figyelmetekbe szeretném ajánlani a következő oldalt:
http://www.nemetdog.hu/bebiruha
Egyelőre a rendelhető dolgok között angolpólyával, valamint forgókkal és függőkkel (babaszobába való díszek) találkozhattok, valamint néhány használt babaruhával és nemsokára sok új dolog kerül feltöltésre (a vendégkönyv sajnos még nem működik megfelelően, abba ne írjatok, mert nem tudja elküldeni az üzenetet).
Remélem találtok olyan dolgokat, amik érdekelnek majd titeket!
Jó böngészést!
hanee
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2058 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Júl. 19, 15:41 Hozzászólás témája:
|
|
|
Attól még ide is lehet írogatni  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
betsy
Csatlakozott: 2005.04.27. Szerda 16:54 Hozzászólások: 284 Tartózkodási hely: Ausztria
|
Elküldve: 2005, Júl. 18, 23:59 Hozzászólás témája:
|
|
|
Borka!
2005 őszi mamás topik a babaneten van.... ott sokan szoktak irogatni... _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

Csatlakozott: 2005.06.28. Kedd 15:16 Hozzászólások: 2058 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005, Júl. 06, 10:09 Hozzászólás témája:
|
|
|
No. Hát senki nem szül ősszel?  _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Borka

|
Elküldve: 2005, Júl. 05, 15:11 Hozzászólás témája: 2005. őszi babák
|
|
|
Sziasztok,
bátorkodtam nyitni egy új topikot az őszi mamáknak is, le ne maradjunk, hiszen még hátra van jó pár hét, vagy hónap...
Kinél mikor lesz az őszi "babaeső"? Nálunk a kicsi az első levélhullással érkezik, szeptember 27-én, ha minden igaz, és ő is akkor akar kibújni.
A Margit Kórházban szülök, hát Ti? Ha valamelyikőtök is ott fog, még az is lehet, hogy ágyszomszédok leszünk.
Mindenkinek nyugodt és boldog babavárást!
Borka _________________
[^]
[^]
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
.jpg)
hirdetés
|
|